Maestro Inez2503 Napisano 7 Grudnia 2012 Maestro Napisano 7 Grudnia 2012 Pod koniec października, zdaje się, ze 31.10. robiłam ten rozkład na 6 miesięcy, miałam kilka interpretacji, ale wiadomo hakerzy usunęli. Wczoraj go cudem odnalazłam, zamieszczam tutaj, wraz z interpretacjami dziewczyn.Będę bardzo wdzięczna, jak ktoś jeszcze spojrzy. Za ok. 6 miesięcy zweryfikuję go:) Oto on: Robię go na próbę, ponoć się sprawdza...Za 6 miesięcy zweryfikuję, obiecuję Karty kładziemy w 3 rzędach po 7 w każdym,począwszy od lewej strony 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 3 kielichów, 7 mieczy, 10 buław, 8 denarów, Sąd, As Denarów, Głupiec 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. Wieża, 9 buław, 5 kiel Cesarzowa Umiar 7 buław Król Mieczy 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. Śmierć Królowa Mieczy Koło Paź Kielichów Królowa Denarów 6 mieczy Rydwan 1,8,15 Niedaleka przeszłość 3 kielichów Wieża Śmierć zawaliło się coś, chyba chodzi o pewne przyjaźnie (damskie i męskie), kilku osób pozbyłam się ze swojego zycia 2,9,16 Emocje i Miłośc 7 mieczy 9 buław Królowa Mieczy - zdystansowałam się, miałam dość unikania rozmów, oszustw,kręcenia, czuję się wewnętrznie jak ta królowa mieczy : chłodna,sceptyczna... 3,10,17 Pragnienia 10 buław 5 kielichów Koło żeby los się odwrócił i wszelkie niepowodzenia odeszły w zapomnienie 4, 11,18 To, czego można się spodziewać 8 denarów Cesarzowa Paź Kielichów - pewnie tego, że nadal będę pracowała, inwestowała w swój rozwój i nadal będę miła 5, 12, 19 To, czego się nie spodziewam Sąd,Umiarkowanie Królowa Denarów -wróci spokój w moje zycie, znowu poczuję się piękna i atrakcyjna 6,7,13,14,20,.21 To,co się zdarzy w ciągu najblizszych 6 mies. , As Denarów Głupiec 7 buław Król Mieczy 6 mieczy Rydwan - pojawi się realna szansa na rozpoczęcie nowego etapu w zyciu,o zawalczenie chyba o odejście od kogoś,od mężczyzny?? karta 11 (Cesarzowa ) nadaje ton całemu rozkładowi- karta mówi,że wszystko w moich rękach:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 7 Grudnia 2012 Interpretacja Rogi: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 3 kielichów, 7 mieczy, 10 buław, 8 denarów, Sąd, As Denarów, Głupiec 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. Wieża, 9 buław, 5 kiel Cesarzowa Umiar 7 buław Król Mieczy 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. Śmierć Królowa Mieczy Koło Paź Kielichów Królowa Denarów 6 mieczy Rydwan 1,8,15 Niedaleka przeszłość 3 kielichów Wieża Śmierć - nastapila weryfikacja znajomy, z niektorymi zakonczony kontakt 2,9,16 Emiocje i Miłość 7 mieczy 9 buław Królowa Mieczy - hm... chlodnym okiem patrzysz na sprawy sercowe, 3,10,17 Pragnienia 10 buław 5 kielichów Koło - zeby los sprawil aby skonczyly sie sytuacje, ktore cie przytlaczaly 4, 11,18 To, czego można się spodziewać 8 denarów Cesarzowa Paź Kielichów - bedziesz nadal pracowac nad soba czym z pewnoscia bedziesz innych zaskakiwac 5, 12, 19 To, czego się nie spodziewam Sąd,Umiarkowanie Królowa Denarów -bedzie spokoj w pracy i w domu 6,7,13,14,20,.21 To,co się zdarzy w ciągu najblizszych 6 mies. , As Denarów Głupiec 7 buław Król Mieczy 6 mieczy Rydwan - no wlasnie powiedzialabym, że pojawi sie nowy facet w twoim zyciu, chyba troche po przejsciach- no chyba czeka Cię ekscytujący okres karta 11 (Cesarzowa ) nadaje ton całemu rozkładowi-no wlasnie o to chodzi- wszystko zalezy od Ciebie i Twoich decyzji Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 7 Grudnia 2012 Interpretacja Lliny: Niedaleka przyszlosc: 3 kiele, wieza, smierc Tak jak napisalas, cos sie zawalilo, urwalas pewne znajomosci, ktore mialy na ciebie zly wplyw (albo ciebie denerwowaly). Zaczelas tez inaczej podchodzic do przyjazni. Moze skasowalas konto na naszej klasie albo face booku ;-). Mozliwe, ze zawiodlas sie na twoich znajomych, bo nie mialas z ich strony wparcia. Mialas wrazenie, ze zamiast ciebie wspierac w dazeniu do celu, slyszysz tylko destruktywna krytyke. 3 Kiele z wieza to tez zerwanie tzw. jednostronnych znajomosci. Ty mialas czas dla innych, ale jak chcialas np. z kims wyjsc czy sie spotkac to jakos oni nigdy nie mieli czasu...- tak jakos mi sie skojarzylo, bo to czeste zjawisko ;-) Jesli chodzi o sprawy zawodowe, to mysle, ze te 3 kiele z wieza moga tez mowic o przerwaniu jakies wspolpracy lub praca w zespole odnosnie jakiegos projektu nie wypalila. Emocje i milosc: 7 mieczy, 9 bulaw, krolowa mieczy 7 mieczy z 9 bulaw to mi sie kojarza z checia wyjasnienia pewnych niedomowien (7 mieczy jako planowanie taktyczne). Te 9 bulaw moga wskazywac na defensywna postawe partnera, ktory ma tendencje do robienia z siebie ofiary. To taka postawa polegajaca na ciaglej obronie swoich wartosci i zasad, bez checi wdania sie w zdrowa polemike, gdzie kazdy moze przedstawic swoj punkt widzenia. 9 bulaw to wedlug mnie odmowa pojscia na kompromis, a tym samym zaprzeczenie idei partnerstwa. Krolowa mieczy na koncu rozkladu to dla mnie osoba, ktora ce****e silna wola i ktora nie boi sie przedstawic swojego punktu widzenia. Mozliwe, ze doprowadzilas do wyjasnienia wszystkich watpliwosci i moze zerwalas jakas relacje. Tak jak napisalas - dystans i chlodna kalkulacja. Pragnienia: 10 bulaw, 5 kieli, kolo 10 bulaw z 5 kieli moga mowic o tym, ze w tej chwili brakuje ci jasnosci umyslu, by wogole zdac sobie sprawe z wlasnych pragnien. Masz wrazenie, ze mysli i emocje kraza bezustannie w twojej glowie, przez co jestes poddenerwowana i masz tendencje do stanow depresyjnych. 10 bulaw to tez rada by na chwilke zwolnic i spojrzec na wszystko z innego punktu widzenia. 10 bulaw moze tez wskazywac na zbytnia empatie i wrazliwosc. W pewnym momencie problemy innych moga zamazac lub utrudnic nam sprecyzowanie wlasnych pragnien, celow itp. 5 kieli to ewidentne niezadowolenie z obecnego stanu rzeczy. Mozliwe, ze ciagle myslisz o zmarnowanych szansach i wydaje ci sie, ze bledy z przeszlosci ciagle beda ciebie przesladowaly. 5 kieli to rada by nie tkwic tylko w przeszlosci ale ruszyc do przodu. Z jednej strony ty sobie podswiadomie z tego zdajesz sprawe majac nadzieje na zmiane (kolo fortuny), ale z drugiej strony mozliwe, ze jestes za bardzo pasywna. A kolo fortuny mowi wlasnie o tym, ze nalezy tez aktywnie uczestniczyc w zyciu, podejmowac ryzyko i korzystac z nadazajacych sie szans. Czego mozna sie spodziewac: 8 den, cesarzowa, paz kieli 8 denarow to karta pracy nad soba, wlasnym rozwojem, rozwojem zawodowym. Bedziesz cierpliwie dazyla do celu, poza tym bedziesz odpowiedzialna i poprawnie wywiazywala sie ze swoich obowiazkow.W najblizszym czasie mozesz skupic sie na macierzynstwie (cesarzowa), moze tez zaczniesz spedzac wiecej czasu na lonie natury . Zreszta cesarzowa to oczywiscie spelnienie w kazdej dziedzinie, rowniez zycie w zgodzie z samym soba. W zwiazkach pokazuje, ze powinnas potencjalne relacje pielegnowac. Paz kieli z cesarzowa moga zapowiadac ciaze ;-). Poza tym paz kieli to moze jakies nowe uczucie, ktos kogo spotkasz zupelnie niespodziewanie, wiec badz na to przygotowana ;-), to ci da nowa energie. Poza tym paz kieli to nowe szanse, kreatywnosc, swiezosc myslenia, nowy poczatek. Cesarzowa z paziem kieli to tez radosc z nowych doswiadczen, nowej wiedzy, swiezosc umyslu, nowe wzorce myslowe. To tyle co mi przychodzi na mysl ;-) To czego sie nie spodziewam: sad, umiarkowanie, krolowa denarow Wogole to lepszych kart na sprawy zawodowe nie moglas wybrac ;-) Pierwsze skojarzenie: to czego sie nie spodziewasz bedzie dotyczylo spraw zawodowych. Sad to wedlug mnie nowe szanse, ktore doprowadza do calkowitego odrodzenia sie twojej kariery zawodowej. Mozesz liczyc na udane rozmowy kwalifikacyjne, zmiane prace lub awans. Sad to tez wymarzona praca, cos co zawsze chcialas robic. Moze odkryjesz tez swoje powolanie. Wazne, bys caly czas byla aktywna, bo wedlug mnie sad to karta dzialania, a nie czekania na plony. Umiarkowanie to raczej rada, by zachowac we wszystkim umiar, moze umiejetne polaczenie zycia rodzinnego z zawodowym lub teori z praktyka. Mozesz tez liczyc na madrego szefa, dzieki ktoremu masz szanse rozwoju. No a denarowa to wiadomo;-) Jezeli bedziesz szukala nowej pracy to mozesz liczyc na sukces, twoje doswiadczenie zawodowe bedzie cenione. Wogole bedziesz miala poczucie bezpieczenstwa i stabilizacji. Mozesz liczyc na stala prace (jezeli masz nieciekawa umowe). Wogole dobra passa i spelnienie;-) To co sie zdarzy w ciagu najblizszych 6 miesiecy: as denarow, glupiec, 7 bulaw, krol mieczy, 6 mieczy, rydwan As denarow z glupcem to nowa szansa, co by pasowalo do poprzedniego rozkladu. Nowy potencjal, cos co bedzie w przyszlosci oplacalne i co bedzie gwarancja sukcesu. Glupiec obok 7 bulaw i krola mieczy moze mowic o tym, ze moze nie powinnas byc za bardzo uparta. Bronic swojego punktu widzenia lub starac sie narzucic swoj punkt widzenia jakiemus mezczyznie (krol mieczy) lub innym w swoim otoczeniu, ale raczej byc jak ten krol mieczy - rozwazyc wszystkie za i przeciw i dopiero potem podjac decyzje. Mozliwe tez, ze powinnas posluchac rady krola mieczy, ktory ma od ciebie wieksze doswiadczenie i moze sluzyc ci rada. W kazdym razie nie powinnas dzialac pochopnie. 6 mieczy z rydwanem to od razu skojarzyly mi sie z jakims wyjazdem, na ktory powinnas sie zdecydowac (moze chodzic tez o przeprowadzke). 6 mieczy to dla mnie angazowanie sie w jakies przedsiewziecie, ktore wymaga wytezonej pracy. Powinnas nastawiac sie na "podroz" pelna przeciwnosci (rydwan), efekt nie bedzie odrazu widoczny. Wazne jest jednak, zebys nie zbaczala z drogi, ktora sobie obralas, bo jest ona wlasciwa. Rydwan na koncu to przyspieszenie calej sprawy i pozytywny wynik (czego sie nie spodziewalas). To tez szybkie podjecie decyzji, zdeterminowanie, progres i kontrolowanie zasobow materialnych lub np. wlasnego czasu lub cos w tym stylu. Raczej glownym tematem w tych rozkladach jest kariera oraz poprawa twojego samopoczucia, wrecz radykalna zmiana (wieza + smierc), ktora wprawdzie juz nastapila, ale jej skutki beda widoczne dopiero w najblizszym czasie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 7 Grudnia 2012 Interpretacja Pasqualiny: 1,8,15 Niedaleka przeszłość 3 kielichów Wieża Śmierć - zawalił się Twój stabilny i beztroski świat, runęły Twoje plany i marzenia 2,9,16 Emocje i Miłośc 7 mieczy 9 buław Królowa Mieczy - póki co słabo to wygląda są nieszczerości, niedomówienia i półprawdy przez, które czujesz się bardzo wycofana i samotna, uczucia u Ciebie ostatnio nie mają prawa głosu, zagłuszasz je logiką 3,10,17 Pragnienia 10 buław 5 kielichów Koło - pragniesz,aby ten parszywy los w końcu się odwrócił, już nie chcesz dźwigać ciężaru niespełnionej miłośći 4, 11,18 To, czego można się spodziewać 8 denarów Cesarzowa Paź Kielichów - po każdej burzy wychodzi słońce, więc i do Ciebie w końcu los się uśmiechnie będzesz spełniona i zadowlona, może się zakochasz 5, 12, 19 To, czego się nie spodziewam Sąd,Umiarkowanie Królowa Denarów - może podwyżki albo awansu w pracy 6,7,13,14,20,.21 To,co się zdarzy w ciągu najblizszych 6 mies. , As Denarów Głupiec 7 buław Król Mieczy 6 mieczy Rydwan - pojawi się szansa na zawalczenie o coś nowego może to będzie wyjazd za granicę w sprawie pracy, a może będzie jakaś decyzja hmmm.... o rozwodzie (tak mi sie ten mieczowy z 6 mieczy i rydwanem skojarzyl), którą podejmie mąż... w każdym razie nastąpi diametralna zmiana w Twoim życiu, dzięki której rozpoczniesz nowy rozdział w swoim życiu/ karta 11 (Cesarzowa ) nadaje ton całemu rozkładowi- to Ty jesteś Cesarzową, rozpieszczaj się i bądź egoistyczna, zasłużyłaś na wszystko co najlepsze Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 7 Grudnia 2012 Interpretacja LasMeninas: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 3 kielichów, 7 mieczy, 10 buław, 8 denarów, Sąd, As Denarów, Głupiec 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. Wieża, 9 buław, 5 kiel Cesarzowa Umiar 7 buław Król Mieczy 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. Śmierć Królowa Mieczy Koło Paź Kielichów Królowa Denarów 6 mieczy Rydwan 1,8,15 Niedaleka przeszłość 3 kielichów Wieża Śmierć skonczył się czas miłych kontaktów z pewnymi osobami, jakiś zabaw w szerszym gronie, a możne nawet trójkątów życiowych 2,9,16 Emiocje i Miłośc 7 mieczy 9 buław Królowa Mieczy Były jakieś ukradkowe działania nie do końca uczciwych jednak nie wyszło Ci to na dobre i teraz odchodzisz od tego, podchodzisz do sprawy bardziej rozumowo, analizujesz te sytuacje i dużo nad nimi rozmyślasz 3,10,17 Pragnienia 10 buław 5 kielichów Koło żeby ktoś Ci ujął z barków ciężaru, żeby skończyły się zawody miłosne i lizanie ran aby los się do Ciebie uśmiechnął 4, 11,18 To, czego można się spodziewać 8 denarów Cesarzowa Paź Kielichów że ciężka praca przyniesie Ci pewnego rodzaju spełnienie, że czekają Cię miłe chwile 5, 12, 19 To, czego się nie spodziewam Sąd,Umiarkowanie Królowa Denarów Że się uspokoi w Twoim życiu, ze zagosci zgoda i pewne rzeczy przebaczysz, bedzie czas w którym poczujesz się spełnioną kobietą 6,7,13,14,20,.21 To,co się zdarzy w ciągu najblizszych 6 mies. , As Denarów Głupiec 7 buław Król Mieczy 6 mieczy Rydwan - Pojawią się jakies nowe możliwości, szanse i plany o ktore bedziesz chciała zawalczyć i bedziesz zdeterminowana, od pewnych rzeczy odejdziesz z kolei, bedzie bardzo duzo analizowania i przemyslen i pewne rzeczy porzucisz bo Cię blokowały i stopowały a Ty bedzisz chciała ruszyć z kopyta Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 7 Grudnia 2012 Interpretacja e : 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 3 kielichów, 7 mieczy, 10 buław, 8 denarów, Sąd, As Denarów, Głupiec 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. Wieża, 9 buław, 5 kiel Cesarzowa Umiar 7 buław Król Mieczy 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. Śmierć Królowa Mieczy Koło Paź Kielichów Królowa Denarów 6 mieczy Rydwan 1,8,15 Niedaleka przeszłość 3 kielichów Wieża Śmierć Wydaje mi się że niedawno pojawiła się 2 osoba w Twoim życiu która zburzyła dotychczasowy porządek. Zapragnęłaś coś zmienić w swoim życiu w sferze emocjonalnej. To trochę wprowadziło zamieszania do Twojego życia uczuciowego, ale postanowiłaś albo okoliczności zmusiły Cię do tego aby to zakończyć. 2,9,16 Emocje i Miłośc 7 mieczy 9 buław Królowa Mieczy Ukrywałaś w sobie swoje uczucia, które w jakiś sposób Ci ciążyły. Pomimo tego ze zewnętrznie pokazywałaś, że wszystko okej to w sercu i w myślach cierpiałaś - w samotności. Dlatego podchodziłaś do wszystkiego chłodnym okiem - starałaś się trzymać na wodzy. Dużo w Tobie było nieufności dlatego ukrywałaś swoje prawdziwe uczucia. Może nadal tak jest? 3,10,17 Pragnienia 10 buław 5 kielichów Koło Chciałabyś zrzucić ciężar ze swoich pleców, pokonać przeszkody jakie Los rzuca Ci pod nogi. Odnieść sukces, który by Cie usatysfakcjonował. Aby Los odwrócił się na lepsze dla Ciebie, abyś poczuła się pełnowartościową kobietą - kochaną i szanowaną. 4, 11,18 To, czego można się spodziewać 8 denarów Cesarzowa Paź Kielichów Wydaje mi się, że będziesz musiała dużo czasu i pracy poświecić domowi i rodzinie - jakiemuś dziecku. Ale to będzie bardzo radosny czas. Wprowadzi to powiew świeżości w Twoje życie - coś nowego się rozpocznie i wydaje mi się, że chodzi tu o Twoją rodzinę, że na tej płaszczyźnie. I wydaje mi się, że przyczyni się do tego jakiś mężczyzna. 5, 12, 19 To, czego się nie spodziewam Sąd,Umiarkowanie Królowa Denarów - Tak jak wyżej - zakończy się coś co jest dotychczas - być może zniechęcenie, zwątpienie, marazm - na rzecz czego co przyniesie Ci harmonię, stabilizację i równowagę w życiu. I tutaj znów mi do głowy przychodzi mężczyzna, który pomoże - sprawi, że poczujesz się pełnowartościową kobietą. 6,7,13,14,20,.21 To,co się zdarzy w ciągu najblizszych 6 mies. , As Denarów Głupiec 7 buław Król Mieczy 6 mieczy Rydwan - Pojawi się szansa na rozpoczęcie nowego etapu w życiu. Pokonanie przeciwności. Zmiana otoczenia. Być może jakaś podróż. Może przeprowadzka. Odcięcie się od przeszłości, chyba od jakiegoś mężczyzny. Ale da Ci to odetchnienie, ukojenie, ulgę. karta 11 (Cesarzowa ) Wydaje mi się, że na pierwszy plan wypłyną sprawy rodzinne i macierzyńskie. I to może być też podpowiedź, abyś uwierzyła w siebie, bo cokolwiek będzie się nie działo pokonasz przeszkody. (: Cytuj
maddie88 Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 1,8,15 Niedaleka przeszłość 3 kielichów Wieża Śmierć - Zmiany w relacjach wynikające z tego, że przyjaciele nie do końca okazali się tymi, za kogo się podawali... Jest to obalenie struktur dla nas szkodliwych...zniszczenie pozorów... Zmiana bolesna, ale na lepsze. 2,9,16 Emocje i Miłośc 7 mieczy 9 buław Królowa Mieczy - Jest oddalenie emocjonalne z obawy przed tym, że historia się powtórzy: przenoszenie wzorców z przyszłości... Może być też lęk przed wyjaśniającą rozmową (7 Mieczy + 9 Buław). 3,10,17 Pragnienia 10 buław 5 kielichów Koło - Żebyś miała wystarczająco dużo siły, by dojść tam, gdzie pragniesz, byś mogła zawsze się podnosić pomimo żalu, ciężkich emocji...aż wreszcie karta losu się odwróci... 4, 11,18 To, czego można się spodziewać 8 denarów Cesarzowa Paź Kielichów - Pracowity okres, ale dający Ci wiele zadowolenia i spełnienia Miła atmosfera, może nawet i uznanie Komplementy, życzliwa pomoc w pracy, zaproszenie na jakieś party ze znajomymi? 5, 12, 19 To, czego się nie spodziewam Sąd,Umiarkowanie Królowa Denarów - To będzie okres odnowy, poczujesz, że wreszcie sprawy zaczynają się układać... Uwolnisz się od tego, co było dla Ciebie złe, sprawiało smutek, niezadowolenie, a w to miejsce wejdzie równowaga i poczucie, że wszystko ma swój czas i warto czekać... Poczujesz się dowartościowaną kobietą, pewną siebie, podchodzącą do życia z entuzjazmem 6,7,13,14,20,.21 To,co się zdarzy w ciągu najblizszych 6 mies. , As Denarów Głupiec 7 buław Król Mieczy 6 mieczy Rydwan - Też to widzę jako szansę na walkę o swoją pozycję w relacji z mężczyzną, a wyjaśnienie stanowisk i rozpoczęcie nowego etapu tej relacji... karta 11 (Cesarzowa ) nadaje ton całemu rozkładowi- - Będziesz miała dużo do powiedzenia, zadziałania Będziesz dostrzeżona przez otoczenie, podejmowane działania będą dawały Ci poczucie spełnienia... Zaczniesz nowy etap w życiu...czując szczęśliwą kobietą Nie wahaj się sięgać po swoje 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 ooo podoba mnie się chyba u kogoś wysępie rozkładzik taki a za chwile zrobię tobie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 7 Grudnia 2012 ooo podoba mnie się chyba u kogoś wysępie rozkładzik taki a za chwile zrobię tobie Zrób mi, to wieczorem po pracy lub z rana wyjmę Ci karty na ten rozkład:) Cytuj
Selenit666 Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 1,8,15 Niedaleka przeszłość 3 kielichów Wieża Śmierć albo koniec 3kątu i powrót do domu do rodziny albo na odwrót w całej podsumie jest koło co moze własnie mowić o czyms nowym w zyciu 2,9,16 Emocje i Miłośc 7 mieczy 9 buław Królowa Mieczy - ja bym powiedziała tak. Nie katuj się nie "szpieguj" nie sprawdzaj bo coś może cię mocno zranić 3,10,17 Pragnienia 10 buław 5 kielichów Koło czekasz na zmiany może los ci coś nowego sprowadzi i nie bedziesz już się męczyła 4, 11,18 To, czego można się spodziewać 8 denarów Cesarzowa Paź Kielichów - hmm ciąży? 5, 12, 19 To, czego się nie spodziewam Sąd,Umiarkowanie Królowa Denarów - będzie spokojnie po doświadczeniach - odrodzenie i dojżałość 6,7,13,14,20,.21 To,co się zdarzy w ciągu najblizszych 6 mies. , As Denarów Głupiec 7 buław Król Mieczy 6 mieczy Rydwan - oj nie wiem kochana czy tu się nie pokazują zalazki jakiegoś rozstania albo powrotu kogoś z zagranicy karta 11 (Cesarzowa ) nadaje ton całemu rozkładowi- ty tu rządzisz i dostajesz co chcesz Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 2 Maja 2013 Weryfikacja Rozkładu Rzymskiego 1,8,15 Niedaleka przeszłość 3 kielichów Wieża Śmierć było fajnie, ale szybko sie skończyło, w wyniku czego przeszłam wewnętrzną zmianę postawy, stałam się silniejsza 2,9,16 Emocje i Miłośc 7 mieczy 9 buław Królowa Mieczy - zdystansowałam się, miałam dość unikania rozmów, oszustw,kręcenia, czuję się wewnętrznie jak ta królowa mieczy : chłodna,sceptyczna... 3,10,17 Pragnienia 10 buław 5 kielichów Koło żeby los się odwrócił i wszelkie niepowodzenia odeszły w zapomnienie 4, 11,18 To, czego można się spodziewać 8 denarów Cesarzowa Paź Kielichów - pewnie tego, że nadal będę pracowała, inwestowała w swój rozwój i nadal będę miła tutaj pewnie zmiany w pracy,jak również zmiany w znajomości z panem,stał się bardziej ostrożny 5, 12, 19 To, czego się nie spodziewam Sąd,Umiarkowanie Królowa Denarów -wróci spokój w moje zycie, znowu poczuję się piękna i atrakcyjna ,zmiany w pracy również 6,7,13,14,20,.21 To,co się zdarzy w ciągu najblizszych 6 mies. , As Denarów Głupiec 7 buław Król Mieczy 6 mieczy Rydwan - pojawi się realna szansa na rozpoczęcie nowego etapu w zyciu,o zawalczenie chyba o odejście od kogoś,od mężczyzny?? więc tak..moja znajomość z panem, którego znam od dawna zaczęła stawać się realniejsza, ale on zachował się jak Głupiec, zawalczył, a potem udał zimnego i chłodnego, w międzyczasie nastąpiła zmiana, nowy etap...co dalej, czas pokaże..nowy etap mam również na drodze zawodowej.. karta 11 (Cesarzowa ) nadaje ton całemu rozkładowi- karta mówi,że wszystko w moich rękach:) Bardzo dziękuję wszystkim, którzy pomogli mi przy interpretacji tych kart.Jestem Wam bardzo wdzięczna:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 2 Maja 2013 A teraz każda z Was: Rogi 1,8,15 Niedaleka przeszłość 3 kielichów Wieża Śmierć - nastapila weryfikacja znajomych, z niektorymi zakonczony kontakt 2,9,16 Emiocje i Miłość 7 mieczy 9 buław Królowa Mieczy - hm... chlodnym okiem patrzysz na sprawy sercowe, 3,10,17 Pragnienia 10 buław 5 kielichów Koło - zeby los sprawil aby skonczyly sie sytuacje, ktore cie przytlaczaly 4, 11,18 To, czego można się spodziewać 8 denarów Cesarzowa Paź Kielichów - bedziesz nadal pracowac nad soba czym z pewnoscia bedziesz innych zaskakiwac 5, 12, 19 To, czego się nie spodziewam Sąd,Umiarkowanie Królowa Denarów -bedzie spokoj w pracy i w domu na razie tu i tu faktycznie spokój:) 6,7,13,14,20,.21 To,co się zdarzy w ciągu najblizszych 6 mies. , As Denarów Głupiec 7 buław Król Mieczy 6 mieczy Rydwan - no wlasnie powiedzialabym, że pojawi sie nowy facet w twoim zyciu, chyba troche po przejsciach- no chyba czeka Cię ekscytujący okres nie ma nowego, są sami "starzy":lol: karta 11 (Cesarzowa ) nadaje ton całemu rozkładowi-no wlasnie o to chodzi- wszystko zalezy od Ciebie i Twoich decyzji Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 2 Maja 2013 (edytowane) Llina - wprawdzie jej z nami nie ma, ale należy jej się weryfikacja rozkładu,szkoda, ze odeszła... Niedaleka przyszlosc: 3 kiele, wieza, smierc Tak jak napisalas, cos sie zawalilo, urwalas pewne znajomosci, ktore mialy na ciebie zly wplyw (albo ciebie denerwowaly). Zaczelas tez inaczej podchodzic do przyjazni. Moze skasowalas konto na naszej klasie albo face booku ;-). Mozliwe, ze zawiodlas sie na twoich znajomych, bo nie mialas z ich strony wparcia. Mialas wrazenie, ze zamiast ciebie wspierac w dazeniu do celu, slyszysz tylko destruktywna krytyke. 3 Kiele z wieza to tez zerwanie tzw. jednostronnych znajomosci. Ty mialas czas dla innych, ale jak chcialas np. z kims wyjsc czy sie spotkac to jakos oni nigdy nie mieli czasu...- tak jakos mi sie skojarzylo, bo to czeste zjawisko ;-) Jesli chodzi o sprawy zawodowe, to mysle, ze te 3 kiele z wieza moga tez mowic o przerwaniu jakies wspolpracy lub praca w zespole odnosnie jakiegos projektu nie wypalila. Emocje i milosc: 7 mieczy, 9 bulaw, krolowa mieczy 7 mieczy z 9 bulaw to mi sie kojarza z checia wyjasnienia pewnych niedomowien (7 mieczy jako planowanie taktyczne). Te 9 bulaw moga wskazywac na defensywna postawe partnera, ktory ma tendencje do robienia z siebie ofiary. To taka postawa polegajaca na ciaglej obronie swoich wartosci i zasad, bez checi wdania sie w zdrowa polemike, gdzie kazdy moze przedstawic swoj punkt widzenia. 9 bulaw to wedlug mnie odmowa pojscia na kompromis, a tym samym zaprzeczenie idei partnerstwa. Krolowa mieczy na koncu rozkladu to dla mnie osoba, ktora ce****e silna wola i ktora nie boi sie przedstawic swojego punktu widzenia. Mozliwe, ze doprowadzilas do wyjasnienia wszystkich watpliwosci i moze zerwalas jakas relacje. Tak jak napisalas - dystans i chlodna kalkulacja. Pragnienia: 10 bulaw, 5 kieli, kolo 10 bulaw z 5 kieli moga mowic o tym, ze w tej chwili brakuje ci jasnosci umyslu, by wogole zdac sobie sprawe z wlasnych pragnien. Masz wrazenie, ze mysli i emocje kraza bezustannie w twojej glowie, przez co jestes poddenerwowana i masz tendencje do stanow depresyjnych. 10 bulaw to tez rada by na chwilke zwolnic i spojrzec na wszystko z innego punktu widzenia. 10 bulaw moze tez wskazywac na zbytnia [/b]empatie i wrazliwosc. W pewnym momencie problemy innych moga zamazac lub utrudnic nam sprecyzowanie wlasnych pragnien, celow itp. 5 kieli to ewidentne niezadowolenie z obecnego stanu rzeczy. Mozliwe, ze ciagle myslisz o zmarnowanych szansach i wydaje ci sie, ze bledy z przeszlosci ciagle beda ciebie przesladowaly. 5 kieli to rada by nie tkwic tylko w przeszlosci ale ruszyc do przodu. Z jednej strony ty sobie podswiadomie z tego zdajesz sprawe majac nadzieje na zmiane (kolo fortuny), ale z drugiej strony mozliwe, ze jestes za bardzo pasywna. A kolo fortuny mowi wlasnie o tym, ze nalezy tez aktywnie uczestniczyc w zyciu, podejmowac ryzyko i korzystac z nadazajacych sie szans. Czego mozna sie spodziewac: 8 den, cesarzowa, paz kieli 8 denarow to karta pracy nad soba, wlasnym rozwojem, rozwojem zawodowym. Bedziesz cierpliwie dazyla do celu, poza tym bedziesz odpowiedzialna i poprawnie wywiazywala sie ze swoich obowiazkow.W najblizszym czasie mozesz skupic sie na macierzynstwie (cesarzowa), moze tez zaczniesz spedzac wiecej czasu na lonie natury . Zreszta cesarzowa to oczywiscie spelnienie w kazdej dziedzinie, rowniez zycie w zgodzie z samym soba. W zwiazkach pokazuje, ze powinnas potencjalne relacje pielegnowac. Paz kieli z cesarzowa moga zapowiadac ciaze ;-). Poza tym paz kieli to moze jakies nowe uczucie, ktos kogo spotkasz zupelnie niespodziewanie, wiec badz na to przygotowana ;-), to ci da nowa energie. Poza tym paz kieli to nowe szanse, kreatywnosc, swiezosc myslenia, nowy poczatek. Cesarzowa z paziem kieli to tez radosc z nowych doswiadczen, nowej wiedzy, swiezosc umyslu, nowe wzorce myslowe. To tyle co mi przychodzi na mysl ;-) To czego sie nie spodziewam: sad, umiarkowanie, krolowa denarow Wogole to lepszych kart na sprawy zawodowe nie moglas wybrac ;-) Pierwsze skojarzenie: to czego sie nie spodziewasz bedzie dotyczylo spraw zawodowych. Sad to wedlug mnie nowe szanse, ktore doprowadza do calkowitego odrodzenia sie twojej kariery zawodowej. Mozesz liczyc na udane rozmowy kwalifikacyjne, zmiane prace lub awans. Sad to tez wymarzona praca, cos co zawsze chcialas robic. Moze odkryjesz tez swoje powolanie. Wazne, bys caly czas byla aktywna, bo wedlug mnie sad to karta dzialania, a nie czekania na plony. Umiarkowanie to raczej rada, by zachowac we wszystkim umiar, moze umiejetne polaczenie zycia rodzinnego z zawodowym lub teori z praktyka. Mozesz tez liczyc na madrego szefa, dzieki ktoremu masz szanse rozwoju. No a denarowa to wiadomo;-) Jezeli bedziesz szukala nowej pracy to mozesz liczyc na sukces, twoje doswiadczenie zawodowe bedzie cenione. Wogole bedziesz miala poczucie bezpieczenstwa i stabilizacji. Mozesz liczyc na stala prace (jezeli masz nieciekawa umowe). Wogole dobra passa i spelnienie;-) To co sie zdarzy w ciagu najblizszych 6 miesiecy: as denarow, glupiec, 7 bulaw, krol mieczy, 6 mieczy, rydwan As denarow z glupcem to nowa szansa, co by pasowalo do poprzedniego rozkladu. Nowy potencjal, cos co bedzie w przyszlosci oplacalne i co bedzie gwarancja sukcesu. Glupiec obok 7 bulaw i krola mieczy moze mowic o tym, ze moze nie powinnas byc za bardzo uparta. Bronic swojego punktu widzenia lub starac sie narzucic swoj punkt widzenia jakiemus mezczyznie (krol mieczy) lub innym w swoim otoczeniu, ale raczej byc jak ten krol mieczy - rozwazyc wszystkie za i przeciw i dopiero potem podjac decyzje. Mozliwe tez, ze powinnas posluchac rady krola mieczy, ktory ma od ciebie wieksze doswiadczenie i moze sluzyc ci rada. W kazdym razie nie powinnas dzialac pochopnie. 6 mieczy z rydwanem to od razu skojarzyly mi sie z jakims wyjazdem, na ktory powinnas sie zdecydowac (moze chodzic tez o przeprowadzke). 6 mieczy to dla mnie angazowanie sie w jakies przedsiewziecie, ktore wymaga wytezonej pracy. Powinnas nastawiac sie na "podroz" pelna przeciwnosci (rydwan), efekt nie bedzie odrazu widoczny. Wazne jest jednak, zebys nie zbaczala z drogi, ktora sobie obralas, bo jest ona wlasciwa. Rydwan na koncu to przyspieszenie calej sprawy i pozytywny wynik (czego sie nie spodziewalas). To tez szybkie podjecie decyzji, zdeterminowanie, progres i kontrolowanie zasobow materialnych lub np. wlasnego czasu lub cos w tym stylu. Raczej glownym tematem w tych rozkladach jest kariera oraz poprawa twojego samopoczucia, wrecz radykalna zmiana (wieza + smierc), ktora wprawdzie juz nastapila, ale jej skutki beda widoczne dopiero w najblizszym czasie. Edytowane 2 Maja 2013 przez Inez2503 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 2 Maja 2013 Pasqualina 1,8,15 Niedaleka przeszłość 3 kielichów Wieża Śmierć - zawalił się Twój stabilny i beztroski świat, runęły Twoje plany i marzenia 2,9,16 Emocje i Miłośc 7 mieczy 9 buław Królowa Mieczy - póki co słabo to wygląda są nieszczerości, niedomówienia i półprawdy przez, które czujesz się bardzo wycofana i samotna, uczucia u Ciebie ostatnio nie mają prawa głosu, zagłuszasz je logiką 3,10,17 Pragnienia 10 buław 5 kielichów Koło - pragniesz,aby ten parszywy los w końcu się odwrócił, już nie chcesz dźwigać ciężaru niespełnionej miłośći 4, 11,18 To, czego można się spodziewać 8 denarów Cesarzowa Paź Kielichów - po każdej burzy wychodzi słońce, więc i do Ciebie w końcu los się uśmiechnie będzesz spełniona i zadowlona, może się zakochasz 5, 12, 19 To, czego się nie spodziewam Sąd,Umiarkowanie Królowa Denarów - może podwyżki albo awansu w pracy 6,7,13,14,20,.21 To,co się zdarzy w ciągu najblizszych 6 mies. , As Denarów Głupiec 7 buław Król Mieczy 6 mieczy Rydwan - pojawi się szansa na zawalczenie o coś nowego może to będzie wyjazd za granicę w sprawie pracy, a może będzie jakaś decyzja hmmm.... o rozwodzie (tak mi sie ten mieczowy z 6 mieczy i rydwanem skojarzyl), którą podejmie mąż... w każdym razie nastąpi diametralna zmiana w Twoim życiu, dzięki której rozpoczniesz nowy rozdział w swoim życiu/ karta 11 (Cesarzowa ) nadaje ton całemu rozkładowi- to Ty jesteś Cesarzową, rozpieszczaj się i bądź egoistyczna, zasłużyłaś na wszystko co najlepsze Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 2 Maja 2013 Las Meninas 1,8,15 Niedaleka przeszłość 3 kielichów Wieża Śmierć skonczył się czas miłych kontaktów z pewnymi osobami, jakiś zabaw w szerszym gronie, a możne nawet trójkątów życiowych 2,9,16 Emiocje i Miłośc 7 mieczy 9 buław Królowa Mieczy Były jakieś ukradkowe działania nie do końca uczciwych jednak nie wyszło Ci to na dobre i teraz odchodzisz od tego, podchodzisz do sprawy bardziej rozumowo, analizujesz te sytuacje i dużo nad nimi rozmyślasz 3,10,17 Pragnienia 10 buław 5 kielichów Koło żeby ktoś Ci ujął z barków ciężaru, żeby skończyły się zawody miłosne i lizanie ran aby los się do Ciebie uśmiechnął 4, 11,18 To, czego można się spodziewać 8 denarów Cesarzowa Paź Kielichów że ciężka praca przyniesie Ci pewnego rodzaju spełnienie, że czekają Cię miłe chwile 5, 12, 19 To, czego się nie spodziewam Sąd,Umiarkowanie Królowa Denarów Że się uspokoi w Twoim życiu, ze zagosci zgoda i pewne rzeczy przebaczysz, bedzie czas w którym poczujesz się spełnioną kobietą 6,7,13,14,20,.21 To,co się zdarzy w ciągu najblizszych 6 mies. , As Denarów Głupiec 7 buław Król Mieczy 6 mieczy Rydwan - Pojawią się jakies nowe możliwości, szanse i plany o ktore bedziesz chciała zawalczyć i bedziesz zdeterminowana, od pewnych rzeczy odejdziesz z kolei, bedzie bardzo duzo analizowania i przemyslen i pewne rzeczy porzucisz bo Cię blokowały i stopowały a Ty bedzisz chciała ruszyć z kopyta Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 2 Maja 2013 e 1,8,15 Niedaleka przeszłość 3 kielichów Wieża Śmierć Wydaje mi się że niedawno pojawiła się 2 osoba w Twoim życiu która zburzyła dotychczasowy porządek. Zapragnęłaś coś zmienić w swoim życiu w sferze emocjonalnej. To trochę wprowadziło zamieszania do Twojego życia uczuciowego, ale postanowiłaś albo okoliczności zmusiły Cię do tego aby to zakończyć. 2,9,16 Emocje i Miłośc 7 mieczy 9 buław Królowa Mieczy Ukrywałaś w sobie swoje uczucia, które w jakiś sposób Ci ciążyły. Pomimo tego ze zewnętrznie pokazywałaś, że wszystko okej to w sercu i w myślach cierpiałaś - w samotności. Dlatego podchodziłaś do wszystkiego chłodnym okiem - starałaś się trzymać na wodzy. Dużo w Tobie było nieufności dlatego ukrywałaś swoje prawdziwe uczucia. Może nadal tak jest? 3,10,17 Pragnienia 10 buław 5 kielichów Koło Chciałabyś zrzucić ciężar ze swoich pleców, pokonać przeszkody jakie Los rzuca Ci pod nogi. Odnieść sukces, który by Cie usatysfakcjonował. Aby Los odwrócił się na lepsze dla Ciebie, abyś poczuła się pełnowartościową kobietą - kochaną i szanowaną. 4, 11,18 To, czego można się spodziewać 8 denarów Cesarzowa Paź Kielichów Wydaje mi się, że będziesz musiała dużo czasu i pracy poświecić domowi i rodzinie - jakiemuś dziecku. Ale to będzie bardzo radosny czas. Wprowadzi to powiew świeżości w Twoje życie - coś nowego się rozpocznie i wydaje mi się, że chodzi tu o Twoją rodzinę, że na tej płaszczyźnie. I wydaje mi się, że przyczyni się do tego jakiś mężczyzna. 5, 12, 19 To, czego się nie spodziewam Sąd,Umiarkowanie Królowa Denarów - Tak jak wyżej - zakończy się coś co jest dotychczas - być może zniechęcenie, zwątpienie, marazm - na rzecz czego co przyniesie Ci harmonię, stabilizację i równowagę w życiu. I tutaj znów mi do głowy przychodzi mężczyzna, który pomoże - sprawi, że poczujesz się pełnowartościową kobietą. 6,7,13,14,20,.21 To,co się zdarzy w ciągu najblizszych 6 mies. , As Denarów Głupiec 7 buław Król Mieczy 6 mieczy Rydwan - Pojawi się szansa na rozpoczęcie nowego etapu w życiu. Pokonanie przeciwności. Zmiana otoczenia. Być może jakaś podróż. Może przeprowadzka. Odcięcie się od przeszłości, chyba od jakiegoś mężczyzny. Ale da Ci to odetchnienie, ukojenie, ulgę. karta 11 (Cesarzowa ) Wydaje mi się, że na pierwszy plan wypłyną sprawy rodzinne i macierzyńskie. I to może być też podpowiedź, abyś uwierzyła w siebie, bo cokolwiek będzie się nie działo pokonasz przeszkody. (: Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 2 Maja 2013 maddie88 1,8,15 Niedaleka przeszłość 3 kielichów Wieża Śmierć - Zmiany w relacjach wynikające z tego, że przyjaciele nie do końca okazali się tymi, za kogo się podawali... Jest to obalenie struktur dla nas szkodliwych...zniszczenie pozorów... Zmiana bolesna, ale na lepsze. 2,9,16 Emocje i Miłośc 7 mieczy 9 buław Królowa Mieczy - Jest oddalenie emocjonalne z obawy przed tym, że historia się powtórzy: przenoszenie wzorców z przyszłości... Może być też lęk przed wyjaśniającą rozmową (7 Mieczy + 9 Buław). 3,10,17 Pragnienia 10 buław 5 kielichów Koło - Żebyś miała wystarczająco dużo siły, by dojść tam, gdzie pragniesz, byś mogła zawsze się podnosić pomimo żalu, ciężkich emocji...aż wreszcie karta losu się odwróci... 4, 11,18 To, czego można się spodziewać 8 denarów Cesarzowa Paź Kielichów - Pracowity okres, ale dający Ci wiele zadowolenia i spełnienia Miła atmosfera, może nawet i uznanie Komplementy, życzliwa pomoc w pracy, zaproszenie na jakieś party ze znajomymi? 5, 12, 19 To, czego się nie spodziewam Sąd,Umiarkowanie Królowa Denarów - To będzie okres odnowy, poczujesz, że wreszcie sprawy zaczynają się układać... Uwolnisz się od tego, co było dla Ciebie złe, sprawiało smutek, niezadowolenie, a w to miejsce wejdzie równowaga i poczucie, że wszystko ma swój czas i warto czekać... Poczujesz się dowartościowaną kobietą, pewną siebie, podchodzącą do życia z entuzjazmem 6,7,13,14,20,.21 To,co się zdarzy w ciągu najblizszych 6 mies. , As Denarów Głupiec 7 buław Król Mieczy 6 mieczy Rydwan - Też to widzę jako szansę na walkę o swoją pozycję w relacji z mężczyzną, a wyjaśnienie stanowisk i rozpoczęcie nowego etapu tej relacji... karta 11 (Cesarzowa ) nadaje ton całemu rozkładowi- - Będziesz miała dużo do powiedzenia, zadziałania Będziesz dostrzeżona przez otoczenie, podejmowane działania będą dawały Ci poczucie spełnienia... Zaczniesz nowy etap w życiu...czując szczęśliwą kobietą Nie wahaj się sięgać po swoje Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 2 Maja 2013 Selenit 1,8,15 Niedaleka przeszłość 3 kielichów Wieża Śmierć albo koniec 3kątu i powrót do domu do rodziny albo na odwrót w całej podsumie jest koło co moze własnie mowić o czyms nowym w zyciu 2,9,16 Emocje i Miłośc 7 mieczy 9 buław Królowa Mieczy - ja bym powiedziała tak. Nie katuj się nie "szpieguj" nie sprawdzaj bo coś może cię mocno zranić 3,10,17 Pragnienia 10 buław 5 kielichów Koło czekasz na zmiany może los ci coś nowego sprowadzi i nie bedziesz już się męczyła 4, 11,18 To, czego można się spodziewać 8 denarów Cesarzowa Paź Kielichów - hmm ciąży? 5, 12, 19 To, czego się nie spodziewam Sąd,Umiarkowanie Królowa Denarów - będzie spokojnie po doświadczeniach - odrodzenie i dojrzałość 6,7,13,14,20,.21 To,co się zdarzy w ciągu najblizszych 6 mies. , As Denarów Głupiec 7 buław Król Mieczy 6 mieczy Rydwan - oj nie wiem kochana czy tu się nie pokazują zalazki jakiegoś rozstania albo powrotu kogoś z zagranicy karta 11 (Cesarzowa ) nadaje ton całemu rozkładowi- ty tu rządzisz i dostajesz co chcesz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi