anais_33 Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 1- obecna sytuacja w związku - rycek mieczy 2,13- obecna sytuacja emocjonalna (ty,on) - sad, kochankowie 3,12- jak oceniacie swój związek (ty,on)10 mieczy, 10 kielichów 4,11- jakie są wasze uczucia (ty, on)8 buław, rycek kielichów 5,10- sfera seksualna, co wam przeszkadza? (ty, on) 3 buławy,6 buław 6,9- czego nie tolerujecie u siebie nawzajem? 9ty,on)głupiec, krol kielichów 7,8-co robić aby związek był bardziej harmonijny? (ty,on) 5 kielichów,7 buław 14- najbliższa przyszłość (do 4 m-cy) rycek monet 15- dalsza przyszłość- (do półtora roku)gwiazda , moc obecnie jest niepewnie i niezbyt miło , ja chce stabilizacji Pan sie waha, we mnie uczucia buzują Pan patrzy na luzie romansowo, w sferze seksualnej ja że nic sie nie dzieje a jemu moja pewność siebie? mi przeszkadza jego głupota i zachowania irracjonalne jemu moja romantyczność , co zrobić ja nic darować sobie on powinien zacząć zabiegać .... najbliższa przyszłość nie wiem dalej będziemy pracować nad tą relacją ? Dalsza przyszłość nie wiem gwiazda więc nadzieje moc - namiętność pomóżcie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Grudnia 2012 Maestro Napisano 11 Grudnia 2012 1- obecna sytuacja w związku - rycek mieczy - to wiesz,złość 2,13- obecna sytuacja emocjonalna (ty,on) - sad, kochankowie - któreś wz Was chce drugiemu wybaczyć 3,12- jak oceniacie swój związek (ty,on)10 mieczy, 10 kielichów dla Ciebie to koniec, jemu taka sytuacja pasuje 4,11- jakie są wasze uczucia (ty, on)8 buław, rycek kielichów Ty ciągniesz do niego zauroczona, on nie wie czego chce 5,10- sfera seksualna, co wam przeszkadza? (ty, on) 3 buławy,6 buław Tobie jego podrywy, on pewny siebie jak diabli jemu pasuje wszystko 6,9- czego nie tolerujecie u siebie nawzajem? 9ty,on)głupiec, krol kielichów Ty jego niefrasobliwości, on zaś uważa, ze jest ok, że jest miły,a Ty tego nie zauważasz 7,8-co robić aby związek był bardziej harmonijny? (ty,on) 5 kielichów,7 buław Ty masz chyba się wypłakać ulżyć sobie i nic nie robić, on mka walcyzć 14- najbliższa przyszłość (do 4 m-cy) rycek monet - przyjaźń 15- dalsza przyszłość- (do półtora roku)gwiazda , moc -szansa na romans,namiętnosc Cytuj
Selenit666 Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 moją odp znasz na to...z tego nic nie bedzie on ma wiecej opcji niż ty a za 1,5 roku bedzie inny maguś Cytuj
Gość Daffne Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 (edytowane) 1- obecna sytuacja w związku - rycek mieczy aktualnie Pan pojawia się i znika.. skupiony na sobie, swoich sprawach...co Ciebie może niepokoić...a podczas rozmów może Pana drażnić... Może bywać złośliwy, nerwowy. 2,13- obecna sytuacja emocjonalna (ty,on) - sad, kochankowie Ty - pragniesz odrodzenia, załagodzenia sytuacji, chce by było dobrze i by On był dobry dla Ciebie...pragniesz wzajemności, szczerości uczuć, dobra On - On pragnie bliskości fizycznej...namiętności, ale i bezwarunkowego uczucia. Zważajac na jego skupieniu na sobie wyżej (Rycek mieczy) uważam, że Pan chce by to jego Kochano bezwarunkową miłością...Kochano bez względu na wszystko...ale sam...robi jak uważa za stosowne... Brak tu równowagi w dawaniu i braniu...Ty dałabyś całą siebie (sąd), a on bierze to (Kochankowie).. niewiele dając z siebie (rycerz mieczy)...ponad to co jemu przyjemność sprawia i co sam lubi... Może zastanów sie czy on kiedykolwiek zrobił coś bezinteresownie...tylko dla Ciebie? Nie wiem czemu ale sądzę, że on we wszystkim widzi interes...korzyść lub nie....i jeśli jest korzyść to się stara...jeśli jej nie ma...to bywa Odwróconym mieczowym... KOjarzy mi się z takim emocjonalnym ssaczem uczuć, emocji... by wypełnić swoje wnętrze... 3,12- jak oceniacie swój związek (ty,on)10 mieczy, 10 kielichów Ty - oceniasz że można siegać po nowe....odrzucając stare. Mogłabyś mu wybaczyć nieporozumienia by było dobrze On - a jemu widać pasuje tak jak jest...czyli tak jak jemu pasuje...biorąc..ssąc...a on zjawi się kiedy chce (Rycerz mieczy) 4,11- jakie są wasze uczucia (ty, on)8 buław, rycek kielichów Ty - płoniesz żywym ogniem, żarem wobec niego. Pragniesz by coś się zadzialo ^^ On - darzy ciepłym uczuciem, sympatią, ale dość niestabilnym. Sądzę, że on uczuciowo..przegląda się w Tobie jak w lustrze...i częsć Twych uczuć jakimi go obdarzasz uważa za własne...(a tak nie jest)...On w ten sposób wypełania siebie...swoją pustkę wewntrzną.. 5,10- sfera seksualna, co wam przeszkadza? (ty, on) 3 buławy,6 buław Ty - Pragniesz by sie działo. Konkretnie i radośnie. Może przeszkadzać CI jego rozpraszanie się na innych On - Działa...lubi zdobywać...trofeum...zadowolenie...w kobiecie widzi. Ale potrafi dogodzić z pewnością ^^ 6,9- czego nie tolerujecie u siebie nawzajem? (ty,on) głupiec, krol kielichów Ty - nie tolerujesz jego infantylności, jego braku wyobraźni, realizmu, mądrości...jakby nie uczył się nic na doświadczeniach wciąż powtarzając te same błędy... Jednym słowem głupie zachowanie i postepowanie. On - on nie toleruje ograniczeń, braku swobody...gardzenia nim...wytykania słabości...(w myślach: jestem super...i nikt nie śmie powiedziec mi inaczej...hehe) Przepraszam, ale...wewnętrznie wszytsko mi sie burzy w środku gdy coś takiego czuje... 7,8-co robić aby związek był bardziej harmonijny? (ty,on) 5 kielichów,7 buław Ty - pragniesz wyzbyć sie tego co było złe, smutne by szczęśliwą u jego boku wreszcie byc On - on nieco na boki się rozgląda...rozprasza energię na wiele spraw, osób...dlatego nie będzie harmonijny..Tobie przez to będzie smutno...i nie będzie lepiej...jeśli On nie zachce być skoncetrowany na jednej Pani i nie zachce sie zaangazowac. 14- najbliższa przyszłość (do 4 m-cy) rycek monet będzie wzajemna przyjaźń z myslami o wiecej 15- dalsza przyszłość- (do półtora roku)gwiazda , moc->Kochankowie piekne uczucia, czyste wobec Pana...Pan ma silny urok...jaki roztacza wokół siebie.. silna więź emocjonalno-uczuciowa miedzy Wami być może. Póki co przebieg relacji nie jest jasno ukazany...jakbyś nie była gotowa by to usłyszeć..co będzie... Czas odpowiedni Ci pomoże zrozumiec. Edytowane 12 Grudnia 2012 przez Daffne Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 1- obecna sytuacja w związku - rycek mieczy wiele się dzieje, jest zamieszanie. Takie pojawianie się i znikanie 2,13- obecna sytuacja emocjonalna (ty,on) - sad, kochankowie Ty - pragniesz kontaktu, jestes pozytywnie nastawiona, chciałabyś odrodzenia związku On -on sam nie wie czego chce, waha się 3,12- jak oceniacie swój związek (ty,on)10 mieczy, 10 kielichów Ty - jesteś zmęczona, zadręczasz się niepotrzebnie różnymi obawami On - on pozytywnie ocenia, jemu jest dobrze 4,11- jakie są wasze uczucia (ty, on)8 buław, rycek kielichów Ty - wiele uczuc Ci się w głowie kotłuje, chciałabyś działania, porywów namietności On - u niego więcej niezdecydowania, na pewno coś do Ciebie czuje,ale to takie palcem na wodzie pisane 5,10- sfera seksualna, co wam przeszkadza? (ty, on) 3 buławy,6 buław Ty - te oczekiwanie na zmiany pozytywne już trochę Cię męczą On - jemu nic nie przeszkadza, chce zdobywać, choćby po trupach do celu 6,9- czego nie tolerujecie u siebie nawzajem? (ty,on) głupiec, krol kielichów Ty -jego beztroskiego, infantylengo podejscia On - uważa, że przytłaczasz go nadmiarem uczuć, ma wrażenie,ze nie moze oddechu złapać 7,8-co robić aby związek był bardziej harmonijny? (ty,on) 5 kielichów,7 buław Ty - wyluzować, odpuścic iczekać czy on podejmie inicjatywę On - powinien sam się wykazać 14- najbliższa przyszłość (do 4 m-cy) rycek monet przyjaźń, stabilna znajomość 15- dalsza przyszłość- (do półtora roku)gwiazda , moc->Kochankowie masz nadzieję, że stworzycie związek Cytuj
anais_33 Napisano 13 Grudnia 2012 Autor Napisano 13 Grudnia 2012 (edytowane) może jeszcze ktoś jeszcze sie pokusi o interpretacje ... Edytowane 13 Grudnia 2012 przez anais_33 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 1- obecna sytuacja w związku - rycek mieczy ~ nieporozumienia, problem z okazywaniem uczuć...należy pamiętać o tym że RM potrafi się szybko nudzić i wtedy staje się porywczy, jeśli nie ma odpowiednich bodźców ~ może znikać...może trzeba by było nieco urozmaicić ralację ? 2,13- obecna sytuacja emocjonalna (ty,on) - sad, kochankowie ~ Ty pragniesz odrodzenia/rozkwitu relacji, zacieśnienia więzi...On ~ sam jeszcze nie wie, nie jest pewien co czuje, czego chce, ale...jest zauroczenie, pożądanie, pewnie i jakieś pragnienia, marzenia... 3,12- jak oceniacie swój związek (ty,on)10 mieczy, 10 kielichów ~ Ty cierpisz...On ~ jest zadowolony... 4,11- jakie są wasze uczucia (ty, on)8 buław, rycek kielichów ~ TY niepohamowane, rozwinęły się dynamicznie...On ~ zakochany ale póki co niestały, On wręcz uwielbia być zakochany to taki "błędny rycerz"... 5,10- sfera seksualna, co wam przeszkadza? (ty, on) 3 buławy,6 buław ~ Tobie stagnacja, chciałabyś aby się skończyła...Jemu ~ nie przeszkadza nic..ale może byc tak że ~ albo Twoja chęć dominacji nad Nim - ale w tym sensie że chciałabyś aby było tak jak Ty chcesz i kiedy chcesz...albo On działa też na innych "terenach" (oby nie)... 6,9- czego nie tolerujecie u siebie nawzajem? 9ty,on)głupiec, krol kielichów ~ Ty Jego beztroskiego podejścia...On ~ myślę że tego iż "wymagasz" tego aby był caly Twój... 7,8-co robić aby związek był bardziej harmonijny? (ty,on) 5 kielichów,7 buław Ty masz "ugrzęznąć"-nie być wylewną w okazywaniu uczuć....On ~ powinien zawalczyć, dać z siebie więcej... 14- najbliższa przyszłość (do 4 m-cy) rycek monet ~ romans, ale tak bardziej o charakterze fizycznym... 15- dalsza przyszłość- (do półtora roku)gwiazda , moc ~ spełnienie/namiętność...suma u mnie to Cesarzowa ~ zatem myślę że w końcu doczekasz się i będzie tak jak chcesz...ale jednak chyba nadal z dominacją po jednej ze stron i bardziej o charakterze fiycznym ~ jeszcze nie stały związek... Cytuj
Caliel Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 1. Konflikt interesow, spory, klotnie, nerwowosc, kuliminacja uporow. 2. TY: Chcesz powrotu do przeszlosci, spokoju, odpoczynku... ON: On chyba lubi sobie poszalec, jest podatny na kobiece wdzieki, i na dodatek to lubi. 3. Ty: Chcesz wyjasnic sobie sprawy, skonczyc albo zmienic cos, przejsc dalej pewien etap w relacji, w ktorej jest kryzys On: Mu jest wygodnie i dobrze z tym, jak jest. Zadowala go obecna sytuacja. Patrzac na te katy, przychodzi mi do glowy mysl, ze Ty pragneisz czegos wiecej, konkretow, zobowiazan - On na to nie jest gotowy. 4. Ty: Lecisz na niego On: Też nie jest dluzny, na dodatek chyba dobrze o tym wie, mozliwe ze chcialby to wykorzystac. 5. Hmm czy nie dzieli Was jakas odleglosc? Mozliwe ze jestes o niego bardzo zazdrosna, chcialabys go miec. On: przeszkadza mu brak mozliwosc konsumpcji, albo tez niezaspokojenie potrzeb. 6. Denerwuje Cie jego nieodpowiedzialnosc i niefrasobliwosc, niedojrzale podejscie do zycia. Dziecinnosc nawet. On: Denerwuje go matkowanie, chyba za dobrze dla niego chcesz i ta nadopiekunczosc moze go irytowac. 7. Powinnas sie zastanowic, czego tak naprawde chcesz i oczekujesz, co ta znajomosc Ci przynosi i moze przyniesc. Moze to nie byc zbyt mile. On: Powinien poczekac. Na wszystko przyjdzie czas. 8. W najblizszym czasie raczej nic sie nie ruszy do przodu gwaltownie, ale mozliwe ze bedzie ocieplenie sytuacji, może nawet romans. 9. Chyba bedziesz musiala wziac sprawy w swoje rece i wylozyc kawe na lawe, jesli nie chcesz by to byly pobozne zyczenia. No i... moze to byc zawód. Ale mam nadzieje ze raczej pozytywny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi