Skocz do zawartości

Studio wokalne :) Dziękuję Inez za karciochy :)

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam, :)

Moją pasją jest śpiew i pomimo tego, że jestem zaangażowana w projekty artystyczne, to jednak chciałabym robić coś więcej w tym kierunku, a konkretnie zastanawiam się nad studio wokalnym... Jest to poważna decyzja, bo taka nauka byłaby angażująca nie tylko czasowo, ale i finansowo... Dziękuję Inez za postawienie kart i ich interpretację :buziak::uscisk: :uscisk: :uscisk::bukiet::slonko:

1. Ja potoczy się moja nauka w tym konkretnym studio wokalnym

To jest 10 monet -W tej chwili jest stabilnie, skupiam się na innych obszarach, rozwijam w innych dziedzinach...bardziej przyszłościowych...

Krzyżuje się Świat - Że takie studio i związany z tym rozwój to jak zupełnie inny świat dla mnie, inne ukierunkowanie...coś z czym do tej pory nie miałam styczności i w czym musiałabym się na nowo odnaleźć

Jaźń/Nastawienie Słońce - Śpiewanie sprawia mi ogromną radość, to dla mnie odskocznia...

Świadomość 8 buław - Wiem, że muszę działać, by się rozwijać... Chce tego, nie umiem nie śpiewać ;)

Podświadomość 5 kielichów - Podświadomie boję się porażki, konieczności zrezygnowania z mojej pasji, pogodzenia się z tym, że śpiewanie nie jest dla mnie.

Mija As Kielichów - Okres takiego beztroskiego "muzykowania", śpiewania jako hobby...zafascynowania pewnym konkretnym stylem...

Nadchodzi 4 kielichów - Poczucie braku czegoś, tęsknota za samorealizacją; znużenie, brak satysfakcji odnośnie zbliżających się projektów, to już nie będzie to, będę chciała czegoś więcej...

Obawy 8 mieczy - "ja tu widzę , że boisz się, że nie uda Ci się rozwinąc głosu" - Chyba ta karta mi to dopiero uświadomiła... Wiem, że umiem śpiewać i boję się, że nie będę umiała właściwie wykorzystywać tego talentu...to prawda.

Nadzieje Sąd - "że pokonasz ograniczenia i narodzisz się na nowo:)" - Pięknie ujęte :)

Otoczenie 9 mieczy - Otoczenie mi to odradza, bo to się nie opłaca, nic z tego nie będę mieć itp., no i ja tworzę sobie czarne scenariusze, zamartwiam się..nie widzę dla mnie wyjścia...

Wynik 10 kielichów 8 kielichów 6 kielichów 7 monet paź mieczy 7 mieczy Diabeł - Hm, dostać, może i się dostanę, ale widać, że nie będę do końca przekonana w trakcie... Mogą tutaj pojawić się przestoje finansowe, moje kombinowanie, ale na nic dobrego to i tak mi nie wyjdzie... Wydaje mi się, że głównie powody finansowe zmuszą mnie do odejścia.

2. Jakie mam szanse dostania się tam przy najbliższym naborze latem 2013 r.?

Królowa Mieczy Wieża 2 buław Głupiec - "Jak dla mnie to dostaniesz się tam dzieki łutowi szczęścia, jakby z początku coś nie tak poszło,ale tak czy siak się uda" - Też widzę to tak jak Inez... Może nie pójdzie mi dobrze jedna część egzaminu....ale jakimś trafem postanowią dać mi szansę..

3. Jak sobie dam radę finansowo?

9 kielichów Król Denarów 4 denarów cesarzowa - Powinnam dać sobie radę, ale będę musiała zaciskać pasa... Możliwe, że ktoś będzie mnie też wspierał finansowo...

4. Co by mi dała nauka w tej szkole?

Cesarz Śmierć 2 kielichów 3 kielichów - Totalną transformację, dużo radości...spełnienie... Nowe znajomości...

Bardzo proszę o Wasze opinie :prosi: Z góry dziękuję za wszelkie pomysły :bukiet:

Pozdrawiam, :papa2:

Maddie

Edytowane przez maddie88
Napisano

To jest 10 monet - pomysł narazie leży , i gdzieś tam myślisz , że może to być trochę niemożliwe

Krzyżuje się Świat - jest to jedne z Twoich marzeń , daje Ci to spełnienie , dlatego to jest takie ważne

Jaźń/Nastawienie Słońce - Twoja pasja , byłabyś naprawdę szczęśliwa

Świadomość 8 buław - wiesz że musisz bardzo intensywnie działać, i wiesz , że chcesz się rozwijać w tym kierunku

Podświadomość 5 kielichów - tak jak napisałaś , boisz sie , że Ci coś nie wypali i będziesz rozczarowana

Mija As Kielichów - mijają nadzieje , czas na działania wiesz o tym , że żeby to powstało musisz działać a nie marzyć

Nadchodzi 4 kielichów - możesz poczuć się , że to nie wyjdzie , że czegoś Ci braknie i nie będzie tak jakbys chciała

Obawy 8 mieczy - "ja tu widzę , że boisz się, że nie uda Ci się rozwinąc głosu" - "Chyba ta karta mi to dopiero uświadomiła... Wiem, że umiem śpiewać i boję się, że nie będę umiała właściwie wykorzystywać tego talentu..." - no właśnie..... 8 mieczy czyli cały czas negatywnie myślisz , jesteś pełna lęku , dlatego nie możesz się w pełni rozwinąć

Nadzieje Sąd - "że pokonasz ograniczenia i narodzisz się na nowo:)" - Pięknie ujęte :) też tak myślę ;)

Otoczenie 9 mieczy - otoczenie uważa , że ten pomysł jest spalony na starcie i każą Ci przestać się łudzić

Wynik 10 kielichów 8 kielichów 6 kielichów 7 monet paź mieczy 7 mieczy Diabeł - tak jakby rodzina Cię pogrążyła w tym , że to jest totalnie nierealne dziecinne marzenie. plany mogą znacznie spowolnić tępa (7 monet) no i krytyka ze strony innych ... chyba że w tym diable i 7 mieczy postawisz twardo na swoim

Królowa Mieczy Wieża 2 buław Głupiec -

jakaś kobieta będzie przeciwna , ale przejdziesz w drugim etapie/dodatkowym etapie (jeśli jest coś takiego )

9 kielichów Król Denarów 4 denarów cesarzowa - ktoś Ci pomoże finansowo , samej będzie ciężko . ale będziesz próbowała sama dać z siebie jak najwięcej

Cesarz Śmierć 2 kielichów 3 kielichów - to czego szukasz ;) dała by Ci stabilne wykształcenie i zaczęłabyś być spełniona .

• Lubię to! 1
Napisano

nirva, bardzo Ci dziękuję :serducho::bukiet: Jest tak jak piszesz...otoczenie uważa to za dziecinne marzenia, a tu trzeba twardo stąpać po ziemi i nie bawić się w śpiewanie... Nauka jest droga, więc na razie mam obawy co do moich możliwości finansowych...i zaczynam się wahać, czy warto...czy już nie za późno i tutaj ładnie pokazała się ta 4 Kielichów - znużenie, niesmak, obojętność... Eh... Zobaczymy, jak to będzie :) Miłego wieczorku :):buziak:

Napisano

To jest 10 monet - potencjał jest o to niesamowity. Wydaje mi się, że śpiewasz nawet lepiej niż Ci się samej wydaje.

Krzyżuje się Świat - możesz się trochę bać rzucenia na głęboką wodę. Jest naprawdę głęboka, Świat może stanąć otworem. Nie każdy temu sprosta.

Jaźń/Nastawienie Słońce - to Twoje życie i Twoja droga.

Świadomość 8 buław - wiesz, że najlepszy nawet talent nie wystarczy. Trzeba działać, pokazywać się, dążyć do swego celu...

Podświadomość 5 kielichów - jak napisano, boisz się rozczarowania i cierpienia...

Mija As Kielichów - w tej skali, w której jesteś już wszystko osiągnęłaś, czas ruszać dalej...

Nadchodzi 4 kielichów - z tym co powyżej pięknie się łączy przesłanie VQ:

Pełnia i obfitość oznaczają, iż sytuacja osiągnęła swój szczyt. W ważnym obszarze twego życia osiągnięty został największy sukces. Teraz okoliczności się zmienią (to nie jest wada – pamiętaj!). Patrzysz do przodu, twoja obecna satysfakcja jest już nieco zatęchła, nuży cię.

Obawy 8 mieczy - "ja tu widzę , że boisz się, że nie uda Ci się rozwinąc głosu" - "Chyba ta karta mi to dopiero uświadomiła... Wiem, że umiem śpiewać i boję się, że nie będę umiała właściwie wykorzystywać tego talentu..." - no właśnie..... 8 mieczy czyli cały czas negatywnie myślisz , jesteś pełna lęku , dlatego nie możesz się w pełni rozwinąć - tutaj nie mam nic do dodania.

Nadzieje Sąd - "że pokonasz ograniczenia i narodzisz się na nowo:)" - Pięknie ujęte :) też tak myślę ;) - tu też nie;)

Otoczenie 9 mieczy - nie zważałabym na nie... To Twoja sprawa, nie ich... Owszem - nie podoba im się, odradzają, straszą... Śpiewanie nie jest zwykłą rzeczą, to dar - ludzie zawsze będą Ci mówić, że się nie uda...

Wynik 10 kielichów 8 kielichów 6 kielichów 7 monet paź mieczy 7 mieczy Diabeł - dlaczego aż tyle tych kart kurczę? A takie piękne 10 kieli na początku... Było zostawić...

Skupiam się tylko na nich, na tych 10 kielach:

Przekaz wewnętrzny:

Jeśli pozostaniesz teraz otwarta, dostaniesz tak wiele, że nie będziesz mieć innego wyjścia, jak tylko się cieszyć. Ale jesteśmy mniej zaznajomieni z obcowaniem ze szczęściem i błogością niż z cierpieniem i czasami musimy nauczyć się jak podtrzymywać nagłe napływy ogromnej przepełniającej energii. Odkrycie siebie jako pełnego miłości dziecka w raju swego wnętrza to uzdrawiająca wizja. To łaska.

Przekaz zewnętrzny:

Spełnienie, nieograniczony sukces. Spełnienie w twoich uczuciach, myślach i dokonaniach jeszcze bardziej zwiększa twoje poczucie satysfakcji. W takim stanie sukcesy innych ludzi natychmiast stają się twoimi własnymi. Nie wstrzymuj teraz niczego. Po prostu płyń z potęgą błogosławieństwa. Jest wystarczająco dużo wszystkiego dla wszystkich. Przywiązywanie się do ludzi i rzeczy, tak jak nas wszystkich uczono robi żebraków nawet z królów i królowych. Odrzuć złe emocje i poczucie braku i ciesz się.

Królowa Mieczy Wieża 2 buław Głupiec -

Masz duże szanse.

Chcesz tego, w zasadzie już prawie zdecydowałaś. Bądź sobą i nie daj się innym zmanipulować.

9 kielichów Król Denarów 4 denarów cesarzowa - moim zdaniem bez problemu, z czyjąś pomocą lub bez.

Cesarz Śmierć 2 kielichów 3 kielichów - nie tylko spełnienie, ale i sposób na zarabianie;)

• Lubię to! 1
Napisano

KatiJo, bardzo, ale to bardzo dziękuję :uscisk: :uscisk: :uscisk::serducho::bukiet: Twoja interpretacja dała mi nadzieję, że jednak może się uda, że są na to duże szanse, tylko wiadomo, muszę zacząć działać - tak jak napisałaś o 8 Buław, mówię dokładnie to samo: że talent to nie wszystko, najwyżej 50%. To prawda, takie studio wokalne to rzucenie się na głęboką wodę jak dla mnie, konieczność rozwijania się w zupełnie innym kierunku... I Twoja interpretacja 4 Kielichów - tak, to, co jest, mnie nuży, nie rozwijam się, już nie mam satysfakcji z tego, co robię...to jak czekanie na coś...ale męczące czekanie... Z tą 10 Kielichów miałam taką samą myśl: taka ładna karta na początku, może ona by wystarczyła za odpowiedź... :) Bo w tej 10 jest pełna satysfakcja, spełnienie, radość... Mam nadzieję, że finansowo dałabym radę, ale taki wydatek byłby zdecydowanie odczuwalny... Jest to jednak inwestycja, jakby nie patrzeć, bo po ukończeniu studio otrzymuje się tytuł zawodowy (jest to studio akredytowane przez Ministerstwo).

Pozdrawiam i jeszcze raz ślicznie dziękuję :buziak::slonko:

Gość Iwka78
Napisano

Pięknie wszystko ujęła KatiJo:-)

Otwórz się na przyjmowanie, a lęki kopnij w d...!

ps. mam nadzieję, że nie dostanę bana za takie brzydkie hasła....

Napisano
Pięknie wszystko ujęła KatiJo:-)

Otwórz się na przyjmowanie, a lęki kopnij w d...!

ps. mam nadzieję, że nie dostanę bana za takie brzydkie hasła....

:))) Dzięki, Iwka :uscisk: Napisałaś tylko prawdę :))) :buziak: