Skocz do zawartości

On przyjeżdża !! !! !! :)

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moja wakacyjna miłość, którą już niektórzy z was mogą kojarzyć z moich poprzednich tematów przyjeżdża do Polski na święta i zaproponował spotkanie.

Zapytałam co się wydarzy między nami w grudniu?

8 monet+ 3 monety+ 3 puchary --> Głupiec

Ja tu widzę jakiś kompromis i znalezienie rozwiązania zaczęcie wszystkiego od początku, ale ponieważ mogę być baaaardzo nieobiektywna w tej interpretacji, to proszę o pomoc was :) Pierwsza karta kojarzy mi się z wysiłkiem fizycznym, a mamy iść na siłownię (tak wiem, że to dziwna forma spotkania po kilku miesiącach).

• Maestro
Napisano

Spotkacie się,z początku lekki dystans,ale pokonacie to i w efekcie moze być bardzo fajnie i miło:)

• Lubię to! 1
Napisano

Może gdzieś się wybierzecie na imprezę? Sylwestrową np.?

Czy Głupiec to może być powitanie Nowego Roku? Hmm..:_bezradny: po tej 3 pucharów zwłaszcza?

• Lubię to! 1
Napisano

Może gdzieś się wybierzecie na imprezę? Sylwestrową np.?

Czy Głupiec to może być powitanie Nowego Roku? Hmm..:_bezradny: po tej 3 pucharów zwłaszcza?

hmm nie mam pojęcia, wiem że sylwestra też spędza w Polsce, ale nie wiem z kim i co będzie robił, żadnej propozycji nie otrzymałam od niego. Ale! Dam Ci znać czy faktycznie :)

Gość gość5
Napisano

rozkreci sie- bedzie miło sympatycznie- moze byc nawet lekko flirtowo :)

Napisano
hmm nie mam pojęcia, wiem że sylwestra też spędza w Polsce, ale nie wiem z kim i co będzie robił, żadnej propozycji nie otrzymałam od niego. Ale! Dam Ci znać czy faktycznie :)

Ja swoje "pierwsze randki" z moim facetem też spędzałam na siłowni. Może być fajnie i wiele się może wydarzyć. U mnie się rozkręciło z siłowni na lekkie kolacje :wstydnis: itd, itd..

Napisano

a ja tutaj widzę spotkanie i wspominanie chwil z wakacji ;) nawet więcej spotkań i to bardzo udanych ;) możliwe , że wróci zauroczenie między Wami ;)

• Lubię to! 1
Napisano

8 Monet zwiazkowo to konkretne kroki ku czemus konkretnemu. Czy to bycie razem (zamieszkanie) czy ustabilizowanie relacji czy slub... no cokolwiek ma byc to idzie w dobrym kierunku. 3 Monety to pokonywanie przeszkod a takze wznoszenie relacji na wyzszy poziom. I 3 Kielichy to pelne otwarcie sie nawzajem. Milosc w obie strony. Dajecie sobie nawzajem i otrzymujecie od siebie z powrotem. Pelna wymiana. Glupiec to poczatek... czegos nowego.

Podsum (HB) to XIV Umiarkowanie i V Papiez. Znajdziecie jakis kompromis, ktory pozwoli Wam wejsc z Wasza znajomoscia na glebszy poziom, utrwali ja, zaciesni.

• Lubię to! 1
Napisano
no cokolwiek ma byc to idzie w dobrym kierunku. 3 Monety to pokonywanie przeszkod a takze wznoszenie relacji na wyzszy poziom. I 3 Kielichy to pelne otwarcie sie nawzajem.

Może wkońcu wyjdziemy z tych "naszych ram" :)

Napisano

Dziękuje wszystkim za interpretację :) weryfikacja w styczniu :)

Napisano
spotkanie w większym gronie

No na to, to się nie zapowiada :P nie mamy nawet wspólnych znajomych, ale kto wie :) życie jest nieprzewidywalne :) zweryfikuję ;)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
No na to, to się nie zapowiada :P nie mamy nawet wspólnych znajomych, ale kto wie :) życie jest nieprzewidywalne :) zweryfikuję ;)

No ale macie iść na siłownię, a tam na pewno nie będziecie sami :) czyli jakby nie było - spotkanie w większym gronie.;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ok interpretacja po spotkaniu: było miło, ale jednak inaczej, mniej wyjątkowo niż w wakacje, On miał mało czasu. W końcu nie poszliśmy na siłownię, bo jestem przeziębiona, poszliśmy do kawiarni. Moje odczucia są mieszane.. gdzieś tam przeplatały się znaczące uśmiechy, spojrzenia, wspomnienia, ale jednak miałam wrażenie jakby "odbębniał" to spotkanie. Będzie w Polsce do 2 stycznia :) może to jeszcze nie koniec.