Skocz do zawartości

Moja karta roku i wyzwanie

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Moja karta roku 2013

As Kielichów + Gwiazda

szansa na spełnienie uczuciowe,na szczęście

wyj. Rydwan Wieża Kapłan 10 kielichów

coś z impetem zburzę, może oczyszczę się z tego co złe i odnajdę spełnienie uczuciowe

Moje wyzwanie uczuciiowe w 2013 r.

2 buław Diabeł Kochankowie 7 buław 7 kielichów

wejście w jakąś mocno namiętną relację, zacznę walczyć o swoje marzenia

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Moja karta roku 2013

As Kielichów + Gwiazda

Maxymalne spełnienie...to będzie dla Ciebie lepszy rok ~ harmonijny, emanujący ciepłem i milością...patrząc na to połączenie to zdecydowanie powiem ze powinien to być dla Ciebie rok sukcesów i szczęścia...

Coś pozostanie zburzone, by to co dla Ciebie lepsze i da Ci poczucie spełnienia ~ moglo zaistnieć...

Wyjdź z rozstaju dróg na którym obecnie się znajdujesz, uwolnij się z toksycznych więzów, zawalcz o swoje szczęście ~ o swoje marzenia...

Napisano

Karta roku - szanse które nadejdą,nadzieja która narodzi się razem z nimi..

Myślę ,że będzie kosztowało Cię to zdecydowania..Karty które wyjełaś według mnie sugerują,ze wezmiesz sprawy w swoje ręce i podejmiesz decyzje,działanie które całkowicie się różni o 360stopni od poprzednich poglądów. Te decyzje myślę,że będą na temat twojego małożeństwa.

Twoje wyzwanie to zastanowienie się nad dwiema opcjami = a jednej decyzji. Niestety ja podjąć trzeba będzie chociaż DIABEŁ tutaj daje o sobie znać,że ciężko Ci będzie odpuścic walkowerem ale równiez ciezko bardzo podjąć decyzje. Może na czas troche grania tutaj bedzie? Jednak Kochankowie nadmieniają byś wsłuchała się we własne bicie serca, z boku obserwowała daną sytuację i zdecydowała według swoich zgromadzonych prawd na temat tego jak chcesz by wyglądało twoje zycie,co sprawia Ci prawdziwą radość,że czujesz się spełniona. Marzenia to ie tylko marzenia-one również się spełniają gdy dajemy im taką możliwość(7 kielichów)

Gość Iwka78
Napisano

Moja karta roku 2013

As Kielichów + Gwiazda - ładne karty na szczęście i powodzenie w miłości:-) dużo nadziei przyniesie nowy rok:-)

wyj. Rydwan Wieża Kapłan 10 kielichów - wprowadzisz bardzo dużo zmian, które zburzą relację z dotychczasowym partnerem i to wszystko zburzysz po to, aby osiągnąć szczęście rodzinne, ale nie wiem, czy z kimś innym.... bo czasami trzeba się rozstać, aby na nowo się odnaleźć... czas pokaże....

2 buław Diabeł Kochankowie 7 buław 7 kielichów - no to będzie ostro:-) dużo namiętności, seksu bez opamiętania:-)))) dużo chwil uniesienia:-) martwi mnie tylko ta buław, która chyba mówi, że ta namiętność to aprobaty nie będzie miała wśród Twojego otoczenia... i będziesz przez to mocno bujać w obłokach:-) no ale cóż! taka jest miłość:-))))

Gość Pasqualina
Napisano

Moja karta roku 2013

As Kielichów + Gwiazda

jest szansa i nadzieja na to, że w uczuciach będzie odrodzenie, odnajdziesz w końcu to czego szukałaś, cel już jest na horyzoncie. Spełniaj swoje marzenia :)

spławisz Panów, którym zależało wyłącznie na połechtaniu swojego ego. zdobywcom, którzy nic nie wnosili podziękujesz. Moim zdaniem z mężem zacznie się układać, będziecie szczęśliwą rodziną z planami na przyszłość :)

Czas dokonać wyboru i ruszyć na podbój swoich marzen i planów.Uważaj tylko, żeby na planach to się tylko nie skończyło :)

Napisano

As Kielichów + Gwiazda

Piękne karty zazdroszczę zdecydowanie ogromna szansa na spełnienie uczuciowe

a może ze ślubnym swoim się pożegnasz i odnajdziesz nowego? Gwałtowne ruszenie do przodu widzę i odnalezienie spełnienia

co za namiętności żeby w nich się nie spalić nie zatracić trzeba tez bedzie umieć zawalczyć o miłość

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano
As Kielichów + Gwiazda

Piękne karty zazdroszczę zdecydowanie ogromna szansa na spełnienie uczuciowe

a może ze ślubnym swoim się pożegnasz i odnajdziesz nowego? Gwałtowne ruszenie do przodu widzę i odnalezienie spełnienia

co za namiętności żeby w nich się nie spalić nie zatracić trzeba tez bedzie umieć zawalczyć o miłość

Ja też widzę rozstanie z męzem...

Napisano

As Kielichów + Gwiazda

początek spełnienia w miłości

ja to widzę właśnie dwojako... albo zburzenie istniejącego małżeństwa i założenie rodziny z kimś nowym , albo właśnie przełamanie kryzysu

tak jakby trochę powstrzymać namiętności , no i walczyć o swoje marzenia ;)

Napisano

w rozkladzie na ciaze tez pokazala Ci sie Wieza (Słońce ,Wieża, As kiel....)

mysle, ze karty pokazuja wcaiz jedna sytuacje/watek

jest ktos, kto Ci sie podoba i marzysz o zwiazku z nim, zeby to zburzylo Twoje dotychczasowe zycie, zebys mogla zbudowac je na nowo...

niebezpieczne karty to Gwiazda, bo to moga byc zludne nadzieje (w podpowiedzi tutaj 7 kielichow)

jakbys zawalczyla o swoje -> 7 kiel., ale potem stwierdzila, ze do nie do konca to... patrzyla pzrez rozowe okulary

moze masz odrealniona ocene sytuacji (np. pan jest zaangazowany, ale niewystarczajaco)

tak, jakbys odeszla/chcialal odejsc od meza - ale wrocila (Rydwan+Wieza)

byc moze troche mieszam tu, ale niepokojace sa te karty razem z Wieza, gdzies Diabel po drodze i 7 pucharow jak zludne odbicie Gwiazdy

w kazdym razie, uwazaj na siebie - w wyzwaniach jest Diabel i Kochankowie, a to moze oznaczac, ze dasz sie poniesc namietnosciom podczas dokonywania wyborow

a niekoniecznie miec obiektywna ocene sytuacji

• Maestro
Napisano
w rozkladzie na ciaze tez pokazala Ci sie Wieza (Słońce ,Wieża, As kiel....)

mysle, ze karty pokazuja wcaiz jedna sytuacje/watek

jest ktos, kto Ci sie podoba i marzysz o zwiazku z nim, zeby to zburzylo Twoje dotychczasowe zycie, zebys mogla zbudowac je na nowo...

niebezpieczne karty to Gwiazda, bo to moga byc zludne nadzieje (w podpowiedzi tutaj 7 kielichow)

jakbys zawalczyla o swoje -> 7 kiel., ale potem stwierdzila, ze do nie do konca to... patrzyla pzrez rozowe okulary

moze masz odrealniona ocene sytuacji (np. pan jest zaangazowany, ale niewystarczajaco)

tak, jakbys odeszla/chcialal odejsc od meza - ale wrocila (Rydwan+Wieza)

byc moze troche mieszam tu, ale niepokojace sa te karty razem z Wieza, gdzies Diabel po drodze i 7 pucharow jak zludne odbicie Gwiazdy

w kazdym razie, uwazaj na siebie - w wyzwaniach jest Diabel i Kochankowie, a to moze oznaczac, ze dasz sie poniesc namietnosciom podczas dokonywania wyborow

a niekoniecznie miec obiektywna ocene sytuacji

Jestem ostrozna, będę uwazała, choć mi Gwiazda zawsze pokazuje spełnienie, a nie ułudę,ale wezmę Twoje słowa pod uwagę:)

• 1 rok później...
  • Maestro
Napisano
Moja karta roku 2013

As Kielichów + Gwiazda

szansa na spełnienie uczuciowe,na szczęście

coś z impetem zburzę, może oczyszczę się z tego co złe i odnajdę spełnienie uczuciowe

wejście w jakąś mocno namiętną relację, zacznę walczyć o swoje marzenia

Rok nie zacżął się szczególnie dobrze, było sporo porazek, na co wskazuje Wieza - pewne plany legły w gruzach,ale paradoksalnie stałam się silniejsza wewnętrznie, pewniejsza siebie, bardziej racjonalna, za byle czym, nie polecę i czuje się zwyczajnie dobrze, poza tym jest ktoś, kto zabiega o moje względy i to jest fajne:)