GdzieTaIrlandia Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 Nie ciekawe dni ostatnio za mną.. Ciekawe co nadchodzi..Zerknie ktoś? Ja całkowicie ostatnio chyba"nie widze" tak jak powinnam. Moze to z nadmiaru zrezygnowania i emocji:( Prosze niech ktos zerknie,cos doradzi. 1. Co trzeba odpuścić? 6 denarów,UMIARKOWANIE,Królowa Mieczy- Kurcze ,nie rozumiem w ogóle tych kart.. Może powinnam odpuścić wydawania bez podstawnych osądów i ocenianiu sytuacji. Dawaniu,braniu,cięciu.. 2. Co trzymać jak najbliżej? 7 kielichów,10 denarów,Rycerz kielichów-Marzenia i możliwości które są w okół mnie i mogę je wykorzystać. No i swojego Rycerza Kielichów:) 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem? 10 Mieczy, 4 mieczy, 7 denarów-Czas w ktorym złe rzeczy mineły..i teraz mam czas na "odchorowanie" fizyczne i psychiczne.. 4. Jak świat wpływa na mnie? KSIEZYC,3 denarów,ŚŁONCE-Z kart wygląda,że niby pozytywnie...i niby tak jest...po prostu stronie od fałszywych ludzi..choc czasem wydaje mi się,że zyje we własnej iluzji i zahamowaniach .. 5. Co możesz,musisz dać innym? Rycerz Buław, 6 kielichów, Rycerz Denarów-Pokazać ,że nie działam impulsywnie jak w przeszłosci..a strike w tej chwili wiekszosc planuje? Stabilnosc i oparcie moge dac? 6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nowa faza Księżyca 3 kielichów, 9 denarów, RYDWAN- no 3 kielichów to wyglada mi jak powiekszenie rodziny ,ale 9 to brak działania....jednakze moze to sugerować również okres 9 msc?? RYDWAN- Decyzje ,rzeczy które sie dzieja i rozwijaja?> 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow Królowa Kielichów,2 denary,Rycerz Mieczy-Taaa...nie powracać wspomnieniami do innego Pana. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 1. Co trzeba odpuścić? 6 denarów,UMIARKOWANIE,Królowa Mieczy -Głębiej się zastanów nim osądzisz,powiesz coś czego możesz żałować.Daj sobie czas,niech wszystko dzieje sie po swojemu.Nie próbuj walczyć,ani niczego sobie tłumaczyć. 2. Co trzymać jak najbliżej? 7 kielichów,10 denarów,Rycerz kielichów- Skup się na pracy,szeroko pojętym zarabianiu,gromadzeniu.Nie rezygnuj z marzeń,dążeń i celów.Co jakiś czas spójrz w tył by zobaczyć jakie kroki poczyniłaś.No i rycerza blisko siebie miej 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem? 10 Mieczy, 4 mieczy, 7 denarów wszystko to co nauczyłaś się podczas chudych ,depresyjnych czasów.Przyda Ci sie dystans,opanowanie,spojrzenie na wiele spraw z boku. Odpoczynku nastał czas 4. Jak świat wpływa na mnie? KSIEZYC,3 denarów,ŚŁONCE popadasz z skrajoności w skrajnowość.Jesteś chwiejna,brak Ci dystansu.W jednej chwili potrafisz się śmiać by za chwilę zamartwiać się i płakać 5. Co możesz,musisz dać innym? Rycerz Buław, 6 kielichów, Rycerz Denarów Potrafisz dać dużo oparcia.Służysz dobrym słowem i wysłuchaniem.Czasami jednak dajesz się porawać iluzjom Co zacznie się w twoim życiu wraz z nowa faza Księżyca 3 kielichów, 9 denarów, RYDWAN- szykuje się podróż.Nawał spotkań przeplatanych z bezruchem,zastojem. Mimo że będzie sie działo poczujesz jakby nic sie nie zmieniało,i zapragniesz zmian 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow Królowa Kielichów,2 denary,Rycerz Mieczy to co było zostaw za sobą.Nie trać czasu na gdybanie.Skoncentruj się na sobie i na tym co przed Tobą. 1 Cytuj
Arshi Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 1. staranie sie zalagodzic wszelkie konflikty 2. to co uwazsz za sluszne i swoje uczucia 3. to ze przez chorobe spojrzalas inaczej na pewne sprawy 4. zamydal oczy, przez co musisz wiele wysilku wlozyc zeby przejrzec na nie 5. zastrzyk energi i wspracia 6. bedziesz sie bawic, mzoliwe ze gdzies fajnie spedzisz sylwka 7. ze nie zawsze jest az tak fajnie czasem mozesz popadac w skrajnosci przez co klotnie sie pojawia... 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 13 Grudnia 2012 Autor Napisano 13 Grudnia 2012 Dziekuje za interpretacje:* Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi