Skocz do zawartości

Cud za dziewczynami:)

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Dziękuję anais za karty:)))

1. Moje ciało - 5 mieczy

jestem ciągle z siebie niezadowolona, ciągle znajduję błędy, mam spory problem ze 100% samoakceptacją

2.Mój umysł - koło

oj, zmienny, zmienny

3.Moja dusza 7 kielichów

jestem niepoprawną marzycielką, to prawda, potrafię iść ulicą i w myślach tworzyć kolejne rozdziały nienapisanych książek, lub pisać wiersze w myślach i potem szybko zapisywać je w tel. komórkowym w wersjach roboczych:)

4.Co wzmacnia moje ciało wisielec

umiejętność zatrzymania się w biegu, bierność, poszukiwanie ciągle czegoś nowego

5. Co je osłabia 7 monet

ciągłe czekanie, zastój - u mnie musi być ruch i energia

6.Co wzmacnia mój umysł kochankowie

możliwość podejmowania decyzji

7. Co go osłabia rycek monet

konkretny On mi tu wyszedł :lol:, chyba osłabia go stagnacja

8.Co wzmacnia moja duszę rydwan

ruch, ciagłe dążenie do celu, parcie naprzód

9. Co ja osłabia paź buław

słomiany zapał, bezmyślność

Suma całości : Rydwan - tak myślałam, jestem z numerologii 7/25, chyba muszę wziąć sprawy w swoje ręce..

Wg HB : 54, czyli Pustelnik - a tu myślę, że powinnam częściej się w siebie zagłębiać, byc bardziej pewna siebie i swego (5 to kapłan, 4 to cesarz)

Napisano (edytowane)

JA BYM JESZCZE DODAŁA :

2.Mój umysł - koło

oj, zmienny, zmienny, otwarty na zmiany i nowości ; wiesz co z euforii możesz wpadać w doły....

możliwość podejmowania decyzji; poczucie że jesteś kochana

cwiczenia

Edytowane przez anais_33
  • Lubię to! 1
Napisano

Tak, rzeczywiscie. Duzo w Tobie negatywnego myslenia, jezeli chodzi o Cialo. Za malo milosci do niego. Za malo zadowolenia z siebie.

Umysl zmienny i ciagle w ruchu. Potencjal Maga. Umiesz byc bierna umyslowo, niejako lapac to, co jest dookola i umiesz to odpowiednio wykorzystywac dla siebie.

Dusze masz nie tylko, ze marzycielska, ale tez pelna mistycyzmu. Nic dziwnego, ze ciagnie Cie do ezoteryki.

Co wzmacnia Twoje cialo. Na pewno zmiana tapety, ewidentna. Jakies takie wyrwanie, moze nawet nie do konca od Ciebie zalezne, z codziennosci. Wisielec nie szuka sam odpoczynku, bo to nie Eremita. Wisielca bierze sie stopy i wiesza, robi mu kuku, zeby sie ogarnal. I Ty chyba tez tak masz, ze lecisz z tym koksem, dopoki ktos albo cos Ci nie powie "teraz stop malenka, teraz zajmij sie soba, dogodz sobie, przefiltruj swoje sprawy". Ale to robi dobrze Twojemu cialu.

Natomiast oslabia wszystko to, co wymaga dlugotrwalej pracy, moze stanie tez gdzies w kolejkach, czekanie. I co mi przyszlo jeszcze do glowy. Ciaza... Ciaza oslabia Twoje cialo.

Co wzmacnia umysl, towarzystwo innych ludzi, wspolpraca z nimi, wspieranie sie wzajemne, a takze wszystko to, co podyktowane jest glosem Twojego serca.

Twoj umysl oslabia zbyt duzo pracy. Nie umiesz sie na tym skupiac, bo jak w Kole widac, jestes zmienna, potrzebujesz ciagle akcji a Rycek Monet to taki... "powoli, pracowicie... i nudno".

Co wzmacnia Twoja dusze. Praca nad soba. Sila Rydwanu to sila wnetrza.

Co oslabia... dobrze to ujelas, zbytnia wyrywnosc i... slomiany zapal. Akcje, ktore do niczego nie prowadza.

• Lubię to! 1
Napisano

1. Moje ciało - 5 mieczy Nie jesteś zadowolona ze swojego ciała...

2.Mój umysł - koło

Zdajesz sie na los. Różnie. Myślę,że w zaleznosci od sytuacji jestes w stanie popaść z jednej skrajności np dobrej po niesamowity dołek. Taka hustawka. Raz na górze raz na dole..:)

3.Moja dusza 7 kielichów Marzycielka faktycznie z Ciebie. Jesteś skłonna też ulegania pokusom swojej duszy,naginaniu czegos dla niej własnie np jakiś mały nałog który sprawia Ci radośc i ciezko Ci go odrzucic:)

Ja bym to odebrała dosłownie jako,że nic. Zatrzymałas sie na tym poziomie na ten czas i nie idzie nic na przód.

5. Co je osłabia 7 monet

Dosłownie. To chyba myśl,że coś sie samo zrobi.. Kiedys tam moze miałaś czas na jakis wiekszy wysiłek i uważasz,ze tamten stan nadal ma wpływ na ciało albo ze tego wpływu juz brak? bo by pasowalo pod punkt nr 1.

6.Co wzmacnia mój umysł kochankowie Kiedy podejmujesz decyzje z którymi dobrze sama sie czujesz,wyzwalaja u Ciebie zadowolenie i spokój.

7. Co go osłabia rycek monetJakies nadmierne działania a dopiero potem mysl o tym co sie zrobiło..

8.Co wzmacnia moja duszę rydwan Haha widzisz zas twoje dusze pobudzają działanie,brak rytuny,konkrety:P

NAMIETNOSC<POKUSA:D:)

Suma całości : Rydwan -

Wg HB : 54, czyli Pustelnik - a tu myślę, że powinnam częściej się w siebie zagłębiać, byc bardziej pewna siebie i swego (5 to kapłan, 4 to cesarz)

• Maestro
Napisano
Tak, rzeczywiscie. Duzo w Tobie negatywnego myslenia, jezeli chodzi o Cialo. Za malo milosci do niego. Za malo zadowolenia z siebie.

Umysl zmienny i ciagle w ruchu. Potencjal Maga. Umiesz byc bierna umyslowo, niejako lapac to, co jest dookola i umiesz to odpowiednio wykorzystywac dla siebie.

Dusze masz nie tylko, ze marzycielska, ale tez pelna mistycyzmu. Nic dziwnego, ze ciagnie Cie do ezoteryki.

Co wzmacnia Twoje cialo. Na pewno zmiana tapety, ewidentna. Jakies takie wyrwanie, moze nawet nie do konca od Ciebie zalezne, z codziennosci. Wisielec nie szuka sam odpoczynku, bo to nie Eremita. Wisielca bierze sie stopy i wiesza, robi mu kuku, zeby sie ogarnal. I Ty chyba tez tak masz, ze lecisz z tym koksem, dopoki ktos albo cos Ci nie powie "teraz stop malenka, teraz zajmij sie soba, dogodz sobie, przefiltruj swoje sprawy". Ale to robi dobrze Twojemu cialu.

Natomiast oslabia wszystko to, co wymaga dlugotrwalej pracy, moze stanie tez gdzies w kolejkach, czekanie. I co mi przyszlo jeszcze do glowy. Ciaza... Ciaza oslabia Twoje cialo.

Co wzmacnia umysl, towarzystwo innych ludzi, wspolpraca z nimi, wspieranie sie wzajemne, a takze wszystko to, co podyktowane jest glosem Twojego serca.

Twoj umysl oslabia zbyt duzo pracy. Nie umiesz sie na tym skupiac, bo jak w Kole widac, jestes zmienna, potrzebujesz ciagle akcji a Rycek Monet to taki... "powoli, pracowicie... i nudno".

Co wzmacnia Twoja dusze. Praca nad soba. Sila Rydwanu to sila wnetrza.

Co oslabia... dobrze to ujelas, zbytnia wyrywnosc i... slomiany zapal. Akcje, ktore do niczego nie prowadza.

To prawda, nie znoszę skupiać się zanadto na pracy, czy nauce,mam to szczęście, że dana mi jest dobra pamięć, w związku z czym szybko przyswajam wiedzę:) Co do ciazy, masz rację, ciaża osłabia moje ciało, dlatego byłam w niej raz i kolejnej nie planuję....

Napisano

1. Moje ciało - 5 mieczy

Oj to widac, zadreczasz się zamiast sobie odpuścić. Patrzysz ciągle na innych i się porównujesz, zamiast zaakceptować.

Niczego Ci nie brakuje, wprost przeciwnie, sama mogłabyś być obiektem (a raczej NA PEWNO jesteś) czyjejś zazdrości.

2.Mój umysł - koło

Chłonny, otwarty, umiejący się odnaleźć w każdej sytuacji. Doskonale się przystosowujesz do panujących warunków.

3.Moja dusza 7 kielichów

Mistyczka jak ta lala ;) szamanka.

Chyba musisz sobie sama docisnąć śrubę, a raczej KTOŚ Tobie.

Jak pisała SN - nic dodać, nic ująć.

Przyszło mi na myśl jeszcze - może masz możliwość korzystania z parków, drzew, naturalnych miejsc?

Wydaje mi się że "drzewoterapia" mogłaby Ci bardzo pomóc, spacery w lesie, przytulanie się do drzew itp

5. Co je osłabia 7 monet

Czekanie, zdawanie się na przeczekanie. Ciąża też - w końcu to owoc 9 miesięcznej pracy Twojego organizmu.

(Znowu SN)

Przy okazji - bezczynność. Proponuję zacząć ćwiczyć ;)

Możliwość dokonania wyboru, wolność. Duża ilość dostępnych opcji - lubisz wybierać, decydować się.

Nuda wykancza, co ? ;)

Kontrola, samoświadomość, opanowanie.

Czekanie na jakiś cud, wiadomość, olśnienie. Brak rezultatów. Niepewność sytuacji

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano
1. Moje ciało - 5 mieczy

Oj to widac, zadreczasz się zamiast sobie odpuścić. Patrzysz ciągle na innych i się porównujesz, zamiast zaakceptować.

Niczego Ci nie brakuje, wprost przeciwnie, sama mogłabyś być obiektem (a raczej NA PEWNO jesteś) czyjejś zazdrości.

2.Mój umysł - koło

Chłonny, otwarty, umiejący się odnaleźć w każdej sytuacji. Doskonale się przystosowujesz do panujących warunków.

3.Moja dusza 7 kielichów

Mistyczka jak ta lala ;) szamanka.

Chyba musisz sobie sama docisnąć śrubę, a raczej KTOŚ Tobie.

Jak pisała SN - nic dodać, nic ująć.

Przyszło mi na myśl jeszcze - może masz możliwość korzystania z parków, drzew, naturalnych miejsc?

Wydaje mi się że "drzewoterapia" mogłaby Ci bardzo pomóc, spacery w lesie, przytulanie się do drzew itp

5. Co je osłabia 7 monet

Czekanie, zdawanie się na przeczekanie. Ciąża też - w końcu to owoc 9 miesięcznej pracy Twojego organizmu.

(Znowu SN)

Przy okazji - bezczynność. Proponuję zacząć ćwiczyć ;)

Możliwość dokonania wyboru, wolność. Duża ilość dostępnych opcji - lubisz wybierać, decydować się.

Nuda wykancza, co ? ;)

Kontrola, samoświadomość, opanowanie.

Czekanie na jakiś cud, wiadomość, olśnienie. Brak rezultatów. Niepewność sytuacji

U mnie nie ma bezczynnosci, ja bardzo dużo ćwiczę i w miarę możliwości dużo chodzę, bo to po prostu kocham:) Raczej brak mi takiego leniwego wypoczynku;)

Napisano

Postaram się tu coś napisać... ale po weekendzie :slonko:

to ślad by nie zapomnieć ;P

Napisano

1. Moje ciało - 5 mieczy

ciągle je kształtujesz, pracujesz nad nim... zmieniasz

2.Mój umysł - koło

lubisz zmiany... nowe idee

3.Moja dusza 7 kielichów

rozmarzona, marzycielska... może artystyczna :mysli: ma jakieś pragnienie, które chce osiągnąć i ma nadzieję, że uda jej po nie sięgnąć

rozmyślania, chwile kiedy można się zatrzymać i przyjrzeć się światu dookoła

5. Co je osłabia 7 monet

nie wiadomo... gdy trzeba sporo czasu czekać na efekty działań...

nowe możliwości, rozstaje dróg... nowe pomysły... momenty kiedy możesz pogłówkować ;)

wolne dochodzenie do celu, wiedzy... gdy nie wiesz kiedy coś uda Ci się dowiedzieć i czy w ogóle uda Ci się coś rozwiązać...

ruch, działanie.... kiedy zbliżasz się do tego czego pragniesz

oczekiwanie... niepewność... niecierpliwość

• 7 miesięcy temu...
  • Maestro
Napisano

WERYFIKACJA

Karty ładnie pokazały mój stan:) Mój umysł w tym Kole zaskakuje mnie tym, że ciągle się rozwija:) Poza tym umiem się skupić, a wcześniej miewałam z tym problemy:) Na moje ciało patrze już inaczej, nie przez pryzmat energii karty 5 mieczy;))