Skocz do zawartości

Partnerski Proszę Pomózcie z interpretacją

LasMeninas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziękuję bardzo bardzo bardzo mocno Mysterious_Woman :bukiet::bukiet::bukiet:

Chodzi o Pana i mnie jak się tłukę z myślami jak szalona, On wolny Ja wolna sytuacja dzieje się powoli bardzo im więcej z nim rozmawiam tym bardziej chce na stopę koleżeńską ciągnąć a on chyba się zaczął otwierać na mnie...

Ja:

Głowa ~ Pustelnik myslę intensywnie wycofuję się

Serce ~ 4 Buław nadzieja na romans na zbudowanie czegos

Pokazujesz ~ 4 Monet ze mi dobrze jak jest że się mi nie śpieszy do zmian

Wnosisz ~ Papież tu mogą być ważne rozmowy

On:

Głowa ~ Królowa Kielichów chyba ja, ostanio w kielichowej wychodzę

Serce ~ 2 Miecze on jest poblokowanym czlwoiekiem myślę ze stara się nie dopuscic uczuc do glosu

Pokazuje ~ Sąd chce się spotkać w wiekszym gronie i milo spedzac czas

Wnosi ~ [B]As Kielichów[/b] cieple uczucia, chec dzielenia się nimi

Wspólna: Rycerz Mieczy hmmm oby dwoje przezywamy rozterki i chyba mozemy podjąc jakieś brawurowe nieprzemyslanie działania

Wynik/Dalszy rozwój spraw ~ Umiarkowanie - Paź Buław - 2 Buław/2 Pentakli - As Mieczy/4 Kielichów

Chyba niewiele się zmieni takie miotanie się, pozornie stabilność w tym Umiarze, miłe rozmowy ciekawość siebie w paziu buław, 2buław z dociagniętą 2 monet to jak dla mnie ciagle wahania co dalej? wchodzić w to czy nie? Podjęcie decyzji w asie i zawieszenie znajomości albo taka zażyłość w 4 kieli

14---4----2---12---1----14-----> 3

---18--6----14---13---15-----17--- No tak lęki i obawy ale mimo to spotkania niby stabilnie i podjęcie decyzji o końcu jednak mimo to trzymanie się siebie i odżycie relacji

------2---20----5----6------10---

--------22----3----11----16-----

-------------3---14----5-------

---------------17---19---------

------------------14----------- jezu w koło macieju -_-

Proszę napiszcie co sądzicie?

Napisano

Ty sama do konca nie wiesz, czego chcesz. Zastanawiasz sie, myslisza nad tym. Chcialabys relacji, ktora daje obojgu Wam zadowolenie, gdzie mozecie sobie szczerze porozmawiac, byc wobec siebie calkiem otwarci. Ale sama boisz sie do konca otworzyc, bo to zmusiloby cie do opuszczenia swoich bezpiecznych, ale jednak juz przyciasnawych ram. Wnosisz soba taka szczera, gleboka relacje. Jestes osoba, na ktorej mozna po prostu zaufac, taka przyjaciolka przede wszystkim.

On liczy na cos wiecej. Widac, ze mysli o Tobie i chcialby Cie blizej poznac. Moze na poczatek poprzez intelektualne rozmowy, popatrzec, co tam w Tobie drzemie, ale w przyszlosci z mozliwosciami na cos wiecej. Widzi potencjal w tej relacji i chcialby, aby cos z tego mialo szanse sie rozwinac.

Oboje lubicie chyba ze soba rozmawiac. Na razie sa to takie rozmowy, ktore sa, aby sa, ale do niczego nie prowadza. Rozmawiacie czasem, potem nie, potem znowu, ale nic glebszego jak na razie.

Dalej beda rozne proby, bedziecie sie probowac, czy to aby to, czy aby jednak nie mogloby z tego byc cos wiecej. Beda rozne moze nawet rozmowy na ten temat, ale ciezko Wam bedzie wyjsc poza ustalone ramy i rzeczywiscie ruszyc do przodu. Dzialania beda w tym kierunku podejmowane, ale ostatecznie pozostanie przy tym, co jest.

• Lubię to! 1
Napisano

ja wiem że długi ten rozkład ale tak potrzebuję porady ...

Napisano

ty wewnętrznie juz zauroczona ale nie pokazujesz tego

on zajęty przez kogoś jakieś zobowiązania a serce w rozterce

rycerz mieczy wprowadza chaos miedzy was

nie wiem czy to realna czy wirtualna znajomość? bo wynikowe karty jakby bez wyrazu na wspolna przyszlosc

ot takie od czasu do czasu wymiany zdań

• Lubię to! 1
Napisano

Czwarty raz się do tego zabieram. Jak mnie i tym razem wyrzuci z forum to sie poddaję!

LasMeninas, Kochana

Tak się zastanawiam, czy nie wypadasz w tych kartach zbyt poważnie, zbyt zdystansowana, mało spontaniczna. Traktujesz tę relację/Pana chyba bardzo serio, może troszkę zbyt serio? Ty się separujesz, jesteś asertywna (wg kart) bo chcesz być bezpieczna, bo nie chcesz się zawieść, nie chcesz popełnić błędu.

On jest zwrócony w Twoją stronę. Wnosi ciepło, inicjatywę, pokazuje zrozumienie-wyrozumiałość, zgodę...przemianę. W głowie, jesli jest wolny, chcę Cię widzieć, jako kobietę ciepłą, delikatną, czułą. A w jego sercu, lękliwie, niepewnie? Może nie wie co myśleć więc wycofuje ? Może nie wie jak traktować więc woli być slepy? Bije się ze sobą.

Między wami – możliwe, że rozmawiacie o wszystkim ale i o niczym w zasadzie. Co najważniejsze nie mówicie o tym co czujecie, czego wzajemnie od siebie chcecie/oczekujecie. Najwyżej rzucacie sobie wzajemnie jakieś luznie komunikaty, które nie są dla Was zrozumiałe choć wydawało by się zdroworozsądkowe, logiczne. Niezrozumienie intencji powoduje w was niepokój i lokuje Was.

Tak sobie myślę, że jeśli Ty się nie wydostaniesz z tych 4rek, z tej powagi, z tych przemysleń nie znajdziecie radości ze wspólnego przebywania, a czeka Was badanie/macanie gruntu....

Więcej luzu Kochanie, nie bądź rozsądnym mędrcem przedwcześnie, zostaw to na później. Co będzie to będzie. Daj temu teraz szansę. Czasami warto pobyc trzpiotką, wówczas mężczyznom jest łatwiej do nas dotrzeć, są śmielsi. :D

Wiem, wiem…nie etyczne jest dawanie rad ale ja te karty mniej więcej tak poczułam.

Przytulam ciepluśko

Napisano
ty wewnętrznie juz zauroczona ale nie pokazujesz tego

on zajęty przez kogoś jakieś zobowiązania a serce w rozterce

rycerz mieczy wprowadza chaos miedzy was

nie wiem czy to realna czy wirtualna znajomość? bo wynikowe karty jakby bez wyrazu na wspolna przyszlosc

ot takie od czasu do czasu wymiany zdań

znajomość jak najbardziej realna, a Pan jest wolny

• 2 tygodnie później...
Napisano

no ale wynik jakby nie było mówi o ucięciu wszystkiego znudzenie będzie