JagodowaTruskawka Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 Własnie się dowiedzialam, ze moj brat ktory wyjechal do anglii miesiac temu, nie odzywa sie do moich rodzicow już od tygodnia. Bardzo sie tym zaniepokoiłam ponieważ tel ma wylaczony, a dzwonil codziennie. Nie wiadomo co sie z nim dzieje, czy cos mu sie stało, czy telefon mu ukradli.. Czemu sie nie odzywa: wieża + koło fortuny + 4 denary - Ta wieża bardzo mi sie nie podoba, mam co do niej zle przeczucia, ze wlasnie cos sie moglo stac złego. Ze mial jakis wypadek, a nawet ze skoczyl z mostu. Pozostale karty natomiast mowia mi, ze zazywa zycia tam i odklada pieniadze.. kiedy sie odezwie: 4 kielichy - nie prędko.. CO u niego sie dzieje: rydwan + 8 buław + 3 mieczy - Jakies zamieszanie i problemy. Musi dzialac szybko w jakiejs sprawie. Mam naprawde zle mysli i boje sie ze 3 mieczy oznacza ze z mojej 4 osobowej rodziny zrobi sie teraz 3. No naprawde, az mnie sciska w srodku jak patrze na te karty, bo widze tylko zle rzeczy. Sama juz nie wiem:(( Pomozcie ! :_smutny: Cytuj
SacralNirvana Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 Gdzies jest unieruchomiony. Bezruch, nie ma za bardzo mozliwosci zadzialania. Wieza burzy cos, Kolo Fortuny to stan zawieszenia i zdania na los, co sie zdarzy. 4 Monety jakies miejsce, gdzie przebywa. Nie wiem, takie skojarzenie. Albo jest w domu albo... szpital jakis? Podsum to XVIII Ksiezyc. Ogolnie tak kojarzy mi sie, jakby mial jakis wypadek i byl teraz w szpitalu. Cytuj
women32 Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Witaj Czemu sie nie odzywa: wieża + koło fortuny + 4 denary -przeraziła mnie Twoja interpretacja,a najbardziej to,że mógłby skoczyć z mostu, kochana myśl pozytywnie.Wiem łatwo mi to pisać bo nie dotyczy to bezpośrednio mnie.... Może zdarzył się jakiś wypadek kiedy był pijany,zgubił tel lub został okradziony i nie ma jak się z Wami skontaktować.Koło Fortuny ja odczytuje,że w coś się uwikłał ( nie mógł tego uniknąć,przewidzieć,na pewno tego nie zaplanował przychodzi mi na myśl więzienie,areszt ) ale zakończenie będzie szczęśliwe. kiedy sie odezwie: 4 kielichy - gdzieś za lub do 4 tygodni- patrząc na czas w Tarocie. CO u niego sie dzieje: rydwan + 8 buław + 3 mieczy - Dużo się u niego dzieje,Rydwan podsuwa mi smutną myśl,że może brał udział w wypadku samochodowym ( ruch,dynamika ) znowu 8 buław to karta zakochania,zadurzenia gwałtownego działania przepraszam,że tak gdybam,ale może jeśli ma kogoś bliskiego tam to z ta osobą coś złego się stało to utrata kogoś bliskiego i w połączeniu z tą wieżą daje mi taką całość,że jeżeli coś się tam wydarzyło on nie ma siły i ochoty na kontakt...jest tym wszystkim przytłoczony. Podsum to XVIII Ksiezyc. ( nie podsumowuję kart ) ale ok on czegoś się boi,jacyś ludzie mają na niego zły wpływ...lub też jeżeli coś nabroił boi się powiadomić o tym rodziców,wstydzi się tego jest zagubiony.... JagodowaTruskaweczko daj znać co i jak trzymam kciuki za Twojego brata. Edytowane 12 Grudnia 2012 przez women32 Cytuj
Vivere Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 Własnie się dowiedzialam, ze moj brat ktory wyjechal do anglii miesiac temu, nie odzywa sie do moich rodzicow już od tygodnia. Bardzo sie tym zaniepokoiłam ponieważ tel ma wylaczony, a dzwonil codziennie. Nie wiadomo co sie z nim dzieje, czy cos mu sie stało, czy telefon mu ukradli.. Czemu sie nie odzywa: wieża + koło fortuny + 4 denary - Ta wieża bardzo mi sie nie podoba, mam co do niej zle przeczucia, ze wlasnie cos sie moglo stac złego. Ze mial jakis wypadek, a nawet ze skoczyl z mostu. Pozostale karty natomiast mowia mi, ze zazywa zycia tam i odklada pieniadze.. kiedy sie odezwie: 4 kielichy - nie prędko.. CO u niego sie dzieje: rydwan + 8 buław + 3 mieczy - Jakies zamieszanie i problemy. Musi dzialac szybko w jakiejs sprawie. Mam naprawde zle mysli i boje sie ze 3 mieczy oznacza ze z mojej 4 osobowej rodziny zrobi sie teraz 3. No naprawde, az mnie sciska w srodku jak patrze na te karty, bo widze tylko zle rzeczy. Sama juz nie wiem:(( Pomozcie ! :_smutny: Spokojnie, gdyby coś się złego Mu wydarzyło typu nieszczęśliwy wypadek, choroba itd wiedziała byś o tym natychmiast! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Grudnia 2012 Maestro Napisano 12 Grudnia 2012 Czemu si nie odzywa: wieża + koło fortuny + 4 denary ja myślę, ze on może mieć problemy, może finansowe i w zwiażku z czym oszczędza na rozmowach, ew. ma problemy, ale nie chce Was martwić nimi kiedy sie odezwie: 4 kielichy - do 4 tygodni powinien być kontakt CO u niego sie dzieje: rydwan + 8 buław + 3 mieczy generalnie dużo się u niego dzieje, widac spory ruch, przemieszczanie się, lub też intensywne poszukiwania pracy Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Napisano 14 Grudnia 2012 weryfikacja Bart sie dzis odezwal. Okazalo sie, ze pracuje i nie mial jak sie skontaktowac. Cytuj
Veroniczka Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 weryfikacja Bart sie dzis odezwal. Okazalo sie, ze pracuje i nie mial jak sie skontaktowac. kiedy sie odezwie: 4 kielichy - odezwał się jak się trochę poluzowało u niego.. mówisz że pracuje co widać w 4 denarów - że skupiony na tym i koło - cały czas.. najważniejsze że nic się na stało ) Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Napisano 14 Grudnia 2012 Ajj zebys wiedziala Veroniczka. Najgorzej miala moja mama, bo poddenerwowana chodzila caly czas, a potem ja jak zobaczylam w karty. Jednak mysli pesymistyczne, nie sa najlepsze przy interpretowaniu kart. Cytuj
Veroniczka Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 Ajj zebys wiedziala Veroniczka. Najgorzej miala moja mama, bo poddenerwowana chodzila caly czas, a potem ja jak zobaczylam w karty. Jednak mysli pesymistyczne, nie sa najlepsze przy interpretowaniu kart. Dokładnie masz rację - czasem rzeczywiście takie jakby straszne karty nam wychodzą - Wieża, Rydwan.. Już myślimy o jakichś wypadkach itd :/ Dla mnie najgorszą kartą jest - 5 Pucharów - Która sygnalizuje mi zazwyczaj, o śmierci, odejściu.. Już nie wspomnę że o pogrzebie :/ Bardzo jej nie lubię już mi tyle razy wyskakiwała jak ktoś mnie opuszczał No ale tylko to taka autopsja z mojej strony.. Cytuj
women32 Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 to dobrze,że wszystko ok emocje dużo wnoszą przy interpretacji kart ( Twoje przeszły na moja interpretację ) cieszę się,że wszystko się wyjaśniło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi