Maestro Inez2503 Napisano 11 Grudnia 2012 Maestro Napisano 11 Grudnia 2012 Moja karta roku 2013 As Kielichów + Gwiazda szansa na spełnienie uczuciowe,na szczęście wyj. Rydwan Wieża Kapłan 10 kielichów coś z impetem zburzę, może oczyszczę się z tego co złe i odnajdę spełnienie uczuciowe Moje wyzwanie uczuciiowe w 2013 r. 2 buław Diabeł Kochankowie 7 buław 7 kielichów wejście w jakąś mocno namiętną relację, zacznę walczyć o swoje marzenia Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 Moja karta roku 2013 As Kielichów + Gwiazda Maxymalne spełnienie...to będzie dla Ciebie lepszy rok ~ harmonijny, emanujący ciepłem i milością...patrząc na to połączenie to zdecydowanie powiem ze powinien to być dla Ciebie rok sukcesów i szczęścia... wyj. Rydwan Wieża Kapłan 10 kielichów Coś pozostanie zburzone, by to co dla Ciebie lepsze i da Ci poczucie spełnienia ~ moglo zaistnieć... Moje wyzwanie uczuciiowe w 2013 r. 2 buław Diabeł Kochankowie 7 buław 7 kielichów Wyjdź z rozstaju dróg na którym obecnie się znajdujesz, uwolnij się z toksycznych więzów, zawalcz o swoje szczęście ~ o swoje marzenia... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 Karta roku - szanse które nadejdą,nadzieja która narodzi się razem z nimi.. Myślę ,że będzie kosztowało Cię to zdecydowania..Karty które wyjełaś według mnie sugerują,ze wezmiesz sprawy w swoje ręce i podejmiesz decyzje,działanie które całkowicie się różni o 360stopni od poprzednich poglądów. Te decyzje myślę,że będą na temat twojego małożeństwa. Twoje wyzwanie to zastanowienie się nad dwiema opcjami = a jednej decyzji. Niestety ja podjąć trzeba będzie chociaż DIABEŁ tutaj daje o sobie znać,że ciężko Ci będzie odpuścic walkowerem ale równiez ciezko bardzo podjąć decyzje. Może na czas troche grania tutaj bedzie? Jednak Kochankowie nadmieniają byś wsłuchała się we własne bicie serca, z boku obserwowała daną sytuację i zdecydowała według swoich zgromadzonych prawd na temat tego jak chcesz by wyglądało twoje zycie,co sprawia Ci prawdziwą radość,że czujesz się spełniona. Marzenia to ie tylko marzenia-one również się spełniają gdy dajemy im taką możliwość(7 kielichów) Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 Moja karta roku 2013 As Kielichów + Gwiazda - ładne karty na szczęście i powodzenie w miłości:-) dużo nadziei przyniesie nowy rok:-) wyj. Rydwan Wieża Kapłan 10 kielichów - wprowadzisz bardzo dużo zmian, które zburzą relację z dotychczasowym partnerem i to wszystko zburzysz po to, aby osiągnąć szczęście rodzinne, ale nie wiem, czy z kimś innym.... bo czasami trzeba się rozstać, aby na nowo się odnaleźć... czas pokaże.... Moje wyzwanie uczuciiowe w 2013 r. 2 buław Diabeł Kochankowie 7 buław 7 kielichów - no to będzie ostro:-) dużo namiętności, seksu bez opamiętania:-)))) dużo chwil uniesienia:-) martwi mnie tylko ta buław, która chyba mówi, że ta namiętność to aprobaty nie będzie miała wśród Twojego otoczenia... i będziesz przez to mocno bujać w obłokach:-) no ale cóż! taka jest miłość:-)))) Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 Moja karta roku 2013 As Kielichów + Gwiazda jest szansa i nadzieja na to, że w uczuciach będzie odrodzenie, odnajdziesz w końcu to czego szukałaś, cel już jest na horyzoncie. Spełniaj swoje marzenia wyj. Rydwan Wieża Kapłan 10 kielichów spławisz Panów, którym zależało wyłącznie na połechtaniu swojego ego. zdobywcom, którzy nic nie wnosili podziękujesz. Moim zdaniem z mężem zacznie się układać, będziecie szczęśliwą rodziną z planami na przyszłość Moje wyzwanie uczuciiowe w 2013 r. 2 buław Diabeł Kochankowie 7 buław 7 kielichów Czas dokonać wyboru i ruszyć na podbój swoich marzen i planów.Uważaj tylko, żeby na planach to się tylko nie skończyło Cytuj
LasMeninas Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 As Kielichów + Gwiazda Piękne karty zazdroszczę zdecydowanie ogromna szansa na spełnienie uczuciowe wyj. Rydwan Wieża Kapłan 10 kielichów a może ze ślubnym swoim się pożegnasz i odnajdziesz nowego? Gwałtowne ruszenie do przodu widzę i odnalezienie spełnienia Moje wyzwanie uczuciiowe w 2013 r. 2 buław Diabeł Kochankowie 7 buław 7 kielichów co za namiętności żeby w nich się nie spalić nie zatracić trzeba tez bedzie umieć zawalczyć o miłość 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 12 Grudnia 2012 As Kielichów + Gwiazda Piękne karty zazdroszczę zdecydowanie ogromna szansa na spełnienie uczuciowe wyj. Rydwan Wieża Kapłan 10 kielichów a może ze ślubnym swoim się pożegnasz i odnajdziesz nowego? Gwałtowne ruszenie do przodu widzę i odnalezienie spełnienia Moje wyzwanie uczuciiowe w 2013 r. 2 buław Diabeł Kochankowie 7 buław 7 kielichów co za namiętności żeby w nich się nie spalić nie zatracić trzeba tez bedzie umieć zawalczyć o miłość Ja też widzę rozstanie z męzem... Cytuj
nirva2991 Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 As Kielichów + Gwiazda początek spełnienia w miłości wyj. Rydwan Wieża Kapłan 10 kielichów ja to widzę właśnie dwojako... albo zburzenie istniejącego małżeństwa i założenie rodziny z kimś nowym , albo właśnie przełamanie kryzysu Moje wyzwanie uczuciiowe w 2013 r. 2 buław Diabeł Kochankowie 7 buław 7 kielichów tak jakby trochę powstrzymać namiętności , no i walczyć o swoje marzenia Cytuj
alathea Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 w rozkladzie na ciaze tez pokazala Ci sie Wieza (Słońce ,Wieża, As kiel....) mysle, ze karty pokazuja wcaiz jedna sytuacje/watek jest ktos, kto Ci sie podoba i marzysz o zwiazku z nim, zeby to zburzylo Twoje dotychczasowe zycie, zebys mogla zbudowac je na nowo... niebezpieczne karty to Gwiazda, bo to moga byc zludne nadzieje (w podpowiedzi tutaj 7 kielichow) jakbys zawalczyla o swoje -> 7 kiel., ale potem stwierdzila, ze do nie do konca to... patrzyla pzrez rozowe okulary moze masz odrealniona ocene sytuacji (np. pan jest zaangazowany, ale niewystarczajaco) tak, jakbys odeszla/chcialal odejsc od meza - ale wrocila (Rydwan+Wieza) byc moze troche mieszam tu, ale niepokojace sa te karty razem z Wieza, gdzies Diabel po drodze i 7 pucharow jak zludne odbicie Gwiazdy w kazdym razie, uwazaj na siebie - w wyzwaniach jest Diabel i Kochankowie, a to moze oznaczac, ze dasz sie poniesc namietnosciom podczas dokonywania wyborow a niekoniecznie miec obiektywna ocene sytuacji Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 12 Grudnia 2012 w rozkladzie na ciaze tez pokazala Ci sie Wieza (Słońce ,Wieża, As kiel....) mysle, ze karty pokazuja wcaiz jedna sytuacje/watek jest ktos, kto Ci sie podoba i marzysz o zwiazku z nim, zeby to zburzylo Twoje dotychczasowe zycie, zebys mogla zbudowac je na nowo... niebezpieczne karty to Gwiazda, bo to moga byc zludne nadzieje (w podpowiedzi tutaj 7 kielichow) jakbys zawalczyla o swoje -> 7 kiel., ale potem stwierdzila, ze do nie do konca to... patrzyla pzrez rozowe okulary moze masz odrealniona ocene sytuacji (np. pan jest zaangazowany, ale niewystarczajaco) tak, jakbys odeszla/chcialal odejsc od meza - ale wrocila (Rydwan+Wieza) byc moze troche mieszam tu, ale niepokojace sa te karty razem z Wieza, gdzies Diabel po drodze i 7 pucharow jak zludne odbicie Gwiazdy w kazdym razie, uwazaj na siebie - w wyzwaniach jest Diabel i Kochankowie, a to moze oznaczac, ze dasz sie poniesc namietnosciom podczas dokonywania wyborow a niekoniecznie miec obiektywna ocene sytuacji Jestem ostrozna, będę uwazała, choć mi Gwiazda zawsze pokazuje spełnienie, a nie ułudę,ale wezmę Twoje słowa pod uwagę Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Grudnia 2013 Autor Maestro Napisano 22 Grudnia 2013 Moja karta roku 2013 As Kielichów + Gwiazda szansa na spełnienie uczuciowe,na szczęście wyj. Rydwan Wieża Kapłan 10 kielichów coś z impetem zburzę, może oczyszczę się z tego co złe i odnajdę spełnienie uczuciowe Moje wyzwanie uczuciiowe w 2013 r. 2 buław Diabeł Kochankowie 7 buław 7 kielichów wejście w jakąś mocno namiętną relację, zacznę walczyć o swoje marzenia Rok nie zacżął się szczególnie dobrze, było sporo porazek, na co wskazuje Wieza - pewne plany legły w gruzach,ale paradoksalnie stałam się silniejsza wewnętrznie, pewniejsza siebie, bardziej racjonalna, za byle czym, nie polecę i czuje się zwyczajnie dobrze, poza tym jest ktoś, kto zabiega o moje względy i to jest fajne:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi