Maestro Inez2503 Napisano 7 Grudnia 2012 Maestro Napisano 7 Grudnia 2012 Co mnie mile zaskoczy w przyszłym tygodniu? Królowa Kielichów Królowa Mieczy 3 monet chyba spotkam się z przyjaciółką Co mnie mile zaskoczy z jego strony do końca przyszłego tygodnia? 3 buław Gwiazda Rycerz Kielichów 10 monet jak dla mnie to zaprosi mnie w jakieś ładne miejsce i będzie miły i czuły... Cytuj
Gość sheina Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 1. bedziemy gadac przez neta , to Ci mowie ze o mnie na bank chodzi. ;D 2. ja mysle,ze a nadziejach moze sie zakonczyc.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 7 Grudnia 2012 1. bedziemy gadac przez neta , to Ci mowie ze o mnie na bank chodzi. ;D 2. ja mysle,ze a nadziejach moze sie zakonczyc.. U mnie Gwiazda zawsze pokazuje spełnienie:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 8 Grudnia 2012 Nie wiem, czy te karty nie pokazały wydarzeń dzisiejszych... Niespodziewanie zaprosiła mnie przyjaciółka, prawdopodobnie jutro do niej pojadę, a z nim miałam dzisiaj miły kontakt smsowy..No chyba,że coś się jeszcze wydarzy... Poproszę o pomoc:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 17 Grudnia 2012 Zaskoczyły mnie fajne relacje z kolezanką, ze strony pana zaś jego niespodziewany odzew....nocą z zaproszeniem... Cytuj
SacralNirvana Napisano 17 Grudnia 2012 Napisano 17 Grudnia 2012 Swietnie. W pierwszym rozkladzie te 3 Monet moze wskazywac na poglebienie relacji. A w drugim Gwiazda fajnie pokazala pore nocna. Ciekawe... Cytuj
Selenit666 Napisano 17 Grudnia 2012 Napisano 17 Grudnia 2012 czyli Q mieczy to on. Osoba inicjująca rozmowę )) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 17 Grudnia 2012 czyli Q mieczy to on. Osoba inicjująca rozmowę )) Seluś. ale on był w kartach poniżej:)))) Cytuj
Selenit666 Napisano 17 Grudnia 2012 Napisano 17 Grudnia 2012 1 pytanie było pytaniem otwartym czyli moze być wszystko nawet on w tej krolowie mieczy, ktora jest własnie od kontaktów, rozmów itp Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi