h20kas Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 Pani X, pyta: Czy pan Y się jej oświadczy? karty calosciowo Giermek Pucharów Królowa buław Głupiec dociągnęłam jeszcze 5 pucharów ... Wg mnie karty pokazały, że oświadczyny będą za jakiś czas... a ta 5 pucharów to po prostu impreza zakrapiana alkoholem... jak wy to widzicie? Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 Sam Paz Kielichow to oswiadczyny. Ale najpierw bedzie duzo seksu, potem bedzie ciunza i te oswiadczyny nie beda w takich okolicznosciach, jakby sobie pani zyczyla. Bedzie ich gnala potrzeba do slubu. Podsum (HB) to IX Eremita... Czyli potrzeba jeszcze zastanowienia sie nad oczekiwaniami itd. Bo moga pojsc sie pasc w tych 5 Kielichach. W kazdym razie terazniejsze oczekiwania nie zostana tak spelnione, jak sie to pani widzi. 1 Cytuj
h20kas Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Napisano 7 Grudnia 2012 Sam Paz Kielichow to oswiadczyny. Ale najpierw bedzie duzo seksu, potem bedzie ciunza i te oswiadczyny nie beda w takich okolicznosciach, jakby sobie pani zyczyla. Bedzie ich gnala potrzeba do slubu. Podsum (HB) to IX Eremita... Czyli potrzeba jeszcze zastanowienia sie nad oczekiwaniami itd. Bo moga pojsc sie pasc w tych 5 Kielichach. W kazdym razie terazniejsze oczekiwania nie zostana tak spelnione, jak sie to pani widzi. ciunza? Nirvana tzn wg Ciebie ciąża? Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 8 Grudnia 2012 Napisano 8 Grudnia 2012 Niestety ja nie widzę tutaj oświadczyn...może jakiś plan, zamiar ~ ale samych oświadczyn ja tutaj nie widzę... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Grudnia 2012 Maestro Napisano 8 Grudnia 2012 Juz Ci mowiłam yesterday na fb, że on może i będzie chciał,ale pani Królowa je po prostu odrzuci... Cytuj
h20kas Napisano 8 Grudnia 2012 Autor Napisano 8 Grudnia 2012 Juz Ci mowiłam yesterday na fb, że on może i będzie chciał,ale pani Królowa je po prostu odrzuci... no właśnie on młodszy jest od niej .. zabaczymy jak to będzie Cytuj
SacralNirvana Napisano 8 Grudnia 2012 Napisano 8 Grudnia 2012 ciunza? Nirvana tzn wg Ciebie ciąża? Zazartowalam. Tak. Glupiec... to poczecie dziecka m.in. Ale to takie skojarzenie. Cytuj
Vivere Napisano 8 Grudnia 2012 Napisano 8 Grudnia 2012 Giermek Pucharów Królowa buław Głupiec dociągnęłam jeszcze 5 pucharów Pani się niepokoi w którą stronę ta relacja zmierza. Poradziłabym by nie naciskała na Pana za bardzo. Pan nie dojrzał jeszcze do takiej decyzji. Jesli przedwcześnie będzie "angażowała" Pana w takie deklaracje to może się rozczarować. Myslę, że Panu trzeba dac czas. Cytuj
Selenit666 Napisano 8 Grudnia 2012 Napisano 8 Grudnia 2012 Ja tez tu nie widze oswiadczyn, zgadzam się z Misty. Cytuj
LasMeninas Napisano 8 Grudnia 2012 Napisano 8 Grudnia 2012 eee oczekiwania sa a los niesie rozczarowanie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi