Gość sheina Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 (edytowane) jaki kroki wobec mnie poczynei do konca grudnia :/ rycerz mieczy, 6 buław,9 denarów No i nie wiem jak z tą 9 reszta to wyjaśnianiem jakies rozmowy i jego powrot wskazany... czym się wykaze przy nanbliższej rozmowie ze mną (telefonicznej czy innej) królowa denarów, ksiezycm, rycerz mieczy kurde nie wiem ,ze bedzie mi chcial slodzic jaka to ja jestem krolowa zaradna i ze taki maluczki mze się zriobi? ale zczere to nie bedzie Edytowane 9 Grudnia 2012 przez sheina Cytuj
SacralNirvana Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 W tym pierwszym nie wiem, o co dokladnie cho... bo pytania Sheinus cheba nie postawilas (nie dowidzam). W kazdym razie tu widac, ze Mieczowy podejmie dzialania, bedzie Ci wykazywal, jaka to z Ciebie fajna partia itd. Cukrzyl bedzie. A... czym sie wykaze... albo rzeczywiscie tym slodzikiem, albo w Ksiezyciu ukazala Ci sie po prostu gadka przez neta, co mi tez nieraz pokazuje. Cos moze tez chciec polachmecic w tym Ksiezycu, pokazac nieco w innym swietle niz to jest w rzeczywistosci. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 hej o kroki chodzi w grudiniu Lovciam Cię Sheinuś ~ "o kroki chodzi w grudniu" hehee.... Cytuj
Gość sheina Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 no to mu cukrzenie nie pomoze. ja emocjonalnei podchodze a on mysli,ze sobei pogada i bedzie super, w dupe niech mnei pocałuje :/ Cytuj
Gość sheina Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 to mowisz,ze ta 9 to tez takei slodzenie cos? Cytuj
SacralNirvana Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 9 Monet to ogolnie postrzeganie kogos w sensie "ah, jaki kawaler! ah jaka panna! jakie to wspaniale". Kiedys to nazywano dobra partia... za ktora sie ewentulanie wychodzilo za maz. Ogolnie to dostrzeganie w kims tych wszystkich "wspanialosci", ktore mamy w sobie. Wiec czesto patrzenie przez pryzmat siebie. Hehe... takie... o! ta laska wlasnie dorasta mi do piet! moznaby sie nia zainteresowac, badz pogadac, badz cokolwiek... ale wlasnie cos w tym stylu z ta karta jest... Cytuj
SacralNirvana Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 no to mu cukrzenie nie pomoze. ja emocjonalnei podchodze a on mysli,ze sobei pogada i bedzie super, w dupe niech mnei pocałuje :/ Hehe... chyba doslownie tego nie wezmie... Cytuj
Gość sheina Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 dzieki kochana czyli,ze "pasuje mu jakos"........ ale on mnei jzu nie ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi