Lenka10 Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 jak zrealizuje się w przyszłości mój plan zajmowania się fotografią zawodowo ? Diabeł XV, Cesarz IV, Kapłanka II no i nie wiem...że się za bardzo nakręciłam, i żebym nie angażowała się aż tak emocjonalnie. Nie wiem jak tą kapłankę mam tu sobie przypasować > wyszły same AW i przez to w ogóle nie wiem jak mam to całościowo opisać może ktoś mi w tym pomoże Cytuj
Selenit666 Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 myślę, ze jak najbardziej się zrealizuje mnie by tu bardziej ksiezyc pasował ale diabeł to też jest karta mowiaca o pracy w "rozrywce" i robieniu tego do czego nas ciagnie )) 1 Cytuj
Lenka10 Napisano 11 Grudnia 2012 Autor Napisano 11 Grudnia 2012 dziękuję za pomoc,fotografia jest czymś co mnie pochłania bez reszty , i w przyszłym roku mam zamiar coś z tym zrobić Cytuj
Selenit666 Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 Powinno się zrealizować masz w podsumie świat - spełnienie ) Cytuj
Lenka10 Napisano 11 Grudnia 2012 Autor Napisano 11 Grudnia 2012 no właśnie a ja pesymistycznie sobie ten świat zinterpretowałam że być może coś przerośnie mnie w tym planie ale ogólnie wychodzę z założenia że zajmując się zawodowo fotografią nie pracowałabym,tylko robiłabym to co lubię i jeszcze by mi za to płacili czyli w tym przypadku interpretacja karty diabła jest tu jak najbardziej uzasadniona Cytuj
bridaa Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 widać że zafiksowałas sie na ten pomysł i ogolnie na fotografię, że pochłania Cię to bardzo myslisz o korzyscach materialnych płynacych z tej pasji może trzeba jeszcze sie czegos douczyć , zdobyc jakis papier usystematyzuj wszystko a rokowania na przyszłość są bardzo pomyslne, zdaj sie przy tej kapłance na intuicję 1 Cytuj
Lenka10 Napisano 11 Grudnia 2012 Autor Napisano 11 Grudnia 2012 dziękuję za pomoc .. no właśnie na wiosnę ma mnie wziąć pod swoje skrzydła ktoś dość mocno zakorzeniony w tym temacie w celu podszkolenia mnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi