nirva2991 Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 (edytowane) Dla przyjaciela za zgodą : Jak Pani X zapatruje się na Jego powrót : Król mieczy , Kapłanka , Wieża no niestety nie widzi tego . nie wiem czy Kapłanka tam jest dlatego , bo myślała , że miał inną , czy dlatego , że już jest mądrzejsza po związku z Nim . Edytowane 9 Grudnia 2012 przez nirva2991 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Grudnia 2012 Maestro Napisano 9 Grudnia 2012 Kurcze...w niej coś się odblokowalo...Ja bym po wieży dołożyła kartę... Cytuj
nirva2991 Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Napisano 9 Grudnia 2012 no właśnie nie było tam jakiejś przychylnej karty. ale postawiłam drugi raz i wyszło mi - kapłanka , 3 denary , głupiec , 3 mieczy . właśnie ja nie potrafię rozwiązać nigdy tej kapłanki .... bo mam dwie takie relacje ( w tym jedną swoją ) gdzie zawsze mi wychodzi któraś w kapłance , albo powodem jest kapłanka . możliwe , że jest by kapłanka była inną kobietą ? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Grudnia 2012 Maestro Napisano 9 Grudnia 2012 no właśnie nie było tam jakiejś przychylnej karty. ale postawiłam drugi raz i wyszło mi - kapłanka , 3 denary , głupiec , 3 mieczy . właśnie ja nie potrafię rozwiązać nigdy tej kapłanki .... bo mam dwie takie relacje ( w tym jedną swoją ) gdzie zawsze mi wychodzi któraś w kapłance , albo powodem jest kapłanka . możliwe , że jest by kapłanka była inną kobietą ? Mozliwe,że ona sama jeszcze nie wie czy tego chce, stąd Kapłanka. Mi ta karta raczej tajemnice, niedopowiedzenia pokazuje niż inną kobietę...Ona jeszcze nie jest pewna, czy uda się pokonać przeszkody, by zacząć na nowo, ona ma obawy przed rozczarowaniem... 1 Cytuj
Vivere Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Chyba się nie spodziewała takiego obrotu sprawy i jest ostrożna. Pani bardziej czuje niz mysli. Szkoda, że po Wiezy nic nie dołozylaś. Ale przy Kapłance możliwa jest odbudowa relacji. 1 Cytuj
Vivere Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Kurcze...w niej coś się odblokowalo...Ja bym po wieży dołożyła kartę... O właśnie...coś jakby odblokowało! Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 jak się na powrót zapatrywał do tego czasu? Cytuj
nirva2991 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 Pani w zaparte na nie . Było tylko kilka spotkań później jeszcze między nimi , i mimo starań Pana , Pani się odcięła . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi