agaMAJ Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Zweryfikuje, słowo, zapytam po prostu )) nie wiem czy to nie jest nad interpretacja zmojej strony ale Król pucharów Królowa Buław As buław czy to nie oznacza, że powinien posłuchać moich rad? Dałąm mu kilka, bo po ciąży mam kosmiczne problemy z kręgosłupem tak, że sama czesto nie mogę wstać z łóżka i moje sposoby zawsze skutkują w ciągu dwóch, trzech dni. 1 Cytuj
Vivere Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Ja to mam skojarzenia, których "dosłownie" wpisać na forum nie mogę Król Kielichów - ciekły, Królowa Buław -ognista a w Asie inicjatywa lub inicjacja .... Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Ja to mam skojarzenia, których "dosłownie" wpisać na forum nie mogę Król Kielichów - ciekły, Królowa Buław -ognista a w Asie inicjatywa lub inicjacja .... no chyba nie można mieć innego skojarzenia..... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Grudnia 2012 Maestro Napisano 9 Grudnia 2012 On ma się Tobie poddać,Twojej woli,zauważyć Ciebie,,a Ty już w tym asie buław będziesz wiedziała jak mu ból ukoić.... Vivere: czyżbyśmy o tym samym myslały?? Cytuj
Vivere Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 On ma się Tobie poddać,Twojej woli,zauważyć Ciebie,,a Ty już w tym asie buław będziesz wiedziała jak mu ból ukoić.... Vivere: czyżbyśmy o tym samym myslały?? A chodzi Ci o rozluźnienie napiętych mięśni krzyża??? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Grudnia 2012 Maestro Napisano 9 Grudnia 2012 A chodzi Ci o rozluźnienie napiętych mięśni krzyża??? Tak,tak dokładnie to miałam na myśli:czarodziej: Cytuj
Vivere Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Tak,tak dokładnie to miałam na myśli:czarodziej: Obawiam się, że agaMAJ nam naszych interpretacji nie zweryfikuje :icon_twisted:, Szkoda... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Grudnia 2012 Maestro Napisano 9 Grudnia 2012 Obawiam się, że agaMAJ nam naszych interpretacji nie zweryfikuje :icon_twisted:, Szkoda... Zaufajmy jej :lol: Mam nadzieję, że nas nie zabije:) Cytuj
agaMAJ Napisano 10 Grudnia 2012 Autor Napisano 10 Grudnia 2012 (edytowane) hehe miałam identyczne skojarzenia ;D jak co to powiem czy pomogło ;D jędze ;D w zasadzie to ja realnie chciałam mu tylko te plecy wymasować żeby był w dobrej kondycji ;P Edytowane 10 Grudnia 2012 przez agaMAJ Cytuj
SacralNirvana Napisano 10 Grudnia 2012 Napisano 10 Grudnia 2012 Oprocz tego, ze sie ogien z woda moglyby zjednoczyc... to Krol Kielichow to terapeuta. Moze byc tez np. kregarz. Facet od medycyny naturalnej jednym slowem. Bioterapeuta, jaki inny znachor... ale tez wlasnie jak o plecy chodzi to wiadomo, kregarz. Pogonic goscia po prostu musialabys. Tyle. To tak z oficjalnych wersji. Ale przychylam sie do wersji Viverki. Wiesz jaki podsum tego jest? 11+2+1=14 Umiarkowanie XIV. A to karta polaczenia ognia i wody, mezczyzny i kobiety. U Crowleya to seks tantryczny, alchemik i jego mistyczna kochanka... No chyba, ze ten kompromisy... i pan ulegnie Twym namowom i do kregarza sie zabierze... 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 10 Grudnia 2012 Autor Napisano 10 Grudnia 2012 najpierw kręglarz, a później nagroda ;D Cytuj
Vivere Napisano 10 Grudnia 2012 Napisano 10 Grudnia 2012 Jak juz ma coś radzić to i z korzyścią dla siebie Masuj aguś, masuj...:_zacieszacz: Cytuj
agaMAJ Napisano 12 Grudnia 2012 Autor Napisano 12 Grudnia 2012 hehe Racje miała Sacral... pomógł kręglarz Cytuj
Selenit666 Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 ma krzywy kregosłup powinien go grzać często i naprostować. zboczone babka... W podsumie jest umiarkowanie ewidentnie musi te plescy prostować on nie utrzymuje równowagi a tak przy okazji to oprócz napalonej baby to sexu w tych kartach niet. hahahahaha Cytuj
SacralNirvana Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 Oj tam Selenitku... Jak kto chce to moze sie wszystkiego wszedzie dopatrzyc. :hahahaha:Wiem po sobie. :26: Cytuj
agaMAJ Napisano 13 Grudnia 2012 Autor Napisano 13 Grudnia 2012 Korzystając z okazji, Eremita to faktycznie może również oznaczać zaskoczenie Cytuj
agaMAJ Napisano 13 Grudnia 2012 Autor Napisano 13 Grudnia 2012 Eremita to też lekarz no tak, ale tu nawiązałam do dyskusji jak można odczytywać Eremitę. To nie związane z tym akurat postem. W każdym razie pokazał mi się w pewnym rozkładzie, i napradę mnie zaskoczył, bardzoo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi