nirva2991 Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 dlaczego nie odpisał : świat , 5 denarów, śmierć , 5 kielichów , rydwan bo jest czymś bardzo zajęty i pewnie bardzo źle się czuje po długim i dokładnym przetasowaniu jak zrealizuje się moje czekanie na jego odpisanie : świat , 5 denarów , 5 kielichów , rydwan niestety , nie odpisze . prędzej się z nim gdzieś przypadkowo spotkam Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Grudnia 2012 Maestro Napisano 7 Grudnia 2012 Dobrze potasowałaś? Albo karty przemęczone,jak wyciagam wciaż to samo,to chowam karty... Cytuj
nirva2991 Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Napisano 7 Grudnia 2012 no właśnie bardzo dobrze przetasowane ... mi bardzo rzadko wypadają te same karty ... a dzisiaj wcale nie nadużywałam chociaż bardzo dużo innym ostatnio stawiałam kart... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Grudnia 2012 Maestro Napisano 7 Grudnia 2012 To ok:) On może źle się czuć psychicznie, może ma problemy finansowe, jak dla mnie odpisze jak się upora sam z sobą... Cytuj
nirva2991 Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Napisano 7 Grudnia 2012 problemy finansowe odpadają , ale jest to bardzo możliwe , że się czuje źle sam ze sobą ... odpisał ale tylko jednym słowem , bez żadnego zainteresowania Cytuj
agaMAJ Napisano 8 Grudnia 2012 Napisano 8 Grudnia 2012 po prostu nie ma dziś sobą nic do zaoferowania innym,tak jakby był wypalony w środku Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Grudnia 2012 Maestro Napisano 8 Grudnia 2012 problemy finansowe odpadają , ale jest to bardzo możliwe , że się czuje źle sam ze sobą ... odpisał ale tylko jednym słowem , bez żadnego zainteresowania Może przemęczony i zdołowany? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Grudnia 2012 Maestro Napisano 8 Grudnia 2012 No po tych kartach to ja bym powiedziała że On nie odpisał bo po prostu nie chiał, nie che...i uważam że nie odpisze, dla mnie Rydwan przy takich kartach to "jazda w odwrotnym kierunku"... Ale nirva pisała, że odpisał)) Cytuj
nirva2991 Napisano 8 Grudnia 2012 Autor Napisano 8 Grudnia 2012 no przemęczony Inez, masz rację ale zaprosił na spotkanie na drugi dzień właśnie się wybieram Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 8 Grudnia 2012 Napisano 8 Grudnia 2012 Ale nirva pisała, że odpisał)) Wiesz, ja przeważnie wchodzę w wątek i interpretuję, rzadko czytam wszystkie posty... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi