maddie88 Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 Witam, Moje pytanie do kart to: "Jak postrzega mnie otoczenie?". Rycerz Denarów (odpowiedź), tło: Wieża, 7 Buław, Kochankowie Jako osobę, która wytrwale dąży do swoich celów, jest gotowa o nie walczyć, nie poddaje się, gdy coś nie wychodzi... Też widzi mnie jako realistkę, która potrafi podejmować słuszne decyzje Jak myślicie? Miłego dnia wszystkim, Maddie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Grudnia 2012 Maestro Napisano 7 Grudnia 2012 Rycerz Denarów (odpowiedź), tło: Wieża, 7 Buław, Kochankowie przyjacielska, wytrwała, jak coś przykrego się u Ciebie wydarzy, rozwali, posypie, umiesz wziąć sprawy w swoje ręce i zawalczyć o swoje Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 Przede wszystkim widza Cie jako osobe konkretna, pracowita, pilna, wytrwale darzaca do celu. Ciepla, przyjazna. A jednak... nie wahajaca sie wyjsc poza oficjalnie przyjete normy spoleczne, zawalczyc o swoje, nawet jezeli nie jest to ogolnie akteptowane czy pochwalane przez otoczenie i potrafisz kierowac sie swoim sercem, jego glosem, podejmowac decyzje w zgodzie z sama soba. Taki serdeczny, aczkolwiek impulsywny czlowieczek jestes. Cytuj
maddie88 Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Napisano 7 Grudnia 2012 Przede wszystkim widza Cie jako osobe konkretna, pracowita, pilna, wytrwale darzaca do celu. Ciepla, przyjazna. A jednak... nie wahajaca sie wyjsc poza oficjalnie przyjete normy spoleczne, zawalczyc o swoje, nawet jezeli nie jest to ogolnie akteptowane czy pochwalane przez otoczenie i potrafisz kierowac sie swoim sercem, jego glosem, podejmowac decyzje w zgodzie z sama soba. Taki serdeczny, aczkolwiek impulsywny czlowieczek jestes. Hmmm...muszę się przyznać, jestem impulsywna Pomóc to ja zawsze bardzo chętnie, ale jak mnie coś zdenerwuje... Piątki tak mają ponoć Jeśli chodzi o podążanie za głosem serca, to tak jest w przypadku śpiewu...otoczenie jest ogólnie na nie, że nic z tego nie będę mieć, ale i ja i tak swoje , bo czuję, że to jest dla mnie dobre i muszę się rozwijać Dziękuję, SacralNirvana Cytuj
Gość sheina Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 Myszak, chyba jesteś nieco.............nieśmiała,albo trudno przychodzi Ci, ( dużo Cie to ksoztuje stresu) wypwiiadanie swoich prawd,które gdzies czujesz,ze moga nie byc akcpetowana, stresuje Cię to, bo masz jakies tam "swoje" i potem obawiasz się reakcji otoczenia. bywasz niezdecydowana barrrrrrrrrrrrrrrrrdzo pilna dziewczyna, która pragnie pogłebiac wiedze, działa,nie jest bierna,ciepła i urokliwa przy Tym. taka,ze mozna chcieć się w niej zakochać ... , widac w Twobie jakieś zmiany, ludzie z zenatrz to dostrzegają ":) Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 Piatka to w Tarocie V Papiez, a ten jak wiadomo, ma swoje zasady i autorytet. Impulsywnosc widac w Wiezy. A brak uznania (tu piszesz o uznaniu dla Twojej pasji) widac w 7 Bulawach i Twoja walke o spelnienie mimo tych przeciwnosci. Ladne karty. Ladnie to pokazuja. Cytuj
maddie88 Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Napisano 7 Grudnia 2012 Myszak, chyba jesteś nieco.............nieśmiała,albo trudno przychodzi Ci, ( dużo Cie to ksoztuje stresu) wypwiiadanie swoich prawd,które gdzies czujesz,ze moga nie byc akcpetowana, stresuje Cię to, bo masz jakies tam "swoje" i potem obawiasz się reakcji otoczenia. bywasz niezdecydowana barrrrrrrrrrrrrrrrrdzo pilna dziewczyna, która pragnie pogłebiac wiedze, działa,nie jest bierna,ciepła i urokliwa przy Tym. taka,ze mozna chcieć się w niej zakochać ... , widac w Twobie jakieś zmiany, ludzie z zenatrz to dostrzegają ":) Nie lubię mówić o sobie A pilna...no, taką opinię mam w rodzinie, ale nie do końca już aktualną, mimo to utartą A zmiany następują, to fakt Dzięki, sheina :uscisk: Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 Wzbudzasz kontrowersje w ludziach,łamiesz różne schematy,reguły,ubierasz się dość niekonwencjonalnie,wiele rzeczy odbiegające od normy-przyciągaja Ciebie..Kot wedrujący własnymi ścieżkami,lubisz spacery,czas na łonie natury,gdzie możesz usiąść,przemyśleć parę rzeczy,spojrzeć na otaczające otoczenie z boku by kierować się tym co dla Ciebie najistotniejsze,najwazniejsze,trzymać blisko siebie instynkty i uczucia które dyktuje Ci bicie serca. A w tym wszystkim cokolwiek się nie bedzie działo potrafisz zachować zdrowy dystans,spokój i wybrnąć z impasu,znależć złoty środek w stosunku do możliwości które Ci pozostały. Wytrwale dążysz do celu,walczysz jak lwica opanowaniem i spokojem. W tej wieży potrafisz łamać inteligencją nie jedne przeszkody w swoim życiu. Pozdrawiam 1 Cytuj
maddie88 Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Napisano 7 Grudnia 2012 Wzbudzasz kontrowersje w ludziach,łamiesz różne schematy,reguły,ubierasz się dość niekonwencjonalnie,wiele rzeczy odbiegające od normy-przyciągaja Ciebie..Kot wedrujący własnymi ścieżkami,lubisz spacery,czas na łonie natury,gdzie możesz usiąść,przemyśleć parę rzeczy,spojrzeć na otaczające otoczenie z boku by kierować się tym co dla Ciebie najistotniejsze,najwazniejsze,trzymać blisko siebie instynkty i uczucia które dyktuje Ci bicie serca.A w tym wszystkim cokolwiek się nie bedzie działo potrafisz zachować zdrowy dystans,spokój i wybrnąć z impasu,znależć złoty środek w stosunku do możliwości które Ci pozostały. Wytrwale dążysz do celu,walczysz jak lwica opanowaniem i spokojem. W tej wieży potrafisz łamać inteligencją nie jedne przeszkody w swoim życiu. Pozdrawiam Ładny opis, dziękuję, GdzieTaIrlandio Nie zgodzę się jednak z tymi normami... Trzymam się ich, nie wyróżniam się pod względem ubioru czy zachowania Czy chodzę swoimi ścieżkami...coś w tym może być...nie lubię się podporządkowywać Pozdrawiam Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 Z tymi normami-to ta wieża mnie tak naprowadziła-coś zupełnie innego niz pozostali:) Oj tam choć troszku trafiłam,buzka:* Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi