nirva2991 Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Partnerski na mojego przyjaciela P i z Panią X . rozmawiałam z Nim dzisiaj rano i on mówi , że on sam już nie wie ... z jednej strony by chciał a z drugiej starać się już nie warto . co pokazuje na zewnątrz : Pan-----------------------------------------------------------------------------------------------------Pani 3mieczy------------------------------------------------------------------------------------------7 mieczy On jej pokazuje , że jest rozczarowany związkiem, żałuje, że nie wyszło . ---------------------------------------------------------------------------------- oj a Pani chyba nie jest z nim do końca szczera , tak jakby coś ukrywała przed nim? co w głowie/myślach Królowa mieczy ------------------------------------------------------------------------------------------pustelnik On ma ją w głowie cały czas , ------------------------------------------------------------------------------------ona chce być sama, potrzebuje teraz spokoju że jest zimna i zachowała się źle, -------------------------------------------------------------------------------- albo jakąś inną Panią już ? nie wiem ,---------------------------------------------------------------------------- ale wydaje mi się , że ją . -------------------------------------------------------------------------------------- co w sercu rycerz kielichów----------------------------------------------------------------------------------------------rydwan On jeszcze ma ciepłe uczucia do niej , ale jest to oparte bardziej na zauroczeniu --------------------------------------- ona natomiast chciała by się już z tego wyrwać i ruszyć do przodu podstawa: 5 buław---------------------------------------------------------------------------------------------------------świat u niego jest jakaś namiętność ,bez głębszych uczuć --------------------------------------------------------------- ona natomiast jest zamknięta w swoim świecie wspólna podstawa : paź buław - taka ciekawość siebie , wspólna przyszłość : wieża , 9 mieczy , wisielec no niestety nic z tego nie będzie Cytuj
anais_33 Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 nic z tego nie bedzie mimo że Pan chce ale Pani jest już gdzie indziej .... ja bym jeszcze po wisielcu dociągnęło bo za jakiś czas może być odnowienie relacji.... natomiast na dzień dzisiejszy oboje chcę czego innego Pan cierpi ... 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 We wspolnej podstawie jest bardzo silne przyciaganie seksualne. Paz Bulaw to takie cos... ze niewazne, kto co mysli... ja chce Cie juz! tu i teraz! gdziekolwiek, ale od razu!... Co do przyszlosci... wieża , 9 mieczy , wisielec ---> suma (HB) X Kolo Fortuny i I Mag. Ja to widze tak. Sa pewne ramy, pewne ograniczenia, ktore w tej chwili czy tez na blizsza przyszlosc, nie pozwala(ja) sie zwiazkowi rozwijac. W tej Wiezy widac, ze dojdzie do zburzenia... pewnych wyobrazen, oczekiwan, czegokolwiek, co trzyma te relacje w przewidywalnych, ale i duszacych ramach. Co bedzie tego wynikiem, to stan bezruchu, zamartwiania sie, rozmyslania, ale i niemoznosci zrobienia czegokolwiek w kierunku siebie nawzajem. Tak to bedzie odczuwalne przez obie strony. Podsum mowi jednak o tym, ze o ile sytuacja rzeczywiscie bedzie nie do konca zalezna od nich obojga i rzeczywiscie pojawi sie takie cos, ze nie za bardzo mozna na dana chwile cos konkretnego zrobic, to bedzie to status quo w Kole Fortuny a nie w Wisielcu, jak to beda oboje postrzegac. X Kolo Fortuny zawsze daje mozliwosc ruchu. Trzeba tylko bacznie obserwowac, co sie dzieje i jak to Mag, dzialac. Co na dana chwile sie dzieje, co sprzyja konkretnym dzialaniom. W tej relacji bedzie mozna cos zrobic, nie jest stracona na koniec, ale trzeba bedzie byc bardzo uwaznym, rozwaznym i umiejetnie dzialajacym. Tu nic samo nie przyjdzie. Trzeba bedzie wiedziec, kiedy jest czas na czekanie a kiedy na dzialanie. Nielatwe to bedzie, ale moze sie udac. Mozna cos z tego zrobic... Szansa jest. 1 Cytuj
LasMeninas Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Paniu juz otwarta na nowe możliwości, Pan taki jakiś dmuchający w żar ale ognia juz nie bedzie :/ Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 wspólna przyszłość : wieża , 9 mieczy , wisielec No tak, patrząc na wynik i pozostałe karty, powiem tak ~ nic z tego nie będzie...jedynie niepotrzebne nerwy, stresy...i cierpienie emocjonalne... Cytuj
Aga 22 Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 U pani rydwan i świat już rozpoczęła nowy etap, wieża 9mieczy wisielec to rozpad relacji cierpienie i rozmyslanie i to u Pana bo ma na sercu rycerza kielichów czyli jeszcze uczucia są; Cytuj
Aga 22 Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 U pani rydwan i świat już rozpoczęła nowy etap, wieża 9mieczy wisielec to rozpad relacji cierpienie i rozmyslanie i to u Pana bo ma na sercu rycerza kielichów czyli jeszcze uczucia są; Cytuj
nirva2991 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 Wszystko jest już stracone i było już w sumie przekreślone jak Pan się mnie pytał . Jeździł do Pani a Pani w zaparte na nie . Ona już szukała czegoś innego , a on za nią latał ale da sobie spokój , może mu coś tam w sercu pozostało na dnie , ale nic więcej . Jest rozczarowany . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi