Skocz do zawartości

ja się zrealizuje moje czekanie dziś na kontakt ze strony pana?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

chodzi, czy wykarze swojąinicjatywe

Głupiec --Rycerz Mieczy--Wieża

Spontanicznie zadziała w tym Rycku pokonując własne ograniczenia więc wygląda na to,że się odezwie sam z siebie

Ale nie jestem obiektywna

Napisano

sądzę że nie wyjdzie z inicjatywą mysli tylko ale wieża rozczaruje Cię raczej

Napisano

A mnie się wydaje, że się w tej Wieży "zamknie". Wieża to upór, a i Rycek nerwowy, bunczuczny. Szkoda, ze Wieży nie dołożyłaś.

Jesli już, to nie jest wcale miły kontakt - inicjatywa.

Napisano

No niby Mag w podsumie ale jak wieża jest i rycek mieczy to jakies zaskoczenie coś niespodziewanego.. Moze Ty sama zadziałasz? Bo jednak ta wieża to taka nie za bardzo :P

Napisano

powinien być kontakt a raczej nie taki jaki się spodziewasz czyli może coś napisać głupiego, nieprzemyślanego napisać / powiedzieć ... może Cię nawet urazić ...

Napisano

nonie, urazić mnie, nie urazi, bo to nie w jego stylu,raczej wejdzie do tej wieży i się w niej schowa. Czyli sandardzik. W nerwach jest bo go plecy bolą, a jak faceta coś boli, to jest równoważne z końcem świata, katastrofą i wszelkim złem ;D

Napisano
nonie, urazić mnie, nie urazi, bo to nie w jego stylu,raczej wejdzie do tej wieży i się w niej schowa. Czyli sandardzik. W nerwach jest bo go plecy bolą, a jak faceta coś boli, to jest równoważne z końcem świata, katastrofą i wszelkim złem ;D

No to ładnie Ci karty pokazały " Mieczowy + Wieża" to ból kręgosłupa wlaśnie

• Lubię to! 1
Napisano

czyli wszystko jasne, coś może by i chciał spontanicznie w tym głupcu, ale ból pleców mu na to nie pozwoli

Napisano
czyli wszystko jasne, coś może by i chciał spontanicznie w tym głupcu, ale ból pleców mu na to nie pozwoli

czyli Pan sie odezwał rozumiem sam z siebie?

Napisano
czyli Pan sie odezwał rozumiem sam z siebie?
no nie ale skoro mieczowy i wieża toból pleców, to rozumiem dlaczego milczy ;)
Napisano

W tym Głupcu to Pan dziś zmierza donikąd ( nie ma celu, nie ma planu). Kręci się i wierci by znaleźć sobie wygodne miejsce :boisie::_zalamka: i czeka by ból minął.

Napisano
no nie ale skoro mieczowy i wieża toból pleców, to rozumiem dlaczego milczy ;)

ale pytanie nie było dlaczego się nieodzywa :hahahaha:

Napisano

no wiem, chodziło czy odezwie się sam z siebie,no raczej sam z siebie się w takim razie nie odezwie, chyba, że jednak w tym głupcu, ale to wtedy będzie kontakt przez zaciśnięte zeby albo w tym Głupcu to moje oczekiwania, a tym czasem on tam cierpi i ma cały świat w nosie

Napisano

Czy sie odezwie... W tym Rycku Mieczy widac ochote na odezwanie sie, ale Wieza burzy to. Cos mu definitywnie w tym przeszkodzi. Jak sama piszesz, moze to byc bol plecow np.

Podsum (HB) to 22+16=38=3+8=11 i 1+1=2... XI Pasja i II Kaplanka.

Jedyna mozliwosc kontaktu to inicjatywa z Twojej strony. Z jego strony nie ma co czekac. ;)

• Lubię to! 1
Napisano

Ale karty wyrzucaja czesto rozne dodatkowe informacje... ;)

Napisano
Ale karty wyrzucaja czesto rozne dodatkowe informacje... ;)

ja uważam że w tym przypadku jest nadinterpretacja ale to moje zdanie do którego mam prawo :)

Napisano
Czy sie odezwie... W tym Rycku Mieczy widac ochote na odezwanie sie, ale Wieza burzy to. Cos mu definitywnie w tym przeszkodzi. Jak sama piszesz, moze to byc bol plecow np.

Podsum (HB) to 22+16=38=3+8=11 i 1+1=2... XI Pasja i II Kaplanka.

Jedyna mozliwosc kontaktu to inicjatywa z Twojej strony. Z jego strony nie ma co czekac. ;)

heheh no nie chce przy tym bólu pleców wyjść na natrętną muchę ;) ja jak mnie coś boli , strasznie źle reaguje na wszelkie próby kontaktu ze mną.
Napisano

heheh zapominając obólu pleców, mnie te karty się kojarzą, jakby on w tym głupcu miał zamiar wsiąść do samochodu i do mnie przyjechać bez uprzedzenia, wtedy ta wieża by się zgadzała, bo by naprawdę mnie zaskoczył, burząc spokój, bo takie działanie to jest do niego nie podobne ;) przeważnie dzwoni z domu, później z samochodu a póżniej jeszcze dzwoni jak dojeżdża do mojego domu ;)))

Napisano

karty często pokazuję "de facto". Dlatego dobrze by było, zeby prócz kart opisać okoliczności, tło, powód zadanego pytania kartom. Łatwiej interpretować osobom postronnym. ( zwłaszcza 3 karty)

Napisano
karty często pokazuję "de facto". Dlatego dobrze by było, zeby prócz kart opisać okoliczności, tło, powód zadanego pytania kartom. Łatwiej interpretować osobom postronnym. ( zwłaszcza 3 karty)

dokładnie tak zgadzam sie z Tobą Vivere

Napisano

Ja tez. Ale jezeli pytasz o kontakt to z kart widac, ze jedyna mozliwosc to inicjatywa z Twojej strony. Z jego strony sie nie doczekasz. ;)

• Maestro
Napisano

Odezwie się spontanicznie, ale nie wiem czy Ciebie nie rozdrażni?

Napisano
Ja tez. Ale jezeli pytasz o kontakt to z kart widac, ze jedyna mozliwosc to inicjatywa z Twojej strony. Z jego strony sie nie doczekasz. ;)
przeboleje... ;)ostatnio jak rozmawialiśmy to przyznał, że ten kręgosłup mocno go ogranicza już od dłuższego czasu. Dlatego nie dziwi mnie, że tu wyszło w kartach, że cierpi
Napisano
Odezwie się spontanicznie, ale nie wiem czy Ciebie nie rozdrażni?
zobaczymy, do wieczora ma jeszcze sporo czasu ;)
Napisano (edytowane)

zapytałamkart, co ja będęrobiła wieczorem

Diabeł 2 buławy Król pucharówpodsum Gwiazda i Moc

hehe pogrąże się w egoistycznych inaiwnych pragnieniach o Kielichowym ;) .W podsumie będę się oddawać marzeniom i robic dalekosiężne plany z których zapewne guzik wyjdzie...niebezpiecznie jest ciągnąc karty na siebie, bo nieprzyjemnych rzeczy o sobie człowiek może się dowiedzieć ;)

Edytowane przez agaMAJ
Napisano

Mi to wyglada na to, ze jednak nie wytrzymasz i sie do niego odezwiesz. U Crowleya 2 Bulawy to takie "hopla! oto jestem!" + Diabelek... Chyba nie wytrzymasz i ruszysz na tego swojego Kielichowego.

Podsum normalos to VI Kochankowie, czyli jak nic, serce pokieruje za rozum.

Podsum (HB) to XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc... ;)

Czyli popatrz na sprawe nieco z dystansem i zadzialaj rozwaznie, czyli tak, zeby czego nie zmascic przy okazji. :hahahaha: Bo energia 2 Bulaw (ogien + ogien) + Diablisko... :hahahaha: Mozesz byc dosc wyrywna...

Napisano (edytowane)

zgwałcić na odległość, nie zgwałce ;) a po tym jakmi powiedział, że zawsze jesteś wobec niego złośliwa... to terazmocno się hamuje ;)

chyba,że to ja jestem tą wieżą, że on bedzie chcia łsię odezwać ale nie zdąży bo ja zadziałam wcześniej:hahahaha:

Swoją drogą to on mi wcześniej w monetowym wychodził, a teraz od kilku dni w Kielichowym...

Edytowane przez agaMAJ
Napisano
chodzi, czy wykarze swojąinicjatywe

Głupiec --Rycerz Mieczy--Wieża

Spontanicznie zadziała w tym Rycku pokonując własne ograniczenia więc wygląda na to,że się odezwie sam z siebie

Ale nie jestem obiektywna

w kartach kontaktu nie widac

• Lubię to! 1
Napisano

a skąd,utknął w tej wieży . a ja postanowiłam grzecznie poczekac az z niej wyjdzie ;

• Lubię to! 1