Skocz do zawartości

czy dziś zadzwoni?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Rydwan Rycerz Mieczy 2 buławy

no mi się wydaje że tak. Rydwan wyrywny, Rycek jeszcze w dodatku komunikatywny dwójka buław na końcu to partnerstwo, kontakt dwóch osób

dopytałam jak przebiegnie ew. rozmowa

as buław 2 buławy Rycek Buław

no on zadzwoni, będziemy rozmawiać a na końcu jakaś propozycja spotkania?

Edytowane przez agaMAJ
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano (edytowane)

Nie zadzwoni...

p.s.

Suma Wieża...potem jest Umiar, Pustelnik, Księżyc etc...

Edytowane przez MyStErIoUs_WoMaN
P.S...
Gość Amfora
Napisano

Ten Rydwan kojarzy sie raczej z uciekaniem, od kontaktu wg. mnie :) Dziś nie zadzwoni ;)

Napisano

mi ten rydwan kojarzy sięz okolicznościami, facet ma tendencje do dzwonienia z samochodu, zawsze jak dzwoni do mnie, to akurat gdzieś jedzie,

Gość Amfora
Napisano

Mysterious mi tez wyszła Wieża, ale boje sie sumować (czasem mi takie głupoty wychodzą) ;)

agaMaj, karty różnie sie kojarzą, nie mają jednego znaczenia, dlatego czasem warto zrobić podsumowanie ;)

Pozdrawiam ;)

Napisano

a jest możliwe, że się spotkacie zamiast dzwonić??

bo tu mi bardziej na spotkanie w tłumie pasuje, takie mega niespodziewane niż rozmowa telefoniczna

Napisano

Rydwan Rycerz Mieczy 2 buławy

Ja wobec Komunikatywnego Rycka Mieczy, zwłaszcza przy Rydwanie byłabym ostrożna.

Może wybuchnąć niemiło.

• Lubię to! 1
Napisano
a jest możliwe, że się spotkacie zamiast dzwonić??

bo tu mi bardziej na spotkanie w tłumie pasuje, takie mega niespodziewane niż rozmowa telefoniczna

no nie, jeśli sięspotkamy, to u mnie na schodach, jak bedzie wchodził,ale on nigdy bez dzwonienia nie przyjeżdża ;) ewentualnie może zadzwonić coś na zasadzie, wiesz właśnie jadę do ciebie.

Jeśli chodzi o sumowanie

ja sumuje HB i u mnie wyszedł Eremita, a jak dla mnie to takie podchodzenie do sprawy bardzo ostrożne

Napisano

Mnie się wydaje, że pan jest jakiś zabiegany dzisiaj... 2 Buław to chęci kontaktu, ale w efekcie jego brak... Tak jakby zerkał na tel...wahał się, ale ostatecznie i tak nie zadzwoni... As Buław - jest szansa na rozmowę, ale nie dzisiaj (dalej znów 2 Buław i Rycek Buław, taki busy day ma dzisiaj pan). ;)

• Lubię to! 1
Napisano
Mnie się wydaje, że pan jest jakiś zabiegany dzisiaj... 2 Buław to chęci kontaktu, ale w efekcie jego brak... Tak jakby zerkał na tel...wahał się, ale ostatecznie i tak nie zadzwoni... As Buław - jest szansa na rozmowę, ale nie dzisiaj (dalej znów 2 Buław i Rycek Buław, taki busy day ma dzisiaj pan). ;)

on jest kierowcą, więc zawsze jest w ruchu ;)

Napisano

No, no...jakos tak u Pana nerwowo.

Może w tym Rydwanie, raz hamulec a raz gaz ..na drogach śnieg, ślisko, kiepska widoczność. Przynajmniej u mnie :D

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
no nie, jeśli sięspotkamy, to u mnie na schodach, jak bedzie wchodził,ale on nigdy bez dzwonienia nie przyjeżdża ;) ewentualnie może zadzwonić coś na zasadzie, wiesz właśnie jadę do ciebie.

Jeśli chodzi o sumowanie

ja sumuje HB i u mnie wyszedł Eremita, a jak dla mnie to takie podchodzenie do sprawy bardzo ostrożne

Eremita to też oddalenie...

Napisano
Eremita to też oddalenie...
Eremita u mnie idzie po wli, ostrożnie w świetle latarni... on nie oddala się lecz wraca ze swojej pustelni Eremita jak dla mnie to taki facet, który się nie oddala , on tylko przygląda się , nie angażując się w to co dzieje się wokoło niego, takie działanie bez emocji. On czeka na właściwy moment by wygłosić swoje zdanie na taką sytuacje. Więc jak dla mnie w podsumowaniu, to taka wskazówka, by powstrzymać emocje, by nie działać pod ich wpływem.

w tym przypadku to może być wskazówka dla mnie, że mam się nie kłócić z Panem bo skoczymy sobie do gardeł, bo każde z nas będzie chciało przedstawić swoje racje, a to już wiem bez kart.

• Maestro
Napisano

Ja myślę, że on chce, rwie się do kontaktu, ale jeszcze nie jest pewny, wg mnie złamie się i zadzwoni, ale jeszcze nie dzisiaj..

• Lubię to! 1
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
:) wiem wiem, wszystko rozumiem, ja tyyylkooo napisałam jak ja to widzę, a każdy może widzieć to inaczej...dla mnie po prostu Pustelnik jako Suma do rozkladu przy pytaniu ~ Czy zadzwoni...utwierdza mnie w mojej interpretacji tych kart, nie zadzwoni,bo będzie zajęty swoimi sprawami - czylo oddalony od Ciebie - rozmowy z Tobą, ja tak to właśnie widzę...a biorąc pod uwagę sumę i podsumy z mojego sumowania, tym bardziej...
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Eremita u mnie idzie po wli, ostrożnie w świetle latarni... on nie oddala się lecz wraca ze swojej pustelni Eremita jak dla mnie to taki facet, który się nie oddala , on tylko przygląda się , nie angażując się w to co dzieje się wokoło niego, takie działanie bez emocji. On czeka na właściwy moment by wygłosić swoje zdanie na taką sytuacje. Więc jak dla mnie w podsumowaniu, to taka wskazówka, by powstrzymać emocje, by nie działać pod ich wpływem.

w tym przypadku to może być wskazówka dla mnie, że mam się nie kłócić z Panem bo skoczymy sobie do gardeł, bo każde z nas będzie chciało przedstawić swoje racje, a to już wiem bez kart.

:) wiem wiem, wszystko rozumiem, ja tyyylkooo napisałam jak ja to widzę, a każdy może widzieć to inaczej...dla mnie po prostu Pustelnik jako Suma do rozkladu przy pytaniu ~ Czy zadzwoni...utwierdza mnie w mojej interpretacji tych kart, nie zadzwoni, bo będzie zajęty swoimi sprawami - czyli oddalony od Ciebie - rozmowy z Tobą, ja tak to właśnie widzę...a biorąc pod uwagę sumę i podsumy z mojego sumowania, tym bardziej...

Napisano

Skłoniłyście mnie do przemyśleń. Pan chyba jest skoncentrowany na dopełnieniu swoich obowiązków. Wytrwale i pilnie do nich podchodzi, taki Jego los- ma poczucie obowiązku. Trudno jest Mu się teraz rozpraszać. Eramita mówi o dojrzałym podejściu do sprawy, o tym by oprzeć się na doświadczeniach, mądrości, rozsądku....Pustelnik (powszechnie uważany za samotnika) można w tym przypadku przyjąć - nie dostępny. Bądź wyrozumiała, bądź cierpliwa?

Napisano

eremita to też zaskoczenie niespodzianka jak zreszrą z wiezą. Mnie te twoje pierwsze karty to na spotkanie wskazują ale no cóż okaże sie

Napisano

ja ogólnie mam wrażenie, że się z nim spotkam... takie irracjonalne przeczucie

Napisano

hehe miałyście racje, był zbyt zajęty, żeby się odezwać ten rycerzyk Mieczy mnie chyba prześladuje ;) wczoraj go miałam jako karte dnia, a dziś jak zapytałam jak pan postrzega tą znajomość to też mi się pokazał, 4 buławy - Rycek Mieczy - 9 Buław heh postrzega mnie jako relację od której chce uciec bo jest zraniony albo wkurzony? ehh lepiej ja się zajmę pracą ;)

Napisano (edytowane)

A może to Ty jesteś tym Ryckiem Mieczy?

Jak się uporam zadaniami z pracy to spojrzę raz jeszcze.

Edytowane przez Vivere
Żeby nie drażnić Inez :D
Napisano

możliwe, bo jestem gadatliwa, skłonna do działania, nawet po trupach, jak tego sytuacja wymaga ;)

• Maestro
Napisano
A może to Ty jesteś tym Rydzkiem Mieczy?

Jak się uporam zadaniami z pracy to spojrzę raz jeszcze.

Vivere, wybacz, wybacz, wybacz, jestem uczulona na błedy, ale chyba Rycek;)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
hehe miałyście racje, był zbyt zajęty, żeby się odezwać ten rycerzyk Mieczy mnie chyba prześladuje ;) wczoraj go miałam jako karte dnia, a dziś jak zapytałam jak pan postrzega tą znajomość to też mi się pokazał, 4 buławy - Rycek Mieczy - 9 Buław heh postrzega mnie jako relację od której chce uciec bo jest zraniony albo wkurzony? ehh lepiej ja się zajmę pracą ;)

Postrzega Waszą znajomość jako mocno "ograniczoną"/przelotną, w sensie takim, że wedlug Niego może to być na tę chwilę co najwyżej romans - flirt, nic zobowiązującego...

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Aaa, tak na marginesie...jak ja nie cierpie pisać takich interpretacji ~ typu nie odezwie się, albo taka jak przed chwilą, czy ogolnie coś w ten deseń, no ale wychodzę z założenia że mamy się uczyć i pomagać sobie w tej nauce...więc po prostu piszę zawsze jak to widzę i potem czekam na weryfikację...nie chcę zmyślać, tylko po to by posłodzić...

Tak więc proszę sie czasem nie gniewać na mnie.:*

Napisano

nikt się nie gniewa ;) Ja ogólnie mam spory dystans do siebie, a krt dopiero się uczę, dlatego tak czesto wstawiam tu takie proste pytania i porównuje swoje odczucia z Waszymi. Chociaż interpretacje cudzych kart, lepiej mi wychodzą

heh zaciekawił mnie pogląd ,że to ja mogębyć tym Ryckiem

jakie zdaniem pana ja mam nastawienie do tej znajomości?

Król Mieczy Królowa Mieczy 6 mieczy

czyli tak, jakby sądził, że to ja patrze na to pesymistycznie, prędzej czy później odejdę.

ja to jednak się tą pracą zajmę ;)))

Napisano

Czy chce uciec? Hm..nie wiem ale wygląda to tak jakby relacja z Tobą powodowała w Jego ustabilizowanym życiu zamieszanie. Jest bardzo czujny, zdystansowany. Może jesteś zbyt energiczna? Może działasz w Jego kierunku zbyt intensywnie, zbyt pewnie(?) Możliwe, że wszystko co robisz jest poprawne ale Pan ma kłopoty z nawiązywaniem bliższych relacji w kobietami(?) bo...kiedys,ktos, coś...i został zraniony i z tą porażką się pogodzić nie może(?) Złe doswiadczenia Go dystansują, jest powściagliwy.

Nie wiem na jakim etapie jest ta znajomość i jakie macie ze sobą doświadczenia ale Tak czy siak relacja jest trudna, brak tu zaufania.

Napisano

Vivere, jesteś pewna, że nie jesteś medium? ;) Pan ma za sobą małżeństwo, które mocno nim szarpnęło, ze mną też mu od początku nie jest łatwo, bo na wstępnie nieźle namieszałam, teraz sama widze, że odbudowując to co zburzyłam, stykam się z jego obawami, na zasadzie " jaki ona znowu numer mi wytnie" .

to u niego to troche tak wygląda, że sobie poukładał zycie, spokojnie i tak na luzie, a tu znowu baba mu miesza ;)

Napisano
nikt się nie gniewa ;) Ja ogólnie mam spory dystans do siebie, a krt dopiero się uczę, dlatego tak czesto wstawiam tu takie proste pytania i porównuje swoje odczucia z Waszymi. Chociaż interpretacje cudzych kart, lepiej mi wychodzą

heh zaciekawił mnie pogląd ,że to ja mogębyć tym Ryckiem

jakie zdaniem pana ja mam nastawienie do tej znajomości?

Król Mieczy Królowa Mieczy 6 mieczy

czyli tak, jakby sądził, że to ja patrze na to pesymistycznie, prędzej czy później odejdę.

ja to jednak się tą pracą zajmę ;)))

6 mieczy to nie koniecznie odejście od partnera. 6 mieczy to iść dalej, mimo, że spotkaliśmy wcześniej po drodze jakies trudności. Iść dalej można we dwoje (Król i Królowa z tego samego dworu). Miecze, to obiektywne spojrzenie na sprawę. Ja bym tu nie przesądzała o tej pesymistycznej wersji.

Ów Król i Królowa kochają wolność 6 mieczy oddala. Może Pan mysli, że ty chcesz związku na odległość?

Napisano

może tak mysleć, bo wie, zresztą ode mnie, że ja uciekałam dotychczas od wszystkich facetów. Ze ja jestem taka, że jak mnie coś tłamsi, to daje nogę. Moje zainteresowanie nim stało się głębsze, dlatego, że on jest jak króliczek, którego miałam ochotę gonić. Ze jakby był na każde moje skinienie, to szybko bym dała nogę i poszukała sobie innego obiektu.