Skocz do zawartości

dziwny znajomy .....

anais_33

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

pewien znajomy co jakiś czas sie do mnie odzywa po czym milknie , znajomość jest lużna na zasadzie wymiany poglądów dotyczących malowania oraz takie tam życiowe opowieści .....nie mniej jednak irytuje mnie ten stan ...:412yk9::412yk9:

moje pytanie było czy Pan znajomy chce kontaktu ze mną :ojejku:?

ciągnięte z samych AW

sprawiedliwość, cesarz , gwiazda suma koło

diabeł, świat, papież

umiarkowanie, cesarz

księżyc

chce ale na jego zasadach i kiedy Panu sie ze chce, nabierze chęci i ochoty na kontakt, w sumie jest ciepło nastawiony do relacji ze mną

Spójrzcie jak to widzicie :bukiet:

Jakie ma nastawienie Pan do mnie ?

6 kielichów, giermek buław, diabeł suma śmierć

sad, słońce,, kochankowie

gwiazda, cesarzowa

sad

noo Pan widać ma nadzieje na coś wiecej ? jakiś romansik mu chodzi po głowie z perspektywą na coś więcej :ojejku::poklon:

Edytowane przez anais_33
Napisano

odpowiem ci nawet bez kart, niektóre chłopy tak mają i wyjścia nie ma . Trzeba się przystosować.Szczególnie jak ci delikwent wychodzi w tym Cesarzu. Siły na niego ni ciorta nie ma, będzie tak jak on chce i tyle.

Napisano

a jeśli chodzi o pytanie, to to "czy" na początku to troche nie ten, tego ;) Z tych kart wychodzi, że Pan już robi jakieś plany z twoją osobą, ale przy tak postawionym pytaniu to życzeniówka najczęściej wychodzi. Lepiej było zapytać " Jakie jest nastawienie pana do mnie? "

Napisano
a jeśli chodzi o pytanie, to to "czy" na początku to troche nie ten, tego ;) Z tych kart wychodzi, że Pan już robi jakieś plany z twoją osobą, ale przy tak postawionym pytaniu to życzeniówka najczęściej wychodzi. Lepiej było zapytać " Jakie jest nastawienie pana do mnie? "

wiesz co ja zadaję pytania od czy i jest ok, ale zaraz sobie sprawdzę dodatkowo ... nie sądzę żeby była życzeniówka, podchodzę luzno do tej relacji be żadnych planów , nie mnie nie lubię jak ktoś tak sie zachowuje ...

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
wiesz co ja zadaję pytania od czy i jest ok, ale zaraz sobie sprawdzę dodatkowo ... nie sądzę żeby była życzeniówka, podchodzę luzno do tej relacji be żadnych planów , nie mnie nie lubię jak ktoś tak sie zachowuje ...

Ja też zadaję pytania od "Czy" i jest Zawsze ok, wiem też że Wróżki i Tarociści...zadają pytania od "Czy" i też jest ok...

No widzisz, Pan chce kontaktu z Tobą, ale tak "na Jego warunkach", kiedy On chce itd...no co ja będę papugować, widzę to dokładnie tak samo jak Ty...

A czy chce romansu, to nie wiem, ale na pewno ma do Ciebie bardzo ciepłe nastawienie i podobasz mu się, pociągasz Go...

• Maestro
Napisano

moje pytanie było czy Pan znajomy chce kontaktu ze mną ?

ciągnięte z samych AW

sprawiedliwość, cesarz , gwiazda suma koło

czemu z samych AW???? W tych kartach widzę,ze on chce być uczciwy,poza tym jest człowiekiem zasadniczym i ma nadzieję,ze ten kontakt się utrzyma, TY jako Gwiazda - czyli artystka tu wyszłaś:)

Jakie ma nastawienie Pan do mnie ?

6 kielichów, giermek buław, diabeł suma śmierć

Lubi Ciebie, uważą, że jestes ciepła i miła,kontaktowa,na pewno jest jakaś chemia,przyciąganie w tym diable,on jakby jest uzalezniony od tego kontaktu,tzn. kusi go to,nawet jak milczy, to za chwile ma ochotę się odezwać..

Gość gość5
Napisano

Agamaj

odpowiem ci nawet bez kart, niektóre chłopy tak mają i wyjścia nie ma . Trzeba się przystosować.Szczególnie jak ci delikwent wychodzi w tym Cesarzu. Siły na niego ni ciorta nie ma, będzie tak jak on chce i tyle.

zgadzam sie i podpisuje równiez pod twoimi słowami :):):)

• 1 miesiąc temu...