women32 Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 Mój mąż dzisiaj poprosił mnie o wróżbę ( wcześniej wogóle nie interesowały jego karty) proszę o pomoc w interpretacji ja zbyt emocjonalnie ( jak zawsze kiedy wróżę bliskim do tego podchodzę ) Będę bardzo wdzięczna. Co czeka mojego męża ? 1.Zdrowie-4 buław odwr-coś nieciekawie z serduszkiem lub zapalenie mięśnia ( męża boli ramię od jakiegoś czasu tak rwie ) więc może to właśnie to. 2.Uczucia-Moc odwr-Nie ma co ukrywać ja mam zły wplyw na niego,jest na mnie wściekły i czuje bezsilność. 3.Finanse-Królowa denarów-polepszenie w finansach,cieszenie się z osiągnięć. 4.Zawodowo-10 buław odwr-trudne warunki w pracy,możliwe jakieś przeszkody,intrygi,nieuczciwość. 5.Rodzinnie-Świat-Zgoda i szczęście,uwolnienie się od trosk. 6.Na co musi uważać ?-Król buław odwr-nie powinnien niepotrzebnie marnować energii na innego mężczyznę powinnien dać sobie z nim spokój "odpuścić" ( bo mąż toczy "walkę " z innym mężczyzną czy dobrze rozumię tę kartę ? 7.Niespodzianka-5 denarów odwr-Mimo kryzysu podniesie się nie zrezygnuje,wystarczy mu sił,żeby wszystko zmienić i na nowo zacząć żyć bez wracania do tyłu. Cytuj
women32 Napisano 11 Grudnia 2012 Autor Napisano 11 Grudnia 2012 Podpowie jakaś dobra duszyczka:poklon: Cytuj
estensi Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 Witaj women32 Myślę, że przekaz rozkładu jest dość klarowny i wcale się nie zaangażowałaś emocjonalnie w jego interpretację 1. Zdrowie - rzeczywiście coś z mięśniami, bardziej jakieś dolegliwości zapalne, ale raczej nie dopatrywałabym się tutaj problemów z sercem 2. Uczucia - absolutna bezsilność, sytuacja go przerosła i kompletnie nie wie jak z niej wyjść, jak jej sprostać. Ale to też jego rachunek sumienia, być może sam doszedł do tego, że swoją postawą też zawalił sprawę? Tak czy owak czuje się wypompowany i nie ma ani siły ani ochoty pierwszy wychodzić z inicjatywą poprawy stosunków. 3. Finanse - świetne osiągnięcia, ale takie, które nie wzięły się z powietrza - ostro zasuwa ten Twój mąż i dostanie za to godne wynagrodzenie, z ogromną satysfakcją włącznie Może też jakieś związki z osobą bogatą, zamożną? W każdym razie konsekwencja, wytrwałość i osiągnięcie celu w postaci pieniędzy murowane. 4. Zawodowo - to, co piszesz, ale może też jakieś zewnętrzne czynniki wpływające na zastój sprawy, interesów? Konieczność zwrócenia się o pomoc, sam nie udźwignie pewnych spraw, trzeba zasięgnąć czyjejś rady, opinii. 5. Świat - pogodzenie świata materialnego z tym duchowym, poczucie, że jesteś na właściwym miejscu, wśród właściwych ludzi, we właściwym czasie. Spełnienie krótko mówiąc, świadomość tego, jak cenne jest to, co ma. 6. Na co musi uważać - może być tak, jak piszesz, ale być może to też uwaga a propos jego podejścia do świata i rzeczywistości: ciągłego krytykanctwa, bycia "na nie", toczenia wojny z partnerem, bycia wiecznie niezadowolonym malkontentem. Przez takie nastawienie jakaś świetna okazja, szczęście albo zwykły fart może mu czmychnąć przed nosem. 7. Niespodzianka - z tą kartą zawsze mam problem. Tutaj przydałaby się może jeszcze jedna karta do wyciągnięcia żeby uzupełnić ten przekaz. Niespodzianką może być jakiś nieoczekiwany zastrzyk gotówki, wcześniejsza splata jakichś należności, spadek, etc, ale może to też iść w drugą stronę: niespodzianką może być to, że nagle wyjdą na jaw jakieś przekręty finansowe, zaskoczy Was zaskakujący zastój w przepływie gotówki, sięgnie Was kryzys materialny. Mam nadzieję, że to pierwsze jednak, czego Ci życzę z całego serca 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Grudnia 2012 Maestro Napisano 11 Grudnia 2012 Fajnie by było,gdybyś i innym pomagała...Wtedy i jak bym coś dopisała... Cytuj
women32 Napisano 12 Grudnia 2012 Autor Napisano 12 Grudnia 2012 Inez kochana staram się pomagać często ( nowym osobom na forum ) wybacz ale czasami masz tyle odpowiedzi,że moje "5 gr" zawsze sobie myślę niewiele Ci dadzą .... postaram się zmienić Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Grudnia 2012 Maestro Napisano 12 Grudnia 2012 Inez kochana staram się pomagać często ( nowym osobom na forum ) wybacz ale czasami masz tyle odpowiedzi,że moje "5 gr" zawsze sobie myślę niewiele Ci dadzą .... postaram się zmienić Bardzo sobie cenię spojrzenia innych, do każdego z nich podchodzę poważnie, nie patrzę na ilość Cytuj
LasMeninas Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 Co czeka mojego męża ? 1.Zdrowie-4 buław odwr- w kwestii zdrowia się nie wypowiadam 2.Uczucia-Moc odwr- no może być wybuchowo brak kontroli nad sobą 3.Finanse-Królowa denarów- może Ty wpłyniesz na nie znacząco? Planujesz jakieś wydatki większe albo małżonek na Ciebie? 4.Zawodowo-10 buław odwr- raczej przeciążenie robotą, za dużo na barkach 5.Rodzinnie-Świat- tu bym dociągnęła bo dla mnie świat to karta szalenie ambiwalentna albo radość i zadowolenie albo ostrzega przed tym ze kazdy sie zamyka w swoim świecie 6.Na co musi uważać ?-Król buław odwr- moze to byc ten gosc dlatego tu bym dociągneła karte też przyjmuje jedna, ze chodzi o marnotrawienie energii, przy odwróconej Sile i 10 kijów ewidentnie się Twój małżonek spala, brak opanowania, odrzucanie pomocy ... 7.Niespodzianka-5 denarów odwr- o Kochana ja kompletnie na odwrót jeśli karta odwrócona to dla mnie negatywne znaczenie tej karty czyli tutaj jakieś problemy finansowe niespodziewanie mogą wyjść, poczucie zubozenia i straty ale też działania destrukcyjne, te problemy z pewnym gosciem to przez pieniądze? Cytuj
women32 Napisano 12 Grudnia 2012 Autor Napisano 12 Grudnia 2012 LasMeninas to nie chodzi o pieniądze to potyczka dwóch facetów od lat ...teraz znalazła "ujście " Walka jednego i drugiego o honor.Poważnie brzmi,ale tak jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi