Skocz do zawartości

Czemu się śni? Dziwne ;p

Veroniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czemu X mi się śni? (dodam że nie znam na żywo tej osoby, i dziwne już to dla mnie bo 3raz mi się on śnił) :icon_smile2:

6 Pucharów, 6 Buław, Rycerz Buław ---> Cesarzowa

Dwie szóstki magiczne.. hah.. yy..

No kurcze nie wiem, może czuje do niego pozytywne emocje czy coś - mimo tej odległości - albo jesteśmy jakimiś pokrewnymi duszami :lol: ...

Nie mam pojęcia jak to ugryźć ;p Bo nic mi nie przychodzi do głowy jak patrzę na te karty.. może ktoś spojrzy swoim neutralnym okiem? :>

Napisano

karty mają o tym inne zdanie ;) może podświadomie

to powinnas raczej dac na interpretacjesnów

Napisano

Widac przeszlosc odgrywa tu cos a raczej karma moze byc...

Wiec chyba karna tu jest i jakis rozklad karmiczny bylby chyba lepszy

• Lubię to! 1
Napisano
Widac przeszlosc odgrywa tu cos a raczej karma moze byc...

Wiec chyba karna tu jest i jakis rozklad karmiczny bylby chyba lepszy

Też tak sądzę :) Zaraz zrobię rozkład karmiczny...

Napisano

WSPÓLNA KARMA:

Ostatnia epoka/czasy w których przyszło Wam żyć - Koło Fortuny, 6 Pucharów

Wydaje mi się że to było w tamtym poprzednim życiu.. znowu 6 Pucharów.. i te Koło - gruba karma :D

jak się poznaliście/okoliczności - Sprawiedliwość, Pustelnik

Wydaje mi się że my się znaliśmy, ale się mijaliśmy.. czy coś w ten deseń.. może któreś z nas doradzało któremuś w jakiejś sprawie..

kim byłaś dla niego - 3 Puchary

Osobą do towarzystwa, świetnie się razem bawiliśmy.. i dobrze się czuliśmy przy tym :) happy duszeczki ;p

kim on był dla Ciebie - Diabeł

Toksyczną relacją :D On mnie chyba zniewolił.. i kusił.. czy tutaj czasem jakiegoś romansu nie było? ;p

jak zakończył się Wasz związek w poprzednim wcieleniu - 7 Buław, Umiarkowanie

Chyba coś nam nie wyszło ;) Za bardzo.. hmmm..

co macie do odrobienia w tym życiu - 5 Buław, 8 Buław, 9 Pucharów

Nie wiem kurcze dziwne te karty :o

rada dla Pytającego/co robić? Cesarzowa

Siedzieć na dupsku ;p

Napisano

No mi sie ten moj znajomy snil, zanim go poznalam. Okazalo sie, ze karmiczny... Tja.

Tu widac karte wspominania. Mi ta karta pokazywala sie czesto przy tym znajomym wlasnie... chociaz nie mialam teoretycznie czego wspominac, bo sie osobiscie (w realu) nie znamy, wtedy nawet slowa ze soba nie zamienilismy. Wiec... ogolnie wyszlo szydlo z worka. Wspomnienie wczesniejszych wcielen. 6 Bulaw to skuteczne dzialanie i Rycerz Bulaw to ped do przodu, ale tez uwolnienie sie z kajdanow i taki wolny ruch do przodu. HB podsum to XII Wisielec i III Cesarzowa. Moznaby tu dopatrywac sie w rozkladzie, ze jakas wsplna karma Wasza wola o zakonczenie. Mozliwe, ze wtedy nastapi uwolnienie i kazde pojdzie w swoja strone. Cos tam mimo wszystko macie wspolnie do przerobienia.

Co do tego rozkladu karmicznego to 3 Kielichy moga wskazywac na to, ze Ty zylas w trojkacie. On byl w Tobie zakochany, namietnie, pozadal Ciebie wrecz, byl od Ciebie uzalezniony. Nie wyszlo Wam, bo widac wplyw osob trzecich, co pokrywa sie z 3 Kielichami.

W tym wcieleniu powinniscie powalczyc o siebie nawzajem, otworzyc sie na siebie. 9 Kielichow to taka karta uporzadkowanego singla, ktory otwiera sie na te druga osobe juz... zmierza do 10 Kielichow... ale od czegos trzeba zaczac, wiec otwarcie sie na otoczenie, na plec przeciwna, w koncu na te druga polowke mozliwa.

Co Ty powinnas robic? Przyjmowac to, co bedzie Ci dane i odwzajemniac to... ;) Cesarzowa m.in. bierze i daje. 3 to taki naturalny przeplyw milosci m.in.

Ogolnie to wydaje mi sie, ze facet sni Ci sie, bo karma... ;)

Ja tak mialam. Co z tego wyniknie czas pokaze.

• Lubię to! 1