london63 Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 Egzamin na prawko Gwiazda Krolowa denarow Sprawiedliwosc jak zrealizuje sie oczekiwanie na pozytywny wynik egz na prawko- jutro no ta gwiazda dobrze rokujaca, ale krolowa denarow to moze to ze bede musiala placic za kolejny egzam i sprawka na koncu.. Jakie bede miala odczucia po egzaminie 7mieczy 2denary 5bulaw bede sie czula oszukana? chyba nie zdam co myslicie Cytuj
london63 Napisano 11 Grudnia 2012 Autor Napisano 11 Grudnia 2012 moze i tak, ale jak widzisz te karty na wynik? ;> Cytuj
Selenit666 Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 ezamin raczej zdasz ale będziesz mieć, mieszane uczucia. Moze egzaminator bedzie okropny 1 Cytuj
Gość e Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 Jeśli chodzi o pierwsze pytanie to tutaj jest bardzo dużo dobrze rokujących kart. Gwiazda - nadzieja, radość, coś miłego - bardzo ciepło ja odczytuję tą kartę. Królowa Denarów także - to pewna siebie i zadowolona kobieta, która zyskuje to co chce. A sprawiedliwość - tutaj już mniej pozytywnie odczytuję tą kartę, ale moje przemyślenia nt. tych kart są takie, że tak na prawdę masz dużą szansę aby zdać, ale to zależy od Ciebie... Sprawiedliwość - czyli wynik będzie sprawiedliwy i bardzo możliwe, że pozytywny dla Ciebie (; A drugie pytanie - tutaj raczej bym widziała, że będziesz mieć bardzo dużo energii - 5 Buław (po swoim zdanym egzaminie na prawko miałam tak dużo energii, że mnie wszędzie nosiło aż głowa rozbolała 7 Mieczy to mało pozytywna karta, ale jednak ten ktoś wynosi te miecze, to jego zdobycz... Będziesz się czuć trochę taka zmieszana - nie do końca będziesz wiedzieć co myślisz czujesz... Może nie do końca będziesz dowierzać? (: Mi się wydaje, że wynik będzie dla Ciebie pozytywny, ale zobaczymy jutro (: Cytuj
london63 Napisano 11 Grudnia 2012 Autor Napisano 11 Grudnia 2012 Mam nadzieje, ze tak bedzie. Weryfka bedzie jutro na pewno Cytuj
maddie88 Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 (edytowane) Wynik będzie sprawiedliwy Królowa Denarów to też kobieta za kółkiem może być Więc jak pojedziesz, tak zostaniesz oceniona... Wiem, to wiele nie wyjaśnia, ale mam wrażenie, że karty nie do końca odpowiedziały jednoznacznie... Gwiazda to też może być Twoja nadzieja, że zdasz. Z drugiej strony, moim zdaniem masz nad sobą szczęśliwą gwiazdę i dobre przygotowanie - w tej denarowej to widać... Co do Twoich odczuć, też myślę, że będą mieszane...na pewno będzie w Tobie wrzeć Ja tę 7 Mieczy odbieram tak, że nie będziesz do końca zadowolona z przebiegu egzaminu, będziesz sama sobie tłumaczyć swoje błędy...i pytanie, skąd te uczucia? Może będziesz mieć świadomość, że zdałaś, ale dlatego, że miałaś szczęście i stąd te wahania, niepewność, czy słusznie masz prawko... Ale tak czy siak, wynik będzie fair (Sprawka), jeśli jesteś dobrze przygotowana i przykładałaś się na jazdach, to jak najbardziej będzie to zasłużone Dla mnie te karty są niejasne. Nie widzę ani zdania, ani oblania Może karty właśnie tak chciały odpowiedzieć... Trzymam kciuki! Przygotowana jesteś, jak dla mnie masz nie tylko wiedzę teoretyczną, ale i dobre przygotowanie praktyczne - w końcu denarowa to kobieta za kółkiem z dobrymi umiejętnościami Dlatego uważam, że są bardzo duże szanse, że zdasz A że karty jasno nie odpowiedziały, to już inna sprawa... Edytowane 11 Grudnia 2012 przez maddie88 1 Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 jak zrealizuje sie oczekiwanie na pozytywny wynik egz na prawko- jutro? Gwiazda Krolowa denarow Sprawiedliwosc Jest szansa,że zdasz Jesteś dobrze przygotowana, gwiazda może mówić o Twojej nadziei na to, że w końcu nie będziesz musiała odwiedzać budynku Word. Królowa Denarów to kobieta skupiona, która wszystkie czynności wykonuje mechanicznie, wie co powinna zrobić i w jakim momencie. No i sprawiedliwość, będzie to na co zasłużyłaś Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 wydaje mi się, że zdasz, ale tak jakbyś musiała się o to wykłócić.... Cytuj
london63 Napisano 12 Grudnia 2012 Autor Napisano 12 Grudnia 2012 nie zdalam zno wu na luku, ja nie wiem jak to sie dzieje, na jazdach robie idealnie zawsze a mialam takiefgo fajnego egzaminatora.. Cytuj
Gość e Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 Czyli Gwiazda może również oznaczać niespełnione nadzieje ): Cytuj
london63 Napisano 12 Grudnia 2012 Autor Napisano 12 Grudnia 2012 ano niestety i ta denarowa czyli to, ze placilam za kolejny egzam.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi