agaMAJ Napisano 10 Grudnia 2012 Napisano 10 Grudnia 2012 W horoskopie na ten tydzień mam : PANNA (23.VIII – 22.IX) MIŁOŚĆ Nie jest tak tragicznie, jak w Twojej wyobraźni. Wysłuchaj uważnie słów partnera, nie panikuj. Pozwól, aby się „wygadał”, odreagował stres. Zawsze możesz skorzystać z oferty portali wróżbiarskich, poradzić się tarocistki, doradcy duchowego. więc zapytałam kart , kim dla niego jestem 2 puchary 2 denary diabeł -> słońce, koło i mag (HB) i nie wiem tajemną miłością? jedną z dwóch? relacją, którą musi uporządkować boczuje się spętany? Cytuj
SacralNirvana Napisano 10 Grudnia 2012 Napisano 10 Grudnia 2012 Jestes dla niego kims, kto jednoczesnie jest milym towarzystwem, ale tez pociaga go bardzo seksualnie. Takze na pewno widzi w Tobie kobiete. Podsum mowi, zeby sprawe traktowac na luzie, z radoscia, odpowiednio jednak obserwujac, co sie dzieje i stosownie do tego w odpowiednim momencie dzialajac. Cytuj
nirva2991 Napisano 10 Grudnia 2012 Napisano 10 Grudnia 2012 kimś z kim ma nadzieje na związek , bardzo go do Ciebie ciągnie , lecz niestety nie może się określić/zdecydować na trwałą relację . 1 Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 10 Grudnia 2012 Napisano 10 Grudnia 2012 2 puchary 2 denary diabeł -> słońce, koło i mag (HB) Jet pozytywnie do ciebie nastawiony , przyjażnie z secem na dłoni , chętny na pomoc ale boi się czegoś podejrzewam , że boi się tego czy wasza znajomość by przetwała próbę czasu tzw: egzamin .On chciałby sie wykazać . Cytuj
Vivere Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 2 puchary 2 denary diabeł -> słońce, koło i mag (HB) Kim? niebezpieczną pokusą. Instynkt Go do Ciebie prowadzi. 2 x dwójeczka- przyjaźń, partnerstwo. Jest to chyba luźna relacja, może jesteście na początku poznania? Pasuje mi tu: "jesteś kimś z kim można konie kraść" 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi