anais_33 Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 (edytowane) pewien znajomy co jakiś czas sie do mnie odzywa po czym milknie , znajomość jest lużna na zasadzie wymiany poglądów dotyczących malowania oraz takie tam życiowe opowieści .....nie mniej jednak irytuje mnie ten stan ...:412yk9::412yk9: moje pytanie było czy Pan znajomy chce kontaktu ze mną ? ciągnięte z samych AW sprawiedliwość, cesarz , gwiazda suma koło diabeł, świat, papież umiarkowanie, cesarz księżyc chce ale na jego zasadach i kiedy Panu sie ze chce, nabierze chęci i ochoty na kontakt, w sumie jest ciepło nastawiony do relacji ze mną Spójrzcie jak to widzicie Jakie ma nastawienie Pan do mnie ? 6 kielichów, giermek buław, diabeł suma śmierć sad, słońce,, kochankowie gwiazda, cesarzowa sad noo Pan widać ma nadzieje na coś wiecej ? jakiś romansik mu chodzi po głowie z perspektywą na coś więcej Edytowane 9 Grudnia 2012 przez anais_33 Cytuj
agaMAJ Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 odpowiem ci nawet bez kart, niektóre chłopy tak mają i wyjścia nie ma . Trzeba się przystosować.Szczególnie jak ci delikwent wychodzi w tym Cesarzu. Siły na niego ni ciorta nie ma, będzie tak jak on chce i tyle. Cytuj
agaMAJ Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 a jeśli chodzi o pytanie, to to "czy" na początku to troche nie ten, tego Z tych kart wychodzi, że Pan już robi jakieś plany z twoją osobą, ale przy tak postawionym pytaniu to życzeniówka najczęściej wychodzi. Lepiej było zapytać " Jakie jest nastawienie pana do mnie? " Cytuj
anais_33 Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Napisano 9 Grudnia 2012 a jeśli chodzi o pytanie, to to "czy" na początku to troche nie ten, tego Z tych kart wychodzi, że Pan już robi jakieś plany z twoją osobą, ale przy tak postawionym pytaniu to życzeniówka najczęściej wychodzi. Lepiej było zapytać " Jakie jest nastawienie pana do mnie? " wiesz co ja zadaję pytania od czy i jest ok, ale zaraz sobie sprawdzę dodatkowo ... nie sądzę żeby była życzeniówka, podchodzę luzno do tej relacji be żadnych planów , nie mnie nie lubię jak ktoś tak sie zachowuje ... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 wiesz co ja zadaję pytania od czy i jest ok, ale zaraz sobie sprawdzę dodatkowo ... nie sądzę żeby była życzeniówka, podchodzę luzno do tej relacji be żadnych planów , nie mnie nie lubię jak ktoś tak sie zachowuje ... Ja też zadaję pytania od "Czy" i jest Zawsze ok, wiem też że Wróżki i Tarociści...zadają pytania od "Czy" i też jest ok... No widzisz, Pan chce kontaktu z Tobą, ale tak "na Jego warunkach", kiedy On chce itd...no co ja będę papugować, widzę to dokładnie tak samo jak Ty... A czy chce romansu, to nie wiem, ale na pewno ma do Ciebie bardzo ciepłe nastawienie i podobasz mu się, pociągasz Go... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Grudnia 2012 Maestro Napisano 9 Grudnia 2012 moje pytanie było czy Pan znajomy chce kontaktu ze mną ? ciągnięte z samych AW sprawiedliwość, cesarz , gwiazda suma koło czemu z samych AW???? W tych kartach widzę,ze on chce być uczciwy,poza tym jest człowiekiem zasadniczym i ma nadzieję,ze ten kontakt się utrzyma, TY jako Gwiazda - czyli artystka tu wyszłaś Jakie ma nastawienie Pan do mnie ? 6 kielichów, giermek buław, diabeł suma śmierć Lubi Ciebie, uważą, że jestes ciepła i miła,kontaktowa,na pewno jest jakaś chemia,przyciąganie w tym diable,on jakby jest uzalezniony od tego kontaktu,tzn. kusi go to,nawet jak milczy, to za chwile ma ochotę się odezwać.. Cytuj
Gość gość5 Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Agamaj odpowiem ci nawet bez kart, niektóre chłopy tak mają i wyjścia nie ma . Trzeba się przystosować.Szczególnie jak ci delikwent wychodzi w tym Cesarzu. Siły na niego ni ciorta nie ma, będzie tak jak on chce i tyle. zgadzam sie i podpisuje równiez pod twoimi słowami :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi