Maestro Inez2503 Napisano 8 Grudnia 2012 Maestro Napisano 8 Grudnia 2012 (edytowane) Kolejny odnaleziony przeze mnie rozkład:))) Bardzo proszę o pomoc w interpretacji:)))) 1. Salon: przyjaciele, kontakty towarzyskie, zajęcia grupowe. 5 buław - dużo ruchu,dużo osób koło mnie,praktycznie cały czas coś się dzieje 2. Pokój rodzinny: najbliższa rodzina - rodzice, rodzeństwo, małżonek, dzieci, zwierzęta. 2 mieczy - impas,nie dostrzegam ich za bardzo 3. Kuchnia: zdrowie, nasza fizyczność.5 mieczy - odżywiam się niby zdrowo,ale to nie to 4. Kącik: praca, finanse.7 kielichów - raczej wiele marzeń, chyba,że pojawią się jakieś możliwości 5. Pomieszczenie gospodarcze: czym trzeba się zająć.Mag - nie wiem,Mag jest pewny siebie,ma wiele atutów w ręku, chyba po prostu powinnam je wykorzystać?? 6. Piwnica: co jest ukryte lub co nagromadziło się w życiu, możemy nie być tego świadomi.8 mieczy - moje wewnętrzne lęki i obawy 7. Garaż: co jest "zaparkowane" w naszym życiu i wymaga uwagi.Koło - chyba nie mam na to wpływu jednak, ew. chyba mam jednak dużo szczęscia w życiu.. 8. Sypialnia: wiara/przekonania, które łączą 9 i 10.9 kielichów - dążę do szczęścia,do dobrobytu 9. Drzwi tylne: co/kto opuszcza nasze życie.3 denarów - jakieś znajomości 10. Drzwi przednie: co/kto przychodzi do naszego życia.2 kielichów - chyba miłość przychodzi do mnie:) 11. Strych: co ostatecznie osiągniemy.As Kielichów Umiarkowanie - po tym asie to bym powiedziała,że miłosć, w połączeniu z umiarem,powiem,że uczucie,który zagości u mnie na dłużej Suma rozkładu Rydwan - mam iść naprzód... Suma wg HB Śmierć/Cesarz - powinnam ewidentnie dokonac w sobie zmian i trzymac się swoich zasad.. Edytowane 8 Grudnia 2012 przez Inez2503 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 8 Grudnia 2012 Interpretacja Tonks 1. Salon: przyjaciele, kontakty towarzyskie, zajęcia grupowe. 5 buław - kłótnie, możliwe że też rywalizacja, ogólnie brak porozumienia 2. Pokój rodzinny: najbliższa rodzina - rodzice, rodzeństwo, małżonek, dzieci, zwierzęta. 2 mieczy - odrzucanie wszystkich argumentów, odizolowanie się od rodziny 3. Kuchnia: zdrowie, nasza fizyczność.5 mieczy - - możesz złapać jakieś choróbsko, z którym ciężko będzie Ci wygrać 4. Kącik: praca, finanse.7 kielichów - będziesz kreatywna, wniesiesz nowe pomysły 5. Pomieszczenie gospodarcze: czym trzeba się zająć.Mag - aktywnością, energią, jaką masz w sobie - musisz ją wyzwolić, rozwinąć możliwości, które były Ci dane, bądź mistrzynią w swoim zawodzie 6. Piwnica: co jest ukryte lub co nagromadziło się w życiu, możemy nie być tego świadomi.8 mieczy - ludzie narzucają Ci swoje zdanie i nie zawsze możesz wyrazić swoją opinię głośno, możesz mieć klapki na oczach... 7. Garaż: co jest "zaparkowane" w naszym życiu i wymaga uwagi.Koło - rozpoczęłaś nowy etap w życiu i musisz to pielęgnować. Oprócz tego jesteś zmienna ;p 8. Sypialnia: wiara/przekonania, które łączą 9 i 10.9 kielichów - zadowolenie i satysfakcja z własnej pracy i rozwoju. Wierzysz w to, że jeśli dasz z siebie dużo, to tyle samo do Ciebie wróci. 9. Drzwi tylne: co/kto opuszcza nasze życie.3 denarów - może to być ktoś z pracy, kto zna się na tym, co robi. Może odchodzić dobra współpraca zawodowa, wsparcie kolegów... 10. Drzwi przednie: co/kto przychodzi do naszego życia.2 kielichów - dobre kontakty z ludźmi, znalezienie bratniej duszy, może nawet związek 11. Strych: co ostatecznie osiągniemy.As Kielichów Umiarkowanie - cierpliwość i spełnienie w miłości. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 8 Grudnia 2012 Interpretacja Rogiego: 1. Salon: przyjaciele, kontakty towarzyskie, zajęcia grupowe. 5 buław - zmiany w kontaktach towarzyskich 2. Pokój rodzinny: najbliższa rodzina - rodzice, rodzeństwo, małżonek, dzieci, zwierzęta. 2 mieczy - postepowanie wg własnej logiki 3. Kuchnia: zdrowie, nasza fizyczność.5 mieczy - - możesz złapać jakieś choróbsko, z którym ciężko będzie Ci wygrać- tu sie nie znam, ale zdrowie moze Ci robic przykre niespodzianki... 4. Kącik: praca, finanse.7 kielichów - bogate zycie wewnetrzne i dążenie do wyznaczonych celów 5. Pomieszczenie gospodarcze: czym trzeba się zająć.Mag - pozytywnie myslec i nie dać sie zdominować 6. Piwnica: co jest ukryte lub co nagromadziło się w życiu, możemy nie być tego świadomi.8 mieczy - ograniczenia na wielu polach, ale kurcze- masz swoje zdanie i rozum i tym sie kieruj, nie pozwalaj na to by inni narzucali Ci swoja wolę i zdanie 7. Garaż: co jest "zaparkowane" w naszym życiu i wymaga uwagi.Koło - no zmiany jak nic - 8. Sypialnia: wiara/przekonania, które łączą 9 i 10.9 kielichów - radość zadowolenie i spełnienie 9. Drzwi tylne: co/kto opuszcza nasze życie.3 denarów - hmm... moze wspinaczka po szczeblach zawodowych- troche łączy sie z punktem 7- może zaczniesz sie rozgladać za inną, bardziej inspirującą pracą........ 10. Drzwi przednie: co/kto przychodzi do naszego życia.2 kielichów - możliwe, że zwiazek z drugą osobą 11. Strych: co ostatecznie osiągniemy.As Kielichów Umiarkowanie - spełnienie uczuciowe Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 1 Stycznia 2013 Podbijam,może ktos spojrzy? Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 1. Salon: przyjaciele, kontakty towarzyskie, zajęcia grupowe. 5 buław - dosć tłoczno...współzawodnictwo...intensywne kontakty...no dzieje się... 2. Pokój rodzinny: najbliższa rodzina - rodzice, rodzeństwo, małżonek, dzieci, zwierzęta. 2 mieczy - tu powiedziałabym ~ równowaga, ale nie jest ona wynikiem kierowania się uczuciami czy emocjami a "chłodnym umysłem"... 3. Kuchnia: zdrowie, nasza fizyczność.5 mieczy - tu może być zaburzenie gospodarki jodem...jakieś problemy z czakrą gardła i czakrą splotu słonecznego...choroby tarczycy - problemy hormonalne... 4. Kącik: praca, finanse.7 kielichów - decyzje podjęte w tej sferze mogą się okazać dla Ciebie przełomowe... 5. Pomieszczenie gospodarcze: czym trzeba się zająć.Mag - trzeba wziąć sprawy w swoje ręce...więcej pewności siebie... 6. Piwnica: co jest ukryte lub co nagromadziło się w życiu, możemy nie być tego świadomi.8 mieczy - chyba czasem czujesz się osaczona co może powodować ~ brak sił, lęki, czy własnie brak pewności siebie... 7. Garaż: co jest "zaparkowane" w naszym życiu i wymaga uwagi.Koło - relacja/związek z przeznaczenia ~ ktoś, kogo Los postawił na Twojej drodze... 8. Sypialnia: wiara/przekonania, które łączą 9 i 10.9 kielichów - wierzysz że znajdziesz swoją drógą połowkę jabłka, dopasowaną totalnie i lojalną (a może już ją masz)... 9. Drzwi tylne: co/kto opuszcza nasze życie.3 denarów - ta karta też mówi o pomyślnie zdanych egzaminach, kursach, szkoleniach ~ zakończysz naukę (?)... 10. Drzwi przednie: co/kto przychodzi do naszego życia.2 kielichów - miłość & zrozumienie ~ idealne połączenie... 11. Strych: co ostatecznie osiągniemy.As Kielichów Umiarkowanie - harmonię i spokój w uczuciach... Cytuj
nirva2991 Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 . Salon: przyjaciele, kontakty towarzyskie, zajęcia grupowe. 5 buław - też tak mi się wydaje jak napisałas . dużo ruchu, dużo spotkań , ale ważaj by z nikim się nie posprzeczać niepotrzebnie . 2. Pokój rodzinny: najbliższa rodzina - rodzice, rodzeństwo, małżonek, dzieci, zwierzęta. 2 mieczy - impas,nie dostrzegam ich za bardzo - jesteś trochę wycięta z życia rodzinnego , tak jesteś bo jesteś . 3. Kuchnia: zdrowie, nasza fizyczność.5 mieczy - może tarczyca? ogólnie coś z gardłem 4. Kącik: praca, finanse.7 kielichów - mi się wydaje , że nic nowego .może jedynie jakieś nowe pomysły w głowie . 5. Pomieszczenie gospodarcze: czym trzeba się zająć.Mag -musisz się zacząć doskonalić , może bardziej doskonalić swoje wnętrze a bardzo dobrze na tym wyjdziesz . 6. Piwnica: co jest ukryte lub co nagromadziło się w życiu, możemy nie być tego świadomi.8 mieczy - moje wewnętrzne lęki i obawy - no siedzą gdzieś tam głęboko w podświadomości i czasami dają o sobie znać . 7. Garaż: co jest "zaparkowane" w naszym życiu i wymaga uwagi.Koło - chyba nie mam na to wpływu jednak, ew. chyba mam jednak dużo szczęscia w życiu.. - też tak to widze . 8. Sypialnia: wiara/przekonania, które łączą 9 i 10.9 kielichów - dążę do szczęścia,do dobrobytu - wydaje mi się ,że jest Ci tam bardzo dobrze . 9. Drzwi tylne: co/kto opuszcza nasze życie.3 denarów - też bym to wiązała z nauką czy jakimś dokształcaniem . 10. Drzwi przednie: co/kto przychodzi do naszego życia.2 kielichów - chyba miłość przychodzi do mnie:) - no i jakaś szansa na związek nowy 11. Strych: co ostatecznie osiągniemy.As Kielichów Umiarkowanie - po tym asie to bym powiedziała,że miłosć, w połączeniu z umiarem,powiem,że uczucie,który zagości u mnie na dłużej - taki stabilny rozkwit uczuć Suma rozkładu Rydwan - mam iść naprzód... Suma wg HB Śmierć/Cesarz - powinnam ewidentnie dokonac w sobie zmian i trzymac się swoich zasad.. - zostaw stare i stwórz nowe . 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi