Maestro Inez2503 Napisano 8 Grudnia 2012 Maestro Napisano 8 Grudnia 2012 1. Co trzeba odpuścić – 7 buław as buław (razem wyszły) zbyt nerwowe walki o kontakt z kimś 2. Co trzymać jak najbliżej – 7 mieczy - mam kłamać, zwodizć i szpiegować 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - 2 kielichów - ładnie....uczucie... 4. Jak świat wpływa na mnie - Pustelnik - sprawia, że się izoluję od niego 5. Co możesz i musisz dać innym - As Denarów Diabeł -taaaaaa,bez komentarza:) No chyba, ze tylko ja mam takie skojarzenia...Szansę na dziki seks? 6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nową fazą Księżyca 3 buław Moc - hmmm no w powiązaniu z Diabłem wyżej to silna namiętność i romansik 7.Lekcja, którą muszę wynieść 8 mieczy - powinnam się wyrwać z ograniczeń Cytuj
anais_33 Napisano 8 Grudnia 2012 Napisano 8 Grudnia 2012 1. Co trzeba odpuścić – 7 buław as buław (razem wyszły) przestać zabiegać i działać 2. Co trzymać jak najbliżej – 7 mieczy - być ze sobą szczera i sie nie okłamywać 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - 2 kielichów - uczucie, wzajemne kontakty 4. Jak świat wpływa na mnie - Pustelnik - sprawia, że się izolujesz i żyjesz we własnym świecie z daleka od rzeczywistości 5. Co możesz i musisz dać innym - As Denarów Diabeł - kuszące doświadczenia ) 6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nową fazą Księżyca 3 buław Moc - romans i fascynacja z diabłem powyżej toksyka i uzależnienie 7.Lekcja, którą muszę wynieść 8 mieczy - powinnaś nie dać się w to wciągnąć i umieć sie z tego wyzwolić Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 1. Co trzeba odpuścić – 7 buław as buław (razem wyszły) swój upór, inicjatywę... 2. Co trzymać jak najbliżej – 7 mieczy - swoją przebiegłość i spryt, ale przede wszystkim silną wolę... 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - 2 kielichów - otwieranie się na siebie nawzajem... 4. Jak świat wpływa na mnie - Pustelnik - "sprawia, że się izoluję od niego" ~ dokładnie tak... 5. Co możesz i musisz dać innym - As Denarów Diabeł - spełnienie... 6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nową fazą Księżyca 3 buław Moc - to na co czekałaś..namiętny romans... 7.Lekcja, którą muszę wynieść 8 mieczy - przestań się izolować... Cytuj
Gość e Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 (edytowane) 1. Co trzeba odpuścić – 7 buław as buław Nie trwać uparcie przy dotychczasowej postawie. Nie walczyć z tym co się dzieje teraz w Twoim życiu. Nie szukać dziury w całym. Na spokojnie dać się ponieś Losowi. 2. Co trzymać jak najbliżej – 7 mieczy - Nie pokazywać całego wachlarzu swoich umiejętności. Ostrożnie i z pewną dozą sprytu obserwować co dzieję się teraz w Twoim życiu. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - 2 kielichów Wzajemne uczucie. 4. Jak świat wpływa na mnie - Pustelnik - Daje Ci dużo do myślenia. Do kontemplacji którą z nikim się nie dzielisz - pozostawiasz dla siebie. Rozwijasz się duchowo. 5. Co możesz i musisz dać innym - As Denarów Diabeł Możesz stać się dla innych inspirująca. Twoja postawa w oczach innych będziesz uchodzić za bardzo energiczną i radosną. Ludzie będą chcieli z Tobą przebywać bo będziesz nastrajać ich pozytywnie. 6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nową fazą Księżyca 3 buław Moc -Na pewno zacznie się nowy etap w Twoim życiu pełen dobrych chwil. Będziesz budować fundamenty pod nową przyszłość. Przyszłość, która prawdopodobnie będzie związana z pewnym mężczyzną. 7.Lekcja, którą muszę wynieść 8 mieczy Tutaj nawiązałabym do pkt. 1 - czyli, że musisz nauczyć się cierpliwości i spokojnego podejścia do pewnych spraw. Nie zawsze dostajemy od razu to o co walczymy - czasami trzeba poczekać. Edytowane 9 Grudnia 2012 przez e Cytuj
SacralNirvana Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Rzeczywiscie tu mogla sie pokazac walka o czyjes wzgledu za wszelka cene lub tez dostrzeganie szans tam, gdzie niekoniecznie na dana chwile jakies szanse (realne) istnieja. Podsum (HB) to VIII Sprawiedliwosc, czyli umiejetne dzialania, majace na celu zrownowazenia dzialan na tyle, aby nie przynosily Ci one w na przyszlosc w efekcie szkody. Co powinnas trzymac jak najblizej to przede wszystkim spryt. Dzialaj tak, zeby Tobie bylo dobrze. Moze nie wyciagaj swoich wszystkich Asow z rekawa, nie pokazuj swoich wszystkich mozliwosci. Dzialaj jak Rydwan, w sposob przemyslania, w sposob, ktory ma podstawy w Twoim wnetrzu. A... i jak sie zdecydujesz dzialac to dzialaj tak, aby nikt i nic nie bylo w stanie zawrocic Cie z drogi. Wiec w tych 7 Mieczach tez mogla sie ukac Twoja potrzeba, aby jednak umiec siegnac po to, czego pragniesz lub uwazasz, ze Ci sie nalezy. To pokonywanie w sobie wewnetrznega leku przed popazeniem... czy zranieniem. Twoim najwiekszym nabytkiem jest Twoja otwartosc. Jestes gotowa, aby przyjac do swojego serca ludzi. Nie tylko mezczyzne, ogolnie masz w sobie duzo milosci i nie bronisz sie przed dawaniem jej innym. Otwarta jestes, przyjazna, to ludzie widza i to ich do Ciebie przyciaga. Swiat wplywa na Ciebie w taki sposob, ze czesto wycofujesz sie na chwile, porzadkujesz swoje sprawy, szukasz niejako siebie. Moze takze spedzasz wiecej czasu na dopieszczaniu siebie: zarowno mentalnie, duchowo, uczuciowo, jak rowniez fizycznie. Poswiecasz czas sobie i swojemu swiatu. Innym mozesz pokazac jak zyc, aby czerpac z zycia to co najpiekniejsze. Jak czerpac z niego radosc, cieszyc sie tym, co niesie materia. Radosc z pieniedzy, radosc z zabawy, radosc z milosci i seksu. To wszystko to zycie po prostu. Podsum (HB) to XVI Wieza i VII Rydwan. Tym samym wychodzi na to, ze Twoje zachowania czy Twoj styl bycia moze niektorym burzyc ich sposob widzenia swiata, ale moze to byc burzenie ozywiajace, bo moze sprawiac, ze dzieki Tobie wyrusza ze swoich ciasnych wiezyczek, aby w koncu zaczac zyc i skutecznie dzialac. Co zacznie sie. Obserwowanie swojego zycia, tego, co bedzie sie dzialo i konkretne dzialania odpowiednie do danej chwili. Nic ot tak sobie i nic bezsensu, tylko to, co konieczne. Ale jezeli juz to cala soba i z pelnym zaangazowaniem. Podsum (HB) to XIV Umiarkowanie i V Papiez. Mozliwe, ze bedziesz musiala pogodzic pewne sprawy ze soba, zawrzec pare kompromisow, mozliwe tez, ze jakas znajomosc przejdzie na glebszy grunt, sie ustabilizuje. Lekcja dla Ciebie to pokonywanie swoich wewnetrznych blokad, z jakiego powodu by one nie wynikaly. Tylko w ten sposob uda Ci sie ruszyc rzeczywiscie do przodu. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 13 Grudnia 2012 Może ktoś jeszcze dodać swoje spostrzeżenie? Cytuj
Gość ANEZ Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 1.Co trzeba odpuścić - 7 buław as buław -walkę samej ze sobą by osiagnać cel 2.Co trzymać jak najbliżej - 7 mieczy -spryt i przebiegłość to się czasem przydaje. 3.Co jest teraz najważniejszynm nabytkiem 2 kielichów - uczucie,partnerstwo. 4.Jak świat wpływa na mnie - Pustelnik - izolująco,jesteś sama ze sobą. 5.Co możesz i musisz dać innym - As denarów,Diabeł - szanse oraz swoją seksualność. 6.Co zacznie się w Twoim życiu wraz z nową faza Księżyca - 3 buław Moc - realizacja Twoich zamierzeń i planów 7.Lekcja,którą muszę wynieść - 8 mieczy - zobacz to czego nie widzisz a doznasz olśnienia ,nie zawsze pozytywnego. Cytuj
Arshi Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 1. to ze to ty duzo poswiecasz czasu i sil zeby cos zainicjowac 2. pokerowa twarz, nie odslaniaj sie za szybko innym ludzia... 3. to ze masz kontkat z kims z kim sie dobrze dogadujesz, albo ze ludzie sa mili taka swiateczna atmosfera 4. sprawia ze musisz przemyslec pewne kwestie, nieraz zmusza do wycofania sie i pokazania obojetnosci wobec wszystkiego 5. masz dac im szanse zeby sie mogli wyrwac z tych wiezow diabla 6. mozliwe ze romans ale taki do ktorego droga bedzie trudna i dluga nieraz bedziesz musiala powstrzymac rzadze i zwierzece instynkty ;D 7. ze powielasz pewien scheamat i nie widzisz rozwiazania Cytuj
Gość Daffne Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 1. Co trzeba odpuścić – 7 buław as buław (razem wyszły) - odpuścić powinno się nieprzemyślane działania pod wpływem emocji, walczenie ze sobą. Daj sobie czas ) 2. Co trzymać jak najbliżej – 7 mieczy - czujesz, że powinnaś trzymać przy sobie swój spryt, inteligencje. Troszkę musisz grać by wyjść na swoje i by wilk był syty i owca cała dla ogólnego dobra. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - 2 kielichów - uczucie i wewnętrzne zadowolenie emocjonalne, może ogólnie empatia wobec innych 4. Jak świat wpływa na mnie - Pustelnik - troszkę się izolujesz wewnętrznie od świata...może i żyjesz życiem, ale wnętrze trzymasz dla siebie...i zdaje się lubisz pobyć samej ze sobą ^^ Odpoczywasz w ten sposób. Otoczenie też może skłaniać Cię do myślenia nad sobą, życiem, co troszkę może ciążyć psychicznie, ale jest to konieczne 5. Co możesz i musisz dać innym - As Denarów Diabeł - powinnaś rozważnie żonglować obietnicami by obiecywać, gdy wiesz że jest mozliwość tego zrealizowania biorąc pod uwagę rożne okoliczności i przeciwności (diabeł). A może po prostu masz dać spotania i przyjemność 6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nową fazą Księżyca 3 buław Moc - a no zacznie się przyciąganie wzajemne z dużą siłą i są szanse na spotkania jeśli przeciwności nie będzie (diabeł wyżej). Czy wyżej raczej to drugie ^^ 7.Lekcja, którą muszę wynieść 8 mieczy - musisz przyjąć i zaakceptować ograniczenia jakie są...blokady wewnętrzne..popatrzeć na siebie jak na osobę na karcie, która ma zawiązane oczy...i czuje się spętana sytuacją, a tak naprawdę ograniczenia nakładmy sobie sami...są więc one psychicznym balastem, który sami sobie tworzymy. Gdybyś ściągła opaskę z oczu zapewne świat wokół nie wydawałby się tak ograniczający i zaczęłabyś widzieć wyjście z każdej sytuacji. Tak więc otwórz oczy Cytuj
werona Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 1. Co trzeba odpuścić – 7 Buław, As Buław (razem wyszły) - swoją umiejętność postawienia na swoim, walki o swoje racje, przestać bronić się przed działaniami i szansami jakie niesie jakiś pan... 2. Co trzymać jak najbliżej – 7 Mieczy - Ty zdaje się coś kręcisz, nie jesteś do końca szczera, może nawet chodzić o kłamstwa i o zdradę - nie czas na ujawnianie tego... 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - 2 Kielichów - ładnie... tu jest jakaś ciepła relacja, przyjacielska, pełna otwartości, fajnych rozmów i pełnego porozumienia 4. Jak świat wpływa na mnie - Pustelnik - trochę jesteś zamknięta na świat, zamykasz się w sobie, zastanawiasz się czego chcesz i czego potrzebujesz, możesz też służyć innym jako wsparcie w ich problemach z wykorzystaniem własnych doświadczeń i mądrości życiowej 5. Co możesz i musisz dać innym - As Denarów, Diabeł - szansę na zabawę i cieszenie się sobą, ale to też karty finansów, więc bardzo możliwe, że będziesz zaspakajała materialne potrzeby innych 6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nową fazą Księżyca - 3 Buław, Moc - czekanie i panowanie nad swoimi uczuciami, emocjami i instynktami lub romansowe spotkanie z kimś "z podróży" 7. Lekcja, którą muszę wynieść - 8 Mieczy - blokady i ograniczenia są w Tobie i sama siebie więzisz w swoich lękasz i bezradności oraz nie dostrzegasz wyjścia z pewnych sytuacji... Tutaj dołożyłabym kartę, bo to brama i bardzo możliwe, że w tym nowiu wyjdziesz z nich... 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 19 Grudnia 2012 7.Lekcja,którą muszę wynieść - 8 mieczy - zobacz to czego nie widzisz a doznasz olśnienia ,nie zawsze pozytywnego. Tak analizuję Twoje słowa, tę samą kartę w tej samej pozycji miałam w nowiu majowym...Wtedy nagle odkryłam, ze za bardzo ufałam pewnej koleżance, która chciała mi zrobić świństwo, wtedy klapki spadły mi z oczu i momentalnie urwałam znajomość..Teraz się obawiam kto następny? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 15 Stycznia 2013 (edytowane) WERYFIKACJA 1. Co trzeba odpuścić – 7 buław as buław (razem wyszły) zbyt nerwowe walki o kontakt z kimś 2. Co trzymać jak najbliżej – 7 mieczy - mam kłamać, zwodizć i szpiegować 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - 2 kielichów - ładnie....uczucie... 4. Jak świat wpływa na mnie - Pustelnik - sprawia, że się izoluję od niego 5. Co możesz i musisz dać innym - As Denarów Diabeł -taaaaaa,bez komentarza:) No chyba, ze tylko ja mam takie skojarzenia...Szansę na dziki seks? 6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nową fazą Księżyca 3 buław Moc - hmmm no w powiązaniu z Diabłem wyżej to silna namiętność i romansik 7.Lekcja, którą muszę wynieść 8 mieczy - powinnam się wyrwać z ograniczeń Spotkałam się z kolegą, który przyjechał z zagranicy, ciezko było, bo się pojawiło sporo nieprzewidzianych przeszkód, pan zauroczony,mi wszystko przeszło, poza tym w tej 8 mieczy zakończyłam całkowicie pewne relacje..Trochę się odsunęłam jak ten Pustelnik... Edytowane 15 Stycznia 2013 przez Inez2503 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi