GdzieTaIrlandia Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 Z poprzedniego rozkładu wyszło,że istnieje szanse,że będzie kontakt miedzy mna a Panem do końca Grudnia. I niby ten kontakt ma byc,tyle,że nie chciałabym ja "go" inicjować. Wiec zadałam pytanie jak zrealizuje sie moje oczekiwanie na jego kontakt Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na jego kontakt(Pana X) w kierunku mojej osoby? 3 kielichów,ARCYKAPKALNA,6 mieczy,4 mieczy-Widzę tutaj radość..abym swoja intuicje,swoje odczucia..siebie jak odpuszczam..ze bedzie to troche opóżnione? albo strike faktycznie z tym wykonaniem to bedzie wtedy kiedy ja to wykonam jako Paż...? Czas wykonania-Paż denarów-Teraz POMOCY,ŁEeeeeeeeeeeee Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Grudnia 2012 Maestro Napisano 7 Grudnia 2012 3 kielichów,ARCYKAPKALNA,6 mieczy,4 mieczy- kontakt będzie, mozliwe spotkanie, ale potem czas trwania w niepewności Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Napisano 7 Grudnia 2012 Dziekuję,na pewno do końca grudnia zweryfikuje:) Cytuj
alathea Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 chodzi Ci o media czy kontakt na zywo? (a jest taki fizycznie mozliwy?) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Napisano 7 Grudnia 2012 (edytowane) Alathea -obojętnie jaki,acz kolwiek chciałam sprawdzic czy "jaki"kolwiek z jego strony nastąpi a nie z mojej.. Wiem to egoistyczne pytanie,ale sprawdzam możliwości. A czy fizyczny kontakt możliwy? Możliwość zawsze istnieje.. Gdzies po drodze,na mieście,przypadkowo.. Edytowane 7 Grudnia 2012 przez GdzieTaIrlandia Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 8 Grudnia 2012 Napisano 8 Grudnia 2012 Karty czytane całościowo czy chronologicznie ? Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 8 Grudnia 2012 Autor Napisano 8 Grudnia 2012 całościowo-odpowiedz chronologicznie-bieg wydarzeń Cytuj
alathea Napisano 8 Grudnia 2012 Napisano 8 Grudnia 2012 Alathea -obojętnie jaki,acz kolwiek chciałam sprawdzic czy "jaki"kolwiek z jego strony nastąpi a nie z mojej..Wiem to egoistyczne pytanie,ale sprawdzam możliwości. A czy fizyczny kontakt możliwy? Możliwość zawsze istnieje.. Gdzies po drodze,na mieście,przypadkowo.. pytalam, bo po tych kartach - to wlasnie jakbys go gdzies na miescie z innymi ludzmi zobaczyla - ale bez rozmowy... Cytuj
bridaa Napisano 8 Grudnia 2012 Napisano 8 Grudnia 2012 wg mnie kontaktu zainicjowanego przez pana tu nie ma, chyba że Ty go zainicjujesz lub spotkacie sie przypadkiem gdzieś 1 Cytuj
Vivere Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Możesz Go spotkac tam gdzie się nie spodziewasz. Pan chyba nie ma w zamyśle zrobienia ruchu w Twoim kierunku. 1 Cytuj
Gość gość5 Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 wyglada to tak jakbys spotkala go w towarzystwie jakiejs kobiety(arcykapłanka)- w jakiejs grupie- moze to byc spotkanie w restauracji/ kawiarni.pubie0 gdzies gdzie jest sporo ludzi - obawiam ze na tym ten kontakt sie zakonczy- bo na koncu 4 mieczy oznacza ponowne rozdzielenie........ mam nadzieje, że to tylko twoje obawy wyszły GTI Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Jak się zrealizuje Twoje oczekiwanie na Jego kontakt....no ja niestety kontaktu z Jego strony to raczej tutaj nie widzę, nie w tym czasie...ewentualnie może być coś takiego co Ci da chwilę radości, np. życzenia świąteczne... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Napisano 9 Grudnia 2012 Sama jestem ciekawa a własciwie z mojej strony poddana. trzeba zyc,ulozyc na nowo,ale to takie ciezkie jak sie kocha drugiego czlowieka juz bez odwzajemnienia..no coz.. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 Daffne w grudniu napisałam do niego sms w obecnosci mamy i córki. Odezwał się,ale odpisał,ze nigdy sie nie spotkamy i zebym zapomniała ..zatem to te 6 mieczy i 4 mieczy.. Nie spotkałam go. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi