Skocz do zawartości

Wspólna przyszłość

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Trzy karty na wspólną przyszłość z panem. Obecnie relacja "zawisła", brak kontaktu.

3 DENARY 7 BUŁAW ŚWIAT= SŁOŃCE

3 denary mogą mówić o przejściu na inny etap znajomości, że coś może się zmienić. Jest zastój (nie z mojej winy) więc 7 buław może mówić o tym ,że to pan wykona ruch, że zadziała. Po okresie starań i walki powinno się udać przezwyciężyć przeszkody.

Tak ja to widzę.

Jeśli ktoś bardziej doświadczony chciałby zerknąć, to będę bardzo wdzięczna :)

pozdrawiam

duo

Napisano

tak jakbyście się mieli bronić przed sobą i niby znajomi , ale nie chcecie stworzyć wspólnego świata

Napisano (edytowane)

trzeba by było się zaangażować i zawalczyć o tą relację. w podsumie faktycznie cesarz czyli tez taki bedzie,jak pan chce

Edytowane przez agaMAJ
pomyłka w liczeniu
Napisano
nie widać w tych kartach wspólnej przyszłości

Mam dokladnie takie samo zdanie. Beda proby. Jednak pojawia sie okolicznosci od obojga niezalezne, ktore zniwecza te starania. Rozejda sie w swiat. Swiat czasem jednoczy. Tu raczej nie. Podsum (HB) to IV Cesarz, ktory kaze na sprawe spojrzec bez zbednych emocji. Realnie, bez bujania w oblokach. Pewno i daloby sie cos z tym zrobic, jak zwykle ze wszystkim. Ale tu widac, ze bedzie ciezko.

Napisano

chyba dam sobie spokój, nie będę o niego zabiegała, zbyt dużo przeszkód...nie warto

Napisano

7 Bulaw to dokladnie m.in. wplyw osob trzecich. Takze jakby ktos jeszcze sie mial w te Wasza relacje wmieszac. I to mialoby naszkodzic. Ceszarz radzi odlozyc emocje na bok. W tym rowniez te negatywne emocje i potem konsekwentnie dzialac, darzyc do celu. Karty zwiazkowe nie sa, ale jak zalezy to duzo rzeczy mozna zdzialac. Tu rada jest w Cesarzu...

Karty to w koncu nie wyrocznia... Pokazuja opcje. Jak na kims zalezy... to czasem warto i zawalczyc.

Napisano

może ktoś być trzeci albo i inne trzecie...pan ma liczne kontakty z paniami i jest baaardzo interesowny w kontaktach z kobietami. zawraca mi tylko głowę niepotrzebnie i poza czubkiem własnego nosa nie widzi uczuć innych. Odzywa się i zaraz potem wycofuje.Ma skłonność do nieświadomego ranienia...ehhh ale mu się dostało :)

Gość Lukrusia
Napisano

3 DENARY 7 BUŁAW ŚWIAT= SŁOŃCE

Macie chęci na tą znajomość , ale ja tutaj widzę więcej sprawdzania siebie nawzajem niż wyjścia z szczerą rozmową . Znajomosć koleżeńską będziecie podtrzymywać Słońce podgrzewa waszą relację dopóki będą do tego odpowiednie warunki .

Napisano

Jest takie powiedzenie Wieczność to długo szczególnie pod koniec. Trudno coś rokować czy bedzie wspolna przyszłość czy nie. Także Iridos jak zwykle na wyrost cos gada :)))

karty nie sa złe jest szansa na relacje ale ten pan to jakis skomplikowany on chce się odezwac ale cos mu w tym przeszkadza. Ruch należy do ciebie. Lepiej zrobić sobie Celta na rok i się okaże co i jak.