Gość sheina Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 do mnie? śmierć, 2 buławy, 7 buław ooooooo jak go sumienie ruszy jz sobei rady nie da z tym!!!! !:P:P:P:P takei emcje w nim beda,ze nei wytrzyma.. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 śmierć, 2 buławy, 7 buław Będzie chciał zmienić to co obecnie jest między Wami, będzie potrzebował Ciebie i powalczy o to aby było lepiej... Cytuj
Gość sheina Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 oczywiscie,m na tydzien czasu jak zawsze.. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 oczywiscie,m na tydzien czasu jak zawsze.. To pacnij Go czymś aby się w końcu określił a nie zachowuje się jak dziecko... Cytuj
Gość sheina Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 wiesz to kolega tylko,ale jest zachowanie,ktorego neinawidze nei bede za azdym razem dawac szans zupelnei nieywkorzystanych zrszta nei wiem co mu sie nagle stanie ze mnei zabraknie gdzie byl jak chcialam rozmawiac,ola i swietnie sie bawil wiec masz co chciaes pan. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 wiesz to kolega tylko,ale jest zachowanie,ktorego neinawidze nei bede za azdym razem dawac szans zupelnei nieywkorzystanych zrszta nei wiem co mu sie nagle stanie ze mnei zabraknie gdzie byl jak chcialam rozmawiac,ola i swietnie sie bawil wiec masz co chciaes pan. To weź mu powiedz ~ ****** Pan jak się pojawi...wiem że to niełatwe, ale po co Ci ktoś kto daje Ci więcej rozczarowań i smutku niż radości... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 O jaa co to ? spa - daj wycenzurowało ? szook hehhe. Cytuj
LasMeninas Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 do mnie? śmierć, 2 buławy, 7 buław ooooooo jak go sumienie ruszy jz sobei rady nie da z tym!!!! !:P:P:P:P takei emcje w nim beda,ze nei wytrzyma.. zapragnie zmienic syutację i takie odzycia waszej relacji, potrzebna mu jesteś i wyjdzie z inicjatywa do Ciebie jakoś o Ciebie zawalczy okaże swoją determinacje Cytuj
Gość sheina Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 oczywiście, potrzbna. jak chciałam rozmawiać to zlał mnie na całej linii. Cytuj
SacralNirvana Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Dlaczego? Bo sie z tym nie pogodzil. Tak dlugo bedzie z tym zwlekal, az go poniesie i to ostro (2 Bulaw - ogien+ogien, silna, agresywna energia) i 7 Bulaw - taka walka na sile, z przeciwnosciami m.in. Podsum (HB) to XXII Glupiec i IV Cesarz. Najpierw moze byc nieco chaotycznie, ale na nowo bedziecie budowali fajna relacje, przy czym chyba nieco stabilniejsza (ten IV Cesarz). Cytuj
SacralNirvana Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 To weź mu powiedz ~ ****** Pan jak się pojawi...wiem że to niełatwe, ale po co Ci ktoś kto daje Ci więcej rozczarowań i smutku niż radości... Bo na nim zalezy? Nielatwo tak. Jezeli na kims zalezy to z jednej strony czlowiek klnie i sie zaklina, ze "nigdy, ze wysle w kosmos"... a potem rozplywa sie, jak tylko taki osobnik paluszkiem machnie. Czemu? Bo wazny jest. I sorry... ale tu czuje, ze jest wlasnie tak. Gdyby Sheinie nie zalezalo na panu... nie kladlaby ciagle na niego kart przeciez. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 (edytowane) Bo na nim zalezy? Nielatwo tak. Jezeli na kims zalezy to z jednej strony czlowiek klnie i sie zaklina, ze "nigdy, ze wysle w kosmos"... a potem rozplywa sie, jak tylko taki osobnik paluszkiem machnie. Czemu? Bo wazny jest. I sorry... ale tu czuje, ze jest wlasnie tak. Gdyby Sheinie nie zalezalo na panu... nie kladlaby ciagle na niego kart przeciez. Napisałam coś na ten temat...Sacral, z całym szacunkiem, ale nie doczytałaś ? P.S. Z resztą...komu jak komu, ale mnie nie musisz tłumaczyć jak ciężko jest odejść, powiedzieć ****** komuś ~ na kim nam bardzo zależy... P.S.2. " I sorry..." ależ to cynicznie "zabrzmiało"... Edytowane 9 Grudnia 2012 przez MyStErIoUs_WoMaN dodano P.S.2. Cytuj
Gość sheina Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 eeeeeee tam wlasnei jakso to wszystko mi zobojetnialo chyba...bo mnei zalezy jak widac, nie jemu. Jem tak-wtedy gdy m wygodniej. w dupie mam taki interes. Cytuj
SacralNirvana Napisano 17 Grudnia 2012 Napisano 17 Grudnia 2012 Napisałam coś na ten temat...Sacral, z całym szacunkiem, ale nie doczytałaś ? P.S. Z resztą...komu jak komu, ale mnie nie musisz tłumaczyć jak ciężko jest odejść, powiedzieć ****** komuś ~ na kim nam bardzo zależy... P.S.2. " I sorry..." ależ to cynicznie "zabrzmiało"... Gdyby Sheinie nie zalezalo na panu... nie kladlaby ciagle na niego kart przeciez. Nie widze w tym nic cynicznego. Szanuje Sheine a sytuacje mam bardzo podobna. Wiec pisalam przez pryzmat siebie. Nie przez pryzmat kogokolwiek. Sama tak mam... Trudny temat bardzo. Szczegolnie, jezeli czlowiek zaangazowany jest emocjonalnie. A piszac to odnioslam sie wylacznie do slow, nie robiac jakichkolwiek pieszych wycieczek. Znaczy odnioslam sie do tresci stricte. Temat ostatnio takze dla mnie dosc zywy. Tylko tyle. Pozdrawiam. Dodam, ze piszac w jakiejs dyskusji odnosze sie wylacznie do tresci. Nie zwracam uwagi na to, kto pisze, a co pisze. Dla mnie to dyskusja. Emocje staram sie odkladac na bok. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 17 Grudnia 2012 Napisano 17 Grudnia 2012 (edytowane) (.............) P.S. Raz jeszcze ~ życzę Milutkiego Dzionka. P.S.2. Nie rozumiem Cię naprawdę...czy na pw nie została sprawa zamknięta ? ehhh.... Edytowane 17 Grudnia 2012 przez MyStErIoUs_WoMaN dodano p.s.2 Cytuj
SacralNirvana Napisano 17 Grudnia 2012 Napisano 17 Grudnia 2012 (edytowane) I wzajemnie. PS. Hmm... Edytowane 17 Grudnia 2012 przez SacralNirvana dodano PS Cytuj
Gość davo Napisano 17 Grudnia 2012 Napisano 17 Grudnia 2012 Widzę że Panie zatonęły w ogniu dyskusji wobec tego czas na męski głos;) Sheina czy Ty nie odniosłaś wrażenia, że on jest bardzo interesowny i odzywa się wtedy, gdy czegoś od Ciebie potrzebuje? jak dla mnie to on jest bardzo wyrachowany i powiem więcej on zdaje sobie sprawę, że Tobie na nim zależy i to wykorzystuje jesteś dla niego-wybacz ale plastrem na ranę. nie widzę by ta relacja przerodziła się w związek. niepotrzebnie tracisz na niego czas i energie. Cytuj
Gość gość5 Napisano 17 Grudnia 2012 Napisano 17 Grudnia 2012 do mnie? śmierć, 2 buławy, 7 buław ma dość tego jak jest teraz- odezwie sie i moze nawet z fochem, że ty sie nie odzywasz..... Cytuj
Gość sheina Napisano 17 Grudnia 2012 Napisano 17 Grudnia 2012 haha Pnei ktory sie odezwal < na szczescie to co napisales nei ma racji bytu ,gdyby to byla znajomosc hetero to co inngo ale to kolega,ktory woli panow Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi