Skocz do zawartości

Jak potoczy sie sprawa egzaminu?

Gość Amfora

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Amfora
Napisano (edytowane)

Chłopak poprosił mnie o rozłożenie kart na egzamin który ma sie odbyć w weekend. Haczyk jest taki, że nie dostali na niego zakresu materiału.

Jak potoczy sie sprawa z egzaminem?

4 Buławy, 7 Monet, Paź monet

Są niecierpliwi bo termin ich goni, ale wykładowca ma czas. Jednak juz działa w tej sprawie i koniec końców powinni dostać te zagadnienia, lub sie o nie upomnieć.

Za Radą MADDIE88 ;)

Jakie sa szanse, że otrzymają zakres materiału przed egzaminem, który ma sie odbyć w ten weekend?

As Kielichów, Wisielec, Królowa Buław

Na pierwszy rzut okna nie wiem czemu, ale wydało mi sie, że marne sa to szanse. Ostatecznie mogą dostac okrojony zakres materiału i to w ostatniej chwili.

Edytowane przez Amfora
Napisano

Madiie, tak na moje oko ;), pytanie jest niezbyt konkretne... Widać naukę, ale widzę też czekanie... Ja przynajmniej nie widzę stricte dostania tych materiałów, bo i też o nie nie pytałaś. Zadaj może pytanie, jakie są szanse, że Twój chłopak dostanie zakres materiału do danego egzaminu, który ma się odbyć wtedy i wtedy. :)

Gość Amfora
Napisano

Dziekuje za odpowiedzi, jakby ktoś jeszcze miał ochote oczywiście bardzo proszę ;) Zweryfikuje w poniedziałek ;)

Napisano

A ja bym powiedziała, że owszem - całego zakresu materiału nie dostaną, ale ktoś tuż przed egzaminem da im cynk czego mogą się spodziewać, jakichś konkretnych pytań, wątków, zadań :) Definitywnie jest czekanie, ale ja tutaj widzę sukces i pomoc ze strony wykładowcy :)

Napisano

jakies podpowiedzi dostana

ale wydaje mi sie, ze beda probowali przesunac termin

Gość Amfora
Napisano
Definitywnie jest czekanie, ale ja tutaj widzę sukces i pomoc ze strony wykładowcy :)

Też tak to skojarzyłam, że bedzie im pomagał na tym egzaminie ;)

Jaka skrajność odpowiedzi :D Aż sama jestem ciekawa co z tego wyniknie ;)

Gość Amfora
Napisano

Weryfikacja ;)

Przed egzaminem rozwiązywali pytania z zakresu egzaminu, a potem dostali pytania (wiele pytań sie powtarzało). Mogli robić sobie notatki podczas rozwiązywania pytań, wykładowca zwracał uwage na te trudniejsze z którymi mogliby sobie nie poradzić, a z notatek mogli korzystać podczas rozwiązywania tesu ;)