pretoria Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 (edytowane) Rozkład zrobiłam na 2 panów Mi jak zwykle cokolwiek trudno zinterpretować jeżeli chodzi o mnie, bo nadinterpretuje to znów. P.I - kiedyś o mnie zabiegał, lecz nic z tego nie wyszło. Jakiś czas temu odnowiliśmy kontakt, ale on jest w związku : Co jest jemu przeznaczone ze mną? -> 7pucharów, 2mieczy, 5denarów Snucie nierealnych planów, lęk przed podjęciem decyzji... (?) Co jest mi przeznaczone z nim? -> 5mieczy, 8denarów, as mieczy Może wyjaśnienie pewnych spraw z przeszłości? Co jest nam wspólnie przeznaczone? -> 2pucharów, 6denarów, 3denarów, 9pucharów Znalezienie wspólnego języka, etap poznania się. Raczej stosunki koleżeńskie. P.II mój eks : Co jest jemu przeznaczone ze mną? -> 7buław, 2pucharów, as buław No tak jakby jakaś szansa, którą powinien wykorzystać. Co jest mi przeznaczone z nim? -> królowa denarów, 3pucharów, giermek mieczy Radość, spełnienie w związku, a zarazem wahania... Co jest nam wspólnie przeznaczone? -> as pucharów, królowa pucharów, 9buław, król pucharów Radość, szczęście, miłość, dużo zazdrości i nieporozumień. Edytowane 7 Grudnia 2012 przez pretoria Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 Pierwszy Pan. Myślę,że nic Wam nie jest przeznaczone prócz wspólnych spotkań,gdzies na imprezie w 3. Ty,on i jego dziewczyna. Relacja przyjacielska,koleżeńska. Drugi Pan. Całkiem sympatycznie. On spokojnie jest w stanie obserwować to co w okół sie dzieje. Istnieją szanse na fajne spotkania i zaczątek tego ,że może zaiskrzyć Ty tutaj urośniesz w jego oczach jako zaradna i ciepła kobieta. Również widać spotkania ,jakieś fajne spontaniczne wypady ale na razie w formie luzniejszej znajomości. Będziesz sie tutaj kierowała instynktem strikte logicznym. Tutaj widać że może miedzy Wami coś zaiskrzyć a w szczególności w twoim serduchu ciepło. Pan pozwoli przejąć Ci ster,czekać na bieg wydarzen. Cytuj
Gość gość5 Napisano 8 Grudnia 2012 Napisano 8 Grudnia 2012 P.I - kiedyś o mnie zabiegał, lecz nic z tego nie wyszło. Jakiś czas temu odnowiliśmy kontakt, ale on jest w związku : Co jest jemu przeznaczone ze mną? -> 7pucharów, 2mieczy, 5denarów tylko marzenia- on wie, że nie do spełnienia Co jest mi przeznaczone z nim? -> 5mieczy, 8denarów, as mieczy wyjasnienie i raczej znow rozłąka lub tylko miłe konwersacje Co jest nam wspólnie przeznaczone? -> 2pucharów, 6denarów, 3denarów, 9pucharów zrozumienie i porozumienie, które niestety tylko jedno z was bedzie cieszyc P.II mój eks : Co jest jemu przeznaczone ze mną? -> no wyglada na to jakby miał zaczac dzialac w twoja stronę Co jest mi przeznaczone z nim? -> królowa denarów, 3pucharów, giermek mieczy mila zabawa-psykowka- brak porozumienia i tak w kolko.... Co jest nam wspólnie przeznaczone? -> as pucharów, królowa pucharów, 9buław, król pucharów jak wyzej- radosc a za chwile bedziecie sie ranic... i znow miło i cieplutko... Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Grudnia 2012 Napisano 8 Grudnia 2012 P.I - kiedyś o mnie zabiegał, lecz nic z tego nie wyszło. Jakiś czas temu odnowiliśmy kontakt, ale on jest w związku : Co jest jemu przeznaczone ze mną? -> 7pucharów, 2mieczy, 5denarów Będzie sobie czasem marzył i snuł wizje z Tobą w roli głównej, ale sądzę, że zdaje sobie sprawę, że to nie jest realne by stało się rzeczywistością Co jest mi przeznaczone z nim? -> 5mieczy, 8denarów, as mieczy Ty jakbyś z góry wiedziała, że relacja z nim to niewypał (5 mieczy). Sceptycyzm się pojawia. Co jest nam wspólnie przeznaczone? -> 2pucharów, 6denarów, 3denarów, 9pucharów Był czas wspólnego zauroczenia i może jeszcze czasem sie to w Was budzić, ale wygląda na to, że każde z Was pójdzie swoją drogą. Relacje koleżenskie tu widać bardziej. P.II mój eks : Co jest jemu przeznaczone ze mną? -> 7buław, 2pucharów, as buław hm zakochany był, może nadal czasem chciałby zawalczyć o Was bo ciągnie go do Ciebie i ciągnąć będzie. Co jest mi przeznaczone z nim? -> królowa denarów, 3pucharów, giermek mieczy Tobie przeznaczone jest miłe sympatyczne towarzystwo w jego postaci, flirty, czarowanie się, ale potem i droczenie, gdy jedno nie będzie skore do przekroczenia pewnych ram w relacji. Co jest nam wspólnie przeznaczone? -> as pucharów, królowa pucharów, 9buław, król pucharów Przeznaczone Wam jest wzajemne uczucie, które się nie wypali...widać tu wzajemne blokady, ostrożność, ale mimo to uczucie jest w Was nadal. Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Grudnia 2012 Napisano 8 Grudnia 2012 P.I - kiedyś o mnie zabiegał, lecz nic z tego nie wyszło. Jakiś czas temu odnowiliśmy kontakt, ale on jest w związku : Co jest jemu przeznaczone ze mną? -> 7pucharów, 2mieczy, 5denarów Będzie sobie czasem marzył i snuł wizje z Tobą w roli głównej, ale sądzę, że zdaje sobie sprawę, że to nie jest realne by stało się rzeczywistością Co jest mi przeznaczone z nim? -> 5mieczy, 8denarów, as mieczy Ty jakbyś z góry wiedziała, że relacja z nim to niewypał (5 mieczy). Sceptycyzm się pojawia. Co jest nam wspólnie przeznaczone? -> 2pucharów, 6denarów, 3denarów, 9pucharów Był czas wspólnego zauroczenia i może jeszcze czasem sie to w Was budzić, ale wygląda na to, że każde z Was pójdzie swoją drogą. Relacje koleżenskie tu widać bardziej. P.II mój eks : Co jest jemu przeznaczone ze mną? -> 7buław, 2pucharów, as buław hm zakochany był, może nadal czasem chciałby zawalczyć o Was bo ciągnie go do Ciebie i ciągnąć będzie. Co jest mi przeznaczone z nim? -> królowa denarów, 3pucharów, giermek mieczy Tobie przeznaczone jest miłe sympatyczne towarzystwo w jego postaci, flirty, czarowanie się, ale potem i droczenie, gdy jedno nie będzie skore do przekroczenia pewnych ram w relacji. Co jest nam wspólnie przeznaczone? -> as pucharów, królowa pucharów, 9buław, król pucharów Przeznaczone Wam jest wzajemne uczucie, które się nie wypali...widać tu wzajemne blokady, ostrożność, ale mimo to uczucie jest w Was nadal. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi