london63 Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Czy sie odezwie 7 denarow, 6 mieczy, 7 mieczy Czy był szczery 10 denarow, Krolowa bulaw, Cesarzowa raczej się nie odezwie, a jesli juz to z duzym opoznieniem... no i chyba sciemnial co myslicie? Cytuj
agaMAJ Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 będziesz czekać, aż wyjdziesz mu na przeciw i sama się odezwiesz. Czy był szczery? nie wiem o co chodzi, ale jest mu wygodnie jakoś między dwiema paniami a pan, któremu jest wygodnie, nie kwapi się do robienia czegokolwiek 1 Cytuj
london63 Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Napisano 9 Grudnia 2012 Zastanawiam sie wlasnie czy sie odezwac, ale nie wiem czy jest sens Cytuj
LasMeninas Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Może być kontakt za jakiś czas na razie milczenie jest elementem 'gry' Myślę ze szczery był o tyle ze nie kłamal ale mówił to co Cesarzowa chciałaby usłyszeć ... 1 Cytuj
Aga 22 Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 odezwie się po długim milczeniu aby powiedzieć jak bardzo był zajęty, mówił to co się Tobie podobało trochę ściemniał. 1 Cytuj
london63 Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Napisano 9 Grudnia 2012 tak sie zastanawiam nad tym, przeciez 6 mieczy to jest odcinanie sie, urwanie kontaktu.... Cytuj
werona Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 (edytowane) 7 Monet to czekanie... W relacjach pokazuje, że nikt nie zrobi pierwszego kroku, bo każde będzie czekać na inicjatywę drugiej strony lub odpowiednią okazję, odpowiedni moment... Jak dla mnie pan wziął na przeczekanie, oddalił się, bo coś ukrywa, nie jest do końca szczery i chce uniknąć rozmowy wyjaśniającej... Czy był szczery? Nie wiem czego dotyczy sprawa, ale nie ma kart mówiących o oszustwie. Edytowane 9 Grudnia 2012 przez werona 1 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Czy sie odezwie 7 denarow, 6 mieczy, 7 mieczy Czy był szczery 10 denarow, Krolowa bulaw, Cesarzowa Pierwsze co mi przyszło do głowy jak spojrzałam na te rozkłady to to, że karty pokazały tak "fajnie" na odwrót ~ bo w kartach na odzew karta nieszczerości etc. No ale do rzeczy, ja tutaj kontaktu nie widzę, tzn. nie widzę aby miał się odezwać, a jeśli już, to na pewno nie prędko i wtedy gdy już się odezwie to będzie nieszczery... A czy był szczery, no ciężko powiedzieć, bo faktycznie w tych kartach nieszczerości nie widać, ale jeśli pytałaś np, o to czy ma kogoś jeszcze ~ to w tych kartach widać że ma... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi