Skocz do zawartości

praca-przyszłość

Lenka10

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak zrealizuje się w przyszłości mój plan zajmowania się fotografią zawodowo ?

Diabeł XV, Cesarz IV, Kapłanka II

no i nie wiem...że się za bardzo nakręciłam, i żebym nie angażowała się aż tak emocjonalnie. Nie wiem jak tą kapłankę mam tu sobie przypasować > wyszły same AW i przez to w ogóle nie wiem jak

mam to całościowo opisać :ojejku:

może ktoś mi w tym pomoże :bukiet:

Napisano

myślę, ze jak najbardziej się zrealizuje mnie by tu bardziej ksiezyc pasował ale diabeł to też jest karta mowiaca o pracy w "rozrywce" i robieniu tego do czego nas ciagnie :)))

• Lubię to! 1
Napisano

dziękuję za pomoc,fotografia jest czymś co mnie pochłania bez reszty , i w przyszłym roku mam zamiar coś z tym zrobić :)

Napisano

Powinno się zrealizować masz w podsumie świat - spełnienie :))

Napisano

no właśnie a ja pesymistycznie sobie ten świat zinterpretowałam że być może coś przerośnie mnie w tym planie ;)

ale ogólnie wychodzę z założenia że zajmując się zawodowo fotografią nie pracowałabym,tylko robiłabym to co lubię i jeszcze by mi za to płacili czyli w tym przypadku interpretacja karty diabła jest tu jak najbardziej uzasadniona :D

Napisano

widać że zafiksowałas sie na ten pomysł i ogolnie na fotografię, że pochłania Cię to bardzo

myslisz o korzyscach materialnych płynacych z tej pasji

może trzeba jeszcze sie czegos douczyć , zdobyc jakis papier

usystematyzuj wszystko a rokowania na przyszłość są bardzo pomyslne, zdaj sie przy tej kapłance na intuicję

• Lubię to! 1
Napisano

dziękuję za pomoc .. no właśnie na wiosnę ma mnie wziąć pod swoje skrzydła ktoś dość mocno zakorzeniony w tym temacie w celu podszkolenia mnie :)