Skocz do zawartości

Oświadczyny

h20kas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pani X, pyta: Czy pan Y się jej oświadczy?

karty calosciowo

Giermek Pucharów Królowa buław Głupiec dociągnęłam jeszcze 5 pucharów ...

Wg mnie karty pokazały, że oświadczyny będą za jakiś czas... a ta 5 pucharów to po prostu impreza zakrapiana alkoholem...

jak wy to widzicie?

Napisano

Sam Paz Kielichow to oswiadczyny. Ale najpierw bedzie duzo seksu, potem bedzie ciunza i te oswiadczyny nie beda w takich okolicznosciach, jakby sobie pani zyczyla. Bedzie ich gnala potrzeba do slubu.

Podsum (HB) to IX Eremita... Czyli potrzeba jeszcze zastanowienia sie nad oczekiwaniami itd. Bo moga pojsc sie pasc w tych 5 Kielichach. W kazdym razie terazniejsze oczekiwania nie zostana tak spelnione, jak sie to pani widzi. ;)

• Lubię to! 1
Napisano
Sam Paz Kielichow to oswiadczyny. Ale najpierw bedzie duzo seksu, potem bedzie ciunza i te oswiadczyny nie beda w takich okolicznosciach, jakby sobie pani zyczyla. Bedzie ich gnala potrzeba do slubu.

Podsum (HB) to IX Eremita... Czyli potrzeba jeszcze zastanowienia sie nad oczekiwaniami itd. Bo moga pojsc sie pasc w tych 5 Kielichach. W kazdym razie terazniejsze oczekiwania nie zostana tak spelnione, jak sie to pani widzi. ;)

ciunza? Nirvana tzn wg Ciebie ciąża?

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Niestety ja nie widzę tutaj oświadczyn...może jakiś plan, zamiar ~ ale samych oświadczyn ja tutaj nie widzę...

• Maestro
Napisano

Juz Ci mowiłam yesterday na fb, że on może i będzie chciał,ale pani Królowa je po prostu odrzuci...

Napisano
Juz Ci mowiłam yesterday na fb, że on może i będzie chciał,ale pani Królowa je po prostu odrzuci...

no właśnie on młodszy jest od niej .. zabaczymy jak to będzie

Napisano
ciunza? Nirvana tzn wg Ciebie ciąża?

Zazartowalam. Tak. Glupiec... to poczecie dziecka m.in.

Ale to takie skojarzenie.

Napisano

Giermek Pucharów Królowa buław Głupiec dociągnęłam jeszcze 5 pucharów

Pani się niepokoi w którą stronę ta relacja zmierza. Poradziłabym by nie naciskała na Pana za bardzo. Pan nie dojrzał jeszcze do takiej decyzji. Jesli przedwcześnie będzie "angażowała" Pana w takie deklaracje to może się rozczarować. Myslę, że Panu trzeba dac czas.

Napisano

Ja tez tu nie widze oswiadczyn, zgadzam się z Misty.