Skocz do zawartości

kroki tuptuptuptuptup ;>

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sheina
Napisano (edytowane)

jaki kroki wobec mnie poczynei do konca grudnia :/

rycerz mieczy, 6 buław,9 denarów

No i nie wiem jak z tą 9 reszta to wyjaśnianiem jakies rozmowy i jego powrot wskazany...

czym się wykaze przy nanbliższej rozmowie ze mną (telefonicznej czy innej)

królowa denarów, ksiezycm, rycerz mieczy

kurde nie wiem ,ze bedzie mi chcial slodzic jaka to ja jestem krolowa zaradna i ze taki maluczki mze się zriobi? ale zczere to nie bedzie

Edytowane przez sheina
Napisano

W tym pierwszym nie wiem, o co dokladnie cho... bo pytania Sheinus cheba nie postawilas (nie dowidzam). W kazdym razie tu widac, ze Mieczowy podejmie dzialania, bedzie Ci wykazywal, jaka to z Ciebie fajna partia itd. Cukrzyl bedzie.

A... czym sie wykaze... albo rzeczywiscie tym slodzikiem, albo w Ksiezyciu ukazala Ci sie po prostu gadka przez neta, co mi tez nieraz pokazuje. Cos moze tez chciec polachmecic w tym Ksiezycu, pokazac nieco w innym swietle niz to jest w rzeczywistosci.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
hej o kroki chodzi w grudiniu

Lovciam Cię Sheinuś :D ~ "o kroki chodzi w grudniu" hehee....

Gość sheina
Napisano

no to mu cukrzenie nie pomoze. ja emocjonalnei podchodze a on mysli,ze sobei pogada i bedzie super, w dupe niech mnei pocałuje :/

Napisano

9 Monet to ogolnie postrzeganie kogos w sensie "ah, jaki kawaler! ah jaka panna! jakie to wspaniale". Kiedys to nazywano dobra partia... za ktora sie ewentulanie wychodzilo za maz. Ogolnie to dostrzeganie w kims tych wszystkich "wspanialosci", ktore mamy w sobie. Wiec czesto patrzenie przez pryzmat siebie. Hehe... takie... o! ta laska wlasnie dorasta mi do piet! moznaby sie nia zainteresowac, badz pogadac, badz cokolwiek... ale wlasnie cos w tym stylu z ta karta jest... ;)

Napisano
no to mu cukrzenie nie pomoze. ja emocjonalnei podchodze a on mysli,ze sobei pogada i bedzie super, w dupe niech mnei pocałuje :/

Hehe... chyba doslownie tego nie wezmie... ;)

Gość sheina
Napisano

dzieki kochana

czyli,ze "pasuje mu jakos"........ ale on mnei jzu nie ;]