Gość Amfora Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 Chciałabym startować na kurs dekoratora wnętrz, jednak słabo łącze kolory ( tym tłumacze to, że ubieram sie na czarno ;p) Stad moje pytanie Jak odnajdę się na kursie dekoratora wnętrz? Będę zadowolona? Paź Kielichów, 5 Kielichów, Rycerz Buław Podchodzę do tego trochę hobbystycznie, na poczatku moge doznac szoku odnosnie tego jak sobie to wyobrażałam, a jak jest.potem nawet to polubię, zaangażuje sie, Jak przebiegnie rozpoczęcie? Terminowo czy rozpoczęcie kursu sie odwlecze? 3 Mieczy, 5 Monet, 7 Mieczy Oj chyba jednak wogóle nie wystartuje ten kurs albo ludzie po rezygnują w trakcie, bo będa to pieniądze wyrzucone w błoto.. a może to tylko moje obawy Cytuj
Gość Daffne Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 Jak odnajdę się na kursie dekoratora wnętrz? Będę zadowolona? Paź Kielichów, 5 Kielichów, Rycerz Buław->Koło Masz swoje wyobrażenia odnośnie tego jak kurs może wyglądać, jednak okaże się, że w praniu troszkę inaczej to będzie...może będziesz liczyć na więcej artyzmu, kreatywności, a może się okazać, że będą suche fakty? Podejście nauczycieli dość naukowe...? W każdym razie i tak wiele wyniesiesz z zajęć dla siebie więc warto Jak przebiegnie rozpoczęcie? Terminowo czy rozpoczęcie kursu sie odwlecze? 3 Mieczy, 5 Monet, 7 Mieczy->Śmierć będziesz mieć mieszane uczucia, będziesz się rozglądać, obserwować innych. Dziwnie się możesz czuć, nieswojo może nawet troszkę, ale przejdzie Ci. A może będzie mało kursantów i przez to się rozpoczęcie przeciągnie? Cytuj
Gość Amfora Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 Oj tak licze na bombę artystyczną, Cytuj
alathea Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 ten kurs moze wymagac wiekszej samodzielnosci niz sadzisz - bedziesz chciala sie rozwijac artystycznie - a to bedzie wiecej praca wlasna niz uczenie sie na kursie, bedzie Cie to kosztowalo sporo wysilku a nie za drogi bedzie ten kurs? moze beda jeszcze spore koszty materialow/wyjazdow/etc. - o ktorych dowiesz sie zanim sie zapiszesz? mozesz zrezygnowac w trackcie/na poczatku kursu lub nie podejsc do niego Cytuj
Gość Amfora Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 Jesli nadal będę pracować, to nie będzie on za drogi Cytuj
Selenit666 Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 ja bym powiedziała tak na to pytanie. Znajdziesz odp kurs, zapiszesz, zapłacisz. W dzien kursu wstaniesz, pojedziesz środkiem komunikacji potem podejdziesz. Mozliwe, ze wejdziesz schodami a jakby był problem to mapa i się znajdziesz a tak powaznie to ja nie widze kolorowo. Raczej rozczarowanie tym kursem Cytuj
Gość Amfora Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 Dopytałam Jakiego kursu powinnam szukać? 4 Kielichy, Paź monet, 8 monet Powinnam przed wszystkim przestać wymyślać Szukać czegoś bardziej technicznego, co wymaga skupienia uwagi, bardziej drobiazgowego,wymagającego wiecej zaangażowania i pracy. Cytuj
alathea Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 cos mniej wybujalego artystycznie - i, co wazne mi sie wydaje, zebys mogla powoli sie uczyc, systematycznie - nie w szalenczym, a we wlasnym tempie tak, zebys miala czas nadac tym pracom swoje "pietno" Cytuj
Gość Amfora Napisano 19 Lutego 2013 Napisano 19 Lutego 2013 Alathea- sprawdziły sie moje problemy z pracą a tym samym z pieniędzmi i kosztami Daffne- okazało sie, że kursantów jest za mało i kierunku nie otwarzą Rozczarowanie jak najbardziej, bo do końca byłam dobrej myśli, że jednak otworzą, ba nawet zapłaciłam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi