Skocz do zawartości

pomóżcie :)

demcia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich.

Mam prośbę wyciągnęłam karty i jestem zdezorientowana. pytanie do kart dotyczyło pracy a raczej małego problemu. czy ktoś może mi pomóc w interpretacji?

8 monet

księżyc

siła

rydwan

mag - odwrócony

O co tu chodzi?

Napisano

demcio, przeczytaj regulamin :) Bez Twojej własnej interpretacji i nakreślenia problemu nikt nie pomoże...

Gość Daffne
Napisano

demcia edytuj pierwszy post i zamieść swoją interpretacje, a wówczas my pomożemy. Ponadto zamieść również konkretne pytanie jakie postawiłaś do kart bo my go nie znamy i nie wiemy jak się odnieść do Twych kart.

Pozdrawiam

Gość Amfora
Napisano

Przecież Ci napisałam co i jak napisać ;) Czytaj prosze uważnie ;)

Napisano

ok wszystko zrozumiałam!!

szybka wróżba

pięć kart to moje imię.

A pytanie brzmiało: Jak poradzę sobie w nowej firmie? tym bardziej , że chciałam spróbować na wyższe stanowisko,bo zwolniło się miejsce.

Gość Daffne
Napisano (edytowane)

Zrozumiałaś, ale jeszcze Twojej interpretacji kart brak.

Jak z pewnością wiesz, jest to dział ćwiczenia i nauki tarota...więc winnaś włożyć również swój wkład w rozkład, zanim my napiszemy.

Napisz co myślisz o rozkładzie na tyle ile potrafisz.

Edytowane przez Daffne
Napisano

Ja myślę ,że oszukuje samą siebie mimo wytrwałości w dążeniu do sukcesu to jest to tylko marzenie i chociaż zdarzają się sprzyjające okoliczności to brak wiary we własne możliwości jest przyczyną rozterek.

Tak to widzę :ojejku: