Skocz do zawartości

Kim dla niego jestem?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W horoskopie na ten tydzień mam : PANNA (23.VIII – 22.IX)

MIŁOŚĆ Nie jest tak tragicznie, jak w Twojej wyobraźni. Wysłuchaj uważnie słów partnera, nie panikuj. Pozwól, aby się „wygadał”, odreagował stres. Zawsze możesz skorzystać z oferty portali wróżbiarskich, poradzić się tarocistki, doradcy duchowego.

więc zapytałam kart , kim dla niego jestem

2 puchary 2 denary diabeł -> słońce, koło i mag (HB)

i nie wiem

tajemną miłością? jedną z dwóch? relacją, którą musi uporządkować boczuje się spętany?

Napisano

Jestes dla niego kims, kto jednoczesnie jest milym towarzystwem, ale tez pociaga go bardzo seksualnie. Takze na pewno widzi w Tobie kobiete. Podsum mowi, zeby sprawe traktowac na luzie, z radoscia, odpowiednio jednak obserwujac, co sie dzieje i stosownie do tego w odpowiednim momencie dzialajac. ;)

Napisano

kimś z kim ma nadzieje na związek , bardzo go do Ciebie ciągnie , lecz niestety nie może się określić/zdecydować na trwałą relację .

• Lubię to! 1
Gość Lukrusia
Napisano

Jet pozytywnie do ciebie nastawiony , przyjażnie z secem na dłoni , chętny na pomoc ale boi się czegoś podejrzewam , że boi się tego czy wasza znajomość by przetwała próbę czasu tzw: egzamin .On chciałby sie wykazać .

Napisano

Kim? niebezpieczną pokusą. Instynkt Go do Ciebie prowadzi. 2 x dwójeczka- przyjaźń, partnerstwo. Jest to chyba luźna relacja, może jesteście na początku poznania? Pasuje mi tu: "jesteś kimś z kim można konie kraść"

• Lubię to! 1