SacralNirvana Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 1. Co trzeba odpuscic 3 Mieczy, 2 Monet, Krolowa Mieczy ---> suma I Mag Odposcic chyba jakies rozdrapywanie starych ran i robienie z siebie nie wiadomo jakiej zbolalej, zimnej baby. Odposcic sobie dzialania pokierowane jakimis bolami (wewnetrznymi) i checi moze (radykalnych) ciec w zyciu (wlasnie z tego powodu). 2. Co trzymac jak najblizej Krolowa Monet, Krolowa Bulaw, Rycerz Bulaw ---> suma I Mag Siebie. Swoja pewnosc, swoje dzialania, wyczucie tego, co mi sluzy. Dzialania powinny byc podyktowane dobrem moim i moich bliskich (dzieci). Powinnam umiec chciec o nie zawalczyc, ale w pozytywnym sensie tego slowa. 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem 6 Bulaw, 4 Monety, 10 Monet ---> suma XVIII Ksiezyc i IX Eremita Dzialania, skuteczne i majace na celu chronienie tego, co mi najblisze, czyli rodziny. 4. Jak swiat wplywa na mnie 7 Bulaw, 5 Monet, As Bulaw ---> suma I Mag Zmusza do walki o to, co moje, chronienia tego, co moje i robienia z tego, co mam (nawet, jezeli jest tego niewiele) najlepszego, co sie da. 5. Co mozesz i musisz dac innym 3 Bulawy, 7 Kielichow, 9 Kielichow ---> suma XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Tu skojarzylo mi sie, ze moge im dac pocieche. Byc przy nich, gdy mnie potrzebuja. Ze niekoniecznie jest to cos namacalnego, ale cos, co przynosi wymierne skutki. Moze to tez byc porada karciana... badz jakakolwiek inna, ktora nada im kierunek w zyciu. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca 8 Mieczy, VII Rydwan, XVII Gwiazda ---> suma X Kolo i I Mag Tu widze, jakby pokonywanie blokad, ktore w tej chwili istnieja i konkretne dzialania ukierunkowane na przyszlosc. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow I Mag, XIV Umiarkowanie, XI Pasja ---> suma IV Cesarz Nie tracic woli dzialania, dbac o wewnetrzna rownowage i okazywac, jezeli na czyms mi zalezy. Robic wszystko z pasja, laczac jednak w rownowadze: umysl, dusze i serce. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Grudnia 2012 Maestro Napisano 9 Grudnia 2012 Jutro w pracy Ci zrobię,lub dziś wieczorem:))) Cytuj
agaMAJ Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 mam inne zdanietylko tylko w punkcie nr 1 tu raczej chodzi o to, żebyś przestała się odcinać od zmian, żebyś ich w tej królowej mieczy nie blokowała. Bo chcesz zmian, a je hamujesz.bo bedzie inaczej ?bo będzie za spokojnie? Cytuj
SacralNirvana Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Napisano 9 Grudnia 2012 Dziekuje agaMaj. To bardzo cenna rada. Mozliwe, ze rzeczywiscie cos w tym jest... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Grudnia 2012 Maestro Napisano 10 Grudnia 2012 1. Co trzeba odpuscic 3 Mieczy, 2 Monet, Krolowa Mieczy ---> suma I Mag poczucie smutku,rany w sercu, zmartwienia,mam wrażenie,ze to i o Twój rozwód może chodzić przy okazji... 2. Co trzymac jak najblizej Krolowa Monet, Krolowa Bulaw, Rycerz Bulaw ---> suma I Mag Podnieś głowę do góry, nawet jak Cię boli, niech inni nie widzą Twojego bólu, nie dawaj im tej satysfakcji, pokaż, że jesteś kobieta świadomą samej siebie,silną, niezależną, poza tym tu mi się przy okazji jakis facet zaznacza... 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem 6 Bulaw, 4 Monety, 10 Monet ---> suma XVIII Ksiezyc i IX Eremita Masz swoją enklawę,swoje miejsce na ziemi, to Twój nabytek:) masz swoje poczucie bezpieczeństwa - rodzinę 4. Jak swiat wplywa na mnie 7 Bulaw, 5 Monet, As Bulaw ---> suma I Mag zwalczasz smutki,. walczysz o dobre samopoczucie, o energię, impuls do działania 5. Co mozesz i musisz dac innym 3 Bulawy, 7 Kielichow, 9 Kielichow ---> suma XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc radość życia, impulsy do spełniania marzeń,nadzieję, daj im poczucie, że jak zaczną marzyc to wygrają, bo wszystko im sie uda,gdy z optymizmem pójdą w świat:) 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca 8 Mieczy, VII Rydwan, XVII Gwiazda ---> suma X Kolo i I Mag spoko, pokonasz leki i ograniczenia i to szybciej niz myslisz, poaza tym Rydwan i Gwiazda - skojarzenie dosłowne: wyjazd na Święta:) 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow I Mag, XIV Umiarkowanie, XI Pasja ---> suma IV Cesarz walcz o swoje, m,asz ku temu wszelkie atuty,masz szansę uzyskac ukojenie:) Cytuj
SacralNirvana Napisano 10 Grudnia 2012 Autor Napisano 10 Grudnia 2012 Dzieki Inez... Co do pierwszego punktu to nie tylko maz. W miedzyczasie rozczarowanie pelne jeszcze dwoma znajomosciami z facetami (nic wiekszego... znajomi, ale mimo wszystko)... takze moze byc jak jest. Ale fajnie, ze karty pokazuja, ze jakos sobie z tym poradze... Zobaczymy, co ten now praktycznie przyniesie. Dzieki jeszcze raz... Cytuj
SacralNirvana Napisano 11 Grudnia 2012 Autor Napisano 11 Grudnia 2012 Moze ktos jeszcze zechcialby zerknac? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Grudnia 2012 Maestro Napisano 11 Grudnia 2012 Dzieki Inez... Co do pierwszego punktu to nie tylko maz. W miedzyczasie rozczarowanie pelne jeszcze dwoma znajomosciami z facetami (nic wiekszego... znajomi, ale mimo wszystko)... takze moze byc jak jest. Ale fajnie, ze karty pokazuja, ze jakos sobie z tym poradze... Zobaczymy, co ten now praktycznie przyniesie. Dzieki jeszcze raz... Stąd pewnie ta 2 monet przy 3 mieczy - te karty chyba pokazały to rozczarowanie znajomościami.. Cytuj
SacralNirvana Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Napisano 9 Stycznia 2013 Weryfikuje 1. Co trzeba odpuscic3 Mieczy, 2 Monet, Krolowa Mieczy ---> suma I Mag Odposcic chyba jakies rozdrapywanie starych ran i robienie z siebie nie wiadomo jakiej zbolalej, zimnej baby. Odposcic sobie dzialania pokierowane jakimis bolami (wewnetrznymi) i checi moze (radykalnych) ciec w zyciu (wlasnie z tego powodu). Tu chodzilo o to, zeby zamiast bolec nad soba to konkretnie zadzialac. I rzeczywiscie tak zrobilam. 2. Co trzymac jak najblizejKrolowa Monet, Krolowa Bulaw, Rycerz Bulaw ---> suma I Mag Siebie. Swoja pewnosc, swoje dzialania, wyczucie tego, co mi sluzy. Dzialania powinny byc podyktowane dobrem moim i moich bliskich (dzieci). Powinnam umiec chciec o nie zawalczyc, ale w pozytywnym sensie tego slowa. Wlaczylo sie przede wszystkim myslenie takze o sobie. Takze darzenie do zaspokojenia rowniez swoich potrzeb. Nie tylko myslenie o rodzinie (dzieciach). 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem6 Bulaw, 4 Monety, 10 Monet ---> suma XVIII Ksiezyc i IX Eremita Dzialania, skuteczne i majace na celu chronienie tego, co mi najblisze, czyli rodziny. Tu rzeczywiscie zarysowala sie bardzo rodzina i wszystko, co z nia zwiazane. Troche niepewnosci pojawilo sie i troche spraw trzeba bylo wyjasnic. 4. Jak swiat wplywa na mnie7 Bulaw, 5 Monet, As Bulaw ---> suma I Mag Zmusza do walki o to, co moje, chronienia tego, co moje i robienia z tego, co mam (nawet, jezeli jest tego niewiele) najlepszego, co sie da. Lista przebojow z mezem. Duzo, duzo niepewnosci i konkretnej potrzeby jasnego postawienia swoich spraw, zdania. 5. Co mozesz i musisz dac innym3 Bulawy, 7 Kielichow, 9 Kielichow ---> suma XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Tu skojarzylo mi sie, ze moge im dac pocieche. Byc przy nich, gdy mnie potrzebuja. Ze niekoniecznie jest to cos namacalnego, ale cos, co przynosi wymierne skutki. Moze to tez byc porada karciana... badz jakakolwiek inna, ktora nada im kierunek w zyciu. Tu skojarzylo mi sie, ze w tym czasie sluzylam wielu osobom rada, ale i oni ta rada sluzyli dla mnie. Przede wszytkim towarzystwo, dobre slowo i ucho do sluchania. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca 8 Mieczy, VII Rydwan, XVII Gwiazda ---> suma X Kolo i I Mag Tu widze, jakby pokonywanie blokad, ktore w tej chwili istnieja i konkretne dzialania ukierunkowane na przyszlosc. Tak, bylo troche roznych problemow i odseparowanie sie od nich. Ogolnie trzeba bylo wykazac sie sprytem. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktowI Mag, XIV Umiarkowanie, XI Pasja ---> suma IV Cesarz Nie tracic woli dzialania, dbac o wewnetrzna rownowage i okazywac, jezeli na czyms mi zalezy. Robic wszystko z pasja, laczac jednak w rownowadze: umysl, dusze i serce. Trzeba bylo zawalczyc o swoje i nie wahac sie pokazac swojego zdania. Cytuj
SacralNirvana Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Napisano 9 Stycznia 2013 Jeszcze raz DZIEKUJE wszystkim za pomoc w interpretacji... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi