Gość Amfora Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 (edytowane) Chłopak poprosił mnie o rozłożenie kart na egzamin który ma sie odbyć w weekend. Haczyk jest taki, że nie dostali na niego zakresu materiału. Jak potoczy sie sprawa z egzaminem? 4 Buławy, 7 Monet, Paź monet Są niecierpliwi bo termin ich goni, ale wykładowca ma czas. Jednak juz działa w tej sprawie i koniec końców powinni dostać te zagadnienia, lub sie o nie upomnieć. Za Radą MADDIE88 Jakie sa szanse, że otrzymają zakres materiału przed egzaminem, który ma sie odbyć w ten weekend? As Kielichów, Wisielec, Królowa Buław Na pierwszy rzut okna nie wiem czemu, ale wydało mi sie, że marne sa to szanse. Ostatecznie mogą dostac okrojony zakres materiału i to w ostatniej chwili. Edytowane 11 Grudnia 2012 przez Amfora Cytuj
maddie88 Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 Madiie, tak na moje oko , pytanie jest niezbyt konkretne... Widać naukę, ale widzę też czekanie... Ja przynajmniej nie widzę stricte dostania tych materiałów, bo i też o nie nie pytałaś. Zadaj może pytanie, jakie są szanse, że Twój chłopak dostanie zakres materiału do danego egzaminu, który ma się odbyć wtedy i wtedy. Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 chyba nie dostaną tych materiałów ;/ Cytuj
Gość Amfora Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 Dziekuje za odpowiedzi, jakby ktoś jeszcze miał ochote oczywiście bardzo proszę Zweryfikuje w poniedziałek Cytuj
estensi Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 A ja bym powiedziała, że owszem - całego zakresu materiału nie dostaną, ale ktoś tuż przed egzaminem da im cynk czego mogą się spodziewać, jakichś konkretnych pytań, wątków, zadań Definitywnie jest czekanie, ale ja tutaj widzę sukces i pomoc ze strony wykładowcy Cytuj
alathea Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 jakies podpowiedzi dostana ale wydaje mi sie, ze beda probowali przesunac termin Cytuj
Gość Amfora Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 Definitywnie jest czekanie, ale ja tutaj widzę sukces i pomoc ze strony wykładowcy Też tak to skojarzyłam, że bedzie im pomagał na tym egzaminie Jaka skrajność odpowiedzi Aż sama jestem ciekawa co z tego wyniknie Cytuj
Gość Amfora Napisano 16 Grudnia 2012 Napisano 16 Grudnia 2012 Weryfikacja Przed egzaminem rozwiązywali pytania z zakresu egzaminu, a potem dostali pytania (wiele pytań sie powtarzało). Mogli robić sobie notatki podczas rozwiązywania pytań, wykładowca zwracał uwage na te trudniejsze z którymi mogliby sobie nie poradzić, a z notatek mogli korzystać podczas rozwiązywania tesu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi