Skocz do zawartości

Co powinien zrobić, żeby go przestały plecy boleć?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zweryfikuje, słowo, zapytam po prostu ;)))

nie wiem czy to nie jest nad interpretacja zmojej strony

ale

Król pucharów Królowa Buław As buław

czy to nie oznacza, że powinien posłuchać moich rad? Dałąm mu kilka, bo po ciąży mam kosmiczne problemy z kręgosłupem tak, że sama czesto nie mogę wstać z łóżka i moje sposoby zawsze skutkują w ciągu dwóch, trzech dni.

• Lubię to! 1
Napisano

Ja to mam skojarzenia, których "dosłownie" wpisać na forum nie mogę :D

Król Kielichów - ciekły, Królowa Buław -ognista a w Asie inicjatywa lub inicjacja ....

Gość Iwka78
Napisano
Ja to mam skojarzenia, których "dosłownie" wpisać na forum nie mogę :D

Król Kielichów - ciekły, Królowa Buław -ognista a w Asie inicjatywa lub inicjacja ....

no chyba nie można mieć innego skojarzenia.....

• Maestro
Napisano

On ma się Tobie poddać,Twojej woli,zauważyć Ciebie,,a Ty już w tym asie buław będziesz wiedziała jak mu ból ukoić....:lol:

Vivere: czyżbyśmy o tym samym myslały?? :lol:

Napisano
On ma się Tobie poddać,Twojej woli,zauważyć Ciebie,,a Ty już w tym asie buław będziesz wiedziała jak mu ból ukoić....:lol:

Vivere: czyżbyśmy o tym samym myslały?? :lol:

A chodzi Ci o rozluźnienie napiętych mięśni krzyża???:mysli:

• Maestro
Napisano
A chodzi Ci o rozluźnienie napiętych mięśni krzyża???:mysli:

Tak,tak dokładnie to miałam na myśli:czarodziej::tiaaa:

Napisano
Tak,tak dokładnie to miałam na myśli:czarodziej::tiaaa:

Obawiam się, że agaMAJ nam naszych interpretacji nie zweryfikuje :icon_twisted:, Szkoda...

• Maestro
Napisano
Obawiam się, że agaMAJ nam naszych interpretacji nie zweryfikuje :icon_twisted:, Szkoda...

Zaufajmy jej :lol::lol::lol:

Mam nadzieję, że nas nie zabije:)

Napisano (edytowane)

hehe miałam identyczne skojarzenia ;D jak co to powiem czy pomogło ;D jędze ;D :hahahaha:

w zasadzie to ja realnie chciałam mu tylko te plecy wymasować ;) żeby był w dobrej kondycji ;P

Edytowane przez agaMAJ
Napisano

Oprocz tego, ze sie ogien z woda moglyby zjednoczyc... to Krol Kielichow to terapeuta. Moze byc tez np. kregarz. Facet od medycyny naturalnej jednym slowem. Bioterapeuta, jaki inny znachor... ale tez wlasnie jak o plecy chodzi to wiadomo, kregarz. Pogonic goscia po prostu musialabys. Tyle.

To tak z oficjalnych wersji.

Ale przychylam sie do wersji Viverki. Wiesz jaki podsum tego jest? ;) 11+2+1=14 Umiarkowanie XIV. A to karta polaczenia ognia i wody, mezczyzny i kobiety. U Crowleya to seks tantryczny, alchemik i jego mistyczna kochanka... ;)

No chyba, ze ten kompromisy... i pan ulegnie Twym namowom i do kregarza sie zabierze... :D:hahahaha:

• Lubię to! 1
Napisano

Jak juz ma coś radzić to i z korzyścią dla siebie :_kwiatek:

Masuj aguś, masuj...:_zacieszacz:

Napisano

ma krzywy kregosłup powinien go grzać często i naprostować. zboczone babka...:D

W podsumie jest umiarkowanie ewidentnie musi te plescy prostować on nie utrzymuje równowagi a tak przy okazji to oprócz napalonej baby to sexu w tych kartach niet. hahahahaha

Napisano

Oj tam Selenitku... Jak kto chce to moze sie wszystkiego wszedzie dopatrzyc. :hahahaha:Wiem po sobie. :26::hahahaha:

Napisano

Korzystając z okazji, Eremita to faktycznie może również oznaczać zaskoczenie ;)

Napisano
Eremita to też lekarz
no tak, ale tu nawiązałam do dyskusji jak można odczytywać Eremitę. To nie związane z tym akurat postem. W każdym razie pokazał mi się w pewnym rozkładzie, i napradę mnie zaskoczył, bardzoo