Madlen_88 Napisano 8 Grudnia 2012 Napisano 8 Grudnia 2012 Co moja szefowa myśli o mnie, jako materiale na TO stanowisko? 7 mieczy+ 6 mieczy+ 7 monet --> Sprawiedliwość Wydaje mi się, że szykuje się awans i związanie ze mną na stałe. Efekty mojej pracy zostaną docenione. Cytuj
nirva2991 Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 mi się wydaje , że Ona myśli ,że nie masz jeszcze na tyle odpowiedniej wiedzy by przejać te stanowisko i możesz sobie nie poradzić . ale po dłuższym czasie, może jakimś kursie/szkoleniu może być ono dla Ciebie , jeśli zasłużysz (sprawiedliwość ) 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Grudnia 2012 Maestro Napisano 9 Grudnia 2012 o moja szefowa myśli o mnie, jako materiale na TO stanowisko? 7 mieczy+ 6 mieczy+ 7 monet --> Sprawiedliwość uważa, ze jestes inteligentna, cwana,wiesz w takim dobrym znaczeniu tego słowa, o, że jestes dociekliwa, uważa, ze masz duże szanse na rozwój;) Cytuj
Vivere Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Mysli, że jesteś zaradna. Warto w Ciebie zainwestować. 1 Cytuj
anais_33 Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 tak ale za jakiś czas na ten momet nie widzi Cię na tym stanowisku 1 Cytuj
LasMeninas Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Bierze Cię pod uwagę, myśli ale decyzja jeszcze nie podjęta tak jakby jeszcze czekała jak sobie z czymś poradzisz 1 Cytuj
Gość gość5 Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Co moja szefowa myśli o mnie, jako materiale na TO stanowisko? 7 mieczy+ 6 mieczy+ 7 monet --> Sprawiedliwość Wydaje mi się, że dobrze Ci sie wydaje Cytuj
Madlen_88 Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Napisano 9 Grudnia 2012 ok czyli muszę się jeszcze uzbroić w cierpliwość i dalej walczyć Dzięki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi