Maestro Inez2503 Napisano 9 Grudnia 2012 Maestro Napisano 9 Grudnia 2012 Położyłam celta na pytanie Jak bardzo on chce tej relacji? Relacja rozwija się wolniutko, jest wiele ograniczeń, choćby moje małżeństwo,czy praca,która nie pozwala na częste kontakty..W takiej sytuacji wolałam położyć celta: To jest Królowa Mieczy - czyli ja w całej krasie, może wg niego jestem za mało czuła? Krzyżuje się Rycerz Kielichów - on taki rozmarzony... Jaźń/Nastawienie Sprawiedliwość - nastawiony jest na to, aby grac fair Świadomość Paź Monet Kapłanka - on na dorobku, młody chłopak, a ja jestem mu w jakiś tam sposób bliska choć nieodgadniona Podświadomość 10 monet - czuje się bezpiecznie w tej relacji Odchodzi Diabeł - nie wiem, dzikie żądze, ale bardziej w myślach, może nawet złość, czy toksyczne myśli Nadchodzi Król Buław -zacznie brac sprawy w swoje ręce Obawy Świat - że to się rozleci Nadzieje 2 monet 10 mieczy - że każde z nas przestanie się w końcu wahać Otoczenie 3 kielichów - sprzyja, możliwe, że w okresie światecznym będzie miło:) Wynik 6 kielichów Moc Mag Król Monet As Kielichów Głupiec on od dawna o tym myśli, widać, że chce, musi tylko uporządkować sprawy finansowe i da szansę więcej szaleństwa:) Cytuj
anais_33 Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 (edytowane) To jest Królowa Mieczy - mało jest czułości, więcej wyrachowania Krzyżuje się Rycerz Kielichów - on taki rozmarzony, chce przeżyć przygodę miłosną Jaźń/Nastawienie Sprawiedliwość - nastawiony jest na to, aby grac fair, nie będzie kręcić jasno przedstawi czego chce z tej relacji Świadomość Paź Monet Kapłanka - że możesz być jego kochanką Podświadomość 10 monet - czuje się bezpiecznie w tej relacji Odchodzi Diabeł - ni rządzę, takie uzależnienie od siebie, dzikie instynkty Nadchodzi Król Buław -zacznie brac sprawy w swoje ręce, stanie sie bardziej aktywny, zacznie zabiegac? Obawy Świat - że każde pójdzie w swoją stronę Nadzieje 2 monet 10 mieczy - że jednak ma to szanse na coś więcej,.,,,, Otoczenie 3 kielichów - sprzyja, możliwe, że w okresie światecznym będzie miło:) zabawowo, na luzie , spontanicznie Wynik 6 kielichów Moc Mag Król Monet As Kielichów Głupiec miło , namiętnie, czarodziejsko stabilnie z możlwiością na coś więcej ..... albo każde pójdzie w swoja stronę as kielichów / głupiec a tak na marginesie to as kielichów + głupiec - to ciąża Ogólnie nie ma sprecyzowanych planów ......żyje chyba na dzień dzisiejszy emocjami i chwilą Edytowane 9 Grudnia 2012 przez anais_33 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 9 Grudnia 2012 To jest Królowa Mieczy - mało jest czułości, więcej wyrachowania Krzyżuje się Rycerz Kielichów - on taki rozmarzony, chce przeżyć przygodę miłosną Jaźń/Nastawienie Sprawiedliwość - nastawiony jest na to, aby grac fair, nie będzie kręcić jasno przedstawi czego chce z tej relacji Świadomość Paź Monet Kapłanka - że możesz być jego kochanką Podświadomość 10 monet - czuje się bezpiecznie w tej relacji Odchodzi Diabeł - ni rządzę, takie uzależnienie od siebie, dzikie instynkty Nadchodzi Król Buław -zacznie brac sprawy w swoje ręce, stanie sie bardziej aktywny, zacznie zabiegac? Obawy Świat - że każde pójdzie w swoją stronę Nadzieje 2 monet 10 mieczy - że jednak ma to szanse na coś więcej,.,,,, Otoczenie 3 kielichów - sprzyja, możliwe, że w okresie światecznym będzie miło:) zabawowo, na luzie , spontanicznie Wynik 6 kielichów Moc Mag Król Monet As Kielichów Głupiec miło , namiętnie, czarodziejsko stabilnie z możlwiością na coś więcej ..... albo każde pójdzie w swoja stronę as kielichów / głupiec a tak na marginesie to as kielichów + głupiec - to ciąża Ogólnie nie ma sprecyzowanych planów ......żyje chyba na dzień dzisiejszy emocjami i chwilą Ta ciąża z nim......regularnie mi wychodzi.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 10 Grudnia 2012 Może ktoś jeszcze spojrzy?? Cytuj
nirva2991 Napisano 10 Grudnia 2012 Napisano 10 Grudnia 2012 To jest Królowa Mieczy - no Ty , może lekko nieprzystępna a może jesteś ze znaków powietrznych Krzyżuje się Rycerz Kielichów - też mi się wydaje , że on . starający się o Twoje uczucie , myślący jak ma rozbudzić mieczową Jaźń/Nastawienie Sprawiedliwość - karty kładzione tak jak on na to patrzy , tak ? no to tak jak napisałaś , szczere intencje , traktowanie Cię poważnie. Świadomość Paź Monet Kapłanka - ta kapłanka jest jakąś tajemnicą dla mnie ostatnio ;/ bo wychodzi mi w takich pytaniach , że za nic nie mogę jej rozgryźć. może tutaj łączy Was jakieś podświadome porozumienie ? Podświadomość 10 monet - czuje się bezpiecznie w tej relacji- wie , że nie będzie wykorzystany i może liczyć na wzajemność Odchodzi Diabeł - no właśnie może odchodzi taka chęć oderwania się od wszystkiego na siłę . Nadchodzi Król Buław -zacznie brac sprawy w swoje ręce - zacznie wykazywać inicjatywę większą Obawy Świat - że to się rozleci - że zamkniecie się na siebie i każdy się odizoluje Nadzieje 2 monet 10 mieczy - że każde z nas przestanie się w końcu wahać- oraz zakończy stary etap swojego życia Otoczenie 3 kielichów - sprzyja, możliwe, że w okresie światecznym będzie miło:) - też mi się wydaje że przychylnie na Was patrzą Wynik 6 kielichów Moc Mag Król Monet As Kielichów Głupiec mi się tu też ciąża nasuwa.... 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 10 Grudnia 2012 To jest Królowa Mieczy - no Ty , może lekko nieprzystępna a może jesteś ze znaków powietrznych Krzyżuje się Rycerz Kielichów - też mi się wydaje , że on . starający się o Twoje uczucie , myślący jak ma rozbudzić mieczową Jaźń/Nastawienie Sprawiedliwość - karty kładzione tak jak on na to patrzy , tak ? no to tak jak napisałaś , szczere intencje , traktowanie Cię poważnie. Świadomość Paź Monet Kapłanka - ta kapłanka jest jakąś tajemnicą dla mnie ostatnio ;/ bo wychodzi mi w takich pytaniach , że za nic nie mogę jej rozgryźć. może tutaj łączy Was jakieś podświadome porozumienie ? Podświadomość 10 monet - czuje się bezpiecznie w tej relacji- wie , że nie będzie wykorzystany i może liczyć na wzajemność Odchodzi Diabeł - no właśnie może odchodzi taka chęć oderwania się od wszystkiego na siłę . Nadchodzi Król Buław -zacznie brac sprawy w swoje ręce - zacznie wykazywać inicjatywę większą Obawy Świat - że to się rozleci - że zamkniecie się na siebie i każdy się odizoluje Nadzieje 2 monet 10 mieczy - że każde z nas przestanie się w końcu wahać- oraz zakończy stary etap swojego życia Otoczenie 3 kielichów - sprzyja, możliwe, że w okresie światecznym będzie miło:) - też mi się wydaje że przychylnie na Was patrzą Wynik 6 kielichów Moc Mag Król Monet As Kielichów Głupiec mi się tu też ciąża nasuwa.... Początek znaku Wodnika,tzn.przełom, Koziorożca i Wodnika - stąd albo jestem Monetowa, albo Mieczowa:))) Cytuj
nirva2991 Napisano 10 Grudnia 2012 Napisano 10 Grudnia 2012 Początek znaku Wodnika,tzn.przełom, Koziorożca i Wodnika - stąd albo jestem Monetowa, albo Mieczowa:))) to tak samo jak ja a co jeszcze do Pana to moim zdaniem jest On bardzo fajnie nastawiony co do Ciebie Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 10 Grudnia 2012 Napisano 10 Grudnia 2012 to ja tak w skrócie ]To jest Królowa Mieczy - Kochana pokazujesz się jako osoba ambitna, inteligentna , szybko kojarzysz fakty i z doświadczczenia wyciągasz wnioski .W tej sytuacji mam wrażenie , że zostałaś przez jakiegoś faceta ''poturbowana uczuciowo'' i boisz się zaufać następnemu , żeby dalej nie powtarzać fabuły . Chcesz się otworzyć na uczucie bo królowa mieczy jest odważna , ale stawiasz przed nim dystans o , którym możliwe iż nie zdajesz sobie sprawy ale jestes tak odbierana jako niedostępna . [/b]Krzyżuje się Rycerz Kielichów - Pan to typowy kochaś , który uczuciami żyje i pierwszej kolejnośći je stawia . W tym stanie w twoim kierunku czuje miętę przez pierz Jaźń/Nastawienie Sprawiedliwość - Jego nastawienie jest jak najbardziej szczere to nie jest typ co wykorzysta i porzuci . Pan ma szczere chęci i pragnie napewno szczerej rozmowy , abyu wiedzieć na czym stoi . Świadomość Paź Monet Kapłanka - Nie wiem czy tutaj o niego chodzi czy o ciebie ? ale wg kapłanki to pan jest żonaty ) ?. Jeśli to ty to nie chcesz wyjść z inicatywą chcesz tą znajomość zatrzymac w tajemnicy . Podświadomość 10 monet - Dobrze sie razem czujecie to jest fajna karta na znajomośći . W yniku widzę jeszcze jednego pana , który się pojawi i zamiesza w głowie Cytuj
maddie88 Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 (edytowane) To jest Królowa Mieczy - Wydaje mi się, że Ty odgrywasz dużą rolę, dystansujesz się, nie okazujesz, że zależy Ci na panu i możliwe, że pan zachowuje się, jego zdaniem, stosownie do Twoich oczekiwań... Krzyżuje się Rycerz Kielichów - Pan zaprzestał wychodzenia z inicjatywą, zdobywaniem Ciebie... Jednak tak naprawdę jego uczucia nie uległy zmianie, wyszedł w kielichowym...nadal podobasz się panu, nadal wiąże z Tobą nadzieje... Jaźń/Nastawienie Sprawiedliwość Tak, ale również zamierza dać z siebie tyle, ile Ty Nie chce angażować się więcej, niż uzna to za słuszne. Widzi, że obecnie się oddaliłaś, może uważa, że musisz coś przemyśleć, dlatego nie naciskadaje Ci wolną przestrzeń. Dla mnie on się nie wycofał, bo coś się zmieniło, po prostu pan ocenił, że tak będzie lepiej, że potrzebna Wam jest chwila oddechu. Świadomość Paź Monet Kapłanka Ta relacja jest dla pana cenna, widzi w niej szansę trwałego związku; jednak nie do końca potrafi Ciebie zrozumieć Z jednej strony czuje, że wiąże Was pewna niewidzialna więź, świetnie się rozumiecie, macie w sobie oparcie i z tej relacji mogłoby być coś stabilnego i poważnego, ale z drugiej, nie wie, skąd w Tobie te bariery Kapłanka nie działa, nie angażuje się w relacje, jest bierna. Podświadomość 10 monet - czuje się bezpiecznie w tej relacji Też tak myślę, to ładnie potwierdza powyższe karty; pan czuje w Tobie wsparcie, dajesz mu poczucie bezpieczeństwa, pan czuje, że go rozumiesz Pan wie, że jest szczęściarzem, że poznał Ciebie, ta znajomość go ubogaca jego życie Odchodzi Diabeł Uczucie uzależnienia od Ciebie, ale to niezdroweczęste myśli, chęć, żeby mieć Cię przy sobie jak najczęściej Zawróciłaś panu w głowie na sto dwa, ale pan na spokojnie zaczyna już podchodzić, poukładał sobie w głowie to i owo Może ten Diabełek nie pozwalał mu trzeźwo myśleć Nadchodzi Król Buław Pan z inicjatywa, walczący o tę relację i jej rozwój Ale też pewny siebie, wiedzący, jak zdobyć kobietę Obawy Świat Że dzieli Was zbyt dużo, że rozłąka nie przetrwa próby czasu Nadzieje 2 monet 10 mieczy - że każde z nas przestanie się w końcu wahać Też tak myślę; że wreszcie pogadacie szczerzeaż do bólu i ta sytuacja przestanie być dwuznaczna/ niejasna. Otoczenie 3 kielichów Szykują się spotkania i zabawa Wynik 6 kielichów Moc Mag Król Monet As Kielichów Głupiec Jest odnowienie kontaktu Rodzi się w Was uczucie, pan będzie chciał rozwoju tej znajomości, czarował Cię słowem, ale działał z rozwagą, będzie pewny każdego kolejnego kroku Jest to powolny rozwój, ale bardzo ładny, ciepły, uczenie się zaufania do siebie, czyste intencje, poczucie, że w tej drugiej osobie macie prawdziwego przyjaciela to bezwarunkowa przyjaźń, ale czy tylko? Będzie Was do siebie ciągło i oboje będziecie to wiedzieć. Mimo to widać zmianę postawy pana on teraz wychodzi w Królu Monet, pan widocznie uznał, że do tej pory naciskał za bardzo, za bardzo się narzucał, co widocznie wymusiło Twoje zamknięcie się. Pan teraz będzie działać bardziej z głową, dawać Ci więcej swobody, wsparciabędzie chciał, byś wiedziała, że masz w nim to, czego kobieta szuka w mężczyźnie - prawdziwego wsparcia. Pozwoli, byś Ty nadawała tempo tej relacji, byś czuła się w niej dobrze. Tak to widzę. Edytowane 11 Grudnia 2012 przez maddie88 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 Inez jest w tych kartach duuużo spraw do wyjasnienia, ograniczenia ale narzucone przez Ciebie. Ograniczenia sie skonczą jak się w koncu spotkacie i wyjasnisz duzo spraw ze swojego życia (diabeł) Na koniec objawia się ten pan w Królu buław a w podsumie jest znowu dziecko. Powrót do posiadania dziecka, opieki itp. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 11 Grudnia 2012 Inez jest w tych kartach duuużo spraw do wyjasnienia, ograniczenia ale narzucone przez Ciebie. Ograniczenia sie skonczą jak się w koncu spotkacie i wyjasnisz duzo spraw ze swojego życia (diabeł) Na koniec objawia się ten pan w Królu buław a w podsumie jest znowu dziecko. Powrót do posiadania dziecka, opieki itp. Ale powrót do posiadania dziecka z nim?? Cytuj
Selenit666 Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 noo kochana skoro król buław nadchodzi to tak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi