Maestro Inez2503 Napisano 8 Grudnia 2012 Maestro Napisano 8 Grudnia 2012 Jakie kroki podejmie wobec mnie w ciągu najblizszego tygodnia? Rycerz Denarów As Kielichów Paź Mieczy 8 denarów 4 buław najpierw zaplanuje na spokojnie, a potem wyjdzie z inicjatywa budowania relacji przyjacielsko - romansowej Cytuj
agaMAJ Napisano 8 Grudnia 2012 Napisano 8 Grudnia 2012 bardzo ostrożnie ruszy do przodu,będzie budować aby osiągnąć cel, czyli radosną relację taką troche luźną ale stałą relację partnerską.Traktuje to jako wyzwanie Cytuj
anais_33 Napisano 8 Grudnia 2012 Napisano 8 Grudnia 2012 Jakie kroki podejmie wobec mnie w ciągu najblizszego tygodnia? Rycerz Denarów As Kielichów Paź Mieczy 8 denarów 4 buław będzie szansa na rzeczowe wyjaśnienie sobie zasad relacji - sądzę że Pan określi zasady, na spotkaniu Cytuj
LasMeninas Napisano 8 Grudnia 2012 Napisano 8 Grudnia 2012 Jakie kroki podejmie wobec mnie w ciągu najblizszego tygodnia? Rycerz Denarów As Kielichów Paź Mieczy 8 denarów 4 buław najpierw zaplanuje na spokojnie, a potem wyjdzie z inicjatywa budowania relacji przyjacielsko - romansowej Na pewno jakos rozmowa się szykuje, Pan będzie pracował na "romans" z Tobą Cytuj
Vivere Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Rycerz Denarów As Kielichów Paź Mieczy 8 denarów 4 buław czułymi słówkami (As Kielichów Paź Mieczy) z wolna ale zdecydowanie będzie drążył skałę by stworzyć dla Was bezpieczny azyl Jakieś gniazdeczko wije. Odbywać się to będzie za porozumieniem stron. Pan podejmie takie kroki, że romans efektywnie się będzie rozwijał. Cytuj
Gość gość5 Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Rycerz Denarów As Kielichów Paź Mieczy 8 denarów 4 buław mysle, że powie Ci o swoich uczuciach i checiach/zamiarach z tym zwiazanych Cytuj
nirva2991 Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Rycerz Denarów As Kielichów Paź Mieczy 8 denarów 4 buław zaprosi gdzieś , i może będzie chciał porozmawiać na jakich zasadach może wyglądać wasza relacja , nad czym trzeba by było ewentualnie popracować . ale rozmowa będzie bardzo ciepła i miła Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Jakie kroki podejmie wobec mnie w ciągu najblizszego tygodnia? Rycerz Denarów As Kielichów Paź Mieczy 8 denarów 4 buław najpierw zaplanuje na spokojnie, a potem wyjdzie z inicjatywa budowania relacji przyjacielsko - romansowej Powinno być milusio, cieplutko...czy spotkanie, to ja nie wiemmm, ale na pewno, sms'ki, może nawet rozmowy...będzie "pracował" na Romansik, przygotowywal grunt pod spotkanko... Cytuj
Vivere Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Ja tu jeszcze o tym co mi spokoju nie daje: Mnie tu zastanawia Ten Rycerz Mieczy, który do cierpliwych nie należy a tuż za nim jest właśnie karta, która wymaga cierpliwości 8 monet. Oby tu chodziło o to, że Pan zadba o wszelkie szczegóły, których wymagasz Rycerz Mieczy jest jak wiatr, raz ciach i po sprawie a tu "dłubaninka" Go czeka... Żeby się Pan nie zniechęcił. Inez, wymagasz??? Co o tym myslicie? Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Ja tu jeszcze o tym co mi spokoju nie daje:Mnie tu zastanawia Ten Rycerz Mieczy, który do cierpliwych nie należy a tuż za nim jest właśnie karta, która wymaga cierpliwości 8 monet. Oby tu chodziło o to, że Pan zadba o wszelkie szczegóły, których wymagasz Rycerz Mieczy jest jak wiatr, raz ciach i po sprawie a tu "dłubaninka" Go czeka... Żeby się Pan nie zniechęcił. Inez, wymagasz??? Co o tym myslicie? Viverku Słońce ~ zgadzam się w 100% z Tobą, Rycerz Mieczy dokładnie taki jest...ale tu mamy Pazia. Cytuj
Vivere Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Viverku Słońce ~ zgadzam się w 100% z Tobą, Rycerz Mieczy dokładnie taki jest...ale tu mamy Pazia. A no tak...zaślepłam z rana. Idę po kawę Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 9 Grudnia 2012 Ja tu jeszcze o tym co mi spokoju nie daje:Mnie tu zastanawia Ten Rycerz Mieczy, który do cierpliwych nie należy a tuż za nim jest właśnie karta, która wymaga cierpliwości 8 monet. Oby tu chodziło o to, że Pan zadba o wszelkie szczegóły, których wymagasz Rycerz Mieczy jest jak wiatr, raz ciach i po sprawie a tu "dłubaninka" Go czeka... Żeby się Pan nie zniechęcił. Inez, wymagasz??? Co o tym myslicie? No kurcze Vivere, wymagam jak to kobieta, ale nie przesadzam... A tu faktycznie pazik,choć i on mi w rycku mieczy tez ostatnio wypada...Dodam, że ja często tez w tym Rycku wypadam, jak jestem zła:))) Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Hehehe ile to ja razy wypadałam w Rycku Mieczy to ojojoj, a najlepiej o tym wie Sell, heh, Jej ciągle wychodziłam w RM jak mi karty kładła ~ i to 100% prawdy było... Cytuj
Vivere Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Pazik nie odpuści. Będzie guziczek po guziczku odpinał ( 8 monet) az się do Ciebie dostanie - ja to tak w przenośni Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 9 Grudnia 2012 Pazik nie odpuści. Będzie guziczek po guziczku odpinał ( 8 monet) az się do Ciebie dostanie - ja to tak w przenośni Znając zycie i ...jego......hmmmmm....to niekoniecznie przenośnia.............................. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi