Skocz do zawartości

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na jego kontakt(Pana X) w kierunku mojej osoby?

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z poprzedniego rozkładu wyszło,że istnieje szanse,że będzie kontakt miedzy mna a Panem do końca Grudnia.

I niby ten kontakt ma byc,tyle,że nie chciałabym ja "go" inicjować.

Wiec zadałam pytanie jak zrealizuje sie moje oczekiwanie na jego kontakt

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na jego kontakt(Pana X) w kierunku mojej osoby?

3 kielichów,ARCYKAPKALNA,6 mieczy,4 mieczy-Widzę tutaj radość..abym swoja intuicje,swoje odczucia..siebie jak odpuszczam..ze bedzie to troche opóżnione? albo strike faktycznie z tym wykonaniem to bedzie wtedy kiedy ja to wykonam jako Paż...?

Czas wykonania-Paż denarów-Teraz

POMOCY,ŁEeeeeeeeeeeee

• Maestro
Napisano

3 kielichów,ARCYKAPKALNA,6 mieczy,4 mieczy-

kontakt będzie, mozliwe spotkanie, ale potem czas trwania w niepewności

Napisano

Dziekuję,na pewno do końca grudnia zweryfikuje:)

Napisano

chodzi Ci o media czy kontakt na zywo? (a jest taki fizycznie mozliwy?)

Napisano (edytowane)

Alathea -obojętnie jaki,acz kolwiek chciałam sprawdzic czy "jaki"kolwiek z jego strony nastąpi a nie z mojej..

Wiem to egoistyczne pytanie,ale sprawdzam możliwości.

A czy fizyczny kontakt możliwy? Możliwość zawsze istnieje.. Gdzies po drodze,na mieście,przypadkowo..

Edytowane przez GdzieTaIrlandia
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Karty czytane całościowo czy chronologicznie ?

Napisano

całościowo-odpowiedz

chronologicznie-bieg wydarzeń

Napisano
Alathea -obojętnie jaki,acz kolwiek chciałam sprawdzic czy "jaki"kolwiek z jego strony nastąpi a nie z mojej..

Wiem to egoistyczne pytanie,ale sprawdzam możliwości.

A czy fizyczny kontakt możliwy? Możliwość zawsze istnieje.. Gdzies po drodze,na mieście,przypadkowo..

pytalam, bo po tych kartach - to wlasnie jakbys go gdzies na miescie z innymi ludzmi zobaczyla - ale bez rozmowy...

Napisano

wg mnie kontaktu zainicjowanego przez pana tu nie ma, chyba że Ty go zainicjujesz lub spotkacie sie przypadkiem gdzieś

• Lubię to! 1
Napisano

Możesz Go spotkac tam gdzie się nie spodziewasz. Pan chyba nie ma w zamyśle zrobienia ruchu w Twoim kierunku.

• Lubię to! 1
Gość gość5
Napisano

wyglada to tak jakbys spotkala go w towarzystwie jakiejs kobiety(arcykapłanka)- w jakiejs grupie- moze to byc spotkanie w restauracji/ kawiarni.pubie0 gdzies gdzie jest sporo ludzi - obawiam ze na tym ten kontakt sie zakonczy- bo na koncu 4 mieczy oznacza ponowne rozdzielenie........

mam nadzieje, że to tylko twoje obawy wyszły GTI

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Jak się zrealizuje Twoje oczekiwanie na Jego kontakt....no ja niestety kontaktu z Jego strony to raczej tutaj nie widzę, nie w tym czasie...ewentualnie może być coś takiego co Ci da chwilę radości, np. życzenia świąteczne...

Napisano

Sama jestem ciekawa a własciwie z mojej strony poddana.

trzeba zyc,ulozyc na nowo,ale to takie ciezkie jak sie kocha drugiego czlowieka juz bez odwzajemnienia..no coz..

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Daffne w grudniu napisałam do niego sms w obecnosci mamy i córki. Odezwał się,ale odpisał,ze nigdy sie nie spotkamy i zebym zapomniała ..zatem to te 6 mieczy i 4 mieczy.. Nie spotkałam go.