Skocz do zawartości

dlaczego nie odpisał. te same karty

nirva2991

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dlaczego nie odpisał :

świat , 5 denarów, śmierć , 5 kielichów , rydwan bo jest czymś bardzo zajęty i pewnie bardzo źle się czuje

po długim i dokładnym przetasowaniu

jak zrealizuje się moje czekanie na jego odpisanie :

świat , 5 denarów , 5 kielichów , rydwan

niestety , nie odpisze . prędzej się z nim gdzieś przypadkowo spotkam

• Maestro
Napisano

Dobrze potasowałaś? Albo karty przemęczone,jak wyciagam wciaż to samo,to chowam karty...

Napisano

no właśnie bardzo dobrze przetasowane ... mi bardzo rzadko wypadają te same karty ... a dzisiaj wcale nie nadużywałam ;) chociaż bardzo dużo innym ostatnio stawiałam kart...

• Maestro
Napisano

To ok:)

On może źle się czuć psychicznie, może ma problemy finansowe, jak dla mnie odpisze jak się upora sam z sobą...

Napisano

problemy finansowe odpadają , ale jest to bardzo możliwe , że się czuje źle sam ze sobą ...

odpisał :) ale tylko jednym słowem , bez żadnego zainteresowania :)

Napisano

po prostu nie ma dziś sobą nic do zaoferowania innym,tak jakby był wypalony w środku

• Maestro
Napisano
problemy finansowe odpadają , ale jest to bardzo możliwe , że się czuje źle sam ze sobą ...

odpisał :) ale tylko jednym słowem , bez żadnego zainteresowania :)

Może przemęczony i zdołowany?

• Maestro
Napisano
No po tych kartach to ja bym powiedziała że On nie odpisał bo po prostu nie chiał, nie che...i uważam że nie odpisze, dla mnie Rydwan przy takich kartach to "jazda w odwrotnym kierunku"...

Ale nirva pisała, że odpisał:)))

Napisano

no przemęczony Inez, masz rację ;) ale zaprosił na spotkanie na drugi dzień ;) właśnie się wybieram :)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Ale nirva pisała, że odpisał:)))

Wiesz, ja przeważnie wchodzę w wątek i interpretuję, rzadko czytam wszystkie posty...