Gość sheina Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 1. praca - 4 denary, giermek denarów, 8 denarów- na tę chwilę jestem bezrobotna,ale cos chyba ruszy? mozecie sumy luknac ;> 2.męzczyzni,- królowa mieczy(ja:P) 6 kielichów, giermek denarów em no znajomy jakis z przeszlosci 3.koło fortuny, 6 mieczy,dwójka denarów chyab raczej net 4. co mnie mile zaskoczy w przyszlym tygodniu? królowa denarów, giermek mieczy, 7 denarów chyba cos w związku z pracą się zadzieje... 5. zdrowie - dwa buławy,c esarzowa, 3 mieczy - chyba trza zbadac cyca bo kiedy trojak pokazlaa mi,ze cos tam sie robi.. ewentualnie się skaleczę gdzieś i krew poleci ale ogolni epozytywnie i zdrow pelna witalnosci 6. czy w przyszlym tygodniu pojade do domu? swiat, 4 miecz,e mag kurde mag czesto mowi o pracy...moze to się przedłuży bo coś się zadzieje i ja bede musiala przemyslec ten powrot... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 W pracy to widać to,że chciałabyś aby była,ale tutaj widać na razie zastanawianie się i obmyślanie..Takie powolne szukanie jak na razie.. Męzczyzni -to ja widzę twoje odciecie od mężczyzn z przeszłości,od tego co było. Idziesz na przód nie oglądasz się za tymi co byli a na horyzoncie na razie nikogo interesujacego jak na ten moment. 4. no tych kart to za bardzo nie czuje wiec sie nie wypowiadam,,ale strike wydaje mi się,że twoje zachowanie do jakiejs danej sytuacji bardzo Cie zaskoczy,gdzies wykażesz się działaniem,logicznym i spokojnym podejsciem i cierpliwościa(nie wiem skad ,ale wydaje mi się,że do Ciebie to nie podobne) chyba jestes dosć" temperamentną" kobietką. 5. 2 buławy-dwie opcja-wiec mogą być to jakies sprawy kobiece i strikte sercowe badz faktycznie gdzies sie zranisz np przy robieniu kolacji,poleci krew. Myślę,że mogą pojawić się projekcie ,że twoja podróż zostanie troszkę opóżniona albo jakis transport się spóżni badz podróz bedzie dłuzej trwała. Pozdrawiam Cytuj
Gość sheina Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 (edytowane) no to tak - mialam oferte pracy nagle z niedzieli na poniedzialek msialam sie zastanowic ale dalam sobie siana po 1 dniu 2. we wkurzeni wspominalam pana , no i takie netowe kontakty z panami 4. kocica mnie s ztrchala pazurami a to boli 5. uwzglednialam zostanie dluzej ale jednak pojechalam czyli tu mag znowu pokazal ruch gdzie ta- trafilas z tym spoznieniem ale nei mnei dotykajacym bezposrednio, otoz czekajac na pks na moim snatowisku pojawil sie jeden opozniony autobus, no dobra w smei chwile dluzej przez jedn akobite tez czekalismy na odjazd naszego (teraz mnie olsnilo ) wow Edytowane 14 Grudnia 2012 przez sheina Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi