Skocz do zawartości

Jak Pani X zapatruje się na powrót

nirva2991

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Dla przyjaciela za zgodą :

Jak Pani X zapatruje się na Jego powrót :

Król mieczy , Kapłanka , Wieża

no niestety nie widzi tego . nie wiem czy Kapłanka tam jest dlatego , bo myślała , że miał inną , czy dlatego , że już jest mądrzejsza po związku z Nim .

Edytowane przez nirva2991
  • Maestro
Napisano

Kurcze...w niej coś się odblokowalo...Ja bym po wieży dołożyła kartę...

Napisano

no właśnie nie było tam jakiejś przychylnej karty.

ale postawiłam drugi raz i wyszło mi - kapłanka , 3 denary , głupiec , 3 mieczy .

właśnie ja nie potrafię rozwiązać nigdy tej kapłanki .... bo mam dwie takie relacje ( w tym jedną swoją ) gdzie zawsze mi wychodzi któraś w kapłance , albo powodem jest kapłanka . możliwe , że jest by kapłanka była inną kobietą ?

• Maestro
Napisano
no właśnie nie było tam jakiejś przychylnej karty.

ale postawiłam drugi raz i wyszło mi - kapłanka , 3 denary , głupiec , 3 mieczy .

właśnie ja nie potrafię rozwiązać nigdy tej kapłanki .... bo mam dwie takie relacje ( w tym jedną swoją ) gdzie zawsze mi wychodzi któraś w kapłance , albo powodem jest kapłanka . możliwe , że jest by kapłanka była inną kobietą ?

Mozliwe,że ona sama jeszcze nie wie czy tego chce, stąd Kapłanka. Mi ta karta raczej tajemnice, niedopowiedzenia pokazuje niż inną kobietę...Ona jeszcze nie jest pewna, czy uda się pokonać przeszkody, by zacząć na nowo, ona ma obawy przed rozczarowaniem...

• Lubię to! 1
Napisano

Chyba się nie spodziewała takiego obrotu sprawy i jest ostrożna. Pani bardziej czuje niz mysli. Szkoda, że po Wiezy nic nie dołozylaś. Ale przy Kapłance możliwa jest odbudowa relacji.

• Lubię to! 1
Napisano
Kurcze...w niej coś się odblokowalo...Ja bym po wieży dołożyła kartę...

O właśnie...coś jakby odblokowało!

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Pani w zaparte na nie . Było tylko kilka spotkań później jeszcze między nimi , i mimo starań Pana , Pani się odcięła .