Gość Lukrusia Napisano 10 Grudnia 2012 Napisano 10 Grudnia 2012 (edytowane) Rozkład zastosowałam na pana , jak dla niego się ułoży ze mną znajomość . Rozpatrujmy jak by to jego dotyczyło . ]To jest Królowa Mieczy 8 kijów Zaczął się ruch , jakaś sytuacja lub stagnacja , która mogła być po moim pojawieniu sie w jego życiu poszła w dal. Nowa znajomość się dla niego zarysowała , ciekawi go ta relacja bo wnosi coś nowego . Krzyżuje się 3 kijeZnajomość kusi pana , ma chęć na spróbowanie innego kawałka ,flirt a może romans . Zastanawia sie czy przyjemność mogła by go kosztować odejściem z starego gniazda , karta nosi też i minusy bo za dużo zabawy nie koniecznie musi wyjść na dobre. Jaźń/Nastawienie Królowa Mieczy - Boi się żony?. Jest nastawiony na relacje opartą na rozmowie , zadawaniu wielu pytań lubi wiedzieć , badać grunt (to jest mój szef ) Świadomość -5 Monet Jest świadomy , że czegoś jemu brakuje aby ta relacja mogła być na dłuzej - dlatego świadomie jest przygotowany na nie dawanie z siebie bo w jakim celu jak dostatku z tego nie będzie . Pan ma już założoną rodzinę - dzieli nas różnica lat . Sam sie spisał na stratę , podsumował i podjął decyzję , że lepiej się nie pchać . Podświadomość Słońce Jestem dla niego takim dzieciakiem, różnica lat jest . Podświadomie coś daje mu znak , że uczucie się pojawia , są warunki jest sytuacja , która nas przyciąga do siebie. Odchodzi 9 mieczy problemy jego jakieś ,które nie dają spać po nocach . Nadchodzi 8 monet - rozkręcenie sytuacji .Pan dopiero się rozkręci , pobada grunt , podsumuje i jak to monety powoli , ale do celu . obawy Śmierć - boi się , że ta znajomość może go kopnąć w czuły punt i sytuacja już się zmieni . Boi się nowego etapu co powiedzą inni jak bym się skusił i wyszło . nadzieje Królowa kielichów Marzy jednak się jemu bardziej uczuciowa kobieta .Ten kielich powinnam bardziej pokazać a już najlepiej to jak ja bym się zajęła stroną uczuciową bo on nie jest pewny moich uczuć , ale ma nadzieję , że coś do niego czuję . otoczenie 5 mieczy oczywiście kłamstwami karmione z jego strony. Wynik 4 kije, Wieża, As Kijów, 9 Kijów, 3 Kielichy Jest jemu dobrze tak jak jest teraz , ale ma ochotę na wykorzystanie impulsu i wejście w romans. Wieża wie , że mogą to być skutki nie koniecznie pozytywne bo co gdybym go odrzuciła niezręczna sytuacja dla niego wacha się nie ma pewności działania ,ale 3 kielichy to jakieś zbliżenie przynajmniej razem fajnie się bawią ludzie , coś może nas zbliżyć do siebie . Pozdrawiam Edytowane 11 Grudnia 2012 przez Lukrusia Cytuj
Gość Marina33 Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 To jest KRÓLOWA MIECZY jesteś dla pana interesującą osobowością , wprowadziłaś świeże powietrze w jego życie , łaćzą was rozmowy - podobny punkt widzenia spraw. Królowa kielichó ma nadzieję , że z zimnej mieczowej zmienisz się w królową kielichów - kielichy to emocje , uczucia Cytuj
Selenit666 Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 jak to jakby to jego dotyczyło?? Czyżbyś grzeba w energii kogoś...? Cytuj
KatiJo Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 Na to wygląda... W dodatku z tego, co czytam to nawet nie jest relacja damsko-męska, tylko pracowa... Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 To jest relacja damsko - męska nie opisałam sytuacji tylko odrazu przeszłam do interpretacji .Popatrzyłam odrazu na niego zamiast najpierw na siebie - tak dla porównania chciałam jak ja to będę odczuwac i on . pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi