Maestro Inez2503 Napisano 11 Grudnia 2012 Maestro Napisano 11 Grudnia 2012 (edytowane) Która miłośc - bo poprzedni zniknął... 1. Czy Pan X ma potencjał by stać się "prawdziwą miłością" dla pytającej? Król Monet - wg mnie tak, bo jest konkretny 2. Przeszkody dla relacji z Panem X? Księżyc - niepewność, tajemnice 3. Sprzyjające wpływy w relacji z Panem X 9 kielichów -hmmm,ciaża??? Albo fakt, że dobrze się przy nim czuję 4. Co powinna zrobić pytająca, aby dopomóc by Pan X stał się częścią jej życia? Głupiec -mam być spontaniczna 5. Czy pytająca będzie z Panem X szczęśliwa? Gwiazda i dociągnięte Król Kielichów 9 mieczy Paź Kielichów - jest na to szansa, bo on obdarzy mnie uczuciem, ale będe miała wyrzuty sumienia z powodu dziecka Edytowane 11 Grudnia 2012 przez Inez2503 Cytuj
Selenit666 Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 1. Czy Pan X ma potencjał by stać się "prawdziwą miłością" dla pytającej? Król Monet - tak ma bo to stały partner głowa rodziny 2. Przeszkody dla relacji z Panem X? Księżyc -to jest to o czym rozmawiamy na FB 3. Sprzyjające wpływy w relacji z Panem X 9 kielichów -spełnienie w miłości 4. Co powinna zrobić pytająca, aby dopomóc by Pan X stał się częścią jej życia? Głupiec -to się stanie tak czy inaczej a może chodzi własnie o dziecko 5. Czy pytająca będzie z Panem X szczęśliwa? Gwiazda i dociągnięte Król Kielichów 9 mieczy Paź Kielichów - bedziesz owszem ale będzie nieszczęsliwy inny pan Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 11 Grudnia 2012 1. Czy Pan X ma potencjał by stać się "prawdziwą miłością" dla pytającej? Król Monet - tak ma bo to stały partner głowa rodziny2. Przeszkody dla relacji z Panem X? Księżyc -to jest to o czym rozmawiamy na FB 3. Sprzyjające wpływy w relacji z Panem X 9 kielichów -spełnienie w miłości 4. Co powinna zrobić pytająca, aby dopomóc by Pan X stał się częścią jej życia? Głupiec -to się stanie tak czy inaczej a może chodzi własnie o dziecko 5. Czy pytająca będzie z Panem X szczęśliwa? Gwiazda i dociągnięte Król Kielichów 9 mieczy Paź Kielichów - bedziesz owszem ale będzie nieszczęsliwy inny pan Wiedziałam,że mi to napiszesz odnośnie Ksiezyca:lol: Pokonam to:) Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 1. Czy Pan X ma potencjał by stać się "prawdziwą miłością" dla pytającej? Król Monet - dobry materiał na męża, konkretny z głową do interesów,szczodry. 2. Przeszkody dla relacji z Panem X? Księżyc - dużo niejasności,niedokończonych spraw.Pan twki w jakiejś toksycznej sytuacji. 3. Sprzyjające wpływy w relacji z Panem X 9 kielichów -Czujesz się przy nim swobodnie,dobrze.Masz wrażenie że Pana Boga za nogi złapałaś. 4. Co powinna zrobić pytająca, aby dopomóc by Pan X stał się częścią jej życia? Głupiec-uczyć się na błedach i ich nie popełniać,obserwować/analizować.Cieszyć się życiem i co najważniejsze,zrobić pierwszy krok. 5. Czy pytająca będzie z Panem X szczęśliwa? Gwiazda i dociągnięte Król Kielichów 9 mieczy Paź Kielichów - Szczęście jest, ale będzie ono tyczyło się zakończeniem pewnego etapu który będzie bolesny. Pozdrawiam 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 Wiedziałam,że mi to napiszesz odnośnie Ksiezyca:lol: Pokonam to:) Bo sama wiesz, ze to nad tobą wisi Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 11 Grudnia 2012 Bo sama wiesz, ze to nad tobą wisi Wiem, wiesz tez,ze planuję wyjście z Księzyca:)) Ha, ha jak to brzmi:) Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 1. Czy Pan X ma potencjał by stać się "prawdziwą miłością" dla pytającej? Król Monet - tak, zdecydowanie dobry partner, z którym można stworzyć rodzinę 2. Przeszkody dla relacji z Panem X? Księżyc - dla mnie to są nie do końca wypowiedziane wszystkie sprawy 3. Sprzyjające wpływy w relacji z Panem X 9 kielichów - dobrze się czujesz w jego towarzystwie, jesteś szczęśliwa sama ze sobą, on sprawia, że doceniasz siebie.... kwitniesz dzięki niemu:-) 4. Co powinna zrobić pytająca, aby dopomóc by Pan X stał się częścią jej życia? Głupiec - nie wiem, o co kaman, ale dla mnie chodzi o wyczyszczenie czegoś... tak jakby stworzenie sobie takiej czystej karty, na której będziecie mogli rozpocząć wspólne życie, może to się wiąże z tym księżycem, a może z rozwodem... tego nie wiem.... 5. Czy pytająca będzie z Panem X szczęśliwa? Gwiazda i dociągnięte Król Kielichów 9 mieczy Paź Kielichów - a ja tutaj widzę ciążę akurat... (ja zawsze jakoś na odwrót...) z nowym partnerem i Twoje dziecko z obecnego związku... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 12 Grudnia 2012 1. Czy Pan X ma potencjał by stać się "prawdziwą miłością" dla pytającej? Król Monet - tak, zdecydowanie dobry partner, z którym można stworzyć rodzinę2. Przeszkody dla relacji z Panem X? Księżyc - dla mnie to są nie do końca wypowiedziane wszystkie sprawy 3. Sprzyjające wpływy w relacji z Panem X 9 kielichów - dobrze się czujesz w jego towarzystwie, jesteś szczęśliwa sama ze sobą, on sprawia, że doceniasz siebie.... kwitniesz dzięki niemu:-) 4. Co powinna zrobić pytająca, aby dopomóc by Pan X stał się częścią jej życia? Głupiec - nie wiem, o co kaman, ale dla mnie chodzi o wyczyszczenie czegoś... tak jakby stworzenie sobie takiej czystej karty, na której będziecie mogli rozpocząć wspólne życie, może to się wiąże z tym księżycem, a może z rozwodem... tego nie wiem.... 5. Czy pytająca będzie z Panem X szczęśliwa? Gwiazda i dociągnięte Król Kielichów 9 mieczy Paź Kielichów - a ja tutaj widzę ciążę akurat... (ja zawsze jakoś na odwrót...) z nowym partnerem i Twoje dziecko z obecnego związku... Szczerze? Po rozłożeniu kart też zobaczyłam ciążę z nim, ale nie chciałam już tego pisać....... Cytuj
nirva2991 Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 1. Czy Pan X ma potencjał by stać się "prawdziwą miłością" dla pytającej? Król Monet - wg mnie tak, bo jest konkretny- da Ci poczucie stabilizacji , ale będzie możliwe, że będzie brakowało Ci romantyzmu 2. Przeszkody dla relacji z Panem X? Księżyc - nie zakończenie wszystkich spraw, tkwienie w jakimś punkcie który ogranicza 3. Sprzyjające wpływy w relacji z Panem X 9 kielichów -no chyba Twoje dobre samopoczucie Twoje przy Nim . też tak sądzę 4. Co powinna zrobić pytająca, aby dopomóc by Pan X stał się częścią jej życia? Głupiec -mam być spontaniczna- otowrzyć się w pełni na niego 5. Czy pytająca będzie z Panem X szczęśliwa? Gwiazda i dociągnięte Król Kielichów 9 mieczy Paź Kielichów - dokładnie też tak mi się wydaje ... może nawet dziecko mieć pretensje dlatego możesz się obwiniać Cytuj
Vivere Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 1. Czy Pan X ma potencjał by stać się "prawdziwą miłością" dla pytającej? Król Monet - wg mnie tak, bo jest konkretny- też uważam, że ma potencjał 2. Przeszkody dla relacji z Panem X? Księżyc - niepewność, tajemnice księżyc, symbol kobiety, takiej marzycielskiej, uwodzicielskiej duszy. Może sama sobie stajesz na przeszkodzie? Może zbyt idealizujesz potencjalnego partnera na resztę zycia? W tym miejscu karta mi sugeruje, że należy być szczerym wobec siebie i wobec partnera/ki. Należy wejrzeć w głąb siebie i rozpoznać swoje prawdziwe potrzeby i zmierzyć je z realnymi mozliwościami lub prawdziwym chceniem. 3. Sprzyjające wpływy w relacji z Panem X 9 kielichów -hmmm,ciaża??? Albo fakt, że dobrze się przy nim czuję Poczucie spokoju, bezpieczenstwa i spełnienia. 4. Co powinna zrobić pytająca, aby dopomóc by Pan X stał się częścią jej życia? Głupiec -mam być spontaniczna. Tak wracając do tego "Księżyca", znacznie bardziej "oświetlić" Panu drogę do siebie..zeby On wiedział, że może ruszyć, że dajesz Mu przyzwolenie. Dać szansę temu "nowemu początkowi" 5. Czy pytająca będzie z Panem X szczęśliwa? Gwiazda i dociągnięte Król Kielichów 9 mieczy Paź Kielichów - jest na to szansa, bo on obdarzy mnie uczuciem, ale będe miała wyrzuty sumienia z powodu dziecka Może być tak jak napisałaś, sama tego doświadczam trzęsę się o dzieci. Może być tez tak jak pisały kolezanki wyżej, ciąża, dziecko.. Może to zbyt daleko idące wnioski ale mnie jeszcze przyszło do głowy, że Pan dałby Ci taką szansę, że starałby się dać Ci poczucie szczęścia a ostatecznie sam zostanie przez Ciebie zraniony. Ten Księżyc mnie tutaj przesladuje ( w mysli) z poczatku rozkładu. Tak jakbyś nie miała pewności, że to właśnie ten mężczyzna. Mozliwe, że bedziesz się bała dokonac radykalnych zmian, podjąc ostateczne decyzje. I ta 9 kielichów, poczucie spełnienia ale takie indywidualne. Tak czy siak szczęscia zyczę Cytuj
LasMeninas Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 1. Czy Pan X ma potencjał by stać się "prawdziwą miłością" dla pytającej? Król Monet - tak ma, facet do rzeczy 2. Przeszkody dla relacji z Panem X? Księżyc - życie lękami i złudzeniami 3. Sprzyjające wpływy w relacji z Panem X 9 kielichów - jakies wspolne spotkania komfortowo przy sobie się czujecie 4. Co powinna zrobić pytająca, aby dopomóc by Pan X stał się częścią jej życia? Głupiec wiecej beztroski i otwartosci 5. Czy pytająca będzie z Panem X szczęśliwa? Gwiazda i dociągnięte Król Kielichów 9 mieczy Paź Kielichów Tak ten Pan to taka gwiazdka z nieba darzy Cię uczuciem tylko zmartwienia i nieprzespane noce też będą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi