Skocz do zawartości

koło na 2013

Arshi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: 10 bulaw - trudny rok sie szykuje wiele na plecach bede mial

2. Pieniądze: 3 buław / smierc - widze juz jakies zrodlo dochodu na horyzoncie i trzeba bedzie sporo zmian

3. Życie codzienne: Rycerz Denarów/sprawiedliwosc - jakby cos kasy bylo i zycie troche dostatnie

4. Dom: 8bulaw/wieza- nie wiem / przeprowadzka

5. Wszystko co cieszy: slonce/smierc - przyjaznie i zmaiany na tej plaszczyznie

6. Praca: As bulaw/umiarkowanie - moze cos sie znajdzie i to dosc stalego

7. Partnersko, miłość: gwiazda/pustelnik - nadzieja na milosc ale nic poza...

8. Tajemnice, tabu: 4bulawy/smierc - zwiazek nieformalny z kims, ukrywany?

9. Wyższe poznanie: 10mieczy/mag -raczej nie bedzie..

10. Uznanie społeczne: 5kielichow/wieza - brak uznania spolecznego wiec mozliwe ze zmiana miejsca zamieszkania, na takie gdzie jeszcz nikt mnie nie zna

11. Przyjaciele: 7mieczy/mag - nieszczerosci albo jakies kombinowanie z nimi

12. Ukryte nadzieje i obawy: as kielichow /wisielec - nadzieja na love w przyszlym roku?

Napisano

1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: 10 bulaw

być może kilka spraw Cię przytłoczy, będzie Ci ciężko... z drugiej będziesz w stanie wiele znieść i sporo będziesz potrafił udźwignąć na swych barkach... (tylko czy dane obciążenie jest konieczne?)

2. Pieniądze: 3 buław / smierc

jakaś transformacja, zmiana na horyzoncie... może inaczej zaczniesz do nich podchodzić, może jakieś dodatkowe źródło dochodu...

3. Życie codzienne: Rycerz Denarów/sprawiedliwos

po nitce do celu z rozwagą... nie ma szału... ale głowa na karku i oczy dookoła głowy tak ;)

4. Dom: 8bulaw/wieza

coś się zmieni... może coś z pozoru runąć by powstać mogło coś...

5. Wszystko co cieszy: slonce/smierc

ciepłe emocje prosto z serca, gorące znajomości... i przemiana... widocznie na lepsze.... czyżby dziecko (?)

6. Praca: As bulaw/umiarkowanie

będzie jakaś szansa na osiągnięcie pewnej równowagi w tym zakresie

7. Partnersko, miłość: gwiazda/pustelnik

możliwe, że się zakochasz... i mimo wszystko może z tego wyjść coś poważnego

8. Tajemnice, tabu: 4bulawy/smierc

nie wszystkim będziesz od razu opowiadał o swoim szczęściu i zmianach zachodzących w Twym życiu

9. Wyższe poznanie: 10mieczy/mag

coś będzie musiało się nie udać byś mógł wyciągnąć wnioski i czegoś się nauczyć

10. Uznanie społeczne: 5kielichow/wieza

z tym może nie być najlepiej

11. Przyjaciele: 7mieczy/mag

hmm... może chodzi o znajomości internetowe

12. Ukryte nadzieje i obawy: as kielichow /wisielec

nadzieje na miłość... obawa przed samotnością, byciem innym... :mysli:

Napisano

1.Osobowość,sposób życia i odbioru wydarzeń 10 buław - rok nie bedzie należał do łatwych,mierz siły na zamiary żebyś za dużo na siebie nie brał jeżeli tego nie udzwigniesz ale ambitnie pędziesz szedł do przodu do wyznaczonego celu.

2.Pieniadze 3buław/śmierć - myślę że masz juz jakieś plany ale uważaj pkt.1 bo są mozliwe zmiany na lepsze.

3.Zycie codzienne:Rycerz denarów/Sprawiedliwość - będziesz chciał uczynić go bardziej stabilne ,zaczniesz myśleć inaczej niz do tej pory.

4.Dom: 8buław/Wieża - jakieś niespodziewane wydarzenia mogą spowodować zmiany nieodwracalne.

5.Wszystko co cieszy:Słońce/śmierć - Twoja radość życia będzie przejawiać się trochę inaczej i w innym kierunku a spowodują to zmiany,które zajdą w Twoim wnetrzu.

6.Praca:As buław/Umiarkowanie - szansa na uzyskanie stałej,zadowalającej Cię pracy.

7.Partnerstwo,miłość:gwiazda/pustelnik - partnerstwo jest nadzieja że będzie ale dobrze Ci narazie samemu ze sobą i na miłość trzeba poczekać.

8.Tajemnice,tabu:4 buławy/śmierć - rok 2013 to rok zmian w Twoim życiu i Twoim wnętrzu ,szczęście ,radość bez zobowiązań a możę jednak coś się w tym temacie zacznie zmieniać?

9.Wyższe poznanie:10 mieczy/mag - zamkniesz pewien etap swojego życia,uwierzysz w siebie i swoje możliwości,zaczniesz iść do przodu.

10.Uznanie społeczne:5 kielichów/wieża - myślę że do tej pory nie bardzo Ci na tym zależało,ale czuję że bedziesz chciał to zmienić.

11.Przyjaciele:7 mieczy/mag - nie wszyscy są do Ciebie przyjaznie nastawieni.

12.Ukryte nadzieje i obawy:as kielichów/wisielec - masz nadzieje że znajdziesz wreszcie tą odwzajemnioną miłość.

Napisano
1.Osobowość,sposób życia i odbioru wydarzeń 10 buław - rok nie bedzie należał do łatwych,mierz siły na zamiary żebyś za dużo na siebie nie brał jeżeli tego nie udzwigniesz ale ambitnie pędziesz szedł do przodu do wyznaczonego celu.

2.Pieniadze 3buław/śmierć - myślę że masz juz jakieś plany ale uważaj pkt.1 bo są mozliwe zmiany na lepsze.

3.Zycie codzienne:Rycerz denarów/Sprawiedliwość - będziesz chciał uczynić go bardziej stabilne ,zaczniesz myśleć inaczej niz do tej pory.

4.Dom: 8buław/Wieża - jakieś niespodziewane wydarzenia mogą spowodować zmiany nieodwracalne.

5.Wszystko co cieszy:Słońce/śmierć - Twoja radość życia będzie przejawiać się trochę inaczej i w innym kierunku a spowodują to zmiany,które zajdą w Twoim wnetrzu.

6.Praca:As buław/Umiarkowanie - szansa na uzyskanie stałej,zadowalającej Cię pracy.

7.Partnerstwo,miłość:gwiazda/pustelnik - partnerstwo jest nadzieja że będzie ale dobrze Ci narazie samemu ze sobą i na miłość trzeba poczekać.

8.Tajemnice,tabu:4 buławy/śmierć - rok 2013 to rok zmian w Twoim życiu i Twoim wnętrzu ,szczęście ,radość bez zobowiązań a możę jednak coś się w tym temacie zacznie zmieniać?

9.Wyższe poznanie:10 mieczy/mag - zamkniesz pewien etap swojego życia,uwierzysz w siebie i swoje możliwości,zaczniesz iść do przodu.

10.Uznanie społeczne:5 kielichów/wieża - myślę że do tej pory nie bardzo Ci na tym zależało,ale czuję że bedziesz chciał to zmienić.

11.Przyjaciele:7 mieczy/mag - nie wszyscy są do Ciebie przyjaznie nastawieni.

12.Ukryte nadzieje i obawy:as kielichów/wisielec - masz nadzieje że znajdziesz wreszcie tą odwzajemnioną miłość.

Dzieki ANEZ :) Ale trafilas z tymi zmianami wewnetrznymi bo teraz inwestuje w samorozwoj ;)

I postanowilem ze ten przyszly rok bedzie inny ze trzeba wiele zmienic w sobie :D

Napisano

1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: 10 bulaw - wcale nietrudny to 10 i to buława czyli przepchniesz wszystkie zaległe sprawy :))

2. Pieniądze: 3 buław no karta idealna na sukces pieniężny :)))

3. Życie codzienne: Rycerz Denarów kasy nie zabraknie i duzo pracy bedzie

4. Dom: 8bulaw tak tu jest możliwa wyprowadzka

5. Wszystko co cieszy: slonce wszystko co bedzie napawac cie optymizmem a wygląda na to, że bedzie cię duuuzo cieszyc :))

6. Praca: As bulaw nowe wyzwania

7. Partnersko, miłość: gwiazda nowe fajne uczucie i pewnie się spełni

8. Tajemnice, tabu: 4bulawy mozliwy romans z kims kto jest w zwiazku w koncu to 4ka ukryte za 4 ścianami jak to się mowi

9. Wyższe poznanie: 10mieczy super wielu rzeczy się nauczysz fajna karta na tej pozycji - pełny idei bedzie rok 2013

10. Uznanie społeczne: 5 kielichow będą u ciebie szukać pocieszenia (to samo miałam rok temu i uwierz mi dokładnie w tym się zrealizowało nie w moich jakis dramatach :))

11. Przyjaciele: 7mieczy uważaj na nich moze nie być kolorowo

12. Ukryte nadzieje i obawy: as kielichow że w koncu będzie dobrze w tym serduchu i na duszy

Sorki Arshi nie biorę pod uwagę podsumowań bo one się w zeszłym roku za cholere nie sprawdziły a karty wylosowane tak

Napisano

Sellciu akurat mi sie sprawdzaly w kilku miejsca podsumy :)

Zweryfikowalem rozkald z tamtego roku lecz jest stary wiec w archiwum siedzi...

A ta tajemnic/temat tabu domyslam sie z kim zwiazany...

Gość Daffne
Napisano (edytowane)

1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: 10 bulaw

- Jesteś energiczny, żywiołowy, ale ostatnio możesz czuć się troszkę przemęczony. Pewne sprawy, wydarzenia ciążą Ci albo ich brak w Twoim życiu.

2. Pieniądze: 3 buław / smierc->wieża

- pieniążki od czasu do czasu wpadają do Twej kieszeni, ale jeśli to coś dorywczego lub forma dofinansowywania CIę to moze się to zaskończyć...Może pojawić się w zamian zmiana, życzę by na lepsze.

3. Życie codzienne: Rycerz Denarów/sprawiedliwosc->Cesarzowa

- starasz się o dobre relacje z otoczeniem, w przyszłosci przyjdzie czas rozliczenia dla Ciebie...za dobre przyjdzie nagroda, za złe kara. Kobieta jakaś oceni Cię i wg zasług otrzymasz co się należy (wg niej)

4. Dom: 8bulaw/wieza->Kapłanka

- hmm aktualnie żywiołowo w domu...coś się wydarzy... Czy Ty nie zmieniasz miejsca zamieszkania? Może pewna kobieta oddali? Mama? Ważna kobieta w każdym razie osunie się w cień.

5. Wszystko co cieszy: slonce/smierc->Koło

- aktualnie jesteś zadowolony z tego co jest, potrafisz się cieszyć dniem, czerpać przyjemność, ale przyjdzie poważna dośc zmiana. hmm a może jakiś związek, przyjaźń Ci sie zakończy co? (nie znam Twej sytuacji)

6. Praca: As bulaw/umiarkowanie->diabeł

- grosik jakiś jest, może nie jest to wiele, ale zawsze coś, widać też Twą inicjatywę w podejmowaniu kroków ku zdobyciu pieniązków, nastanie czas spokojniejszy..coś CIę będzie złościć, możesz czuć bezsilność.

7. Partnersko, miłość: gwiazda/pustelnik->cesarz

- są piękne emocje, nadzieje wobec kobiety, jednakże...chyba sie nie spełnią...zakończy się relacja...

8. Tajemnice, tabu: 4bulawy/smierc->gwiazda

- relacja zmieni się...umrze to co przestarzałe, w to miejsce pojawi się nowe...mimo zakończenia pewnego etapu będziesz starał się optymistycznie patrzeć na życie i bardzo dobrze :okok:

9. Wyższe poznanie: 10mieczy/mag->Siła

-odetniesz od siebie to co zbędne, niepotrzebne...uzyskasz większą pewność siebie, pojawią się nowe możliwości

10. Uznanie społeczne: 5kielichow/wieza->Pustelnik

- troszkę rozczarowań pojawiło sie w Twoim życiu, calkowicie zmienisz podejście...powiesz sobie dość. Oj idą zmiany wewnętrzne, zewnętrzne.

11. Przyjaciele: 7mieczy/mag-> Sprawiedliwość

- aktualnie możesz być nieufny bo rozczarowany. Nosisz w sobie żal...co sprawia, że ukrywasz to...ale oczyścisz się z tych emocji i staniesz się bardziej pewny tego czego chcesz od siebie i przyjaciół.

12. Ukryte nadzieje i obawy: as kielichow /wisielec->Mag

- pragniesz rozwoju uczucia, jakie w Tobie kiełkuje, troszkę przyjdzie Ci jeszcze na to poczekać. Możliwe, że około roku czasu.

Edytowane przez Daffne
Napisano
zrobione :)

Troszke malo optymistycznie to wyglada... Nie zaciekawy rok dla mnie. A praca w tym roku to priorytet...

Ale jeszcze pozniej rzuce z ciekawosc taki rozklad co Airi, moze wiecej szczeglow sie ukaze...

Gość Daffne
Napisano
Troszke malo optymistycznie to wyglada... Nie zaciekawy rok dla mnie. A praca w tym roku to priorytet...

Ale jeszcze pozniej rzuce z ciekawosc taki rozklad co Airi, moze wiecej szczeglow sie ukaze...

ja widzę jakąś zmianę...znaczącą jaka w Tobie zajdzie (być może z powodu pewnych wydarzeń, okoliczności). Ja myślę, że te zmiany są na lepsze dla Ciebie. Jakbyś miał dojrzeć wewnętrznie..hm...bardziej określić też...zmiany moga być trudne, ale potrzebne tak więc głowa do góry :okok:

A i przydałby się drugi rozkład może tam widać więcej co by mi rozświetliło lepiej :)

Napisano

Bo w tamtym roku mialem zrobione dwa rozklady chyba jak kazdy :D

I po nalozeniu na siebie bylo widac wiele...

• 1 rok później...
Napisano

1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: 10 bulaw - wiele mialem na barkach spraw

2. Pieniądze: 3 buław / smierc - zmiana zrodla dochodu no i jeszcze na koniec roku mala podwyzka byla

3. Życie codzienne: Rycerz Denarów/sprawiedliwosc - stac mnie na wiecej rzeczy

4. Dom: 8bulaw/wieza- taki jakby dystans przez prace

5. Wszystko co cieszy: slonce/smierc - ze sie cos dzieje

6. Praca: As bulaw/umiarkowanie - praca w ktorej sporor sie dzieje

7. Partnersko, miłość: gwiazda/pustelnik - nici

8. Tajemnice, tabu: 4bulawy/smierc - ?

9. Wyższe poznanie: 10mieczy/mag -

10. Uznanie społeczne: 5kielichow/wieza -

11. Przyjaciele: 7mieczy/mag -

12. Ukryte nadzieje i obawy: as kielichow /wisielec - nadzieja na love nici