agaMAJ Napisano 8 Grudnia 2012 Napisano 8 Grudnia 2012 Wieża-Rycerz monet 3puchary -> słońce -koło- mag zburzy swoją postawe statecznego i zdystansowanego gościa bo przepełni go radośc ( ew, sobie popije z sąsiadem) no na pewnosto i zatym optymistyczna energia ( Słońce- koło i ten Mag) zweryfikuje jutro Cytuj
h20kas Napisano 8 Grudnia 2012 Napisano 8 Grudnia 2012 dociągnęłaś ślonce koło i maga? bo nie rozumiem tego rozkladu... Cytuj
agaMAJ Napisano 8 Grudnia 2012 Autor Napisano 8 Grudnia 2012 słońcekołoi mag wychodzą po zsumowaniu HB Cytuj
h20kas Napisano 8 Grudnia 2012 Napisano 8 Grudnia 2012 słońcekołoi mag wychodzą po zsumowaniu HB hehe nie rozumiem tego sumowania HB ale nieważne. Wszystko ładnie, ale żadnych krokow dzis wg mnie nie podejmie.. ta wieża tutaj.. jeszcze na poczatku. Karty pokazały, że będzie gdzieś... gdzie jest wiele osob jakas impreza czy cos.. a monetowy to powolny jest strasznie ... 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 8 Grudnia 2012 Autor Napisano 8 Grudnia 2012 hehe nie rozumiem tego sumowania HB ale nieważne. Wszystko ładnie, ale żadnych krokow dzis wg mnie nie podejmie.. ta wieża tutaj.. jeszcze na poczatku. Karty pokazały, że będzie gdzieś... gdzie jest wiele osob jakas impreza czy cos.. a monetowy to powolny jest strasznie ... no ten jest szczególnie powolny, tym bardziej teraz jak obolały Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Grudnia 2012 Maestro Napisano 8 Grudnia 2012 Jeszcze nie dzisiaj, ale za jakiś czas zaprosi Ciebie na spotkanie:) 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 8 Grudnia 2012 Autor Napisano 8 Grudnia 2012 Jeszcze nie dzisiaj, ale za jakiś czas zaprosi Ciebie na spotkanie:) no mi też się wydaje, że w tej wieży to on łamie te swoje sztywne bariery Cytuj
agaMAJ Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Napisano 9 Grudnia 2012 tu mogę zweryfikować,wczoraj żadnych kroków w moja stronę nie wykonywał.W tej wierzy pewnie cierpiał i skupił się na ostrożnym układaniu do sączenia drinków starym zwyczajem.Chyba,że był w domu uciech ;D:hahahaha: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi