Maestro Inez2503 Napisano 9 Grudnia 2012 Maestro Napisano 9 Grudnia 2012 Ktoś do mnie wydzwania,juz drugą niedzielę o podobnej porze, za każdym razem z innego numeru telefonu....Jak oddzwaniam,to milczy... Kto wydzwania? 9 buław Księżyc 8 mieczy ktoś, kto boi się odkryc odezwać Po co to robi? król kielichów cesarzowa wieża 8 buław kurcze, cichy wielbiciel, chce chyba, zebym zareagowała i oddzwaniała.. Skąd ma mój nr telefonu? Mag paź denarów 4 mieczy królowa buław 9 monet cholera, skusił mnie chyb a na tyle, że sama mu go dałam jakie są szanse, że to On? As Denarów Król Buław Diabeł karty pokazują kogoś, kto ma obsesję na moim punkcie, chyba on?? Cytuj
nirva2991 Napisano 10 Grudnia 2012 Napisano 10 Grudnia 2012 Kto wydzwania? 9 buław Księżyc 8 mieczy jakaś kobieta, która widocznie nie ma odwagi powiedzieć o co jej chodzi Po co to robi? król kielichów cesarzowa wieża 8 buław jest zazdrosna o jakiegoś pana Skąd ma mój nr telefonu? Mag paź denarów 4 mieczy królowa buław 9 monet bardzo się starała o ten nr , w końcu dała jej go jakaś kobieta jakie są szanse, że to On? As Denarów Król Buław Diabeł nie wiem ... moim zdaniem to kobieta.. ale zweryfikuj bo ciekawa jestem Cytuj
agaMAJ Napisano 10 Grudnia 2012 Napisano 10 Grudnia 2012 to jakaś zraniona kobieta, która niema odwagi się jednak odezwać.Wlazłaś jej ( sorki za określenie) w relacje z jakimś panem, rozsypałaś ją co skłoniło panią do działania. Ten numer to jakby miała jednak z telefonu tego pana, zdobyty podstępem, w końcu królowa buław ma inicjatywę . Nie , to nie on bo ten król jakiś spętany ograniczeniami, że żadnego ruchu by nie wykonał Cytuj
SacralNirvana Napisano 10 Grudnia 2012 Napisano 10 Grudnia 2012 Tez mysle, ze to kobieta. Ksiezyc to energia zenska w koncu. Byc moze jest jakis pan, ktory zwrocil na Ciebie uwage, a jej na nim zalezyc. Telefon zdobyla podstepem. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 14 Grudnia 2012 Ktoś do mnie wydzwania,juz drugą niedzielę o podobnej porze, za każdym razem z innego numeru telefonu....Jak oddzwaniam,to milczy... Kto wydzwania? 9 buław Księżyc 8 mieczy ktoś, kto boi się odkryc odezwać Po co to robi? król kielichów cesarzowa wieża 8 buław kurcze, cichy wielbiciel, chce chyba, zebym zareagowała i oddzwaniała.. Skąd ma mój nr telefonu? Mag paź denarów 4 mieczy królowa buław 9 monet cholera, skusił mnie chyb a na tyle, że sama mu go dałam jakie są szanse, że to On? As Denarów Król Buław Diabeł karty pokazują kogoś, kto ma obsesję na moim punkcie, chyba on?? Cos mogę zweryfikować Dzięki pomocy pewnej Ważnej Osoby (nie powiem kogo, bo może sobie nie zyczy:)) wiem, ze telefon nalezy do kobiety, tzn. każdy z nr należy do innej babki, jeden do młodszej, drugi starszej, ta druga podała nr tel. do męża (nie będę wdawać się w szczegóły), tego męża nie znam (tzn. nie znam jego głosu ). Podejrzewam, ze to mogła być pomyłka, może mam podobny nr tel. do jakiejś kobiety.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi