Skocz do zawartości

Nów 13stego Grudnia

Veroniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Co trzeba odpuścić?

9 Denarów + Siła + 2 Buław ----> Rydwan

Inwestowanie swoich sił w kilka spraw na raz, lepiej chyba skupić się na jednej sprawie niż działać na kilka frontów, po za tym co zaczęłam wypada kontynuować

2. Co trzymać jak najbliżej?

Księżyc + Królowa Mieczy + Mag ----> Siła

Swoje plany, zamiary - teraz nie pora się tym z kimś dzielić - to co wymyślę niech zostanie lepiej przy mnie.. i ze spokojem, delikatnie dążyć do realizacji tego.

3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem?

Księżyc + Diabeł + As Mieczy ---> Wisielec

No właśnie te moje wizje w głowie chyba - może trochę mnie ograniczają - ale jednak coś w nich jest, ponieważ przejawiają się one potem w życiu realistycznym - potrzebne jest tylko samo zawzięcie i chęci, to co myślę.. to wychodzi na światło dzienne potem? Hm.. Dziwne mam myśli patrząc na te karty :-)

4. Jak świat wpływa na mnie?

Królowa Denarów + 8 Denarów + Pustelnik ---> Wieża

Czasem się wkurzam na to wszystko wkoło, ale dzięki różnym sytuacją staję się dojrzalsza, pracuje nad sobą - burzę ograniczenia i to co nie potrzebne, zmieniam się na lepsze moim zdaniem :-) Chociaż muszę ciężkimi krokami walczyć o swoje..

5. Co możesz musisz dać innym?

6 Denarów + 8 Mieczy + 6 Buław ---> Siła

Nie bać się dawać - więcej niż dostaje - ponieważ to później wraca do mnie ze zdwojoną siłą.

6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nowa faza Księżyca

Wisielec + Królowa Mieczy + Cesarz ---> Kapłan

Trzeba będzie zacząć podejmować ważne decyzję które będą miały wpływ na moje dalsze losy - ale nic na siłę - trzeba myśleć spokojnie i racjonalnie..

Nie pokazywać swojej miękkiej powłoki..

7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow

3 Miecze + 2 Buław + 6 Denarów ---> Świat

Czasem niestety człowiek się zawodzi - ale to nauka dla mnie, hmm.. by nie rozpaczać nad tym co utracone a zająć się innymi sprawami..

Napisano

A zinterpretuje Ci , bo cos ignoruja nasze rozklady :D

1/ pokazywanie innym ze jest swietnie i radzisz sobie we wszystkim

2/ nie okazuje emocji na spokojnie do wszystkiego podchodz

3/ A nie wyjasnilas pewnej sprawy lub odcielas sie od zlego towarzystwa?

4/ zmusza do zarabiania samej na siebie?

5/ A musisz dac innym wsparcie, pomoc wyjsc z jakeis beznadziejnej sytuacji

6/ dostaniesz czas zeby podjac jakas decyzje

7/ ze przez bol i smutek czlowiek czerpie jakas nauke

• 1 miesiąc temu...
Napisano

WERYFIKACJA:

1. Co trzeba odpuścić?

9 Denarów + Siła + 2 Buław ----> Rydwan

Inwestowanie swoich sił w kilka spraw na raz, lepiej chyba skupić się na jednej sprawie niż działać na kilka frontów, po za tym co zaczęłam wypada kontynuować

2. Co trzymać jak najbliżej?

Księżyc + Królowa Mieczy + Mag ----> Siła

Swoje plany, zamiary - teraz nie pora się tym z kimś dzielić - to co wymyślę niech zostanie lepiej przy mnie.. i ze spokojem, delikatnie dążyć do realizacji tego.

3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem?

Księżyc + Diabeł + As Mieczy ---> Wisielec

No właśnie te moje wizje w głowie chyba - może trochę mnie ograniczają - ale jednak coś w nich jest, ponieważ przejawiają się one potem w życiu realistycznym - potrzebne jest tylko samo zawzięcie i chęci, to co myślę.. to wychodzi na światło dzienne potem? Hm.. Dziwne mam myśli patrząc na te karty :-)

4. Jak świat wpływa na mnie?

Królowa Denarów + 8 Denarów + Pustelnik ---> Wieża

Czasem się wkurzam na to wszystko wkoło, ale dzięki różnym sytuacją staję się dojrzalsza, pracuje nad sobą - burzę ograniczenia i to co nie potrzebne, zmieniam się na lepsze moim zdaniem :-) Chociaż muszę ciężkimi krokami walczyć o swoje..

5. Co możesz musisz dać innym?

6 Denarów + 8 Mieczy + 6 Buław ---> Siła

Nie bać się dawać - więcej niż dostaje - ponieważ to później wraca do mnie ze zdwojoną siłą.

6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nowa faza Księżyca

Wisielec + Królowa Mieczy + Cesarz ---> Kapłan

Trzeba będzie zacząć podejmować ważne decyzję które będą miały wpływ na moje dalsze losy - ale nic na siłę - trzeba myśleć spokojnie i racjonalnie..

Nie pokazywać swojej miękkiej powłoki..

7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow

3 Miecze + 2 Buław + 6 Denarów ---> Świat

Czasem niestety człowiek się zawodzi - ale to nauka dla mnie, hmm.. by nie rozpaczać nad tym co utracone a zająć się innymi sprawami..

Było dokładnie tak jak tutaj powyżej napisałam :)