Skocz do zawartości

Pokoje

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano (edytowane)

Kolejny odnaleziony przeze mnie rozkład:))) Bardzo proszę o pomoc w interpretacji:))))

1. Salon: przyjaciele, kontakty towarzyskie, zajęcia grupowe. 5 buław - dużo ruchu,dużo osób koło mnie,praktycznie cały czas coś się dzieje

2. Pokój rodzinny: najbliższa rodzina - rodzice, rodzeństwo, małżonek, dzieci, zwierzęta. 2 mieczy - impas,nie dostrzegam ich za bardzo

3. Kuchnia: zdrowie, nasza fizyczność.5 mieczy - odżywiam się niby zdrowo,ale to nie to

4. Kącik: praca, finanse.7 kielichów - raczej wiele marzeń, chyba,że pojawią się jakieś możliwości

5. Pomieszczenie gospodarcze: czym trzeba się zająć.Mag - nie wiem,Mag jest pewny siebie,ma wiele atutów w ręku, chyba po prostu powinnam je wykorzystać??

6. Piwnica: co jest ukryte lub co nagromadziło się w życiu, możemy nie być tego świadomi.8 mieczy - moje wewnętrzne lęki i obawy

7. Garaż: co jest "zaparkowane" w naszym życiu i wymaga uwagi.Koło - chyba nie mam na to wpływu jednak, ew. chyba mam jednak dużo szczęscia w życiu..

8. Sypialnia: wiara/przekonania, które łączą 9 i 10.9 kielichów - dążę do szczęścia,do dobrobytu

9. Drzwi tylne: co/kto opuszcza nasze życie.3 denarów - jakieś znajomości

10. Drzwi przednie: co/kto przychodzi do naszego życia.2 kielichów - chyba miłość przychodzi do mnie:)

11. Strych: co ostatecznie osiągniemy.As Kielichów Umiarkowanie - po tym asie to bym powiedziała,że miłosć, w połączeniu z umiarem,powiem,że uczucie,który zagości u mnie na dłużej

Suma rozkładu Rydwan - mam iść naprzód...

Suma wg HB Śmierć/Cesarz - powinnam ewidentnie dokonac w sobie zmian i trzymac się swoich zasad..

Edytowane przez Inez2503
  • Maestro
Napisano

Interpretacja Tonks

1. Salon: przyjaciele, kontakty towarzyskie, zajęcia grupowe. 5 buław - kłótnie, możliwe że też rywalizacja, ogólnie brak porozumienia

2. Pokój rodzinny: najbliższa rodzina - rodzice, rodzeństwo, małżonek, dzieci, zwierzęta. 2 mieczy - odrzucanie wszystkich argumentów, odizolowanie się od rodziny

3. Kuchnia: zdrowie, nasza fizyczność.5 mieczy - - możesz złapać jakieś choróbsko, z którym ciężko będzie Ci wygrać

4. Kącik: praca, finanse.7 kielichów - będziesz kreatywna, wniesiesz nowe pomysły

5. Pomieszczenie gospodarcze: czym trzeba się zająć.Mag - aktywnością, energią, jaką masz w sobie - musisz ją wyzwolić, rozwinąć możliwości, które były Ci dane, bądź mistrzynią w swoim zawodzie :)

6. Piwnica: co jest ukryte lub co nagromadziło się w życiu, możemy nie być tego świadomi.8 mieczy - ludzie narzucają Ci swoje zdanie i nie zawsze możesz wyrazić swoją opinię głośno, możesz mieć klapki na oczach...

7. Garaż: co jest "zaparkowane" w naszym życiu i wymaga uwagi.Koło - rozpoczęłaś nowy etap w życiu i musisz to pielęgnować. Oprócz tego jesteś zmienna ;p

8. Sypialnia: wiara/przekonania, które łączą 9 i 10.9 kielichów - zadowolenie i satysfakcja z własnej pracy i rozwoju. Wierzysz w to, że jeśli dasz z siebie dużo, to tyle samo do Ciebie wróci.

9. Drzwi tylne: co/kto opuszcza nasze życie.3 denarów - może to być ktoś z pracy, kto zna się na tym, co robi. Może odchodzić dobra współpraca zawodowa, wsparcie kolegów...

10. Drzwi przednie: co/kto przychodzi do naszego życia.2 kielichów - dobre kontakty z ludźmi, znalezienie bratniej duszy, może nawet związek :)

11. Strych: co ostatecznie osiągniemy.As Kielichów Umiarkowanie - cierpliwość i spełnienie w miłości.

• Maestro
Napisano

Interpretacja Rogiego:

1. Salon: przyjaciele, kontakty towarzyskie, zajęcia grupowe. 5 buław - zmiany w kontaktach towarzyskich

2. Pokój rodzinny: najbliższa rodzina - rodzice, rodzeństwo, małżonek, dzieci, zwierzęta. 2 mieczy - postepowanie wg własnej logiki

3. Kuchnia: zdrowie, nasza fizyczność.5 mieczy - - możesz złapać jakieś choróbsko, z którym ciężko będzie Ci wygrać- tu sie nie znam, ale zdrowie moze Ci robic przykre niespodzianki...

4. Kącik: praca, finanse.7 kielichów - bogate zycie wewnetrzne i dążenie do wyznaczonych celów

5. Pomieszczenie gospodarcze: czym trzeba się zająć.Mag - pozytywnie myslec i nie dać sie zdominować

6. Piwnica: co jest ukryte lub co nagromadziło się w życiu, możemy nie być tego świadomi.8 mieczy - ograniczenia na wielu polach, ale kurcze- masz swoje zdanie i rozum i tym sie kieruj, nie pozwalaj na to by inni narzucali Ci swoja wolę i zdanie

7. Garaż: co jest "zaparkowane" w naszym życiu i wymaga uwagi.Koło - no zmiany jak nic -

8. Sypialnia: wiara/przekonania, które łączą 9 i 10.9 kielichów - radość zadowolenie i spełnienie

9. Drzwi tylne: co/kto opuszcza nasze życie.3 denarów - hmm... moze wspinaczka po szczeblach zawodowych- troche łączy sie z punktem 7- może zaczniesz sie rozgladać za inną, bardziej inspirującą pracą........

10. Drzwi przednie: co/kto przychodzi do naszego życia.2 kielichów - możliwe, że zwiazek z drugą osobą

11. Strych: co ostatecznie osiągniemy.As Kielichów Umiarkowanie - spełnienie uczuciowe

• 4 tygodnie później...
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

1. Salon: przyjaciele, kontakty towarzyskie, zajęcia grupowe. 5 buław - dosć tłoczno...współzawodnictwo...intensywne kontakty...no dzieje się...

2. Pokój rodzinny: najbliższa rodzina - rodzice, rodzeństwo, małżonek, dzieci, zwierzęta. 2 mieczy - tu powiedziałabym ~ równowaga, ale nie jest ona wynikiem kierowania się uczuciami czy emocjami a "chłodnym umysłem"...

3. Kuchnia: zdrowie, nasza fizyczność.5 mieczy - tu może być zaburzenie gospodarki jodem...jakieś problemy z czakrą gardła i czakrą splotu słonecznego...choroby tarczycy - problemy hormonalne...

4. Kącik: praca, finanse.7 kielichów - decyzje podjęte w tej sferze mogą się okazać dla Ciebie przełomowe...

5. Pomieszczenie gospodarcze: czym trzeba się zająć.Mag - trzeba wziąć sprawy w swoje ręce...więcej pewności siebie...

6. Piwnica: co jest ukryte lub co nagromadziło się w życiu, możemy nie być tego świadomi.8 mieczy - chyba czasem czujesz się osaczona co może powodować ~ brak sił, lęki, czy własnie brak pewności siebie...

7. Garaż: co jest "zaparkowane" w naszym życiu i wymaga uwagi.Koło - relacja/związek z przeznaczenia ~ ktoś, kogo Los postawił na Twojej drodze...

8. Sypialnia: wiara/przekonania, które łączą 9 i 10.9 kielichów - wierzysz że znajdziesz swoją drógą połowkę jabłka, dopasowaną totalnie i lojalną (a może już ją masz)...

9. Drzwi tylne: co/kto opuszcza nasze życie.3 denarów - ta karta też mówi o pomyślnie zdanych egzaminach, kursach, szkoleniach ~ zakończysz naukę (?)...

10. Drzwi przednie: co/kto przychodzi do naszego życia.2 kielichów - miłość & zrozumienie ~ idealne połączenie...

11. Strych: co ostatecznie osiągniemy.As Kielichów Umiarkowanie - harmonię i spokój w uczuciach...

Napisano

. Salon: przyjaciele, kontakty towarzyskie, zajęcia grupowe. 5 buław - też tak mi się wydaje jak napisałas . dużo ruchu, dużo spotkań , ale ważaj by z nikim się nie posprzeczać niepotrzebnie .

2. Pokój rodzinny: najbliższa rodzina - rodzice, rodzeństwo, małżonek, dzieci, zwierzęta. 2 mieczy - impas,nie dostrzegam ich za bardzo - jesteś trochę wycięta z życia rodzinnego , tak jesteś bo jesteś .

3. Kuchnia: zdrowie, nasza fizyczność.5 mieczy - może tarczyca? ogólnie coś z gardłem

4. Kącik: praca, finanse.7 kielichów - mi się wydaje , że nic nowego .może jedynie jakieś nowe pomysły w głowie .

5. Pomieszczenie gospodarcze: czym trzeba się zająć.Mag -musisz się zacząć doskonalić , może bardziej doskonalić swoje wnętrze a bardzo dobrze na tym wyjdziesz .

6. Piwnica: co jest ukryte lub co nagromadziło się w życiu, możemy nie być tego świadomi.8 mieczy - moje wewnętrzne lęki i obawy - no siedzą gdzieś tam głęboko w podświadomości i czasami dają o sobie znać .

7. Garaż: co jest "zaparkowane" w naszym życiu i wymaga uwagi.Koło - chyba nie mam na to wpływu jednak, ew. chyba mam jednak dużo szczęscia w życiu.. - też tak to widze .

8. Sypialnia: wiara/przekonania, które łączą 9 i 10.9 kielichów - dążę do szczęścia,do dobrobytu - wydaje mi się ,że jest Ci tam bardzo dobrze .

9. Drzwi tylne: co/kto opuszcza nasze życie.3 denarów - też bym to wiązała z nauką czy jakimś dokształcaniem .

10. Drzwi przednie: co/kto przychodzi do naszego życia.2 kielichów - chyba miłość przychodzi do mnie:) - no i jakaś szansa na związek nowy :)

11. Strych: co ostatecznie osiągniemy.As Kielichów Umiarkowanie - po tym asie to bym powiedziała,że miłosć, w połączeniu z umiarem,powiem,że uczucie,który zagości u mnie na dłużej - taki stabilny rozkwit uczuć

Suma rozkładu Rydwan - mam iść naprzód...

Suma wg HB Śmierć/Cesarz - powinnam ewidentnie dokonac w sobie zmian i trzymac się swoich zasad.. - zostaw stare i stwórz nowe .

• Lubię to! 1