duo70 Napisano 10 Grudnia 2012 Napisano 10 Grudnia 2012 Witam Trzy karty na wspólną przyszłość z panem. Obecnie relacja "zawisła", brak kontaktu. 3 DENARY 7 BUŁAW ŚWIAT= SŁOŃCE 3 denary mogą mówić o przejściu na inny etap znajomości, że coś może się zmienić. Jest zastój (nie z mojej winy) więc 7 buław może mówić o tym ,że to pan wykona ruch, że zadziała. Po okresie starań i walki powinno się udać przezwyciężyć przeszkody. Tak ja to widzę. Jeśli ktoś bardziej doświadczony chciałby zerknąć, to będę bardzo wdzięczna pozdrawiam duo Cytuj
iridos Napisano 10 Grudnia 2012 Napisano 10 Grudnia 2012 nie widać w tych kartach wspólnej przyszłości Cytuj
nirva2991 Napisano 10 Grudnia 2012 Napisano 10 Grudnia 2012 tak jakbyście się mieli bronić przed sobą i niby znajomi , ale nie chcecie stworzyć wspólnego świata Cytuj
agaMAJ Napisano 10 Grudnia 2012 Napisano 10 Grudnia 2012 (edytowane) trzeba by było się zaangażować i zawalczyć o tą relację. w podsumie faktycznie cesarz czyli tez taki bedzie,jak pan chce Edytowane 10 Grudnia 2012 przez agaMAJ pomyłka w liczeniu Cytuj
SacralNirvana Napisano 10 Grudnia 2012 Napisano 10 Grudnia 2012 nie widać w tych kartach wspólnej przyszłości Mam dokladnie takie samo zdanie. Beda proby. Jednak pojawia sie okolicznosci od obojga niezalezne, ktore zniwecza te starania. Rozejda sie w swiat. Swiat czasem jednoczy. Tu raczej nie. Podsum (HB) to IV Cesarz, ktory kaze na sprawe spojrzec bez zbednych emocji. Realnie, bez bujania w oblokach. Pewno i daloby sie cos z tym zrobic, jak zwykle ze wszystkim. Ale tu widac, ze bedzie ciezko. Cytuj
duo70 Napisano 10 Grudnia 2012 Autor Napisano 10 Grudnia 2012 chyba dam sobie spokój, nie będę o niego zabiegała, zbyt dużo przeszkód...nie warto Cytuj
SacralNirvana Napisano 10 Grudnia 2012 Napisano 10 Grudnia 2012 7 Bulaw to dokladnie m.in. wplyw osob trzecich. Takze jakby ktos jeszcze sie mial w te Wasza relacje wmieszac. I to mialoby naszkodzic. Ceszarz radzi odlozyc emocje na bok. W tym rowniez te negatywne emocje i potem konsekwentnie dzialac, darzyc do celu. Karty zwiazkowe nie sa, ale jak zalezy to duzo rzeczy mozna zdzialac. Tu rada jest w Cesarzu... Karty to w koncu nie wyrocznia... Pokazuja opcje. Jak na kims zalezy... to czasem warto i zawalczyc. Cytuj
duo70 Napisano 10 Grudnia 2012 Autor Napisano 10 Grudnia 2012 może ktoś być trzeci albo i inne trzecie...pan ma liczne kontakty z paniami i jest baaardzo interesowny w kontaktach z kobietami. zawraca mi tylko głowę niepotrzebnie i poza czubkiem własnego nosa nie widzi uczuć innych. Odzywa się i zaraz potem wycofuje.Ma skłonność do nieświadomego ranienia...ehhh ale mu się dostało Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 10 Grudnia 2012 Napisano 10 Grudnia 2012 3 DENARY 7 BUŁAW ŚWIAT= SŁOŃCE Macie chęci na tą znajomość , ale ja tutaj widzę więcej sprawdzania siebie nawzajem niż wyjścia z szczerą rozmową . Znajomosć koleżeńską będziecie podtrzymywać Słońce podgrzewa waszą relację dopóki będą do tego odpowiednie warunki . Cytuj
Selenit666 Napisano 10 Grudnia 2012 Napisano 10 Grudnia 2012 Jest takie powiedzenie Wieczność to długo szczególnie pod koniec. Trudno coś rokować czy bedzie wspolna przyszłość czy nie. Także Iridos jak zwykle na wyrost cos gada )) karty nie sa złe jest szansa na relacje ale ten pan to jakis skomplikowany on chce się odezwac ale cos mu w tym przeszkadza. Ruch należy do ciebie. Lepiej zrobić sobie Celta na rok i się okaże co i jak. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi