Skocz do zawartości

Koło na 2013 r.

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Dziękuję PannieDorotce za karty:)))

1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: 3 mieczy - kurcze, jakbym zrobiła się wstrętną i raniąca innych...

2. Pieniądze: Sąd/Mag bardzo ładnie, a nawet szansa na dorobienie sobie czegoś

3. Życie codzienne: Sprawiedliwość/Wisielec będzie ok, wyważone wszystko, ogólnie bez zmian

4. Dom: 7 buław/Słońce walka o swoje szczęście, albo ciaża

5. Wszystko co cieszy: 5 buław/Kapłanka chyba ktoś o mnie zawalczy

6. Praca: 6 kielichów/Księzyc jakaś niepewnośc, obawiam się ciąży, że przez nią raczej w domu będę

7. Partnersko, miłość: Umiarkowanie/Koło po okresie spokoju, nieuniknione zmiany

8. Tajemnice, tabu Kapłan/Diabeł tu widzę jakąś dziką namiętnosć, będzie jakaś relacja ukryta skoro to tajemnica

9. Wyższe poznanie: Paź Kielichów/Rydwan ruszę z kopyta, bo mam ku temu szanse

10. Uznanie społeczne: 7 mieczy/Umiarkowanie chyba plotki na mój temat, ale potem się wszystko wyciszy

11. Przyjaciele 6 monet/Sprawiedliwość będą mnie wspierali:)

12. Ukryte nadzieje i obawy: 8 kielichów/As Buław/Sprawiedliwosć obawy przed zmianami w zyciu, przed osądzaniem mnie

Napisano

1 to raczej,że możesz staćsię za bardzo zamknięta w sobie, że możesz się za bardzo odcinać .

5. hehe tu to raczej wychodzi to, że ty lubisz walczyć, szukać nowych dróg, rówież duchowych.

i pytanie jakim cudem masz dwa razu umiarkowanie?

• Maestro
Napisano
1 to raczej,że możesz staćsię za bardzo zamknięta w sobie, że możesz się za bardzo odcinać .

5. hehe tu to raczej wychodzi to, że ty lubisz walczyć, szukać nowych dróg, rówież duchowych.

i pytanie jakim cudem masz dwa razu umiarkowanie?

Dwa razy, bo ta druga karta nie jest dołozona, ale jest to suma karty poprzedniej z następną...Poza tym mnie walki nie cieszą, ja to widzę inaczej (z doświadczenia:))

Napisano

w tej 3mieczy widac ze bedzie wiele smutnych momentow w twoim zyciu i sytuacji gdzie bedziesz musiala sie kierowac rozumem a nie sercem...bedziesz musiala wiele razy sie unieszczesliwiac, dla wiekszego dobra

• Maestro
Napisano

Czy może być ktoś tak miły i zinterpretować mi cały rozkład, a nie poszczególne punkty? Nie bawi mnie to..

Napisano
Czy może być ktoś tak miły i zinterpretować mi cały rozkład, a nie poszczególne punkty? Nie bawi mnie to..

Chociaz cos u Ciebie skrobia bo u mnie to gorzej wyglada ;)

Gość Daffne
Napisano

Zaraz Ci zinterprecę całość :)

Zapytam tylko czy as buław z pozycji ostatniej jest dołożony jak rozumiem?

• Maestro
Napisano
Zaraz Ci zinterprecę całość :)

Zapytam tylko czy as buław z pozycji ostatniej jest dołożony jak rozumiem?

Tak jest dołozony na moją prośbę, bo 8 kiel to brama, w sumie po asie też powinnam, ale za dużo by tego było...;)

Napisano

od punktu 11 masz blad... raz liczysz spraweke jako 11 a na koniec jako 8

Napisano

1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: 3 mieczy - jakaś płaczliwa bedziesz ale też bardziej bedziesz odbierać umysłem niż sercem.

2. Pieniądze: Sąd powinno być dobrze. Sąd nie mowi o duzych pieniadzach ale stałych mozliwe, ze z pieniedzmi bedzie tak jak w 2012

3. Życie codzienne: Sprawiedliwość/Wisielec jak dla mnie rozwód

4. Dom: 7 buław raczej awantury i mnostwo zazdrosci

5. Wszystko co cieszy: 5 buław ten dom odp flirtom i romansom a tu się bedzie duuuużo działo

6. Praca: 6 kielichów bez zmian chyba, ze pojdziesz na macieżńskie

7. Partnersko, miłość: Umiarkowanie ładnie spokojnie, bardzo zrównoważane ale ciepłe uczucia

8. Tajemnice, tabu Kapłan - a muszę to mówić.....obie wiemy o co tu chodzi ;)

9. Wyższe poznanie: Paź Kielichów hmm nie wiem albo dane ci będzie zajść w ciaze albo sie w koncu odbokujesz

10. Uznanie społeczne: 7 mieczy będzisz szukać dziury w całym i intrych wsród ludzi

11. Przyjaciele 6 monet na pewno będą przy tobie i bedą cię wspierać

12. Ukryte nadzieje i obawy: 8 kielichów/As Buław/Sprawiedliwosć rozpoczącie czegoś nowego w swoim życiu ale tak zeby wszystkie formalności zostały zamkniete

• Lubię to! 1
Gość Daffne
Napisano

1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: 3 mieczy

- Nosisz w sobie ból..poczucie niezadowolenia emocjonalnego...bo nie jest tak jak pragniesz.

2. Pieniądze: Sąd/Mag-> Świat

- aktualnie czas podsumowań finansowych, być może wpadło Ci parę groszy świątecznych albo Bony (sąd), nowy rok będzie atrakcyjny finansowo dla Ciebie. Pieniążki będą, a może nawet podwyżka albo jakieś nowe idee? :)

3. Życie codzienne: Sprawiedliwość/Wisielec-> Sąd

- w życiu codziennym jesteś skoncentrowana głównie na obowiązkach, poczucie odpowiedzialności, sumienność wobec rodziny Cie nie opuści w roku 2013

4. Dom: 7 buław/Słońce->Cesarz

- w domu troszkę aktualnie bijesz się z myślami albo walczysz sama ze sobą...nastanie jednak w przyszłym roku piękny czas radości i szczescia, ktore poczujesz w głębi siebie :) Przyczyni się do tego ważny mężczyzna w Twoim życiu i szczęście, jakiego zapragniesz zaznać.

5. Wszystko co cieszy: 5 buław/Kapłanka->Rydwan

- aktualnie cieszy Cię że coś się dzieje, może lubisz stawiać sobie wyzwania? W przyszłym roku troszkę zmienisz nastawienie, wyciszy się Twoje wnętrze, może za sprawą zmian, które trzeba będzie zaakceptować

6. Praca: 6 kielichów/Księzyc-> Wisielec

- w pracy przytulna atmosferka, czujesz się dobrze, ale..Księżyc idzie w stronę Wisielca...nadejdą zmiany, ktore pobudzą w Tobie niepokój...może Ty faktycznie w ciąży będziesz albo odejdziesz z domu do innego Pana? :mysli:

7. Partnersko, miłość: Umiarkowanie/Koło ->Kapłanka

- aktualnie spokój, stabilizacja...ale nadejdzie nieuchronne, które się o Ciebie upomni. Nowe wydarzenia zajdą zarówno w sferze uczuć, ale i ma to odnośnik w pracy...

8. Tajemnice, tabu Kapłan/Diabeł ->Sąd

- ktoś kto może czuć przywiązanie do Ciebie, do trradycji...mąż...może czynić jakieś trudności, zamieszanie i emocje tu widać, przekonywanie Cię do zmiany podejścia, poglądów (sąd)

9. Wyższe poznanie: Paź Kielichów/Rydwan->Świat

- aktualnie widać, że pragniesz czuć w sobie radość, dobry nastrój, pragniesz być szczęśliwa, na przyszłosć postarasz się odważnie zawalczyć o realizacje pragnień. Widać konkretne działanie. Otworzysz sie na nowe.

10. Uznanie społeczne: 7 mieczy/Umiarkowanie-> Świat

- będą plotki, pomówienia, ale jak szybko na językach się znajdziesz, tak szybko zmienią temat, więc nie ma się co tym przejmować. Wszystko się unormuje, wyciszy.

11. Przyjaciele 6 monet/Sprawiedliwość-->Kapłanka

- przyjaciele będą Cię wspierać, pomagać przejść przez trudniejszy dla Ciebie czas. Otrzymasz duchowe wsparcie (może i my? :P)

12. Ukryte nadzieje i obawy: 8 kielichów(As buław)/Kapłanka->Sąd

- będziesz mieć momenty wahań, wątpliwości czy ruszyć do przodu (as buław) czy może zachować status quo. Będzie to czas rozliczenia swego wnętrza, głęboka analiza nad sobą i swoim życiem. Wybierzesz to co uznasz dla właściwsze dla CIebie, lepsze.

Udanego Roku 2013 Inez :buziak:

Napisano

w sadzie moze byc maly wzrost dochodow

w zyciu codzinennym jakies wazne decuzje zostana podjete ale beda wolno realizowane

bedziesz bronila swojej pozycji w domu

bedzie cieszyc ciebie to ze sie wiele dzieje a czasem wrecz smucic

w pracy mozliwe ze bedziesz myslala o powrocie do wczesniejszej

milosc bedzie toczyla sie w okol znanych ci juz facetow nic nowego nie naplynie

bedziesz romansowac na boku...

moze podejmniesz jakies decyzje dla dobra dziecka

spoleczenstwo bedzie donosci o tobie innym

przyjaciele pomoga, ale tylko prawdziwi

ODejdziesz od meza...

• Lubię to! 1
Napisano

1.Osobowość,sposób życia i odbioru wydarzeń: 3 mieczy - idziesz przez zycie i zmagasz się z przeciwnościami zwłaszcza w sferze uczuciowej,jednak idziesz dalej juz mocniejsza bo zaczęłaś inaczej myśleć,rozumieć i wiesz co z czego wynika.Twoje decyzje nie zawsze będą zgodne a może wręcz sprzeczne z Twoimi uczuciami.

2.Pieniadze:Sad/Mag - pieniędzy nie zabraknie .

3.Życie codzienne:Sprawiedliwość/Wisielec - bez zmian,razem ale osobno.

4.Dom:7 buław/Słońce - Twoja pozycja w domu jest niezagrożona,poradzisz sobie ze wszystkim a może rodzina powiększy się?

5.Wszystko co cieszy:5 buław/Kapłanka - Ty lubisz wyzwania,które wzbogacaja Cię,jest to droga doświadczeń,dalszy rozwój duchowy

i tu bardziej uwierzysz w swoje możliwości co może wiązać się z Twoimi planami na przyszłość.

6.Praca:6 kielichów/Księżyc - mogą w niej nastąpić zmiany,które nie będą dawać Ci pewności i stabilności.

7.Partnersko,miłość:Umiarkowanie/Koło - nastąpią zmiany.

8.Tajemnice,tabu:Kapłan/Diabeł - może cos ujrzeć światłó dzienne co do tej pory było tajemnicą.

9.Wyższe poznanie:Paz kielichów/Rydwan - zaczniesz wykorzystywać i doskonalić swoje zdolności.

10.Uznanie społeczne:7 mieczy/Umiarkowanie- pokażesz swoje prawdziwe oblicze że jesteś inna niż niektórzy Cie odbierają.

11.Przyjaciele:6 monet/Sprawiedliwość - powinnaś sprawdzić kogo możesz nazwać przyjacielem bo napewno niektórzy na to nie zasługują.

12.Ukryte nadzieje i obawy:8 kielichów/As buław/Sprawiedliwość - nadzieje na zmiany,które chcesz wprowadzić w swoim życiu a obawa to czy nowa droga będzie drogą wolności czy niepewności.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: 3 mieczy - będziesz bardzo wrażliwa, emocjonalna, co wiąże się też niestety z tym, że pojawią się i chwile przygnębienia...wiesz, to przygnębienie może wynikać z tego, że trzeba będzie coś zburzyć aby zacząć coś nowego, bardziej wartościowego ~ bo o tym też właśnie mowi 3 Mieczy...

2. Pieniądze: Sąd/Mag Sąd to też wyższy poziom edukacji lub podniesienie kwalifikacji, a nawet i wybór nowej pracy, przy tym Magu, hmm ~ uważam iż bardo prawdopodobne jest to że polepszysz swoją sytuację finansową i to dzięki temu że weźmiesz lub już wzięłaś sprawy w swoje ręce (Mag)...

3. Życie codzienne: Sprawiedliwość/Wisielec raczej będzie tak, jak jest obecnie...

4. Dom: 7 buław/Słońce "walka o swoje szczęście" ~ dokłądnie tak...

5. Wszystko co cieszy: 5 buław/Kapłanka władza nad sobą, nad swoimi emocjami ~ będziesz umiała je opanować...pokonasz trudności...ale będą też, gorące spełnione uczucia...5 Buław & Kapłanka mogą też mówić po prostu o romansie ~ który Cię bardzo cieszyć będzie, o spotkaniach face to face...

6. Praca: 6 kielichów/Księzyc Księżyc symbolizuje wszelkie sytuacje ulegające zmianom, może to być zmiana pracy, ale może też być i ciąża (tym bardziej przy 6 Pucharów, to przecież też narodziny czy chrzciny), no i np. pójdziesz na zwolnienie lekarskie...

7. Partnersko, miłość: Umiarkowanie/Koło "po okresie spokoju, nieuniknione zmiany" ~ zgadzam się...

8. Tajemnice, tabu Kapłan/Diabeł "coś" ~ co musi być ukryte przez wzgląd na Twoje małżeństwo (...)...

9. Wyższe poznanie: Paź Kielichów/Rydwan tutaj uważam tak jak Anez, bo to co napisała przykuło moją uwagę, bardzo dobrze to ujęła..

10. Uznanie społeczne: 7 mieczy/Umiarkowanie po prostu ~ znajdzie się wyjaśnienie dla zawiłych spraw...dzięki własnej osobowości, czasem nawet sprytowi, w końcu doprowadzisz do harmonijnych relacji z innymi...

11. Przyjaciele 6 monet/Sprawiedliwość tutaj bardzo spokojnie i harmonijnie...uczciwie i sprawiedliwie...co dasz z siebie to otrzymasz...

12. Ukryte nadzieje i obawy: 8 kielichów/As Buław/Sprawiedliwosć emocje sięgnęły zenitu...chcesz kierować się sercem i robić to czego pragniesz, chcesz wyruszyć w poszukiwaniu swojego prawdziwego szczęścia, zmienić swoje dotychczasowe życie i odejść od tego co prawdopodobnie Cię rani ~ ale to niełatwe...i ta Sprawiedliwość 3ma Cię w miejscu ~ Twoje wartości maralne, obawiasz się że tego nie "przeskoczysz"...

Napisano

ja spojrzę :) ale chyba już jutro ;) albo później dzisiaj :>

:buzki:

Napisano (edytowane)

1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: 3 mieczy -

być może będziesz się odcinać, odgradzać od pewnych spraw, ludzi... nie wszystkie wydarzenia będą dla Ciebie miłe i przyjemne

2. Pieniądze: Sąd/Mag

powinno Ci ich nie zabraknąć...a w razie potrzeby pojawi się coś na horyzoncie co pomoże sfinasować zamierzenia

3. Życie codzienne: Sprawiedliwość/Wisielec

być może wycofasz się trochę do wnętrza i będziesz więcej obserwować niż działać

4. Dom: 7 buław/Słońce

nie będzie najspokojniej, ale będziesz potrafić postawić na swoim... znaleźć sposób by Twoje było górą

5. Wszystko co cieszy: 5 buław/Kapłanka

coś co krążyło wokół i było niejasne się rozjaśni i ukaże swą tajemnice choć trochę

6. Praca: 6 kielichów/Księzyc

Będzie trochę niepewności... ale z drugiej dużo nie powinno się zmienić... możliwy jedynie powrót do korzeni

7. Partnersko, miłość: Umiarkowanie/Koło

będą zmiany, na które być może nie będziesz miała wpływu... jednak mimo wszystko powinna panować w tej sferze względna równowaga

8. Tajemnice, tabu Kapłan/Diabeł

nie wszystko będzie wypowiedziane, wytłumaczalne... być może będą targać Tobą jakieś dylematy moralne...

9. Wyższe poznanie: Paź Kielichów/Rydwan

poznanie na podstawie emocji, uczuć... intuicji... coś ruszy z miejsca, ale będzie miało jakieś efekty tylko wtedy gdy odpowiednio to ukierunkujesz

10. Uznanie społeczne: 7 mieczy/Umiarkowanie

uznanie będziesz miała w społeczności internetowej ;P

11. Przyjaciele 6 monet/Sprawiedliwość

będą przy Tobie, w pobliżu... tuż obok, aby służyć radą w razie potrzeby

12. Ukryte nadzieje i obawy: 8 kielichów/As Buław/Sprawiedliwosć

obawa przed zmianami a z drugiej szukanie iskry by coś zmienić, ale z rozmysłem...

Udanego roku życzę :buzki:

Edytowane przez Mana
połączenie dwóch postów ;)
Napisano (edytowane)

1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: 3 mieczy - raczaj bedziesz ciepieć i będziesz się zmagała z rozczarowaniem ...

2. Pieniądze: Sąd/Mag stabilnie ale będziesz coś musiała zrobić w tym kierunku

3. Życie codzienne: Sprawiedliwość/Wisielec b raczej podsumujesz to co było do tej pory i się wycofasz ? ja nie wiem czy tu nie pokazało separacji/ rozwodu

4. Dom: 7 buław/Słońce ciągła walka aby było jednak w nim trochę szczęścia

5. Wszystko co cieszy: 5 buław/Kapłanka kiedy inni starają sie o Ciebie o Twoje towarzystwo / radę

6. Praca: 6 kielichów/Księzyc miło ale fałszywie uważaj na plotki

7. Partnersko, miłość: Umiarkowanie/Koło ciągłe zmiany ale bez szału ; mogą być zawirowania

8. Tajemnice, tabu Kapłan/Diabeł gorący i płomienny romans

9. Wyższe poznanie: Paź Kielichów/Rydwan chciałabyś aby Twoje oczekiwania uczuciowe zaczeły sie spełniać aby w końcu coś sie zadziało ....coś radykalnego

10. Uznanie społeczne: 7 mieczy/Umiarkowanie raczej plotki i nic miłego ale z czasem to sie uspokoi wyciszy ...

11. Przyjaciele 6 monet/Sprawiedliwość będą Cię wspierali:) ale od niektórych się odetniesz ; ile dasz tyle otrzymasz

12. Ukryte nadzieje i obawy: 8 kielichów/As Buław/Sprawiedliwosć o boisz sie zostawić to co na dzień dzisiejszy jest, ale aby móc iść do przodu musisz rozliczyć się z przeszłością i tego się własnie boisz bo nie wiesz co jest przed Tobą , ale też boisz sie zrezygnować z tego co jest bo jednak było/jest to dla Ciebie ważne

Edytowane przez anais_33
  • 11 miesięcy temu...
  • Maestro
Napisano

weryfikacja

1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: 3 mieczy - kurcze, jakbym zrobiła się wstrętną i raniąca innych...

rozczarowałam się wieloma osobami, o których myślałam, ze są ok, że zawsze będą, ale może to i lepiej,odchodzą ci, których nie potrzebuję w swoim życiu..zrobiłam się sceptyczna,bo moje ideały upadły..

2. Pieniądze: Sąd/Mag bardzo ładnie, a nawet szansa na dorobienie sobie czegoś

bez zmian, aczkolwiek pojawiały się okazje do dorobienia

3. Życie codzienne: Sprawiedliwość/Wisielec będzie ok, wyważone wszystko, ogólnie bez zmian

staram się żyć rozsądnie, być uczciwą wobec siebie i innych

4. Dom: 7 buław/Słońce walka o swoje szczęście, albo ciaża

trochę walki o swoje szczęście,ale jest lepiej:)

5. Wszystko co cieszy: 5 buław/Kapłanka chyba ktoś o mnie zawalczy

jest ktoś, kto faktycznie bardzo lubi kontakt ze mną, dużo dzwoni,prowadzimy długie rozmowy..

6. Praca: 6 kielichów/Księzyc jakaś niepewnośc, obawiam się ciąży, że przez nią raczej w domu będę

praca bez zmian, ale nadal wielka niewiadoma co dalej, dodatkowo docierają do mnie krzywdzące opinie pani ksiegowej, która nie znosi tego, ze umiem walczyc o swoje

7. Partnersko, miłość: Umiarkowanie/Koło po okresie spokoju, nieuniknione zmiany

jest ok, faktycznie pojawiły się zmiany na lepsze,ogólnie sporo zawirowań i tych miłych i niemiłych było

8. Tajemnice, tabu Kapłan/Diabeł tu widzę jakąś dziką namiętnosć, będzie jakaś relacja ukryta skoro to tajemnica

jest ukrywana relacja z panem....ale to relacja przyjacielska,żaden romans..

9. Wyższe poznanie: Paź Kielichów/Rydwan ruszę z kopyta, bo mam ku temu szanse

tak, ruszyłam z kopyta,wiele zrozumiałam, czuję jak rozwija mi się intuicja i wrażliwosć

10. Uznanie społeczne: 7 mieczy/Umiarkowanie chyba plotki na mój temat, ale potem się wszystko wyciszy

masa plotek na mój temat,czasem mi przykro aż było jak czytałam, czy słyszałam o sobie rzeczy nieprawdziwe,wyssane z palca, ale ok, plotkami karmia się ci, co swojego życia nie mają

11. Przyjaciele 6 monet/Sprawiedliwość będą mnie wspierali:)

mam wsparcie tych prawdziwych

12. Ukryte nadzieje i obawy: 8 kielichów/As Buław/Sprawiedliwosć obawy przed zmianami w zyciu, przed osądzaniem mnie

mam obawy przed zmianami, przed osądzaniem mnie,rok temu jak to pisałam, to nie miałam pojecia jak bardzo się sprawdzi..nabieram dystansu do ludzi,wiem jak bardzo można kogos skrzywdzić słowem...