agaMAJ Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 chodzi, czy wykarze swojąinicjatywe Głupiec --Rycerz Mieczy--Wieża Spontanicznie zadziała w tym Rycku pokonując własne ograniczenia więc wygląda na to,że się odezwie sam z siebie Ale nie jestem obiektywna Cytuj
Aga 22 Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 sądzę że nie wyjdzie z inicjatywą mysli tylko ale wieża rozczaruje Cię raczej Cytuj
Vivere Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 A mnie się wydaje, że się w tej Wieży "zamknie". Wieża to upór, a i Rycek nerwowy, bunczuczny. Szkoda, ze Wieży nie dołożyłaś. Jesli już, to nie jest wcale miły kontakt - inicjatywa. Cytuj
LasMeninas Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 No niby Mag w podsumie ale jak wieża jest i rycek mieczy to jakies zaskoczenie coś niespodziewanego.. Moze Ty sama zadziałasz? Bo jednak ta wieża to taka nie za bardzo Cytuj
anais_33 Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 powinien być kontakt a raczej nie taki jaki się spodziewasz czyli może coś napisać głupiego, nieprzemyślanego napisać / powiedzieć ... może Cię nawet urazić ... Cytuj
agaMAJ Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Napisano 9 Grudnia 2012 nonie, urazić mnie, nie urazi, bo to nie w jego stylu,raczej wejdzie do tej wieży i się w niej schowa. Czyli sandardzik. W nerwach jest bo go plecy bolą, a jak faceta coś boli, to jest równoważne z końcem świata, katastrofą i wszelkim złem ;D Cytuj
Vivere Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 nonie, urazić mnie, nie urazi, bo to nie w jego stylu,raczej wejdzie do tej wieży i się w niej schowa. Czyli sandardzik. W nerwach jest bo go plecy bolą, a jak faceta coś boli, to jest równoważne z końcem świata, katastrofą i wszelkim złem ;D No to ładnie Ci karty pokazały " Mieczowy + Wieża" to ból kręgosłupa wlaśnie 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Napisano 9 Grudnia 2012 czyli wszystko jasne, coś może by i chciał spontanicznie w tym głupcu, ale ból pleców mu na to nie pozwoli Cytuj
anais_33 Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 czyli wszystko jasne, coś może by i chciał spontanicznie w tym głupcu, ale ból pleców mu na to nie pozwoli czyli Pan sie odezwał rozumiem sam z siebie? Cytuj
agaMAJ Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Napisano 9 Grudnia 2012 czyli Pan sie odezwał rozumiem sam z siebie? no nie ale skoro mieczowy i wieża toból pleców, to rozumiem dlaczego milczy Cytuj
Vivere Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 czyli wszystko jasne, coś może by i chciał spontanicznie w tym głupcu, ale ból pleców mu na to nie pozwoli W tym Głupcu to Pan dziś zmierza donikąd ( nie ma celu, nie ma planu). Kręci się i wierci by znaleźć sobie wygodne miejsce i czeka by ból minął. Cytuj
anais_33 Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 no nie ale skoro mieczowy i wieża toból pleców, to rozumiem dlaczego milczy ale pytanie nie było dlaczego się nieodzywa Cytuj
agaMAJ Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Napisano 9 Grudnia 2012 no wiem, chodziło czy odezwie się sam z siebie,no raczej sam z siebie się w takim razie nie odezwie, chyba, że jednak w tym głupcu, ale to wtedy będzie kontakt przez zaciśnięte zeby albo w tym Głupcu to moje oczekiwania, a tym czasem on tam cierpi i ma cały świat w nosie Cytuj
SacralNirvana Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Czy sie odezwie... W tym Rycku Mieczy widac ochote na odezwanie sie, ale Wieza burzy to. Cos mu definitywnie w tym przeszkodzi. Jak sama piszesz, moze to byc bol plecow np. Podsum (HB) to 22+16=38=3+8=11 i 1+1=2... XI Pasja i II Kaplanka. Jedyna mozliwosc kontaktu to inicjatywa z Twojej strony. Z jego strony nie ma co czekac. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 ale pytanie nie było dlaczego się nieodzywa Ale karty wyrzucaja czesto rozne dodatkowe informacje... Cytuj
anais_33 Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Ale karty wyrzucaja czesto rozne dodatkowe informacje... ja uważam że w tym przypadku jest nadinterpretacja ale to moje zdanie do którego mam prawo Cytuj
agaMAJ Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Napisano 9 Grudnia 2012 Czy sie odezwie... W tym Rycku Mieczy widac ochote na odezwanie sie, ale Wieza burzy to. Cos mu definitywnie w tym przeszkodzi. Jak sama piszesz, moze to byc bol plecow np. Podsum (HB) to 22+16=38=3+8=11 i 1+1=2... XI Pasja i II Kaplanka. Jedyna mozliwosc kontaktu to inicjatywa z Twojej strony. Z jego strony nie ma co czekac. heheh no nie chce przy tym bólu pleców wyjść na natrętną muchę ja jak mnie coś boli , strasznie źle reaguje na wszelkie próby kontaktu ze mną. Cytuj
agaMAJ Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Napisano 9 Grudnia 2012 heheh zapominając obólu pleców, mnie te karty się kojarzą, jakby on w tym głupcu miał zamiar wsiąść do samochodu i do mnie przyjechać bez uprzedzenia, wtedy ta wieża by się zgadzała, bo by naprawdę mnie zaskoczył, burząc spokój, bo takie działanie to jest do niego nie podobne przeważnie dzwoni z domu, później z samochodu a póżniej jeszcze dzwoni jak dojeżdża do mojego domu )) Cytuj
Vivere Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 ale pytanie nie było dlaczego się nieodzywa karty często pokazuję "de facto". Dlatego dobrze by było, zeby prócz kart opisać okoliczności, tło, powód zadanego pytania kartom. Łatwiej interpretować osobom postronnym. ( zwłaszcza 3 karty) Cytuj
anais_33 Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 karty często pokazuję "de facto". Dlatego dobrze by było, zeby prócz kart opisać okoliczności, tło, powód zadanego pytania kartom. Łatwiej interpretować osobom postronnym. ( zwłaszcza 3 karty) dokładnie tak zgadzam sie z Tobą Vivere Cytuj
SacralNirvana Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Ja tez. Ale jezeli pytasz o kontakt to z kart widac, ze jedyna mozliwosc to inicjatywa z Twojej strony. Z jego strony sie nie doczekasz. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Grudnia 2012 Maestro Napisano 9 Grudnia 2012 Odezwie się spontanicznie, ale nie wiem czy Ciebie nie rozdrażni? Cytuj
agaMAJ Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Napisano 9 Grudnia 2012 Ja tez. Ale jezeli pytasz o kontakt to z kart widac, ze jedyna mozliwosc to inicjatywa z Twojej strony. Z jego strony sie nie doczekasz. przeboleje... ;)ostatnio jak rozmawialiśmy to przyznał, że ten kręgosłup mocno go ogranicza już od dłuższego czasu. Dlatego nie dziwi mnie, że tu wyszło w kartach, że cierpi Cytuj
agaMAJ Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Napisano 9 Grudnia 2012 Odezwie się spontanicznie, ale nie wiem czy Ciebie nie rozdrażni? zobaczymy, do wieczora ma jeszcze sporo czasu Cytuj
agaMAJ Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Napisano 9 Grudnia 2012 (edytowane) zapytałamkart, co ja będęrobiła wieczorem Diabeł 2 buławy Król pucharówpodsum Gwiazda i Moc hehe pogrąże się w egoistycznych inaiwnych pragnieniach o Kielichowym .W podsumie będę się oddawać marzeniom i robic dalekosiężne plany z których zapewne guzik wyjdzie...niebezpiecznie jest ciągnąc karty na siebie, bo nieprzyjemnych rzeczy o sobie człowiek może się dowiedzieć Edytowane 9 Grudnia 2012 przez agaMAJ Cytuj
SacralNirvana Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Mi to wyglada na to, ze jednak nie wytrzymasz i sie do niego odezwiesz. U Crowleya 2 Bulawy to takie "hopla! oto jestem!" + Diabelek... Chyba nie wytrzymasz i ruszysz na tego swojego Kielichowego. Podsum normalos to VI Kochankowie, czyli jak nic, serce pokieruje za rozum. Podsum (HB) to XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc... Czyli popatrz na sprawe nieco z dystansem i zadzialaj rozwaznie, czyli tak, zeby czego nie zmascic przy okazji. Bo energia 2 Bulaw (ogien + ogien) + Diablisko... Mozesz byc dosc wyrywna... Cytuj
agaMAJ Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Napisano 9 Grudnia 2012 (edytowane) zgwałcić na odległość, nie zgwałce a po tym jakmi powiedział, że zawsze jesteś wobec niego złośliwa... to terazmocno się hamuje chyba,że to ja jestem tą wieżą, że on bedzie chcia łsię odezwać ale nie zdąży bo ja zadziałam wcześniej:hahahaha: Swoją drogą to on mi wcześniej w monetowym wychodził, a teraz od kilku dni w Kielichowym... Edytowane 9 Grudnia 2012 przez agaMAJ Cytuj
iridos Napisano 10 Grudnia 2012 Napisano 10 Grudnia 2012 chodzi, czy wykarze swojąinicjatywe Głupiec --Rycerz Mieczy--Wieża Spontanicznie zadziała w tym Rycku pokonując własne ograniczenia więc wygląda na to,że się odezwie sam z siebie Ale nie jestem obiektywna w kartach kontaktu nie widac 1 Cytuj
Vivere Napisano 10 Grudnia 2012 Napisano 10 Grudnia 2012 Jak jak to się rozwinęło? dał znak sam z siebie? Cytuj
agaMAJ Napisano 10 Grudnia 2012 Autor Napisano 10 Grudnia 2012 a skąd,utknął w tej wieży . a ja postanowiłam grzecznie poczekac az z niej wyjdzie ; 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi