Skocz do zawartości

Jak odnajdę sie na kursie?

Gość Amfora

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Amfora
Napisano

Chciałabym startować na kurs dekoratora wnętrz, jednak słabo łącze kolory ( tym tłumacze to, że ubieram sie na czarno ;p) Stad moje pytanie ;)

Jak odnajdę się na kursie dekoratora wnętrz? Będę zadowolona?

Paź Kielichów, 5 Kielichów, Rycerz Buław

Podchodzę do tego trochę hobbystycznie, na poczatku moge doznac szoku odnosnie tego jak sobie to wyobrażałam, a jak jest.potem nawet to polubię, zaangażuje sie,

Jak przebiegnie rozpoczęcie? Terminowo czy rozpoczęcie kursu sie odwlecze?

3 Mieczy, 5 Monet, 7 Mieczy

Oj chyba jednak wogóle nie wystartuje ten kurs albo ludzie po rezygnują w trakcie, bo będa to pieniądze wyrzucone w błoto.. a może to tylko moje obawy

Gość Daffne
Napisano

Jak odnajdę się na kursie dekoratora wnętrz? Będę zadowolona?

Paź Kielichów, 5 Kielichów, Rycerz Buław->Koło

Masz swoje wyobrażenia odnośnie tego jak kurs może wyglądać, jednak okaże się, że w praniu troszkę inaczej to będzie...może będziesz liczyć na więcej artyzmu, kreatywności, a może się okazać, że będą suche fakty? Podejście nauczycieli dość naukowe...? :mysli: W każdym razie i tak wiele wyniesiesz z zajęć dla siebie więc warto :)

Jak przebiegnie rozpoczęcie? Terminowo czy rozpoczęcie kursu sie odwlecze?

3 Mieczy, 5 Monet, 7 Mieczy->Śmierć

będziesz mieć mieszane uczucia, będziesz się rozglądać, obserwować innych. Dziwnie się możesz czuć, nieswojo może nawet troszkę, ale przejdzie Ci. A może będzie mało kursantów i przez to się rozpoczęcie przeciągnie?

Napisano

ten kurs moze wymagac wiekszej samodzielnosci niz sadzisz - bedziesz chciala sie rozwijac artystycznie - a to bedzie wiecej praca wlasna niz uczenie sie na kursie,

bedzie Cie to kosztowalo sporo wysilku

a nie za drogi bedzie ten kurs? moze beda jeszcze spore koszty materialow/wyjazdow/etc. - o ktorych dowiesz sie zanim sie zapiszesz?

mozesz zrezygnowac w trackcie/na poczatku kursu lub nie podejsc do niego

Gość Amfora
Napisano

Jesli nadal będę pracować, to nie będzie on za drogi ;)

Napisano

ja bym powiedziała tak na to pytanie. Znajdziesz odp kurs, zapiszesz, zapłacisz. W dzien kursu wstaniesz, pojedziesz środkiem komunikacji potem podejdziesz. Mozliwe, ze wejdziesz schodami a jakby był problem to mapa i się znajdziesz :D

a tak powaznie to ja nie widze kolorowo. Raczej rozczarowanie tym kursem

Gość Amfora
Napisano

Dopytałam

Jakiego kursu powinnam szukać?

4 Kielichy, Paź monet, 8 monet

Powinnam przed wszystkim przestać wymyślać :D Szukać czegoś bardziej technicznego, co wymaga skupienia uwagi, bardziej drobiazgowego,wymagającego wiecej zaangażowania i pracy.

Napisano

cos mniej wybujalego artystycznie - i, co wazne mi sie wydaje, zebys mogla powoli sie uczyc, systematycznie - nie w szalenczym, a we wlasnym tempie

tak, zebys miala czas nadac tym pracom swoje "pietno"

• 2 miesiące temu...
Gość Amfora
Napisano

Alathea- sprawdziły sie moje problemy z pracą a tym samym z pieniędzmi i kosztami

Daffne- okazało sie, że kursantów jest za mało i kierunku nie otwarzą

Rozczarowanie jak najbardziej, bo do końca byłam dobrej myśli, że jednak otworzą, ba nawet zapłaciłam ;)