mała24/5 Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 2 denarów. moc.wieża Zawaha sie czy odpowiedziec. bedzie zaskoczony. Gdzies przeczytałam ze połaczenie moc i wieży oznacza celowe rozbicie czegos? moze on to odbierze jako celowe przerwanie ciszy... prosze o pomoc w interpretacji Cytuj
agaMAJ Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 poczuje rozdarcie , wymuszanie zmian,Moc to Ty, wieża sprawi, że coś runie, ale trudno stwierdzić w którą stronę to pójdzie. Może blokada przed tym,żeby ci odpowiedzieć.Coś nie jest optymistycznie nastawiony.Możesz dopytać kart, jaktowpłynie na waszą dalszą znajomość Cytuj
SacralNirvana Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Z tego, co widze to ta wiadomosc zmieni w nim cos. Zobaczy Twoja inicjatywe, ze wyszlas mu na przeciw i to cos w nim zburzy, zaskoczy. Ale czy na pozytywnie czy negatywnie to szkoda, ze nie dociagnelas do tej XVI Wiezy karty. Bo Wieza burzy zastale struktury myslowe, nasze jakies wyobrazenia, ale teraz pytanie, co w zamian? Plus czy minus? Podsum normalos to XVII Gwiazda. Czyli ogolnie karta nadziei, na przyszlosc. Wiec mogloby to wskazywac wprawdzie na zaskoczenie spore w tej Wiezy, ale w pozytywnym sensie. Podsum (HB) to XI Pasja i II Kaplanka. Jak najbardziej jest tu mowa o inicjatywie z Twojej strony, jako czyms pozytywnym. Kieruj sie swoja intuicja i dzialaj tak, jak ona Ci podpowiada, jednoczesnie okazujac, kiedy trzeba, ze Ci zalezy i jak bardzo Ci zalezy. Taka jest wlasnie energia Pasji (Moc) i Kaplanki... Cytuj
mała24/5 Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Napisano 9 Grudnia 2012 Z tego, co widze to ta wiadomosc zmieni w nim cos. Zobaczy Twoja inicjatywe, ze wyszlas mu na przeciw i to cos w nim zburzy, zaskoczy. Ale czy na pozytywnie czy negatywnie to szkoda, ze nie dociagnelas do tej XVI Wiezy karty. Bo Wieza burzy zastale struktury myslowe, nasze jakies wyobrazenia, ale teraz pytanie, co w zamian? Plus czy minus?Podsum normalos to XVII Gwiazda. Czyli ogolnie karta nadziei, na przyszlosc. Wiec mogloby to wskazywac wprawdzie na zaskoczenie spore w tej Wiezy, ale w pozytywnym sensie. Podsum (HB) to XI Pasja i II Kaplanka. Jak najbardziej jest tu mowa o inicjatywie z Twojej strony, jako czyms pozytywnym. Kieruj sie swoja intuicja i dzialaj tak, jak ona Ci podpowiada, jednoczesnie okazujac, kiedy trzeba, ze Ci zalezy i jak bardzo Ci zalezy. Taka jest wlasnie energia Pasji (Moc) i Kaplanki... Jak zwykle ciekwa intrepretacja i bardzo pomoca ) Ja tak od czau do czasu pytam o niego booo no nie wiem co mu sie stało? Zachowanie jak bym mu cos zrobiła. A ja sama nie jestem osoba natretna i nie pytam moze moj błod eh. To koleznka ciganeła karty wiec za póxno by dociagnać Cytuj
agaMAJ Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 heh, odpowiem po babsku, teżsądziłąm, że nic nie zrobiłam, a facet się odciął. Na szczęście schowałam dumę do kieszeni i zaczełąm siędo niego odzywać. I teraz wiem, że go w pewnym momencie wykastrowałam psychicznie.Zablokowałam w nim wszelką chęć chciejstwa do odzywania się do mnie. Może tu jest podobnie. To są dziwne, nadwrażliwe stworzenia. Cytuj
mała24/5 Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Napisano 9 Grudnia 2012 heh, odpowiem po babsku, teżsądziłąm, że nic nie zrobiłam, a facet się odciął. Na szczęście schowałam dumę do kieszeni i zaczełąm siędo niego odzywać. I teraz wiem, że go w pewnym momencie wykastrowałam psychicznie.Zablokowałam w nim wszelką chęć chciejstwa do odzywania się do mnie.Może tu jest podobnie. To są dziwne, nadwrażliwe stworzenia. Masz racje cos w tym jest co piszesz... Ale to faceci nauczyli mnie nie odzywania sie jak oni sie nie odzywaja. zawsze źle na tym wychodziłam wiec przestałam i tym razem moze moj bład. Mysle że wigilia bedzie dobrya okazja zeby sie odezwać wysle mu po dluuuugiej ciszy zycznia... Sama mnie to rozsmesza szczerze mówiac Cytuj
SacralNirvana Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Ostatnio znajomy, ktory notabene moim znajomym juz nie jest, napisal tekst, ze my kobiety czekamy az facet zadziala, a czasem facet czeka na dzialanie kobiety. Stwierdzil, ze oto stoi ze zlamana wlocznia itp... czegokolwiek mialoby to dotyczyc... Ale teraz badz tu madry. Jeden facet lubi kobiete, ktora okaze inicjatywe a drugi nie. Teraz traf, ktory jest ktory. Ale te karty tu wybitnie mowia o inicjatywie ze strony kobiety: Pasja i Kaplanka. Cytuj
mała24/5 Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Napisano 9 Grudnia 2012 zapytałam co sie co sie zmieni po tej wiadomosci wyszedł król buław , 7 bulaw ,smierć wydaje mi sie ze nic ze on bedzie dalej uparcie stał przy swoim i walczyl o to zeby do siebie nie dopuscic. Zapytałam jak mnie spwomina wyszly 2 buław.3 denarów,wieża i znowu karty pozkazlay ze fajne kolezenstwo itd i na koncu ciach! a ja nie weic o co chodzi Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 10 Grudnia 2012 Napisano 10 Grudnia 2012 Po tym kontakcie z twojej strony pana podłamiesz , straci swoją pewność sytuacji .Zobaczy , że ta znajomośc ma dwie strony medalu nie tylko on jest najważniejszy , ale to także będzie dla niego w jakimś sensie bolense - Pana zabolą słowa lub sposób w jaki to napiszesz . Będzie przeżywać wieża zawsze w swoich skutkach wnosi zmiany , które przynoszą już tylko nowe zmiany /etapy. Cytuj
mała24/5 Napisano 11 Grudnia 2012 Autor Napisano 11 Grudnia 2012 Dziekuje Lukrusia tylko ja nie chce nic zelgo napisać :/ Cytuj
SacralNirvana Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 Tzn. ja powiem tak. Do takich kart, jak Wieza czy Smierc zawsze cos dociagam. To karty rujnowania, burzenia starych struktur. Pytanie, co w zamian. Wieza rozwala zastale struktury, Smierc kosi stare. Przychodzi przy Wiezy nowa, szersza przestrzen: pytanie NA CO? Po smierci rodzi sie nowe: pytanie CO NOWE? Zawsze nastepna karta wyjasnia cos. Tutaj masz 7 Bulaw w odpowiedzi i XIII Smierc. To tyle mowi, ze dotychczasowa jego jakby walka, byc moze o Ciebie, zostanie przekreslona. Pytanie: dlaczego? Moze dlatego, ze zobaczy, ze wykazalas sie inicjatywa i ze nie tylko on musi walczyc jak Don Kichote z wiatrakami (bo z tym co nieco kojarzy sie te 7 Bulaw, walka wbrew niesprzyjajacym do konca wiatrom i okolicznosciom)? W kazdym razie tak czy inaczej podsum tych dwoch kart to XX Sad. Sad to karta mowiaca o tym, ze sprawa jest w dobrych rekach. Ze ma szanse potoczyc sie niejako sama z siebie w dobrym kierunku. Z Sadu wychodzi Kaplanka. Kierowac sie glosem intuicji. A jak Ciebie wspomina? Jako fajna osobe do towarzystwa, taka nieco moze za bardzo do przodu, ktora na sile chciala cos wiecej zrobic z tej znajomosci, burzac w nim spokoj ducha i dotychczasowe wyobrazenia. Tak jakby np. pan nie bral czegos pod uwage, a Ty mu tym ostro potarlas po nosku, czym zostal wprawiony w smiertelne oslupienie i nie wie, co o tym do konca sadziec, bo nie miesci mu sie to w dotychczasowych wyobrazeniach. Podsum normalos to IX Eremita. Wskazuje na to, ze pan jest na etapie zastanawiania sie, myslenia na ten temat "czego ja wlasciwie tu chce? jest inaczej, ale co dalej?" Podsum (HB) to XXI Swiat i III Cesarzowa. No jest mozliwe, ze jezeli dotrze do Was obojga (a chyba przede wszystkim do niego), ze ta wlasnie znajomosc moglaby byc tym czyms to wtedy wlasnie jest szansa na spore zadowolenie dla Was obojga. Ta znajomosc moglaby Wam obojgu przyniesc spelnienie (w Cesarzowej). Cytuj
mała24/5 Napisano 11 Grudnia 2012 Autor Napisano 11 Grudnia 2012 Dziejuje tak czy siak jakos sie odezwe i dam znać. Cytuj
mała24/5 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 nie napisałam do niegioo jednak wiec nie ma co weryfikowac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi