Skocz do zawartości

Problem :(( Prosba o pomoc w interpretacji.

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witajcie. Mam pewien problem i jest on poniekąd zwiazany z pewna kobieta ktorą mnie uczy na uczelni. Z roznych powodow, niezaleznych ode mnie, nie bylam na zajeciach u niej a teraz ta Kobieta nie chce mnie sluchac i najchetniej by mnie juz skreslila... przynajmniej takie robi wrazenie.. Postawilam wiec karty:

Obecna sytuacja: 7 denarow - Podjęcie konsenkwencji za te nieobecnosci...

Jak powinnam sie zachowac - kochankowie - byc mimo wszystko mila, grzeczna i pokazac jej, ze nie olalam sobie przedmiotu tylko takie sa sytuacje zyciowe ze sie tak zdarza..

Co powinnam zrobic(znajomy mnie namawia na podrobienie zwolnienie szpitalnego. Ja jednak sadze, ze to jest juz przegiecie) - 5 mieczy - Ucziwie rozwiazac problem.. Porozmawiac z nia, jak czlowiek z czlowiekiem.

Co ta Kobieta chce osiagnac swoim zachowaniem wzgledem mnie - rycerz kielichow - Dac mi nauczkę, nauczyc czegos.... Mysli, ze tak bedzie najlepiej.

Licze na Wasza pomoc:( :bukiet:

Edytowane przez JagodowaTruskawka
Napisano

Nikt nie zajrzy? :( To dla mnie bardzo wazne..

Napisano

hmm jak dla mnie nic złego tu nie ma. ona w koncu ulegnie i bedzie dobrze. mozliwe, ze miała gorszy dzien albo coś ale jest partnerstwo dogadanie się.

Napisano

Ona chyba oczekuje że będziesz się starać i biegać za nią - musisz powalczyć o poprawienie stosunkow. Poza tym czas jej wszystko wyjaśnić - nic nie podrabiaj - bo z tego moga być kłopoty. To co ona robi uważa, ze jest dla Twojego dobra.

Napisano

wszystko będzie ok ale powinnaś z nią szczerze i uczciwie pogadać ona chce widzieć , że Ci zależy... tez nic złego nie czuje

Napisano

To nie wygląda źle.

Jak powinnam sie zachowac - kochankowie - wziąć odpowiedzialność za swoje decyzje i za to co w ich konsekwencji się zdarzyło. Kochankowie to tez negocjacja gdy zderzają się dwa różne stanowiska

Co powinnam zrobić?: Kochankowie + 5 Mieczy + Rycerz Kielichów:

Postaraj się wszystko rzeczowo wyjaśnić, przyznaj się do błędów i proś o łaskę :D

Powodzenia.

Uwaga! Rycerz Kielichów jest wrażliwy ale nieufny zatem prowadź negocjacje tak by się bardziej nie pogrązyć.

Gość Pasqualina
Napisano

Powinno być dobrze,ale musisz za nią chodzić i się kajać, wyjaśnić, że niektóre sytuacje sa niezależne od Ciebie. Nie powinna Cię przekreślić :)