LasMeninas Napisano 8 Grudnia 2012 Napisano 8 Grudnia 2012 (edytowane) Jak spełnią się moje oczekiwania na wejscie w relację z X? ( on wolny ja też) 10 mieczy( dociągnęłam Paz kieli, 5 kieli, 4 buław), król kielichów, Król monet -> Księżyc no pierwsza karta mówi ze oczekiwania się nie spełnią, w tym paziu to ja mogę być i 5 kieli że mnie ta relacja rozczaruje ze ja zakończę, a może innym Pan się pojawi? Dopytałam jeszcze: Czy chodzi o to ze ja zrezygnuję z tej relacji? Diabeł, 5 mieczy, 5 monet = śmierć 15-----5------15----->13 ----20-----20-------6-- --------18------4------ ------------22--------- Tak jakbym się wycofała w obawie przed stratą i lękiem przed porażką , diabeł na początku ze za dużo myślę o tym Edytowane 8 Grudnia 2012 przez LasMeninas Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Grudnia 2012 Maestro Napisano 8 Grudnia 2012 10 mieczy niekoniecznie mówi o końcu,ta karta b.często pokazuje przełom,dużą zmianę... Wydaje mi się,ze może być z tego romans, aczkolwiek możesz się rozczarowac zbyt wolnym postępem relacji...A rezygnacja nastąpi, bo opadną emocje... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 8 Grudnia 2012 Napisano 8 Grudnia 2012 Pan może się okazać się innym człowiekiem niz początkowo przypuszczać.. Może uważasz,że Pan to ciepła osoba a tak na prawdę okaże się skupiony na sobie,pracy,dominujący i to Cie może rozczarowac:) Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Grudnia 2012 Napisano 8 Grudnia 2012 (edytowane) Zgadzam się z GdzieTaIrlandia. Szukasz ciepła, czułości i stabilności życiowej jak i emocjonalnej (król kielichów) (król monet)... Dostrzeżesz możliwość i tego będziesz szukać w Owym Panu...zapragniesz puścić w niepamięć stare sprawy (10 mieczy) albo powiesz sobie raz kozie śmierć i zawalczysz o relacje i własne szczęscie mając przed oczyma Króla moent, który zapewnić może stabilizacje, jak Krola kielichów, który obdarzy uczuciem..., ale spotkać się możesz z rozczarowaniem...niespełnieniem Twych oczekiwań... Pan owszem może być absorbujący (Diabeł), ale emocje jakie wzbudzi...po pewnym czasie będą dalekie od Twych wizji i tego czego potrzebujesz. Warto zastanowić się czy właściwie Pana postrzegasz i czy jest sens starania się o relacje...z człowiekiem, którego niewłaściwie widzimy... Edytowane 8 Grudnia 2012 przez Daffne lit. Cytuj
bridaa Napisano 8 Grudnia 2012 Napisano 8 Grudnia 2012 przy 10 mieczy szanse na relacje raczej zerowe, patrząc na diabła powiedziałabym że Ty raczej nie zrezygnujesz z tego oczekiwania, bedzie Cie to raczej trzymało w tym diable ale doprowadzi do 5 mieczy, a to b. przykra karta jesli chodzi o emocje, poczujesz sie skrzywdzona i wykorzystana Cytuj
Gość gość5 Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Jak spełnią się moje oczekiwania na wejscie w relację z X? ( on wolny ja też) 10 mieczy( dociągnęłam Paz kieli, 5 kieli, 4 buław), król kielichów, Król monet -> Księżyc jakos ciezko mi dzisiaj idzie z tymi kartami-tło do 10 mieczy mówi raczej o twoim rozczarowaniu, że to nie juz natychmiast, że on nie bardzo pokazuje czy mu zalezy czy nie i wszystko jest takie niejasne Dopytałam jeszcze: Czy chodzi o to ze ja zrezygnuję z tej relacji? Diabeł, 5 mieczy, 5 monet = śmierć- mysle, że za bardzo bedzie cie denerwowala niejasnosc calej sytuacji- brak klarownosci- moze cie trafić i odpuscisz... ale ja bym na twoim miejscu zapytala' jak sie potoczy relacja z xyz np. do konca stycznia"- jasno i klarownie- karty wtedy tez odp. jasno a tak zagmatwane to wszystko no i zycze cie oby bylo jak najlepiej- nawet przez chwile - ale przeciez z chwil zycie sie składa Cytuj
Gość sheina Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 myszak...nie tak jak bys tego chciala raczej. bo zadziac sie zadzieje - ale nie w taki sposób w jaki oczekujesz. Mozez się nieco zawieść bo doszukiwałabym się jakiegoś niedjrzałego zachowania ze strony pana. w tym paziu,mimo,ze moze nie miec nc złego na mysli i to Ciebie troche rozwali. w tej relacji pozwolisz sobie na zabawę. radość zupełni niezobowiązującą. pojawi się natmoast dwóch panów, do ktróych mozesz cos poczuc(księzyc) ale beda tam pewn obawy- jak zadzialac....to co teraz...i czy warto. drugi rozkład rzeczywiści potwierdza, że sobie darujesz. Oglnie diabel i miecze- "chcę uciec od tematu,ale ciagle o nim mysle"mam t same na rozmowe ;] Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 przy 10 mieczy szanse na relacje raczej zerowe, patrząc na diabła powiedziałabym że Ty raczej nie zrezygnujesz z tego oczekiwania, bedzie Cie to raczej trzymało w tym diable ale doprowadzi do 5 mieczy, a to b. przykra karta jesli chodzi o emocje, poczujesz sie skrzywdzona i wykorzystana Nie zawsze...gdy karta ta wypada na początku, lub pozycji pośredniej, czyli nie najważniejszej ~ to zawsze daje nadzieje że już gorzej być nie może, że teraz to może być już tylko lepiej, że poprawa muuusi nadejść, no ale warunkiem jest to że karta nie leży na wyniku rozkładu, bo wtedy to pozamiatane.... Cytuj
LasMeninas Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Napisano 9 Grudnia 2012 Nie zawsze...gdy karta ta wypada na początku, lub pozycji pośredniej, czyli nie najważniejszej ~ to zawsze daje nadzieje że już gorzej być nie może, że teraz to może być już tylko lepiej, że poprawa muuusi nadejść, no ale warunkiem jest to że karta nie leży na wyniku rozkładu, bo wtedy to pozamiatane.... No właśnie a tam do tej 10 mieczy dociągnięta 4 buław czyli jakbym weszła w relacje ale przy tej 5 kielichów jakbym wcale nie była z tego zadowolona ... w sumie nie chcę też się łudzić Cytuj
Vivere Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 10 mieczy - jesteś tym juz bardzo zmęczona. Myśli Cię zadręczają - to jest to co dzieje się w TOBIE!. NIe możesz znaleźć wyjścia z sytuacji. Warto może odłożyć temat na półkę? Przeczekać? Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 No właśnie a tam do tej 10 mieczy dociągnięta 4 buław czyli jakbym weszła w relacje ale przy tej 5 kielichów jakbym wcale nie była z tego zadowolona ... w sumie nie chcę też się łudzić A nie lepiej zrobić jakiś konkret rozkład ? który więcej i klarowniej pokaże...np. Partnerski, i w wyniku założyć np czas do (x) ? Po tych kartach które postawiłaś na ~ czy to chodzi o to że Ty zrezygnujesz z relacji, powiedziałabym że tak, Ty zrezygnujesz bo pokazuje się tutaj że uzależniłabyś się od Niego, ale brakowałoby Ci uczuć i szczerości, nie czułabyś się dobrze, to nie byloby to czego pragniesz, czego chciałabyś ~ to nie byłby dla Ciebie dobrze obrany "kurs"... P.S. Tak bardzo chce tu coś działać..ale dobija mnie to co się dzieje, ciągle jakieś błędy, zanim wbije posta to tylee czasu upływa...itd. Wy też tak macie ? Cytuj
LasMeninas Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Napisano 9 Grudnia 2012 A z jakiej przeglądarki korzystasz? Mozzila? Explorer? Ja miałam jakiś czas temu ogromny problem tez błędy non stop , forum wyglądało zupelnie inaczej 0_0 i zaczęłam korzysatc z innej przeglądarki ... P.s. Jeśli chodzi o partnerski rozkład to boje się sama robić bo nie ufam sobie w taki rozkładach.... Byłam w listopadzie u pewnej wróżki, która mi powiedziała że z tym człowiekiem do 2 lat wezmę ślub ale jakoś nie chce mi się wierzyć :/ ..... Cytuj
Vivere Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 P.S.Tak bardzo chce tu coś działać..ale dobija mnie to co się dzieje, ciągle jakieś błędy, zanim wbije posta to tylee czasu upływa...itd. Wy też tak macie ? U mnie tez tak się dzieje. Mało tego, często się nie mogę dostać na forum. Jak juz mnie wpuści to ciesze się jak dziecko! Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 U mnie tez tak się dzieje. Mało tego, często się nie mogę dostać na forum.Jak juz mnie wpuści to ciesze się jak dziecko! Wsio identycznie jak ja... Dziękuję za odpowiedź.:* Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 A z jakiej przeglądarki korzystasz? Mozzila? Explorer? Ja miałam jakiś czas temu ogromny problem tez błędy non stop , forum wyglądało zupelnie inaczej 0_0 i zaczęłam korzysatc z innej przeglądarki ... P.s. Jeśli chodzi o partnerski rozkład to boje się sama robić bo nie ufam sobie w taki rozkładach.... Byłam w listopadzie u pewnej wróżki, która mi powiedziała że z tym człowiekiem do 2 lat wezmę ślub ale jakoś nie chce mi się wierzyć :/ ..... Explorer Kochanie...ale właśnie chodzi o to że większość tak ma jak się okazuje...najgorzej jest z tym że tak jak to już Vivere napisała ~ często ostatnio po prostu w ogóle wejść na forum nie można... P.S. A o taki rozkład, najlepiej się zwrocić do Kogoś..:* Cytuj
LasMeninas Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Napisano 9 Grudnia 2012 (edytowane) Choc faktycznie z tym żeby wejsc na forum to i ja mam problem ale wchodzę przeważnie późną nocą wiec myślałam że może wtedy 'nieczynne" Jakbyście wykrakały wlasne mnie wywalilo i nie mogłam sie przebić przez errory Edytowane 9 Grudnia 2012 przez LasMeninas Cytuj
bridaa Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Nie zawsze...gdy karta ta wypada na początku, lub pozycji pośredniej, czyli nie najważniejszej ~ to zawsze daje nadzieje że już gorzej być nie może, że teraz to może być już tylko lepiej, że poprawa muuusi nadejść, no ale warunkiem jest to że karta nie leży na wyniku rozkładu, bo wtedy to pozamiatane.... ja potraktowałam tu 10 mieczy jako odpowiedz:_smutny: Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 ja potraktowałam tu 10 mieczy jako odpowiedz:_smutny: Ej no, co to za smutki ? Ja wcale nie twierdzę że nie masz racji, ja tylko napisalam jak to u mnie z tym 10 Mieczy. Cytuj
Vivere Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 a mi najczęściej pokazuje (10 mieczy) przytłoczenie cierpiennymi myslami, że muszę się wziąć w garść bo wybuchnę i podemluję słowem to i owo. Zdarza się, że jednak wybuchnę ( bo w garść się nie zmieszczę) powiem co myślę i jest mi lżej.... oczyszczam się! Może innych powodów karta u mnie nie miała do pokazania. Tu jest Król Kielichów i Król Denarów zdaje się...w kolejności ( za/po 10 mieczy) więc spokój ducha powinien nadejść. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi